Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δεν τρώει το παιδί σας φρούτα και λαχανικά; Έξυπνοι τρόποι να το πείσετε

Newsroom από Newsroom
10/02/2016 20:27
σε ΔΙΑΤΡΟΦΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Απαντά η επιστημονική ομάδα του διατροφολόγου Ευάγγελου Ζουμπανέα

Πώς ένας απελπισμένος γονέας θα καταφέρει να πείσει το παιδί του να καταναλώσει τα θρεπτικά και γεμάτα βιταμίνες λαχανικά; Kαι αν δεν τρώει ούτε φρούτα;

Με τις φωνές και με τις απειλές, δεν θα καταφέρετε τίποτα!… Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε εμείς οι γονείς, είναι να απελπιζόμαστε και να φωνάζουμε δίχως λόγο.

Ηρεμήστε και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Όσο δύσκολο φαίνεται αυτό, είναι καλύτερα να κάνετε έναν διάλογο με το παιδί σας, όσο μικρό και αν είναι αυτό, έτσι ώστε να του εξηγήσετε τον λόγο που ανησυχείτε.

Πάρτε τη βοήθεια των βιβλίων, κατεβάστε άρθρα από το internet, ή ψάξτε κάτι που μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενά σας.

Δείξτε του εικόνες, μελετήστε μαζί και προβληματιστείτε. Μπορείτε να απαντήσετε και σε απορίες που μπορεί να δημιουργηθούν.

Σε καμία περίπτωση μην δωροδοκείτε το παιδί σας με σοκολάτες και μην υπόσχεστε γλυκά και άχρηστα τρόφιμα, προκειμένου να φάει το λαχανικό του. Με αυτή τη τακτική μπερδεύετε το παιδί σας. Κάνετε μια λάθος σύνδεση με το φαγητό. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει, φάε αυτό(το λαχανικό), για να σου δώσω το καλό(άχρηστο τρόφιμο), μετά. Μάλιστα το μπέρδεμα αυτό, μπορεί να μην μπορεί να αντιστραφεί, αν το κάνετε ήδη συχνά.

Ψωνίστε μαζί με το παιδί σας λαχανικά που ίσως θα μπορούσε να φάει. Μπορείτε λοιπόν να περάσετε λίγη ώρα σε ένα μανάβικο, ζητώντας από το παιδί σας να ψωνίσει τα λαχανικά που του αρέσουν.

Κόψτε και φτιάξτε σαλάτες μαζί. Ακόμα, μπορείτε να μαγειρέψετε κάποια από τα λαχανικά που μπορούν να μαγειρευτούν. Η ενασχόληση του παιδιού με τη μαγειρική, βοηθά στο να δοκιμάσει αυτό που έφτιαξε.

Μην απελπίζεστε και μην εγκαταλείπετε γρήγορα. Το ότι δεν δοκίμασε, ή το ότι είχε αποστροφή από κάποιο λαχανικό, δεν σημαίνει πως δεν θα το καταναλώσει στο μέλλον. Σε μια ή δύο βδομάδες, δοκίμασε να ξαναδώσεις το λαχανικό που απορρίφθηκε.

Δοκιμάστε να κάνετε με άλλο τρόπο μια συνταγή με λαχανικά. Ίσως τα πολλά μυρωδικά, αρωματικά πιπέρια κλπ, μπορεί να προκαλούν αποστροφή του παιδιού από το φαγητό αυτό.

Μην φτιάχνετε άλλο φαγητό για σας και άλλο για το παιδί. Το παιδί σας θα πρέπει να καταναλώνει το οικογενειακό φαγητό. Αν λοιπόν εσείς δίνετε άλλο φαγητό στο παιδί σας, μην περιμένετε στο μέλλον να φάει το δικό σας φαγητό. Άριστο θα ήταν να τρώτε όλοι μαζί στο τραπέζι, έτσι ώστε να καταλάβει πως όλοι οι υπόλοιποι καταναλώνουν αυτό που δεν τρώει αυτό.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια, μην δίνετε κάτι άλλο στο παιδί σας. Αφήστε το φαγητό του σε κάποιο σημείο που μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί. Εγκαταλείψτε την προσπάθεια και αφήστε το παιδί να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Αν πεινάσει και ζητήσει φαγητό, δείξτε του το φαγητό του. Αν θέλει κάτι άλλο, μην του δώσετε και αναμένετε την ανταπόκρισή του.

Σχεδιάστε τον τρόπο που θα σερβίρετε τα λαχανικά σας. Ίσως ένα διαφορετικό και χαρούμενο σερβίρισμα, θα σας βοηθήσει στο σκοπό σας. Ένα όμορφο πιάτο με φαντασία, μπορεί να εντυπωσιάσει το παιδί και να καταφέρει να φάει.

Μην αναμένετε το θαύμα. Χρειάζεται χρόνος, έτσι ώστε να καταφέρετε να βάλετε σε αυτή τη διαδικασία το παιδί σας. Η υπομονή, η επιμονή, αλλά και οι δεξιότητές σας, θα βάλουν το παιδί σας στη διαδικασία.

Δεν τρώει καθόλου φρούτα τι να κάνω;

Βασικά στοιχεία της διατροφικής συμπεριφοράς ενός παιδιού είναι η αντίδραση και η αντίσταση. Η μαμά επιμένει, το παιδί αρνείται και μετά κλαίει. Έπειτα, θα αναλάβει ο μπαμπάς τις προσπάθειες με το αεροπλανάκι ή κάποιο άλλο μεταφορικό μέσο, που μάλλον η πορεία τους θα καταλήξει σε αδιέξοδο. Πως μπορείτε αλήθεια να πείσετε με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την τακτική σας ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι; Το βλέμμα σας, μια πηγαίνει στο φρούτο που περιμένει κομμένο στο πιάτο, μια στο παιδί που κάθεται απέναντι σας και αρνείται πεισματικά έστω και να δοκιμάσει. Καθίστε λίγο στη θέση του και θα καταλάβετε ότι το να του ζητάτε μέχρι σημείου παράκλησης να το φάει απλά επειδή του λέτε ότι κάνει καλό δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να το πείσετε.

Κάντε το να ασχοληθεί!

Εφόσον το παιδί σας είναι σε μια ηλικία που καταλαβαίνει και μπορεί να συμμετέχει στα ψώνια του σπιτιού, αδράξτε την ευκαιρία! Ξεκινήστε με χαρά να πάτε μαζί στο μανάβικο της γειτονιάς και διαλέξτε μαζί όμορφα και μυρωδάτα φρούτα. Εναλλακτικά, εφόσον το παιδί σας λατρεύει τη φασαρία και τον κόσμο μπορείτε να πάτε μαζί στη λαϊκή αγορά. Το ευχάριστο κλίμα με τους πωλητές και το παιχνίδι με το καρότσι θα κάνουν την γνωριμία με τα φρούτα διασκέδαση. Αν βέβαια, υπάρχει κήπος με δέντρα, τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα καθώς μπορεί να συμμετέχει το ίδιο στη συγκομιδή των φρούτων. Στην συνέχεια αφού τακτοποιήστε μαζί τα φρούτα στο ψυγείο και τη φρουτιέρα, καθίστε να φάτε μαζί ένα φρούτο. Ρωτήστε το, ποιό φρούτο από όλα θα ήθελε να φάει σήμερα ή τι χρώμα θέλει να είναι το φρούτο «σήμερα θα φάμε κίτρινο ή κόκκινο φρούτο;» Μη ξεχνάτε να του δίνετε επιλογές. Στα παιδιά αρέσουν οι επιλογές.

Ζωγραφίστε το!

Πάρτε το μπλοκ ζωγραφικής και αντί για σπιτάκια, δοκιμάζετε κάθε φορά να ζωγραφίζετε ένα από τα φρούτα που έχετε μέσα στη φρουτιέρα. Παράλληλα να λέτε για το χρώμα του, τη γεύση του και την εποχή που βγαίνει. Αν θέλετε να δώσετε και μια πιο εγκυκλοπαιδική «πινελιά» μπορείτε να αναφερθείτε και στο τι μας προσφέρει το εκάστοτε φρούτο με ένα πιο παιδικό τρόπο, όπως «θα σταματήσει να τρέχει η μυτούλα» ή «θα γυαλίζουν τα μαλλιά μας».

Φρουτοσχεδιάστε!

Φτιάξτε μαζί όμορφα σχέδια με αντικείμενα ή πρόσωπα ή τοπία της φύσης με μπαστούνια ή ροδέλες από φρούτα χρησιμοποιώντας και λαχανικά όπως καρότο ή αγγούρι που είναι αρεστά στα παιδιά. Μη ξεχνάτε να το ρωτάτε τι φρούτο-χρώμα να χρησιμοποιήσετε για κάθε επόμενο βήμα. «Τσιμπήστε» την ομπρέλα που έχετε φτιάξει από μισό πορτοκάλι ή μια ρόδα αυτοκινήτου από ροδέλα μπανάνας με λίγο ένοχο και παιχνιδιάρικο ύφος και θα δείτε σιγά σιγά όλα τα φρούτο –εξαρτήματα αυτοκινήτου να εξαφανίζονται! Άλλωστε ποια θα ήταν η καλύτερη ανταμοιβή του μικρού μας καλλιτέχνη από το να δοκιμάσει το ίδιο του το δημιούργημα.

Το ένα του ξινίζει…!

Είναι αλήθεια, πως κάποιες γεύσεις φρούτων θα το κάνουν να μη θέλει να ξαναδοκιμάσει. Λόγω της περιεκτικότητας τους σε οξέα, τα φρούτα δημιουργούν στα παιδιά την τάση για …γκρίνια! Διακωμωδήστε το, κάνοντας έντονες γκριμάτσες και ήχους έτσι, ώστε να γελάσετε μαζί. Το παιδί έχει τη τάση να μιμείται κάτι που αρχικά προκάλεσε γέλιο. Ταΐστε ο ένας τον άλλο γελώντας μέχρι να συνηθίσει τη ξινή γεύση και μη ξεχνάτε να χειροκροτήστε κάθε φορά που τα καταφέρνει. θα βοηθούσε, επίσης, ένα σύστημα επιβράβευσης με μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο ή την παιδική χαρά, αφού κατανάλωσε τα φρούτα της εβδομάδας.

Ο επιμένων νικά!

Έχετε δώσει τη μάχη σας όμως η απογοήτευση είναι το μόνο αποτέλεσμα; Μην τα παρατάτε τόσο εύκολα. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα παιδιά αντιδρούν σε κάθε καινούρια γεύση , μυρωδιά και όψη (νεοφοβία) και μπορεί να χρειαστούν από 10 έως 20 προσπάθειες από τους γονείς, μέχρις ότου συνηθίσουν σε κάθε τι νέο. Κάντε λίγο υπομονή και να θυμάστε ότι ίσως δεν συμπαθήσει τελικά όλα τα φρούτα. Αποφύγετε την υπερβολική αναφορά και πίεση, γιατί μπορεί να του δημιουργήσουν τελικά αποστροφή.

Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει…

Μην περιμένετε από το παιδί σας να φάει φρούτα όταν εσείς δεν τα δοκιμάζετε καν. Πάρτε ένα φρούτο από το καλάθι και απολαύστε το! Κάτι τέτοιο, σε καθημερινή βάση, φαίνεται στα μάτια του ως μια αυτόματη συνήθεια της ζωής σας. Δοκιμάστε να το φέρετε σε επαφή με τα φρούτα τις ώρες ενδιάμεσα των γευμάτων, και όχι τις στιγμές που έχει φάει και είναι ήδη χορτάτο. Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να δοκιμάσει, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα θρεπτικό σνακ.

Γλυκο…κουταλιές!

Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα όμως τίποτα δεν συγκινεί το παιδάκι σας, ξετρυπώστε από το ντουλάπι τη «μαμά» των μπαχαρικών, την κανέλλα και το νέκταρ των λουλουδιών, το μέλι! Αρωματίστε και γλυκάνετε το μήλο, το πορτοκάλι, το μανταρίνι ή την μπανάνα και άλλα φρούτα και το σίγουρο είναι ότι θα νικήσει η μυρωδιά και η γεύση.

Είναι κατανοητό ότι όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και δεν θα μπορούσαν να γίνουν εύκολα μετά από μια κουραστική και αγχώδη ημέρα στη δουλειά. Αφιερώστε λίγο χρόνο το σαββατοκύριακο ή για τους πιο ξεκούραστους γονείς, κάποια απογεύματα, και θα δείτε σιγά σιγά τις προσπάθειες σας να αποφέρουν καρπούς…καρπούς φρούτων!

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: Η Ελλάδα έχει μια τεράστια ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης

12/09/2025 | 14:00
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Υπουργό Εσωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Doug Burgum, στο Μέγαρο Μαξίμου. Πέμπτη 11 Σεπτεβρίου 2025  (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Featured

Το ραντεβού του υπ. Εσωτερικών των ΗΠΑ στην Αθήνα με 10 top CEO – Η Ελλάδα κρίσιμος κόμβος στον τομέα της ενέργειας και του αμερικανικού LNG

12/09/2025 | 13:20
HOT NEWS

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ευλογιά προβάτων σε Αιτωλοακαρνανία και Θεσσαλία: 3.000 ζώα θανατώθηκαν – 20 εκατ. € ζημιές!

12/09/2025 | 13:02
Featured

Παπασταύρου για Chevron: «Οι Αμερικανοί αναγνωρίζουν και ενισχύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

12/09/2025 | 12:42
Load More
Επόμενο Άρθρο

Το επεισόδιο με την ερώτηση του Έλληνα δημοσιογράφου στον Βαρουφάκη (ΒΙΝΤΕΟ)


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ: Ευλογιά προβάτων στη Θεσσαλία: 1.200 κοπάδια σε κίνδυνο – Χάθηκαν ήδη πάνω από 30.000 ζώα

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • Σεισμοί σε «κόκκινο συναγερμό για Κρήτη, Θεσσαλία, Κεφαλονιά – Τα 5 ρήγματα : Τι λένε Έλληνες και ξένοι σεισμολόγοι για την Ελλάδα

    393 shares
    Share 157 Tweet 98
  • Τραγωδία στην Ολυμπία Οδό: 1 χλμ. ανάποδη πορεία, 2 νεκροί — τι είπαν  το tilegrafimanews.gr αυτόπτες μάρτυρες 

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
  • ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ: Πληρωμές 450 εκατ. € σε 600.000 αγρότες: Νωρίτερα τα βιολογικά, έως Οκτώβριο ενιαία – συνδεδεμένες – σπάνιες φυλές

    121 shares
    Share 48 Tweet 30
  • ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ: 3.280 νέες θέσεις σε δήμους και παιδικούς σταθμούς – Ποιες ειδικότητες ζητούνται, πότε λήγουν οι αιτήσεις

    116 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: 467 εκατ. ευρώ για τις αυξήσεις του 2026 – Τι σημαίνουν 20, 35 και 70€ τον μήνα για τους συνταξιούχους

    113 shares
    Share 45 Tweet 28
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ευλογιά προβάτων σε Αιτωλοακαρνανία και Θεσσαλία: 3.000 ζώα θανατώθηκαν – 20 εκατ. € ζημιές!

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us – Ποιοι είμαστε
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – Πολιτική Cookies
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch