Ολυμπιακός: Να ξεχάσει γρήγορα την φετινή χρονιά και να θέσει τις βάσεις για την προσεχή σεζόν επιθυμεί ο Ολυμπιακός ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ξένου προπονητή, κοιτάζοντας κυρίως στην Ιβηρική.

Και λέμε να ξεχάσει την φετινή χρονιά γιατί μπορεί να θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αναδειχθεί πρωταθλητής, σε καμία περίπτωση όμως δεν ικανοποιεί το απαιτητικό του κοινό με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται έτοιμος να αντιστρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και επιθυμεί να φέρει έναν προπονητή αξίας για τον πάγκο των Πειραιωτών.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε είχε ξεκαθαριστεί ότι ο Τάκης Λεμονής ήρθε ως μία λύση μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης:   Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2: Καλύτερη η ΑΕΚ, φαβορί για την πρόκριση (BINTEO)

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport» στον Ολυμπιακό εντείνεται η αναζήτηση για ξένο προπονητή, με τους πρωταθλητές να κοιτάζουν κυρίως προς την Ιβηρική, αν και είχαν υπάρξει συζητήσεις πριν την απόκτηση του Τάκη Λεμονή με τους Γάλλους Γκαρντ και Μοντανιέ.

Επιθυμία πάντως της διοίκησης της ομάδας είναι το θέμα να ξεκαθαρίσει γρήγορα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός των αγωνιστικών πλάνων για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν και φυσικά για τους παίκτες που θα αποκτηθούν και θα φύγουν.