: Με αφαίρεση τριών βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε η Super League τον για όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν στην διάρκεια της απολογίας τους να ρίξουν τις ευθύνες στην αστυνομία αλλά το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αποφάσισε να τιμωρήσει τους «ερυθρόλευκους» με το μέγιστο της τιμωρίας που ήταν η αφαίρεση βαθμών.

Επίσης στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών για δυο παιχνίδια. Κάτι που σημαίνει πως θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό σε άδειο γήπεδο. Τέλος, στην ομάδα του Ολυμπιακού επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 90.000 ευρώ, γράφει το sport24.gr.

Η ποινή είναι εφέσιμη και φυσικά ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσει έφεση στην επιτροπή εφέσεων η οποία θα εκδικαστεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης:   Paok FC: Ο συγκινητικός πανηγυρισμός του Βαρέλα με το γιο του (ΦΩΤΟ)

Η σχετική ανακοίνωση και το σκεπτικό της απόφασης που είναι 15 σελίδες ανέφερε:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.