: Ο πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί από το μονομελές όργανο της ΕΠΟ για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο ο αγώνας κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ως εκ τούτου, άλλαξε και η βαθμολογία της Super League στα κορυφαία κλιμάκια, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, που μπορεί να κρίνει πολλά στην κούρσα του τίτλου.

Η διαφορά των δύο «δικεφάλων» πλέον είναι δύο βαθμοί και όλα είναι ανοιχτά.

Δείτε τη βαθμολογία των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης:

1. ΑΕΚ 54

2. ΠΑΟΚ 52

3. Ολυμπιακός 47*

4. Ατρόμητος 47

* Ο Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση για την έφεση που έχει καταθέσει ως προς το «-3» από την τιμωρία του για το ματς εναντίον της ΑΕΚ και την κατακύρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. συνεκδίκασε α) την έφεση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE, β) την με αρ. πρωτοκ. εισερχ. της SUPER LEAGUE 65/27-2-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) την με αριθμό πρωτοκ. εισερχ. 79/01.03.2018 SUPER LEAGUE κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπό στοιχείο Β΄ ένστασης της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς τις επιμέρους διατάξεις: α) της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Αποφάνθηκε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.
Κατακύρωσε τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.
Επέβαλε στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ»

Διαβάστε επίσης:   Τιμωρία ΠΑΟΚ: Οι επόμενες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη

Ουρές από τα ξημερώματα για τα εισιτήρια στην Τούμπα

Μεγάλη είναι η… τρέλα των φίλων του ΠΑΟΚ να βρεθούν την Κυριακή (11/3- 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας, μετά την μερική δικαίωση του Δικεφάλου στην έφεση.

Χαρακτηριστικό είναι ότι αρκετοί ξενύχτισαν στα εκδοτήρια, με σκοπό να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι».

Μάλιστα ξεκίνησαν από πολλές πόλεις της Μακεδονίας, ερχόμενοι, μεταξύ άλλων από Κιλκίς Σέρρες Δράμα Καβάλα Κοζάνη και Γρεβενά, γράφει το inpaok.com.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά από της 08:30 της Κυριακής (11/3) και από τα ξημερώματα της ημέρας στήθηκαν στις ουρές, έξω από το γήπεδο και όσο περνούσε η ώρα, αυξανόταν.

Παράλληλα, δεν έλειψαν τα συνθήματα, με τους φίλους του Δικεφάλου να μην κρύβουν την ανυπομονησία του για το μεγάλο παιχνίδι.