: Η παρουσία του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, αλλά και του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος των «ασπρόμαυρων», Παντελή Κωνσταντινίδη, στον αέρα της «Αθλητικής Κυριακής», έφερε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία τόνισε πως «υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων της μιας πλευράς».

Ο επικεφαλής του αθλητικού τμήματος της ΕΡΤ και ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Γιώργος Λυκουρόπουλος, μετέφερε τη θέση της Μεσογείων μέσω του αέρα της εκπομπής, λέγοντας: «Όταν κάποια στιγμή σήμερα ενημερώθηκα από τον ρεπόρτερ μας, τον Γιώργο Μίνο, ότι το βράδυ θα έχει για κάποια τοποθέτηση στην εκπομπή τον Κυριάκο Κυριάκο και αργότερα με ξαναπήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα είναι στην εκπομπή και ο παντελής Κωνσταντινίδης, επικοινώνησα με το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Ανδρέα Δημάτο (διευθυντής Επικοινωνίας) και τον ενημέρωσα του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά άμεσα, αν το θελήσει».

Και συνέχισε: «Μάλιστα, επειδή μου είπε ότι θα είναι από τον δρόμο στο γήπεδο προς το αεροδρόμιο και επειδή δεν γνωρίζαμε την ατζέντα η οποία θα τεθεί από τους καλεσμένους του κ. Μίνου, μου είπε ότι θα επικοινωνήσει με τον κ. Λυσάνδρου. Οπότε, καμία θέση από πλευράς μας να είναι μονόπλευρη η τοποθέτηση. Αυτή είναι η ξεκάθαρη διαχείριση που κάναμε από το μεσημέρι, παρόλο που ήταν ξεκάθαρα δυσχερής η θέση της ΑΕΚ. Επίσης, δεν ξέραμε την ατζέντα και το τι θα ειπωθεί από πλευράς των ανθρώπων του ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν και για όσα ακούστηκαν από τον αέρα της εκπομπής, με το εξής μήνυμα: «Συγγνώμη που δεν αφήσαμε το ματς και το ταξίδι της επιστροφής για να κάνουμε τηλεφωνική παρέμβαση σε τηλεδίκες που είχαν στηθεί σε στούντιο. Και το θράσος έχει όρια!», αναφέρει το newsbeast.gr.