Τετάρτη, 25 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ-Εξισωτική: Ξεκίνησαν οι πληρωμές

Newsroom από Newsroom
20/12/2016 01:12 - Ενημέρωση 21/12/2016 22:45
Ενημερώθηκε: 21/12/2016 22:45:19
σε ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΟΠΕΚΕΚΕ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ

 ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 19 Δεκεμβρίου εκδόθηκε τελικά η σχετική εγκύκλιος για την χορήγηση της εξισωτικής αποζημίωσης στους αγρότες και μέχρι αύριο Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι πληρωμές στους δικαιούχους.

Αναλυτικά η  εγκύκλιος αναφέρει πως οι πληρωμές των Υπομέτρων 13.1 και 13.2 διενεργούνται στο σύνολο της επικράτειας, σύμφωνα με τον διενεργηθέντα κεντρικό μηχανογραφικό διασταυρούμενο έλεγχο στη κεντρική βάση δεδομένων του ΟΠΕΚΕΠΕ των στοιχείων των αιτήσεων ενίσχυσης και των καταχωρηθέντων αποτελεσμάτων των διενεργηθέντων διοικητικών & επιτόπιων ελέγχων, που τηρούνται στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο φάκελος πληρωμής, ο οποίος περιλαμβάνει τα ακόλουθα δικαιολογητικά ως εξής:

– Συγκεντρωτική Κατάσταση Πληρωμής στο σύνολο της επικράτειας ανά Υπομέτρο, Περιφέρεια και παρτίδα, όπου πραγματοποιείται η αναγνώριση και εκκαθάριση της δαπάνης με τα συγκεντρωτικά στοιχεία όπως αυτά προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση και καταχώριση στη Βάση δεδομένων των αποτελεσμάτων των διενεργηθέντων διοικητικών και επιτόπιων ελέγχων, στην οποία αναγράφεται το συνολικό ποσό της ενίσχυσης με διαχωρισμό της εθνικής από την κοινοτική συμμετοχή, υπογεγραμμένη από τους αρμόδιους Α’και Β’ελεγκτές, τον Προϊστάμενο του αρμόδιου Τμήματος και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας – Την πρώτη και την τελευταία σελίδα της Αναλυτικής Ονομαστικής Κατάστασης Πληρωμής των δικαιούχων ενίσχυσης στο σύνολο της επικράτειας ανά Υπομέτρο, Περιφέρεια και παρτίδα, υπογεγραμμένες από τους αρμόδιους Α’και Β’ελεγκτές, τον Προϊστάμενο του αρμόδιου Τμήματος και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας.

Σε αυτήν περιλαμβάνονται τα αναλυτικά στοιχεία των δικαιούχων, των τυχόν κυρώσεων, όπου αυτές έχουν επιβληθεί, το ποσό της Δημόσιας Δαπάνης και η αντίστοιχη Κοινοτική Συμμετοχή. Επίσης από τη μηχανογραφική εφαρμογή δημιουργείται ηλεκτρονικό αρχείο πληρωμής το οποίο περιλαμβάνει την αναλυτική κατάσταση και την συγκεντρωτική κατάσταση κάθε εκκαθαριζόμενης παρτίδας (οι οποίες θα μπορούν να εκτυπώνονται) και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο του φακέλου πληρωμής που τηρείται στον ΟΠΕΚΕΠΕ- Διεύθυνση Πληρωμών Αγροτικών Ενισχύσεων, προκειμένου να ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής με την έκδοση της σχετικής εντολής. γ) Αναλυτική κατάσταση δείγματος πληρωμών, ανά παρτίδα πληρωμής, στην οποία εμφανίζονται οι δικαιούχοι που περιλαμβάνονται στο δείγμα ελέγχου το οποίο επιλέγεται από το σύνολο των γεωργών που περιλαμβάνονται στην Αναλυτική Ονομαστική Κατάσταση Πληρωμής του προηγούμενου σημείου.

Η εν λόγω Κατάσταση θα παράγεται μηχανογραφικά από το πληροφοριακό σύστημα. – τη λίστα διοικητικού και υπολογιστικού ελέγχου ανά Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής υπογεγραμμένη από τους ελεγκτές (συν. Υπόδειγμα 1.)

ε) Κατάσταση ελέγχου από τη βάση δεδομένων, με τα συγκεντρωτικά στοιχεία για το σύνολο της επικράτειας όπως αυτά προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση και καταχώριση στη Βάση Δεδομένων των αποτελεσμάτων των διενεργηθέντων διοικητικών και επιτόπιων ελέγχων υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Ελέγχων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. – Κατάσταση ελέγχου από τη βάση δεδομένων, για το σύνολο των δικαιούχων με συγκεντρωτική αναφορά των αποτελεσμάτων του διενεργηθέντος κεντρικού μηχανογραφικού διοικητικού και διασταυρωτικού ελέγχου, υπογεγραμμένη από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. – Κατάσταση ελέγχου από τη βάση δεδομένων, σε σύνολο χώρας, με συγκεντρωτική αναφορά των αποτελεσμάτων του διενεργηθέντος κεντρικού μηχανογραφικού διασταυρωτικού ελέγχου των γεωχωρικών στοιχείων, υπογεγραμμένη από τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Ελέγχων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

– Συγκεντρωτική κατάσταση ελέγχου (Check List) με τα στοιχεία που ελέγχθηκαν, υπογεγραμμένη από τους αρμόδιους Α’και Β’ελεγκτές, τον Προϊστάμενο του αρμόδιου Τμήματος και τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας όπου βεβαιώνεται η επιλεξιμότητα δαπανών. Διαδικασία ελέγχου και πληρωμής

1. Η Διεύθυνση Πληροφορικής διαβιβάζει στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας -Τμήμα Βελτίωσης Γεωργ. Περιβάλλοντος την Κατάσταση Ελέγχου του σημείου στ) της παραγράφου 2.1 από τη βάση δεδομένων για το διασταυρωτικό έλεγχο που λαμβάνεται υπόψη στην διαδικασία πληρωμής

2. Η Διεύθυνση Τεχνικών Ελέγχων διαβιβάζει στην Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας – Τμήμα Βελτίωσης Γεωργ. Περιβάλλοντος τις Καταστάσεις Ελέγχου των σημείων ε) και ζ) της παραγράφου 2.1 3. Εκτυπώνεται η Συγκεντρωτική Κατάσταση Πληρωμής καθώς και η πρώτη και η τελευταία σελίδα της Αναλυτικής Ονομαστικής Κατάστασης Πληρωμής από το πληροφοριακό σύστημα που υποστηρίζει το Μέτρο 13. 4. Οι ελεγκτές που ορίζονται να πραγματοποιήσουν το διοικητικό και υπολογιστικό έλεγχο προβαίνουν σε δειγματοληπτικό έλεγχο σύμφωνα με το άρθρο 18 της υπ’αριθμ. 1847/51107/2016 ΥΑ για την εφαρμογή του Μέτρου 13 «ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ» του ΠΑΑ 2014-2020 προς επιβεβαίωση του ορθού υπολογισμού του ποσού πληρωμής των εγκεκριμένων αιτήσεων και συμπληρώνουν και υπογράφουν την λίστα διοικητικού και υπολογιστικού ελέγχου με τα στοιχεία που ελέγχθηκαν.

[irp posts=”92168″ name=”ΟΠΕΚΕΠΕ- Εξισωτική: Πληρωμές 2016″]

Ο έλεγχος διενεργείται επί της οθόνης, με βάση τα διαθέσιμα ατομικά στοιχεία των δικαιούχων, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων, σε ποσοστό τουλάχιστον 1%ο και μέχρι 1% των δικαιούχων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας ή Δ.Α.Ο.Κ. παρτίδας.Με την ολοκλήρωση του ελέγχου συμπληρώνουν και υπογράφουν την προβλεπόμενη λίστα ελέγχου.

5. Οι εντελλόμενοι ελεγκτές πραγματοποιούν τον έλεγχο ως εξής: 5.1 Μέσα από το αρχείο των πληρωμών της επιλεχθείσας προς έλεγχο παρτίδας καθορίζεται με τυχαία δειγματοληψία το ποσοστό του δειγματοληπτικού ελέγχου των αιτήσεων των γεωργών, το οποίο πρέπει να κυμαίνεται από 1% μέχρι 1% 5.2 Το λογισμικό της εφαρμογής, με τυχαία δειγματοληψία, εξάγει το δείγμα των προς έλεγχο γεωργών, το οποίο εκτυπώνεται σε κατάσταση δείγματος ελέγχου υπό μορφή αναλυτικής κατάστασης πληρωμής (Αν. Κατάσταση Δείγματος Πληρωμών).

Ακολούθως, ο πρώτος ελεγκτής προχωρεί σε διασταύρωση και έλεγχο των επιμέρους στοιχείων υπολογισμού της πληρωμής κάθε γεωργού του δείγματος, με βάση τα διαθέσιμα ατομικά στοιχεία των δικαιούχων από την Αίτηση Ένταξης/Πληρωμής, τους διοικητικούς και επιτόπιους ελέγχους, τις Διοικητικές Πράξεις, τα στοιχεία του κεντρικού μηχανογραφικού διοικητικού και διασταυρωτικού ελέγχου και το σύστημα υπολογισμού των κυρώσεων και πληρωμών, όπως αυτά περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων και εμφανίζονται επί της οθόνης. Εφόσον, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου όλων των γεωργών του δείγματος, δεν διαπιστωθούν προβλήματα, ο πρώτος ελεγκτής υπογράφει τη λίστα διοικητικού και υπολογιστικού ελέγχου ανά Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρική.

Ο δεύτερος ελεγκτής προβαίνει σε ποιοτικό δειγματοληπτικό έλεγχο, όπως προηγουμένως, του 10% των γεωργών που ελέγχθηκαν από τον πρώτο ελεγκτή, σημειώνοντας αυτούς επί της κατάστασης του δείγματος. Εφόσον, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, δεν διαπιστωθούν προβλήματα, ο δεύτερος ελεγκτής υπογράφει με τη σειρά του τη λίστα διοικητικού και υπολογιστικού ελέγχου ανά Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και την προωθεί στον Προϊστάμενο του Τμήματος Βελτίωσης Γεωργ. Περιβάλλοντος.

Η Αναλυτική Ονομαστική Κατάσταση Πληρωμής, η Συγκεντρωτική Κατάσταση Πληρωμής με την αναγνώριση και εκκαθάριση της δαπάνης και η Συγκεντρωτική Κατάσταση Ελέγχου (Check List) υπογράφονται από τους αρμόδιους Α’και Β’ελεγκτές, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Βελτίωσης Γεωργ. Περιβάλλοντος και από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης & Αλιείας. Η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας μεριμνά για τη δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου πληρωμής σε μαγνητικό μέσο (cd), το οποίο θα περιλαμβάνει το σύνολο των αναλυτικών καταστάσεων και την συγκεντρωτική κατάσταση κάθε εκκαθαριζόμενης παρτίδας (οι οποίες θα μπορούν να εκτυπώνονται) και θα αποτελεί στοιχείο του φακέλου πληρωμής που τηρείται στη Διεύθυνση Πληρωμών Αγροτικών Ενισχύσεων, προκειμένου να ολοκληρώνεται η διαδικασία πληρωμής με την έκδοση της σχετικής εντολής. Μετά και την έκδοση της εγκυκλίου η πληρωμή αναμένεται να γίνει ακόμη και εντός της εβδομάδας.

ΟΠΕΚΕΠΕ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

 

Ετικέτες: OPEKEPE.GRΕΞΙΣΩΤΙΚΗΟΠΕΚΕΠΕΟΠΕΚΕΠΕ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2016
Προηγούμενο Άρθρο

20 Δεκεμβρίου: Σαν σήμερα…

Επόμενο Άρθρο

Μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ λειτουργούν ως «πλυντήρια» της Αλ-Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους (ΦΩΤΟ)

ΣχετικάΆρθρα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Πληρωμές σε θολό τοπίο: ΟΠΕΚΕΠΕ, ΟΣΔΕ 2025 και τα “χαμένα” εκατομμύρια των eco-schemes

από Γιώργος Θεοχάρης
25/06/2025 | 09:02

ΟΠΕΚΕΠΕ: Το γαϊτανάκι των πληρωμών ξεκινά Πέμπτη 26 Ιουνίου – Ταμειακή ασφυξία στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης  ΑΓΡΟΤΙΚΑ: 43...

ΑΓΡΟΤΙΚΑ: 43 εκατ. ευρώ σε Σπάνιες Φυλές και Κομφούζιο – Όλες οι πληρωμές του καλοκαιριού από ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ

από Παντελής Χαριτάκης
24/06/2025 | 09:02

ΟΠΕΚΕΠΕ: Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στο πεδίο των ενισχύσεων προς τους αγρότες, με το καλοκαίρι του 2025 να εξελίσσεται σε περίοδο κρίσιμων...

ΑΓΡΟΤΙΚΑ- ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 275 εκατ. ευρώ μέχρι 30 Αυγούστου – SOS για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και την τιμή του σκληρού σιταριού

από Γιώργος Θεοχάρης
22/06/2025 | 14:02

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο tilegrafimanews.gr στελέχη του ΥΠΑΑΤ επιβεβαιώνουν τις εκκρεμότητες και τα χρονικά ορόσημα Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης Αποκλειστικό – ΟΠΕΚΕΠΕ: 390...

Load More
Επόμενο Άρθρο

Μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ λειτουργούν ως «πλυντήρια» της Αλ-Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους (ΦΩΤΟ)


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Τέλος στον πόλεμο των 12 ημερών από Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

    695 shares
    Share 278 Tweet 174
  • ΔΥΠΑ: Εφάπαξ επίδομα 722€, νέα voucher και ποιοι αποκλείονται – Αναλυτικός οδηγός με προθεσμίες και δικαιούχους

    489 shares
    Share 196 Tweet 122
  • Σεισμός στην Τουρκία: Νέα τρομακτική πρόβλεψη για 7άρι από τον γνωστό καθηγητή

    376 shares
    Share 150 Tweet 94
  • Λαμία – Τραγωδία με 64χρονο αντιδήμαρχο: Ολόκληρη η κατάθεση του οδηγού, οι ισχυρισμοί για ζώνες και το σημείο-«παγίδα»

    603 shares
    Share 241 Tweet 151
  • Ο Νετανιάχου απειλεί το Ιράν με νέες επιθέσεις αν συνεχίσει το πυρηνικό του πρόγραμμα

    340 shares
    Share 136 Tweet 85
  • ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ:Το μίσος που θέριεψε στη σιωπή – Την πυροβόλησε μπροστά στο σπίτι της και αυτοκτόνησε

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
  • Πόλεμος Τραμπ – Ιράν: Η εκεχειρία δεν κρατά – Οι υπόγειες εγκαταστάσεις άντεξαν

    302 shares
    Share 121 Tweet 76
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch