Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ταυλαρίδης: “Νομίζετε έχω μηχανή που κόβει χρήματα;”

Newsroom από Newsroom
04/10/2017 14:37
Ενημερώθηκε: 04/10/2017 15:08:30
σε ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ταυλαρίδης: Αρνητική δημοσιότητα έχει συγκεντρώσει πάνω του τις τελευταίες ημέρες ο Στάθης Ταυλαρίδης, για το γεγονός ότι ήταν ο μόνος από τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν δέχθηκε να διευκολύνει την ομάδα του “τριφυλλιού” σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και αποφάσισε να μην αποδεχθεί τον διακανονισμό που του προτάθηκε. Αποτέλεσμα των ενεργειών του είναι οι “πράσινοι” να κινδυνεύουν με αφαίρεση 3 βαθμών ενώ σε περίπτωση που αφαιρεθούν συνολικά 9 βαθμοί από μία ομάδα, αυτή υποβιβάζεται.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, σε μία προσπάθεια να παρουσιάσει τα δικά του επιχειρήματα για τον λόγο που τον οδήγησαν σε μια τέτοια ενέργεια εναντίον της ομάδας της οποίας δήλωνε οπαδός, παραχώρησε συνέντευξη στο Sport 24 radio.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24 radio 103,3:

«Δεν έχω μιλήσει τόσο καιρό και το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Δεν είναι έτσι, αλλά προσπαθώ και εγώ να σώσω την αξιοπρέπεια και το κύρος του Παναθηναϊκού, όσο μπορεί να γίνει αυτό. Θέλω να πω τα πράγματα όπως έχουν γίνει ακριβώς, για να βγάλει και ο κόσμος τα συμπεράσματά του.

Πριν από 2,5 χρόνια ήρθα στον Παναθηναϊκό και κάθισα δύο χρόνια. Χάρισα στον Ατρόμητο 75 χιλιάδες για να κάνω το όνειρο πραγματικότητα να παίξω στον Παναθηναϊκό, προς το τέλος της καριέρας μου. Τον υποστήριζα από μικρός και δεν το είχα κρύψει.

Το πρώτο εξάμηνο ήμουν από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση. Το επόμενο καλοκαίρι η ομάδα προχώρησε σε μεταγραφές. Το δικό μου συμβόλαιο ήταν 120.000 ευρώ και του Σάντσεθ που ήρθε ήταν κάπου 800.000 ευρώ. Ήθελα και εγώ να πάρω ένα συμβόλαιο που άξιζα σύμφωνα με την απόδοσή μου.

Ο κύριος Φύσσας και ο κύριος Βόκολος επειδή είχαν κάνει αρκετές μεταγραφές, δεν είχαν το θάρρος να ζητήσουν από τον κύριο Αλαφούζο να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο και πήγα εγώ προσωπικά.

Είπα ότι ήταν αδικία ο βασικός να παίρνει 120.000 και ο αναπληρωματικός 800.000. Ο Κ. Αλαφούζος μου είπε εντάξει θα διορθωθεί η αδικία. Τότε όμως η ομάδα έπρεπε να πάρει την αδειοδότηση και συμφωνήσαμε να πάρω κάποια χρήματα την επόμενη χρονιά. Δηλαδή εκείνη τη σεζόν θα έπαιρνα 170.000 ευρώ και την επόμενη 230.000 ευρώ”, είπε αρχικά ο Ταυλαρίδης.

Εγώ δεν ήμουν αυτός που έπρεπε, όπως και όλη η ομάδα. Με τον κύριο Στραματσόνι έμεινα στην άκρη και με χρησιμοποιούσε όποτε με χρειαζόταν. Δεν λάκισα ποτέ, άλλοι το έπαιζαν τραυματίες. Τελείωσε η χρονιά και αργότερα βοήθησα για την αδειοδότηση της ομάδας, ενώ κάποιοι άλλοι δεν το έκαναν.

[irp posts=”152513″ name=”Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Μπενφίκα για Βλαχοδήμο”]

Δεν ήμουν από τις πρώτες επιλογές του προπονητή. Με έπιασε στο τέλος της χρονιάς ο Στραματσόνι και μου είπε θα είμαι τέταρτη πέμπτη επιλογή και μου ζήτησε με τον επαγγελματισμό μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες και μετά το τέλος της καριέρας μου να έμενα στην ομάδα σε κάποιο πόστο. Του είπα ευχαριστώ και έφυγα για διακοπές στο χωριό μου.

Σε δύο μέρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως αλλάξανε τα πλάνα. Στεναχωρήθηκα πολύ και το είπα κόουτς έχω κάνει την προγραμματισμό μου, έχω πληρώσει 12 ενοίκια μπροστά. Μου ζήτησε να σταματήσω και να μείνω στην ομάδα σε κάποιο πόστο και να πάρω αργότερα τα χρήματά μου ή να πάρω όλο το συμβόλαιο και να φύγω.

Εγώ δεν ήθελα πόστο, γιατί δεν είχα τις απαραίτητες γνώσεις. Δεν μου αρέσουν οι μετριότητες. Μάλλον το έκαναν για να γλιτώσουν 40-50 χιλιάδες και δεν το ήθελα. Δεν μου άξιζε να τελειώσω έτσι. Ήθελα να σταματήσω μέσα στο γήπεδο.

Πάω στη διοίκηση και μου είπαν δεν κατάλαβες καλά. Εγώ ήξερα τι μου είχε πει. Με περιέπαιζαν. Μου είπαν θα κάνεις προετοιμασία με το δεύτερο γκρουπ. Με ξευτέλισαν και παρόλα αυτά εγώ έκανα και δεύτερο διακανονισμό. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι.

Δεν πίστευαν ποτέ ότι ένας Έλληνας παίκτης θα έκανε αυτό που έκανα. Τους βοηθώ δεύτερη φορά, γιατί ήθελα να πετύχω έναν όσο το δυνατόν καλύτερο διακανονισμό. Ήξερα ότι δεν τηρούσαν τα συμφωνητικά που υπέγραφαν. Δεν ήθελα να γίνω επαίτης των χρημάτων να τους παρακαλάω στα γραφεία. Όταν κάποιοι παίκτες ήταν στον Αστέρα, εμείς ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας από τη στεναχώρια. Ο κ. Βονόρτας ξέρει καλά τι έχω περάσει από τη στεναχώρια μου.

Έρχεται ο κύριος Ουζουνίδης και με βλέπει 23 Δεκεμβρίου πριν φύγει η ομάδα για διακοπές. Μου είπε ότι ήθελε να με επαναφέρει την ομάδα και με ρώτησε για το αν έχω κάποιο πρόβλημα. Εγώ απάντησα ότι δεν έχω πρόβλημα, δεν ξέρω αν έχει η διοίκηση. Και να ήθελε δεν μπορούσε να κάνει κάτι, γιατί μου είχαν πάρει το νούμερο της φανέλας και το συμβόλαιό μου στην ΕΠΟ δεν ήταν σε ισχύ.

Περνάνε δέκα μέρες και πηγαίνω στον ΠΣΑΠ για να δω τι γίνεται ακριβώς. Έβλεπα ότι δεν υπήρχε φως στον τούνελ. Τότε μέσα σε είκοσι λεπτά με παίρνει ο κύριος Λυμπερόπουλος και πάω στα γραφεία. Πήγα και μου λέει Στάθη για πολλούς λόγους δεν θα συνεχίσεις στην ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε τόπο τα νιάτα να πάρουν ευκαιρίες παίκτες, όπως ο Ευαγγέλου.

Συμφώνησα παρά το γεγονός ότι ήμουν στεναχωρημένος. Εγώ έλεγα τι μου χρωστούσε η ομάδα, για τέτοια προχειρότητα μιλάμε. Δεν υπάρχει φράγκο μου είπε, όταν πρότεινα να πάρω τα μικρά χρήματα και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Και εγώ είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρά το γεγονός ότι τον εκτιμώ. Την επόμενη μέρα έκανα προσφυγή”.

Δεν γινόταν να χρωστάω στην εφορία. Έχω επιχειρήσεις και πρέπει να έχω ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Τους το μετέφερα και δεν μου απάντησαν κάτι, ως προς το χρέος τους στην εφορία.

Πλήρωσα εγώ την εφορία από την τσέπη μου. Της προπέρσινης χρονιάς. Έχω φτάσει στα όριά μου. Μέσα στα χρήματα που έχουν επιδικαστεί είναι και αυτά της εφορίας, της προπέρσινης χρονιάς.

Πλήρωσαν την πρώτη δόση του διακανονισμού. Μου ήρθε η εφορία και τους έστειλα τη φορολογική μου δήλωση 70.000 να πληρωθούν από τον Παναθηναϊκό. Ούτε καν μου απάντησαν. Ρώτησαν τον κ. Μπόνο τι θα γίνει. Είμαι νομοταγής πολίτης. Μου είπε Στάθη δεν θέλω να σου λέω ψέματα. Υπάρχει στάση πληρωμών”.

Την Παρασκευή πλήρωσα 110.000 από την τσέπη μου στην εφορία. Ο κ. Διαμαντόπουλος μου είπε ότι θα χάσω τα χρήματά μου, γιατί υπάρχει στάση πληρωμών. Αποφάσισα να το ρισκάρω. Ήθελε να μου μιλήσει και ο κ. Κωνσταντίνου. Τι να πω με τον κ. Κωνσταντίνου; Εκείνος μου είχε γυρίσει την πλάτη.

Θα φτάσω την υπόθεση ως το τέρμα, μέχρι εκεί που πάει. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Δεν υπάρχει ένας Παναθηναϊκός που να μου πει κακιά κουβέντα και έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα».

Ετικέτες: PanathinaikosΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣπαναθηναικόςστάθης ταυλαρίδης

ΣχετικάΆρθρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Ανέβηκε στα 7 εκατομμύρια ο Παναθηναϊκός για τον Ουναϊ»

22/06/2025 | 21:00
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός καταθέτει μήνυση σε γυναίκα διαιτητή για νόθευση εγγράφων»

30/05/2025 | 18:00
Featured

Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός AKTOR 82-76: Οι «πράσινοι» πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό

23/05/2025 | 20:49
Featured

Super League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ και πήρε προβάδισμα στη μάχη για τη 2η θέση

13/04/2025 | 21:04 - Ενημέρωση 14/04/2025 | 06:05
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΟΓΑ: Εγκριση για την πληρωμή της γ΄ δόσης του επιδόματος


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Στο «κόκκινο» η Κρήτη: Νέος σεισμός στα Χανιά – Τι λένε Έλληνες και διεθνείς σεισμολόγοι για τα ενεργά ρήγματα

    926 shares
    Share 370 Tweet 232
  • NYT: Κρίσιμο πλήγμα επετεύχθη σε εξοπλισμό-κλειδί για την παραγωγή πυρηνικών όπλων στο Ισφαχάν

    589 shares
    Share 236 Tweet 147
  • Ανοίγει νέο μέτωπο το Κρεμλίνο: Ευθεία απειλή για τη Ρωσία τα F-35 του ΝΑΤΟ στην Εσθονία

    1005 shares
    Share 402 Tweet 251
  • Φωτιά στο Κοπανάκι Μεσσηνίας – Επιχειρούν και εναέρια μέσα

    531 shares
    Share 212 Tweet 133
  • Επίθεση του «πρωθυπουργού» της Λιβύης στην Αθήνα: Βασισμένη στο διεθνές δίκαιο η συμφωνία με Τουρκία, προκαλεί η Ελλάδα

    413 shares
    Share 165 Tweet 103
  • Πέθανε ο Κώστας Μοναχός – Θλίψη για τον αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή των ’80s

    354 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Αιχμαλωσία Ουκρανών πεζοναυτών: Ρώσοι αλεξιπτωτιστές δημοσίευσαν βίντεο κατάληψης κοντά στον Δνείπερο

    319 shares
    Share 128 Tweet 80
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch