Παναθηναϊκός: Μπορεί τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι που συνέδεσαν το όνομά τους με τις τεράστιες επιτυχίες του μπασκετικού Παναθηναϊκού,ο Παύλος και ο  Θανάσης Γιαννακόπουλος, να έχουν αποσυρθεί από το προσκήνιο, το πρωί της Δευτέρας όμως πραγματοποίησαν μία ηχηρή παρέμβαση.

Τα δύο αδέρφια τοποθετήθηκαν, εμμέσως, στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του προέδρου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκη Μπαλτάκου.

Ο τελευταίος, σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, είχε κάνει γνωστό ότι ο «τάφος του Ινδού», ο οποίος είχε ονομαστεί «Παύλος Γιαννακόπουλος», θα αλλάξει όνομα και θα μετονομαστεί σε «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος», επ’ ευκαιρία της αλλαγής ταμπέλας που θα πραγματοποιηθεί.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι δεν άρεσε στους ιστορικούς παράγοντες του «τριφυλλιού» οι οποίοι, με ανακοίνωσή τους, ζήτησαν να μην χρησιμοποιείται το όνομά τους για δημιουργία εντυπώσεων και ξεκαθάρισαν ότι η ανοχή τους τελείωσε.

Διαβάστε επίσης:   Παναθηναϊκός: Μπαλτάκος για Γιαννακόπουλο: «Μου ζήτησε να μην υπογράψω για το γήπεδο»

Αναλυτικά:

«Mε περίσσια υπομονή παρακολουθούμε το τελευταίο εξάμηνο τον νυν Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί το όνομα της οικογένειας μας για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να εξυπηρετήσει διάφορους προσωπικούς σκοπούς του.

Γνωρίζουμε ακριβώς τους λόγους της κάθε του κίνησης και γι’ αυτό ακριβώς τον καλούμε να σεβαστεί την Ιστορία μας στον Σύλλογο και να σταματήσει εδώ.

Η ανοχή μας τελείωσε.

Με Παναθηναϊκούς Χαιρετισμούς

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος».