Κυριακή, 4 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι! Η Ε.Ε ζητά επιστροφή επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ

Newsroom από Newsroom
10/11/2022 13:16
Ενημερώθηκε: 10/11/2022 21:25:39
σε HOT NEWS, ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
A A
562
SHARES
1.2k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι! Η Ε.Ε ζητά επιστροφή επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr)! ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ (efka.gov.gr), ΔΕΚΟ

NEWS: Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία από το κείμενο παρατηρήσεων που απέστειλε η Κομισιόν στην Ελλάδα, σχετικά με τις πληρωμές των αγροτικών επιδοτήσεων-ενισχύσεων κατά τα έτη 2020 και μετέπειτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Σύμφωνα με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία όμως μπορεί να αλλάξει κατά τι στην συνέχεια και εφόσον η χώρα μας διαπραγματευτεί με πρόσθετα στοιχεία για τους ελέγχους, προτείνεται η διόρθωση (επιστροφή ή καταλογισμός) να αφορά ένα ποσοστό της τάξης του 10% των στρεμματικών ενίσχυσεων, επίσης ένα ποσοστό 10% επί των συνδεδεμένων και ένα 5% επί της πολλαπλής συμμόρφωσης.

ΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Στα 5,20 ευρώ/κιλό το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ – ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ BLACK FRIDAY ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΝΑΤ

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως υπάρχει πλέον ορατός κίνδυνος η χώρα μας και ειδικότερα οι Έλληνες αγρότες να κληθούν να επιστρέψουν ένα ποσό που αντιστοιχεί στο 25% των επιδοτήσεων που έλαβαν, τόσο για το 2020, όσο και για το 2021. Αν σκεφθεί κανείς ότι κάθε χρόνο στους Έλληνες αγρότες δίνονται περί τα 2 δις ευρώ, τότε καταλαβαίνει πως για τα δυο αυτά έτη, ο… λογαριασμός των καταλογισμών μπορεί να ανέλθει μέχρι του ποσού του 1 δις ευρώ συνολικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αγροτική οικονομία της χώρας. Το… πλέον ανησυχτικό είναι πως σχετικός έλεγχος αναμένεται και για το έτος ενίσχυσης 2022, οπότε μπορεί ο λογαριασμός να ανεβεί ακόμα πιο πάνω, αν βρεθούν αδυναμίες, δεδομένου ότι δεν έχει αλλάξει κάτι συνταρακτικό στον τρόπο που ενήργησε οι Ελληνικές Αρχές το 2022.

Τα επίμαχα σημεία της επιστολής:

Σας επισυνάπτουμε στο παράρτημα τις παρατηρήσεις μας και τα αιτήματα παροχής πρόσθετων πληροφοριών που προέκυψαν από την προαναφερόμενη έρευνα για τα έτη υποβολής αιτήσεων από το 2020 και μετά, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα – ΟΠΕΚΕΠΕ (GR01) από 27.6.2022 έως 1.7.2022 και από 4 έως 8.7.2022.

Η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης (ΓΔ AGRI) θεωρεί ότι η εφαρμογή της διαχείρισης και του ελέγχου των καθεστώτων στρεμματικής ενίσχυσης και των μέτρων προαιρετικής συνδεδεμένης στήριξης με βάση τα ζώα στην Ελλάδα δεν ήταν σύμφωνη με τους κανόνες της ΕΕ. Οι λεπτομέρειες των διαπιστώσεων και των διορθωτικών μέτρων που απαιτούνται για την εξασφάλιση της μελλοντικής συμμόρφωσης με τις εν λόγω απαιτήσεις παρατίθενται στα σημεία 2 και 3 στο παράρτημα αντίστοιχα.

Επιπλέον, η ΓΔ AGRI θεωρεί ότι η εφαρμογή της πολλαπλής συμμόρφωσης στην Ελλάδα δεν ήταν σύμφωνη με τους κανόνες της ΕΕ. Οι λεπτομέρειες των διαπιστώσεων και των διορθωτικών μέτρων που απαιτούνται για την εξασφάλιση της μελλοντικής συμμόρφωσης με τις εν λόγω απαιτήσεις παρατίθενται στο σημείο 4 του παραρτήματος.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η ΓΔ AGRI εξετάζει το ενδεχόμενο να προτείνει τον αποκλεισμό από τη χρηματοδότηση της ΕΕ τμήματος των δαπανών που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΓΤΕ και το ΕΓΤΑΑ σύμφωνα με το άρθρο 52 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1306/2013.

Όσον αφορά τα καθεστώτα στρεμματικής ενίσχυσης, οι διαπιστώσεις της ΓΔ AGRI αφορούν αδυναμίες σε 5 βασικούς ελέγχους και σε έναν επικουρικό έλεγχο για τις οποίες θα πρέπει να επιβληθεί κατ’ αποκοπή διόρθωση 10% σύμφωνα με το άρθρο 12 παράγραφος 7 στοιχείο β) του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 907/2014 και τις κατευθυντήριες γραμμές για τον υπολογισμό των δημοσιονομικών διορθώσεων στο πλαίσιο των διαδικασιών εκκαθάρισης ως προς τη συμμόρφωση και δημοσιονομικής εκκαθάρισης των λογαριασμών – C(2015) 3675 της 8.6.2015. Αναλυτικότερα στοιχεία παρατίθενται στο σημείο 5 του παραρτήματος.

Όσον αφορά τα μέτρα προαιρετικής συνδεδεμένης στήριξης, οι διαπιστώσεις της ΓΔ AGRI αφορούν αδυναμίες σε 4 βασικούς ελέγχους και σε έναν επικουρικό έλεγχο για τις οποίες θα πρέπει να επιβληθεί κατ’ αποκοπή διόρθωση 10% σύμφωνα με το άρθρο 12 παράγραφος 7 στοιχείο β) του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 907/2014 της Επιτροπής και τις κατευθυντήριες γραμμές για τον υπολογισμό των δημοσιονομικών διορθώσεων στο πλαίσιο των διαδικασιών εκκαθάρισης ως προς τη συμμόρφωση και δημοσιονομικής εκκαθάρισης των λογαριασμών – C(2015) 3675 της 8.6.2015. Αναλυτικότερα στοιχεία παρατίθενται στο σημείο 5 του παραρτήματος. Το πεδίο εφαρμογής των προαναφερόμενων διορθώσεων είναι οι επιδοτήσεις των μέτρων προαιρετικής συνδεδεμένης στήριξης με βάση την έκταση και με βάση τα ζώα στο πλαίσιο του ΕΓΤΕ.

Όσον αφορά την πολλαπλή συμμόρφωση, οι διαπιστώσεις της ΓΔ AGRI αφορούν αδυναμίες σε έναν βασικό έλεγχο, για την οποία προβλέπεται κατ’ αποκοπή διόρθωση 5% σύμφωνα με το άρθρο 12 παράγραφος 6 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 907/2014 και τις κατευθυντήριες γραμμές για τον υπολογισμό των δημοσιονομικών διορθώσεων στο πλαίσιο των διαδικασιών εκκαθάρισης ως προς τη συμμόρφωση και δημοσιονομικής εκκαθάρισης των λογαριασμών – C(2015) 3675 της 8.6.2015. Αναλυτικότερα στοιχεία παρατίθενται στο σημείο 5 του παραρτήματος. Το πεδίο εφαρμογής της διόρθωσης αυτής είναι το 10 % των δαπανών που υπόκεινται σε απαιτήσεις πολλαπλής συμμόρφωσης.

Τα ανωτέρω κατ’ αποκοπή ποσοστά είναι προσωρινά και αντιστοιχούν στις διαπιστώσεις της ΓΔ AGRI στο παρόν στάδιο της διαδικασίας. Η δημοσιονομική διόρθωση αφορά τις δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου η οποία καθορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 52 παράγραφος 4 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1306/2013. Οι διαπιστωθείσες ελλείψεις θα συνεχίσουν να αποτελούν τη βάση των δημοσιονομικών διορθώσεων που θα επιβληθούν σε σχέση με τις πραγματοποιηθείσες δαπάνες μετά την περίοδο που καλύπτεται από τον έλεγχο αυτόν, έως ότου οι διαπιστωθείσες ελλείψεις παύσουν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη νομιμότητα και στην κανονικότητα των δαπανών.

Στην απάντησή σας στην παρούσα επιστολή, σας παρακαλούμε να περιγράψετε εκτενώς τα διορθωτικά μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, αναφέροντας την πραγματική ημερομηνία εφαρμογής τους, καθώς και εκείνα που έχουν προβλεφθεί, με σαφές χρονοδιάγραμμα της εφαρμογής τους, τους δείκτες προόδου και τις ισχύουσες ρυθμίσεις παρακολούθησης.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της διαχειριστικής δήλωσης που πρέπει να υποβληθεί στην Επιτροπή σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 3 πρώτο εδάφιο στοιχείο β) του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1306/2013, ο διευθυντής του οργανισμού πληρωμών καλείται να ενημερώσει την Επιτροπή σχετικά με την εφαρμογή των εν λόγω διορθωτικών μέτρων.

Η απάντησή σας θα πρέπει ιδίως να καλύψει επίσης τα διορθωτικά μέτρα που έλαβαν οι ελληνικές αρχές όσον αφορά τη μη διαθεσιμότητα των πληροφοριών ώστε ο οργανισμός πιστοποίησης να εκτελέσει τις εργασίες του για το οικονομικό έτος 2022 και μετά.

Η απάντησή σας στην παρούσα επιστολή θα πρέπει να αποσταλεί στη ΓΔ AGRI εντός δύο μηνών από την παραλαβή της παρούσας κοινοποίησης στα ελληνικά. Σε δικαιολογημένες περιπτώσεις, η ΓΔ AGRI δύναται, κατόπιν αιτιολογημένου αιτήματος του κράτους μέλους, να εγκρίνει παράταση της δίμηνης προθεσμίας κατά δύο μήνες κατ’ ανώτατο όριο. Το αίτημα απευθύνεται στην Επιτροπή πριν από την εκπνοή της εν λόγω προθεσμίας, σύμφωνα με το άρθρο 34 παράγραφος 2 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 908/2014.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τις διαπιστώσεις και το προσωρινό συμπέρασμα της ΓΔ AGRI, στην απάντησή σας θα πρέπει να τεκμηριώνονται με σαφήνεια και με πραγματικά στοιχεία οι λόγοι για τους οποίους οι αρχές της χώρας σας κρίνουν αβάσιμες τις διαπιστώσεις της ΓΔ AGRI ή θεωρούν υπερβολικό το προσωρινό συμπέρασμα όσον αφορά τις δημοσιονομικές συνέπειες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχές της χώρας σας μπορούν να υποβάλουν ακριβέστερο υπολογισμό των ποσών που πρέπει να αποκλειστούν από την ενωσιακή χρηματοδότηση.

Σας επισημαίνουμε ότι τα εν λόγω στοιχεία θα πρέπει να μας παρασχεθούν κατά τα πρώτα στάδια της διαδικασίας εκκαθάρισης ως προς τη συμμόρφωση, κατά προτίμηση δε στην απάντησή σας στην παρούσα επιστολή ή, το αργότερο, στην απάντησή σας στα πρακτικά της διμερούς σύσκεψης, και να ανταποκρίνονται στα κριτήρια που καθορίζονται στο άρθρο 12 παράγραφοι 2 έως 5 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 907/2014. Σύμφωνα με το άρθρο 34 παράγραφος 2 του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 908/2014, προγραμματίζεται διμερής σύσκεψη εντός πέντε μηνών από τη λήξη της προθεσμίας για  την απάντηση του κράτους μέλους. Επομένως, καλείσθε στη διμερή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2023 στις 14:30. Εάν, ωστόσο, θεωρείτε ότι η ακρόαση αυτή δεν είναι απαραίτητη, παρακαλείστε να ενημερώσετε τη ΓΔ AGRI για την
απόφασή σας, το αργότερο με την απάντησή σας στην παρούσα επιστολή.

Ο κ. Marc Ricker από τη ΓΔ AGRI – Μονάδα H.3, είναι στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις διαπιστώσεις όσον αφορά τις άμεσες ενισχύσεις για την προαιρετική συνδεδεμένη στήριξη για εκτάσεις και για ζώα. Όσον αφορά την πολλαπλή συμμόρφωση, ο κ. Alain Dehove από τη ΓΔ AGRI – Μονάδα H.3 είναι στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ – ΟΠΕΚΕΠΕ- Τι άλλαξε στην απόφαση για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLACK FRIFAY -ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΦΚΑ

Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι! Η Ε.Ε ζητά επιστροφή επιδοτήσεων ΟΠΕΚΕΠΕ! ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ – Επικρατέστερες ημερομηνίες!

Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν από τις 25 και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 29 Νοεμβρίου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, το ΙΚΑ(ika.gr), θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2022 την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9).

Το ΙΚΑ(ika.gr),θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2022 την Τρίτη 29 Νοεμβρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8).

Για τα υπόλοιπα Ταμεία οι συντάξεις του Δεκεμβρίου 2022 θα πληρωθούν ως εξής:

-Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2022 την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

-Ο ΟΓΑ(oga.gr) θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου 2022 την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

-Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις Δεκεμβρίου την την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

-Το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Με το BLACK FRIDAY η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 - Πέμπτη δόση 2022 ΟΠΕΚΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ

Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022.

Με το BLACK FRIDAY η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ Α21 – Πέμπτη δόση 2022 ΟΠΕΚΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ, ΑΜΕΑ

Ετικέτες: #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙBlack Fridayefka.gov.grNewsNEWS LIVENEWS NOWNEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣOPEKEPE.GRΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2022ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ NEWSΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΕΚΟΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΙΚΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΝΕΑΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗΕΙΔΗΣΕΙΣΕκτακτη είδησηΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΕΠΙΔΟΜΑΤΑ #ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΝΕΑ ΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ 2022ΟΠΕΚΕΠΕ ΑΓΡΟΤΕΣΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣΣυντάξειςΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΗΣΥΝΤΑΞΗ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ 2022ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ NEWSΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΚΟσυνταξιούχοι ΔημοσίουΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΚΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑΤΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΑΕΕΣυνταξιούχοι ΟΓΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Σοκ στην Λαυρεωτική! Θείος ασελγούσε στον 14χρονο ανιψιό του

Επόμενο Άρθρο

ΔΥΝΑΤΟ SPOILER ΣΑΣΜΟΣ: Θα συγκλονίσουν την Ελλάδα Αστέρης και Αργυρώ ! ΝΕΟ ΣΠΟΙΛΕΡ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ-Αναδρομικά έως 3.150 ευρώ για τις κρατήσεις ΕΑΣ – Τι θα πάρουν τι γίνεται με την προσωπική διαφορά

03/05/2025 | 09:02
HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ- Αναδρομικά έως 8.556 ευρω  για Δημ.Υπαλλήλους και Χήρες – Τι έρχεται για ΕΑΣ, επικουρικές συντάξεις και προσωπική διαφορά

02/05/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΔΥΠΑ: Όλα τα επιδόματα για ανέργους το 2025 – Από 300 έως 1.000 ευρώ, ποιοι τα δικαιούνται και πώς θα κάνετε την αίτηση

02/05/2025 | 15:02
HOT NEWS

Επιδόματα 2025: Πλήρης Οδηγός για Α21, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – ΚΕΑ και Επίδομα Ενοικίου – Τι πρέπει να κάνετε 

02/05/2025 | 13:02
HOT NEWS

Αποκλειστικό: Και δεύτερος υπάλληλος του ΟΠΕΚΕΠΕ διώκεται για το σκάνδαλο με τα εικονικά βοσκοτόπια – Στον αέρα 250.000 ευρώ επιδοτήσεων

01/05/2025 | 15:02
HOT NEWS

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αναδρομικά έως 19.500 ευρώ για αποστράτους και αυξήσεις στις συντάξεις χηρείας – Ποιοι και πόσα θα λάβουν ανά ταμείο

30/04/2025 | 19:02
HOT NEWS

Κοινωνικός Τουρισμός 2025-2026: 300.000 επιταγές, 6 δωρεάν διανυκτερεύσεις και 5 νέα προγράμματα ΔΥΠΑ για ανέργους – Όλες οι λεπτομέρειες

30/04/2025 | 17:02
HOT NEWS

ΑΣΕΠ: Όλες οι ενεργές και επερχόμενες προκηρύξεις – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι- Χρήσιμος οδηγός 

30/04/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΔΥΝΑΤΟ SPOILER ΣΑΣΜΟΣ: Θα συγκλονίσουν την Ελλάδα Αστέρης και Αργυρώ ! ΝΕΟ ΣΠΟΙΛΕΡ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκρηξη Θεσσαλονίκη : Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο ενοικιαστής του διαμερίσματος

    555 shares
    Share 222 Tweet 139
  • Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν πυροκροτητές και ένα κιλό εκρηκτικά στο σπίτι της 38χρονης που σκοτώθηκε στην έκρηξη

    323 shares
    Share 129 Tweet 81
  • Νεκρή 37χρονη μετά από έκρηξη έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας

    267 shares
    Share 107 Tweet 67
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ- Αναδρομικά έως 8.556 ευρω  για Δημ.Υπαλλήλους και Χήρες – Τι έρχεται για ΕΑΣ, επικουρικές συντάξεις και προσωπική διαφορά

    414 shares
    Share 166 Tweet 104
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ-Αναδρομικά έως 3.150 ευρώ για τις κρατήσεις ΕΑΣ – Τι θα πάρουν τι γίνεται με την προσωπική διαφορά

    243 shares
    Share 97 Tweet 61
  • Πιερρακάκης στο Άγιον Όρος: Εξοφλεί πνευματικές εκκρεμότητες και αφήνει «προίκα» 600 ιερείς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

    320 shares
    Share 128 Tweet 80
  • «Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας δεν θα τελειώσει σύντομα» – Νέες προειδοποιήσεις από τις ΗΠΑ

    801 shares
    Share 320 Tweet 200
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch