Παρασκευή, 30 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Το πρώτο ξενοδοχείο στο Άγιον Όρος με μασάζ, το υπερσύγχρονο restaurant και ο ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παντελής Χαριτάκης από Παντελής Χαριτάκης
08/11/2024 18:52 - Ενημέρωση 30/05/2025 14:40
Ενημερώθηκε: 30/05/2025 14:40:32
σε HOT NEWS, ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
A A
1.5k
SHARES
3.2k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΑΘΩΣ- Το περασμένο Νοέμβριο το Άγιον Όρος υποδέχτηκε μια νέα επενδυτική κίνηση με την λειτουργία ενός σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, ενός ξενοδοχείου και ενός εστιατορίου στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους,στις Καρυές.

Του Παντελή Χαριτάκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ξενοδοχείο στο Άγιον Όρος καταγράφει εντυπωσιακή πληρότητα 90% για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και έως τα μέσα Ιουλίου. Η ζήτηση παραμένει υψηλή, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει κρατήσεις για τον Σεπτέμβριο, με πληρότητα που αγγίζει το 85% από τις 15 του μήνα και μετά, επιβεβαιώνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Διαβάστε επίσης: Το Αγιον Ορος ανάστατο για τη Μονή Σινά 

Εν τω μεταξύ, Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως ανακοίνωσε σε Αγιορείτη και μέλη Επιτροπής που τον επισκέφθηκαν χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, θα μεταβεί αρχές Ιουλίου στο Άγιον Όρος. Εκεί αναμένεται να δει από κοντά το πρώτο ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε στον Άθωνα, προκαλώντας ήδη αντιδράσεις.

Δείτε εδώ τι χάρισαν οι πατέρες από τον Αγιον Ορος στον Μητσοτάκη 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ 

Το tilegrafimanews.gr σας παρουσιάζει όλες τις πτυχές του νέου εγχειρήματος μαζί με τις υπηρεσίες που παρέχονται αναλυτικά!

Ο Αγιορείτης Μοναχός Ιωσήφ, σε αποκλειστική του δήλωση στο tilegrafimanews.gr, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σχετικά με τη δημιουργία του πρώτου ξενοδοχείου στο Άγιον Όρος. Όπως ανέφερε, διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για την «εκκοσμίκευση του Άθωνα» και εκφράζει την ελπίδα να μη δοθεί συνέχεια σε τέτοιες παρεμβάσεις.
Τόνισε ότι, αν και σέβεται την απόφαση της Ιεράς Κοινότητας που έδωσε την άδεια λειτουργίας, θεωρεί πως το Άγιον Όρος πρέπει να διαφυλάξει τον ασκητικό του χαρακτήρα. «Αυτό να είναι το τέλος, όχι η αρχή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο μοναχός.

Καταρχήν, τα δωμάτια του ξενοδοεχείου είναι λιτά, περιποιημένα και απόλυτα σεβαστά προς το αγιορείτικο ήθος, χωρίς ίχνος πολυτέλειας αλλά με έμφαση στην καθαριότητα, την ησυχία και την ασκητική αισθητική. Το εστιατόριο του χώρου προσφέρει μοναστηριακή κουζίνα, βασισμένη σε παραδοσιακές αγιορείτικες συνταγές, με εποχικά υλικά από το Περιβόλι της Παναγίας. Το μενού είναι αυστηρά αγιορείτικο, ενώ σερβίρονται και φαγητά βασισμένα σε μοναστηριακά προϊόντα από κελιά και σκήτες της περιοχής.

Εν τω μεταξύ  θέμα συνεχίζει να προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στους κόλπους της Ορθόδοξης κοινότητας. Πολλοί μοναχοί, αλλά και προσκυνητές, εκφράζουν επιφυλάξεις για την κατεύθυνση που φαίνεται να παίρνει ο Άθως ως προς τη φιλοξενία και την τουριστική προσέγγιση. Οι συζητήσεις για το εάν τέτοιες πρωτοβουλίες αλλοιώνουν τον ασκητικό χαρακτήρα του Αγίου Όρους, εντείνονται. Παράλληλα, υπάρχουν και φωνές που μιλούν για ανάγκη ανανέωσης των υποδομών χωρίς όμως να παραβιάζονται τα όρια της παράδοσης και της ιερότητας. Η συζήτηση παραμένει ανοικτή και φορτισμένη.

Διαβάστε επίσης: Στο Αγιον Ορος βρέθηκε πρόσφατα και ο υπουργός Οικονομικών κ. Πιερρακάκης ο οποίος είδε από κοντά το νέο εγχείρημα .

Σύμφωνα με πληροφορίες του tilegrafimanews.gr, το θέμα του ξενοδοχείου στο Άγιον Όρος εξακολουθεί να προκαλεί αίσθηση, όχι μόνο στους προσκυνητές αλλά και εντός της αδελφοτήτων. Όπως δηλώνει μοναχός της περιοχής, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, «η προσέγγιση αυτή αλλοιώνει τη φυσιογνωμία του Άθω και δημιουργεί ερωτήματα για το πνευματικό ήθος της εποχής μας». Η αντίδραση των μονών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παραμένει συγκρατημένη αλλά το θέμα δεν πρόκειται να τεθεί σε επικείμενη Διπλή Σύναξη της Ιεράς Επιστασίας καθώς η Ιερά Κοινότητα ενέκρινε το νέο εγχείρημα.

Πρόκειται για το πρώην κελί του Αγίου Νικολάου (το λεγόμενο Σαμαράδικο), που ανήκει στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας. Η κατασκευή του νέου κτιρίου από τη ΣΑΤΤΩ ΙΚΕ μέσω της εταιρείας ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΝ ΙΚΕ των αδερφών Δημήτρη και Σταύρου Σουάνη, ξεκίνησε το 2020 και ολοκληρώθηκε το 2023. Και πριν μερικές εβδομάδες λειτούργησε.

Παράλληλα με την αυξημένη τουριστική κίνηση και τις νέες υποδομές, στο Άγιον Όρος παρατηρούνται εσωτερικές εντάσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, μοναχοί εκφράζουν ανησυχίες για τις αλλαγές που επιφέρει η εκκοσμίκευση. 

Διαβάστε επίσης: Σάλος στο Άγιον Όρος: Καταγγελίες για διώξεις μοναχών και σκάνδαλα επί Πολιτικού Διοικητή Στεφανή

Παρά το αρχικό κύμα αντιδράσεων που εκφράστηκαν από κάποιους για την ενσωμάτωση σύγχρονων εμπορικών και τουριστικών υποδομών σε έναν χώρο με βαθιές παραδόσεις και θρησκευτική σημασία, οι ανησυχίες φαίνεται να κατευνάστηκαν με το πέρασμα του χρόνου. Σήμερα, ο κόσμος επισκέπτεται συχνά αυτά τα νέα καταστήματα και εγκαταστάσεις, αποδεικνύοντας ότι η τουριστική και εμπορική ανάπτυξη μπορεί να συνδυαστεί με τον σεβασμό στην παράδοση και τη μοναδική φύση του Αγίου Όρους.

Το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, αν και πρωτοφανές για την περιοχή, εξυπηρετεί τις ανάγκες των επισκεπτών και των κατοίκων του Αγίου Όρους προσφέροντας μια ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και άλλων αγαθών που συνήθως δύσκολα βρίσκονται στην απομονωμένη αυτή περιοχή. Η επιλογή να τοποθετηθεί ένα τέτοιο κατάστημα έχει προφανή πλεονεκτήματα για τη διευκόλυνση των πρακτικών αναγκών των ανθρώπων που ζουν και επισκέπτονται το Άγιον Όρος, ενώ παράλληλα δεν φαίνεται να διαταράσσει την παραδοσιακή ατμόσφαιρα της περιοχής.

Σχετικό άρθρο: Ροκφέλερ στο Αγιον Ορος 

Το νέο ξενοδοχείο, με την επωνυμία «ΣΑΜΑΡΑΔΙΚΟ» με τιμή διαμονής 40 ευρώ ανά διανυκτέρευση, προσφέρει μια προσιτή επιλογή διαμονής στους επισκέπτες του Αγίου Όρους. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται και επιπλέον υπηρεσίες, όπως μασάζ για το οποίο ακούγονται θετικά σχόλια καθώς προσφέρει πλήρη αναζωογόνηση .

Το εστιατόριο που προσφέρει παραδοσιακή αγιορείτικη κουζίνα είναι επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη για τους επισκέπτες του Αγίου Όρους. Η αγιορείτικη κουζίνα, γνωστή για την απλότητα και την πλούσια γεύση της, προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα με βασικά υλικά από την τοπική φύση και τα μοναστήρια της περιοχής. Από καφέ και παραδοσιακά γλυκίσματα μέχρι πιο σύνθετα πιάτα, το εστιατόριο προσφέρει στους επισκέπτες μια γευστική αναδρομή στην κουλτούρα και την παράδοση του Αγίου Όρους.

Αν και αρχικά υπήρχαν αντιδράσεις για την ενσωμάτωση αυτών των σύγχρονων καταστημάτων στην καρδιά του Αγίου Όρους, φαίνεται πως οι επενδύσεις αυτές τελικά βρίσκουν την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών. Η ισχυρή θρησκευτική και πολιτιστική ταυτότητα του Αγίου Όρους παραμένει ανέπαφη, ενώ η ανάπτυξη των υποδομών δείχνει ότι η περιοχή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, χωρίς να θυσιάσει τις παραδόσεις και τις αξίες της.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες το ξενοδοχείο στο Άγιον Όρος, ιδιαιτερα την περίοδο του Πάσχα γνωρίζει πρωτοφανή πληρότητα, φιλοξενώντας όχι μόνο Έλληνες προσκυνητές, αλλά και πλήθος επισκεπτών από τη Ρουμανία, τη Σερβία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η προσέλευση καταγράφει αυξητική τάση, ιδιαίτερα μετά το Πάσχα.

Πάνω από 15.000 προσκυνητές στο Άγιον Όρος τη Μεγάλη Εβδομάδα: Πληρότητα άνω του 85% για το Πάσχα

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εάν προσθέσετε ενεργό σύνδεσμο στη πηγή του άρθρου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 

Ετικέτες: άγιο οροςΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΑΑΘΩΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑΜΑΣΑΖΝΕΑξενοδοχείοΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
Προηγούμενο Άρθρο

Attica Bank: Το χρονοδιάγραμμα για την άσκηση των Τίτλων Κτήσης και την εισαγωγή των νέων μετοχών

Επόμενο Άρθρο

Μαθητής κυκλοφορούσε με όπλο έξω από το σχολείο του στη Μακρακώμη- Συνελήφθη ο ίδιος και ο πατέρας του

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Το Άγιον Όρος «σείεται» για τη Μονή Σινά: «Αυτό δεν θα ξεχαστεί»

30/05/2025 | 13:03
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Δώρο με ισχυρό συμβολισμό στον Μητσοτάκη: Οι Αγιορείτες του προσέφεραν εικόνα της Παναγίας που σκεπάζει την Ελλάδα

23/05/2025 | 11:02
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Ταχινόκρεμα με κακάο από το Άγιον Όρος

19/05/2025 | 16:43
Featured

Σοκ στον Άλιμο: Εγκατέλειψε βρέφος δίπλα σε κάδους – Οι δραματικές στιγμές και η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

15/05/2025 | 11:30
Featured

Φρίκη στη Λάρισα: Μαχαίρωσε τη μητέρα του στον θώρακα και την κοιλιά – Σοκαριστική η ομολογία του 21χρονου

13/05/2025 | 11:58
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Σάλος στο Άγιον Όρος: Καταγγελίες για διώξεις μοναχών επί Πολιτικού Διοικητή Στεφανή

12/05/2025 | 14:00 - Ενημέρωση 13/05/2025 | 17:42
HOT NEWS

Ευχές -Γιορτή της μητέρας 2025-Η ευχή και τα δωράκια -ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ!

11/05/2025 | 09:56
Featured

Πριν λίγο εξελέγη Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ – Ποιος είναι ο νέος ηγέτης της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

08/05/2025 | 20:41
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μαθητής κυκλοφορούσε με όπλο έξω από το σχολείο του στη Μακρακώμη- Συνελήφθη ο ίδιος και ο πατέρας του


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Κλείνει τη Μονή Αικατερίνης Σινά η Αίγυπτος – Δημεύει την περιουσία της και κάνει έξωση στους μοναχούς

    422 shares
    Share 169 Tweet 106
  • Μονή Σινά: Εντός των επόμενων ωρών επικοινωνία Μητσοτάκη – Σίσι

    339 shares
    Share 136 Tweet 85
  • Άδεια παγκάρια, γεμάτες ανάγκες: Η Εκκλησία ζητά νέο μοντέλο επιβίωσης και στήριξης

    229 shares
    Share 92 Tweet 57
  • Αλ Σίσι: Καμία προσβολή της μοναδικής και ιερής θρησκευτικής θέσης της Μονής Σινά – Δεν αλλάζει πουθενά το καθεστώς

    218 shares
    Share 87 Tweet 55
  • Α. Σαμαράς για Μονή Σινά: Απίστευτη απόφαση, απαιτείται παγκόσμια κινητοποίηση ελληνισμού και ορθοδοξίας

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • Νέες προσλήψεις σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα – Τι “τρέχει” τώρα σε ΑΣΕΠ, Δήμους και κοινωφελή εργασία

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025: Αναδρομικά έως 5.120 ευρώ για δημοσίους υπ. – Γιατί οι συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ παίρνουν μόλις 822 ευρώ με 40 έτη δουλειάς

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch