Ολοκληρώθηκε η ξεφτίλα για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αλλά και τη Νίκη Βόλου.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος δεν όρισε ούτε για την προσεχή αγωνιστική αγώνα της ομάδας της Μαγνησίας (ο ΟΦΗ κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά) και πλέον οριστικά δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Η Super League θα έχει από εδώ και πέρα 17 ομάδες και πρόκειται για μια ιστορική ξεφτίλα για την οποία φέρουν ευθύνη όσοι επέτρεψαν από το καλοκαίρι η ομάδα του Βόλου να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο προπονητή της Νίκης, του προπονητή της ομάδας, Παναγιώτης Τζαναβάρας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM: «Τελείωσε το θέμα. Είμαστε ελεύθεροι να ψάξουμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας μας. Η απόφαση είναι οριστική και απομένουν τα τυπικά για να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης. Οι παίκτες ενημερώθηκαν και επίσημα ότι μπορούν να φύγουν. Όλοι κοιτάζουν να βρουν τον επόμενο σταθμό τους. Πιστεύω όμως ότι θα βρουν εύκολα».

Τα χρέη του συλλόγου και η αποχώρηση του χρηματοδότη, Ανδρέα Πάτση, φαίνεται πως γράφουν τον επίλογο, με τον πλέον άδοξο τρόπο, την περίοδο που ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Ιωνίας Βόλου, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από απουσία 48 χρόνων. «Ούτε ο ερασιτέχνης μπορεί να αναλάβει αυτά τα χρέη. Έγινε μια προσπάθεια, απ’ ότι έμαθα, να γίνει διοίκηση πρωτοδικείου, όμως πάλι δεν στέφθηκε με επιτυχία, οπότε πάει για εκκαθάριση. Υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει και απ’ την Ερασιτεχνική, όχι απ’ την Γ’ Εθνική», συμπλήρωσε ο Τζαναβάρας.