Πέμπτη, 1 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Δελτίο για ανέργους : Επιδόματα ΟΑΕΔ , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΕΣΠΑ προγράμματα

Newsroom από Newsroom
26/11/2020 14:00
σε HOT NEWS, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δελτίο για ανέργους : Επιδόματα ΟΑΕΔ , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΕΣΠΑ προγράμματα  – Ποιοι δικαιούνται τα 400 ευρώ.

Ειδήσεις: Οι άνεργοι που απέκτησαν την ιδιότητα του μακροχρόνια ανέργου μετά την 1η Μαρτίου 2020, δηλαδή ξεπέρασαν τους 12 μήνες συνεχούς εγγεγραμμένης ανεργίας μετά την 1η Μαρτίου 2020 θα είναι οι δικαιούχοι του εφάπαξ επιδόματος των 400 ευρώ.

Ολα τα ΝΕΑ για τις συντάξεις και τα αναδρομικά ΕΔΩ

Πρόκειται, σύμφωνα με το ethnos.gr, για 130.000 μακροχρόνια άνεργους δικαιούχους. Το μέτρο κοστολογείται στα 50 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Το εφάπαξ επίδομα των 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους θα δοθεί με αντίστοιχη φόρμουλα όπως αυτή που υιοθετήθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Δικαιούχοι είναι οι μη επιδοτούμενοι μακροχρόνια άνεργοι.

Η καταβολή στους μη επιδοτούμενος μακροχρόνια ανέργους θα ολοκληρωθεί αυτόματα, μέσω απευθείας κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, μετά την επιβεβαίωση ή την καταχώριση των στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) των δικαιούχων σε ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή. Ειδικότερα :

Οι άνεργοι που έχουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) καταχωρισμένα στον ΟΑΕΔ από προηγούμενες συναλλαγές (όπως επιδοτήσεις, παροχές, βοηθήματα, συμμετοχή σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, κλπ.) θα μπορούν είτε να επιβεβαιώσουν το ΙΒΑΝ τους είτε να καταχωρίσουν νέο ΙΒΑΝ στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή.

Οι άνεργοι που δεν έχουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) καταχωρισμένα στον ΟΑΕΔ, θα πρέπει να καταχωρίσουν τα στοιχεία τους στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εάν δεν προβούν σε καμία ενέργεια, τα 400 ευρώ δεν μπορούν να καταβληθούν.

Δελτίο για ανέργους : Επιδόματα ΟΑΕΔ , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΕΣΠΑ προγράμματα – Αποτελέσματα της 1Γ/2017.

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα επιλαχόντων του γραπτού διαγωνισμού της Προκήρυξης ΑΣΕΠ υπ’ αριθ. 1Γ/2017 (Φ.Ε.Κ. 40/01-12-2017και ΦΕΚ 44/21-12-2017, Τεύχη Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση 120 θέσεων κλάδου ΠΕ Τελωνειακών στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην προκήρυξη.

Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον Α.Μ. υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Οι υποψήφιοι οι οποίοι περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων, μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για τον διορισμό τους στην ΑΑΔΕ επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό της, www aade.gr

Δελτίο για ανέργους : Επιδόματα ΟΑΕΔ , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ , ΕΣΠΑ προγράμματα – Διευκρινήσεις για τους παιδικούς σταθμούς.

Διευκρινίσεις δόθηκαν για τη συνέχιση της χρηματοδότησης των παιδικών σταθμών από το ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της δράσης Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής.

Αναλυτικότερα, σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι: Σε συνέχεια της έκδοσης της υπ’ αριθ. 123468 – 20/11/2020 ΥΑ, ερωτημάτων που τέθηκαν από φορείς και σχετικού υπομνήματος της ΠΟΣΙΠΣ, θέτουμε υπόψη σας τα παρακάτω:

1. Σχετικά με το ερώτημα για το αν οι φορείς μπορούν να υπαχθούν σε μέτρα μη επιστρεπτέων ενισχύσεων που προκηρύχθηκαν ή που θα προκηρυχθούν επισημαίνεται ειδικότερα ότι η δράση μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που έχει προκηρυχθεί σε Περιφέρειες της χώρας από τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) του ΕΣΠΑ 2014-2020, περιλαμβάνει επιχορήγηση για την κάλυψη του Κεφαλαίου Κίνησης του έτους 2021 των πληττόμενων λόγω μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού covid 19 επιχειρήσεων.

Με δεδομένο ότι για τον προσδιορισμό της αξίας τοποθέτησης (voucher) έχει υπολογιστεί, κατόπιν μελέτης – εμπειρογνωμοσύνης, το σύνολο των λειτουργικών εξόδων όπως μισθοδοσία, λογαριασμοί κοινής ωφέλειας, μισθώματα, αναλώσιμα κλπ, πρέπει να εξασφαλιστεί ότι η ίδια δαπάνη δεν χρηματοδοτείται δύο φορές, τηρουμένων των κανονιστικών διατάξεων των διαρθρωτικών ταμείων και της αρχής της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης, βάσει των οποίων η ίδια δαπάνη δεν μπορεί να χρηματοδοτείται από δύο Ταμεία ή από δύο προγράμματα του ίδιου Ταμείου. Η παραπάνω υποχρέωση αποτελεί αντικείμενο ελέγχου των υλοποιούμενων έργων (τόσο της «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής έτους 2020-2021» όσο και δράσεων όπως η προαναφερόμενη δράση επιχορήγησης του κεφαλαίου κίνησης στο πλαίσιο των ΠΕΠ).

Στο πλαίσιο αυτό, οι σχετικές δράσεις (μη επιστρεπτέας ενίσχυσης) εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του σημείου ββ) του άρθρου 1 της υπ΄ αριθμ. 123468 – 20/11/2020 ΥΑ, καθώς αφορούν επιχορήγηση για δαπάνες που καλύπτονται από την αξία τοποθέτησης (voucher) σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στο 100% της δυναμικότητάς τους.

Σε κάθε περίπτωση μάλιστα θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι το άθροισμα των ενισχύσεων / επιχορηγήσεων (συμπεριλαμβανομένων των vouchers) από τα οποία χρηματοδοτούνται οι δομές για το έτος 2021 για την κάλυψη του συνόλου των λειτουργικών τους δαπανών δεν θα ξεπερνά το σύνολο των λειτουργικών τους δαπανών του ίδιου έτους.

Τα ανωτέρω δεν αφορούν τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, καθώς τα προγράμματα μη επιστρεπτέας ενίσχυσης των ΠΕΠ αφορούν στο έτος 2021.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι είναι διαφορετική η έννοια της σώρευσης που οδηγεί σε υπέρβαση της υψηλότερης σχετικής έντασης ενίσχυσης ή του ποσού ενίσχυσης, από αυτή της διπλής χρηματοδότησης, γεγονός που ενδεχομένως οδηγεί σε παρερμηνεία του περιεχομένου της ΥΑ και της πάγιας επιδίωξης των σχετικών νομοθετημάτων προς αποφυγή διπλής χρηματοδότησης.

Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, παραπέμπουμε σε σχετική απάντηση από κείμενο «συχνών ερωτήσεων» (ερώτηση 17) που αφορά στο εν λόγω θέμα στη δράση μη επιστρεπτέας επιχορήγησης για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων (ενδεικτικά από ΕΥΔ ΠΕΠ Ιονίων Νήσων).

Με δεδομένο ότι, όπως αναφέρθηκε, η αξίας τοποθέτησης (voucher) η οποία «εξαργυρώνεται» προς την δομή, καλύπτει λειτουργικά έξοδα που καλύπτονται και με την αναφερόμενη στην παρούσα ανακοίνωση δράση μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, εύλογα προκύπτει η αναγκαιότητα μέριμνας για την αποφυγή της διπλής χρηματοδότησης, όπως έχει αποτυπωθεί στην υπ΄ αριθμ. 123468 – 20/11/2020 ΥΑ.

2. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής, επισημαίνουμε ότι ως επιστρεπτέα δεν εμπίπτει στα οριζόμενα στο σημείο ββ) του άρθρου 1 της υπ΄ αριθμ. 123468 – 20/11/2020 ΥΑ.

3. Αναφορικά με τη δυνατότητα καταβολής του ποσού του voucher που αναλογεί στις ημέρες λειτουργίας της δομής, εφόσον αυτή θέσει σε αναστολή το αναλογούν προσωπικό (για τις ημέρες αναστολής λειτουργίας της δομής), γνωστοποιούμε ότι αυτή η επιλογή είναι αποδεκτή.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ παραμετροποιείται εκ νέου, μόνο για να δεχθεί τις νέες αιτήσεις αναστολών εκ μέρους των φορέων σας, καθώς όσες υποβλήθηκαν ήδη διεκπεραιώνονται. Θα ενημερωθείτε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πότε θα είναι έτοιμο για το σκοπό αυτό.

Σχετικές οδηγίες θα παρασχεθούν και στην ΕΕΤΑΑ για την πραγματοποίηση της σχετικής χρηματοδότησης.

Δελτίο για προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ : Επίδομα παιδιού δόση Α21, ΚΕΑ – 400 ευρώ ΟΑΕΔ

Σε εξέλιξη η πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ , ΔΕΚΟ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ Αναδρομικά – Κοινωνικό μέρισμα 2020

Τα ΝΕΑ για τους ανέργους : ΟΑΕΔ επιδόματα , προγράμματα , ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Ετικέτες: 400 ΕΥΡΩ400 ΕΥΡΩ ΟΑΕΔOAED.GRΑΣΕΠΑΣΕΠ 2020ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΠΙΔΟΜΑ 400 ΕΥΡΩΕΣΠΑΕΣΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΟΑΕΔΟΑΕΔ 2020ΟΑΕΔ ΑΝΕΡΓΟΙΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ 400 ΕΥΡΩΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑπαιδικοί σταθμοίΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2017
Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Κωτσόβολος, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Media Markt

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΑΣΕΠ: Όλες οι ενεργές και επερχόμενες προκηρύξεις – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι- Χρήσιμος οδηγός 

30/04/2025 | 15:02
HOT NEWS

Χιλιάδες ευκαιρίες για ανέργους και νέες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ: Όλες οι προκηρύξεις και τα προγράμματα επιχειρηματικότητας 2025

29/04/2025 | 13:02
HOT NEWS

ΑΣΕΠ 2025: Πάνω από 6.700 μόνιμες προσλήψεις – Όλες οι τρέχουσες και επερχόμενες προκηρύξεις ανά ειδικότητα

28/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ 2025: Όλες οι θέσεις που τρέχουν τώρα και οι προσλήψεις που έρχονται μέχρι τον Ιούλιο

24/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

23/04/2025 | 15:02
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
HOT NEWS

ΑΣΕΠ 2025: Οι προκηρύξεις που «τρέχουν» – 2.082 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο και 166 προσλήψεις στον ΕΦΚΑ

14/04/2025 | 17:02 - Ενημέρωση 15/04/2025 | 13:16
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΪ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: Κωτσόβολος, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Media Markt


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου Τροχαίο με ανατροπή νταλίκας στο ύψος του Σκαραμαγκά – Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα της Αθηνών-Κορίνθου

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανατροπή νταλίκας στον Σκαραμαγκά: Πρωινός εφιάλτης στην Εθνική – Κανονικά πλέον η κυκλοφορία

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αναδρομικά έως 19.500 ευρώ για αποστράτους και αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας – Ποιοι και πόσα θα λάβουν ανά ταμείο

    267 shares
    Share 107 Tweet 67
  • Δημοσκόπηση Interview: Άνοδος της ΝΔ και σταθερά διψήφια διαφορά – Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, πτώση για την Πλεύση

    228 shares
    Share 91 Tweet 57
  • Αγροτικές πληρωμές Μαΐου-Ιουνίου 2025: Πότε θα μπουν τα ποσά στους λογαριασμούς – Ραγδαίες εξελίξεις από ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ

    192 shares
    Share 77 Tweet 48
  • Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά – Νέα πρόβλεψη Μαρουσάκη για την επιστροφή της άνοιξης

    192 shares
    Share 77 Tweet 48
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Τα τελικά ποσά για Απόστρατους, ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Τραπεζικούς – Ραγδαίες εξελίξεις με τις επικουρικές!

    184 shares
    Share 74 Tweet 46
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch