Ο Απόστολος Γκλέτσος καλεσμένος στο «Όλα Μπιπ» μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη του και την απόπειρα χρηματισμού που του είχε γίνει πριν καιρό. Επίσης είπε τη γνώμη του εάν κάποιος μπορεί να γίνει πλούσιος μέσω της πολιτικής.

«Παιδί άλλο όχι. Έχω αφιερωθεί στην κόρη μου και σε αυτό που κάνω» τόνισε ο Δήμαρχος Στυλίδας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία παλαιότερη απόπειρα χρηματισμού του αποκάλυψε:

«Πήγα να το αποφύγω ευγενικά, ήταν ένας μηχανικός και του εξήγησα ότι πλέον δεν γίνονται αυτά που θέλει. Μου απάντησε ότι είμαι μ@λ@κ@ς και θα μου μάθει αυτός τη δουλειά. Του έριξα μια μπουνιά και μετά πήγαμε στον εισαγγελέα καταθέσαμε με μάρτυρες και ούτε γάτα ούτε ζημιά».

Όταν ρωτήθηκε αν κάποιος μέσα από την πολιτική μπορεί να γίνει πλούσιος, δε δίστασε να πει:

«Μπορεί, είναι απλά τα πράγματα. Έχεις ένα ένταλμα με 100.000 που πρέπει να πληρωθεί κι εσύ είσαι ο εργολάβος και εγώ είμαι ο δήμαρχος. Σου λέω δεν έχω τώρα χρήματα, έλα την επόμενη εβδομάδα. Έρχεσαι την άλλη εβδομάδα, αλλά καίγεσαι να πληρώσεις. Εγώ βάζω κάποιους από την αντιπολίτευση και λέω υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας και πάει πίσω το θέμα πέντε μήνες το λιγότερο. Σου σκάει το 20άρι στο γραφείο και παίρνει τα 80 και φεύγει. Πολύ απλά για να μην ψάχνει και ο κόσμος και νομίζει ότι γίνονται περίπλοκα τα πράγματα».