About Us

ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (tilegrafimanews.gr)

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr  είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος  με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης  και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς το επισκέπτονται πάνω από  1 εκατομμύριο το μήνα. . Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Πλούσια θεματολογία στους τομείς πολιτικής,έκτακτης επικαιρότητας, Οικονομίας και τραπεζών και αρθρογραφία από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα και  τους εξωτερικούς συνεργάτες, μας, συνεντεύξεις με πρόσωπα της πολιτικής, οικονομίας και  της επιστήμης, έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα συγκεκριμένο προφίλ για το site  μας που απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Στις ειδικές ενότητες του site ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για επικαιρότητα,  news, πολιτικά, οικονομία, τράπεζες διεθνή, συντάξεις -επιδόματα, αγροτικά νέα κτλ.

Να σημειωθεί ότι το tilegrafimanews.gr είναι ενταγμένο στις ειδήσεις της google newsΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

 

Διαφημιστικό Τμήμα:

Γιώργος Θεοχάρης – e-mail: theoxarisg@gmail.com και info@tilegrafima.gr

Eπικοινωνία: e-mailinfo@tilegrafima.gr

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το tilegrafimanews.gr  είναι πιστοποιημένο από την αρμόδια κρατική αρχή: Αριθμός μέλους – Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης – Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας