Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Αποκαλύψεις Τσίπρα για τις Πρέσπες

TechTeam από TechTeam
01/10/2019 05:18
Ενημερώθηκε: 01/10/2019 05:30:56
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Για τη στιγμή που παραλίγο να τιναχτούν στον αέρα οι διαπραγματεύσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τη στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι σε αυτή, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Σκόπια.

Ο κ. Τσίπρας ταξίδεψε στη Βόρεια Μακεδονία την Τρίτη, προκειμένου να μετάσχει σε ημερίδα για τα Βαλκάνια και είχε συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι alsat, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε έγκλημα ότι από την αρχή δεν υπήρξε συμβιβασμός μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας για το ονοματολογικό.

«Εγκλημα θα ήταν αν μας δινόταν η ευκαιρία έπειτα από 25 χρόνια, και εγώ μαζί με τον Ζόραν, αντί να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία, να λύσουμε το πρόβλημα, την πετούσαμε στα σκουπίδια. Και θα ήταν έγκλημα διότι θα βυθίζαμε τη Βόρεια Μακεδονία στην πολιτική αστάθεια, πράγμα το οποίο θα πυροδοτούσε εξελίξεις αποσταθεροποίησης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, που όλοι γνωρίζουμε πόσο εύθραυστη περιοχή είναι. Συνεπώς, αντιθέτως, δεν πιστεύω ότι επιστρέφω στον τόπο του εγκλήματος, αλλά επιστρέφω στον τόπο όπου καταφέραμε να βρούμε κοινό τόπο και να προχωρήσουμε μπροστά αφήνοντας πίσω μας εγκληματικές πολιτικές», συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Τσίπρας: Υπήρξε στιγμή που σηκώσαμε τα μολύβια
Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε και για τις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στη Συμφωνία των Πρεσπών και αποκάλυψε μια στιγμή που οι συζητήσεις έφτασαν σε αδιέξοδο και ο ίδιος πίστεψε ότι δεν θα υπάρξει τελικά συμβιβασμός μεταξύ των δύο πλευρών.

«Δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Μπορεί κάποιος τρίτος να το βλέπει εύκολο, διότι πολλοί λένε “μα εντάξει δεν κάνατε και πολύ μεγάλα βήματα, διότι ένα όνομα είχατε να βρείτε”, αλλά στην πραγματικότητα πίσω από το όνομα υπήρχαν πάρα πολλές λεπτομέρειες που έπρεπε να επιλυθούν», είπε ο κ. Τσίπρας.


«Δεν ήταν εύκολο, όμως, να βρούμε συναίνεση σε όλα τα κεφάλαια της Συμφωνίας. Πράγματι υπήρξε μια στιγμή, ένα Σαββατοκύριακο πριν την τελική συμφωνία, που σηκώσαμε τα μολύβια. Και εγώ και ο Ζόραν, και ο Νίκος ο Κοτζιάς και ο κ. Ντιμιτρόφ είπαν ότι δεν μπορούμε να βρούμε κοινό τόπο. Επικράτησε η λογική. Αυτό ήτανε λίγες ημέρες πριν καταλήξουμε στην τελική συμφωνία, ήταν στο τέλος μιας πολύ δύσκολης διαδρομής. Και στο τέλος της διαδρομής πάντοτε υπάρχει κούραση. Πάντοτε η κάθε μια πλευρά νιώθει ότι έχει εξαντλήσει τις κόκκινες γραμμές της και τις δυνατότητές της. Μια βδομάδα σχεδόν πριν γίνει το τηλεφώνημα από την πλευρά του Ζόραν που καταλήξαμε με κάποιες επιμέρους διορθώσεις και με κάποιες, αν θέλετε, υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, μια βδομάδα πριν είχαμε σηκώσει τα μολύβια και είχα κι εγώ καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν θα υπάρξει συμφωνία», συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

Η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο μελέτης σε διπλωματικό πεδίο στο μέλλον, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, γιατί «δεν είναι μια Συμφωνία, η οποία ταπεινώνει κάποιον και δικαιώνει κάποιον άλλον. Είναι μία Συμφωνία με συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές, αλλά και με ουσιαστική βούληση και των δύο πλευρών να κοιτάξουμε μπροστά και να βρούμε λύσεις, δίνοντας προοπτική για τους λαούς μας».

Τσίπρας: Δικαίωση η στάση της κυβέρνησης

Οταν ρωτήθηκε για τη στάση της ΝΔ, ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση, απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι αποτελεί μια δικαίωση.

«Δεν συνηθίζω όταν δίνω συνεντεύξεις στο εξωτερικό να ασκώ κριτική στους πολιτικούς μου αντιπάλους στο εσωτερικό. Αυτό που έχει σημασία, ανεξάρτητα από τη θέση που είχε η αξιωματική αντιπολίτευση τότε, είναι ότι σήμερα που είναι στην κυβέρνηση, δηλώνει και διαδηλώνει ότι θα τηρήσει και θα τιμήσει τη Συμφωνία αυτή. Και μάλιστα δηλώνει ότι θα φροντίσει να τηρηθεί μέχρι τελευταίας γραμμής, άρα αυτό για μένα είναι, ούτως ή άλλως, μια δικαίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι ο καθένας κρίνεται για αυτά που λέει διαχρονικά και κυρίως όσα κάνει και λέει όταν είναι κυβέρνηση.

«Η Συμφωνία των Πρεσπών επηρέασε τις εκλογές»
Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είχε επίδραση στο αποτέλεσμα των εκλογών. «Το γνώριζα από την πρώτη στιγμή όταν ανέλαβα την δύσκολη αυτή απόφαση να κάνω πράξη αυτά που πίστευα εγώ, αυτό που πίστευα και πιστεύω ότι ήταν σωστό για την χώρα μου και την περιοχή, για τους λαούς μας. Ήξερα ότι θα αναλάβω πολιτικό κόστος, κυρίως γιατί ήξερα ότι στο εσωτερικό πολλές πολιτικές δυνάμεις και η αντιπολίτευση τότε θα κινηθούν με κριτήριο, όχι την αλήθεια, αλλά το πολιτικό κέρδος από την άλλη πλευρά. Δεν το μετανιώνω όμως αυτό. Και δεν το μετανιώνω διότι πιστεύω ότι σε κρίσιμα θέματα εξωτερικής πολιτικής αυτό που έχει σημασία είναι να κάνεις αυτό που είναι ωφέλιμο για τον λαό, ωφέλιμο για την χώρα. Το πολιτικό κέρδος ή το πολιτικό κόστος, στις μέρες μας ιδίως, είναι κάτι πρόσκαιρο, έρχεται και παρέρχεται. Όταν είσαι σταθερός στις αρχές και στις αξίες σου, αυτό κάποια στιγμή εκτιμάται και κυρίως όταν καταφέρνεις πράγματα που μένουν στην ιστορία. Και η συμφωνία αυτή είναι μια ιστορική συμφωνία», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας για Νόμπελ: Δεν χρειαζόμαστε επιβράβευση
Οταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δοθεί στον ίδιο και τον Ζόραν Ζάεφ το Νόμπελ Ειρήνης, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι πρόκειται για πολύ τιμητική πρόταση, αλλά, συμπλήρωσε: «εμείς ως πρόσωπα δεν χρειαζόμαστε κάποιο βραβείο ή κάποιου τέτοιου είδους κίνητρο για να κάνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι σωστό για τους λαούς μας. Συνεπώς αν χρειάζεται μια επιβράβευση, η επιβράβευση πρέπει να είναι απέναντι στους λαούς μας, που πρέπει από εδώ και μπρος να δουλέψουν για να μάθουν να αγωνιούν ο ένας για το καλό του άλλου, να ζουν ειρηνικά και να παλέψουν σε μια δύσκολη περιοχή για την κοινή πρόοδο».

Τέλος, αναφερόμενος στην ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι προσπάθησε να πείσει τους Ευρωπαίους ότι η απόφαση αυτή έπρεπε να ληφθεί τον περασμένο Ιούνιο. «Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της γειτονιάς της δεν θα έχει σοβαρό ρόλο στη εξωτερική πολιτική, στον κόσμο δεν θα την παίρνει κανείς στα σοβαρά. Και η άμεση γειτονιά της είναι τα Δυτικά Βαλκάνια. Ήμουν λοιπόν και παραμένω υπέρμαχος της άποψης ότι πρέπει να υπάρξει θετική κατάληξη στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Τον Ιούνιο πήραμε μια αναβολή, αυτή ήταν η απόφαση, δεν ήταν ακύρωση, ήταν αναβολή. Πιστεύω λοιπόν και θέλω να ελπίζω ότι στα μέσα του Οκτώβρη θα έχουμε θετικές εξελίξεις», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ iefimerida.gr

Ετικέτες: ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑζάεφσυνέντευξη
Προηγούμενο Άρθρο

ΟΑΣΑ: Ανανέωση κάρτας για τα Μέσα Μεταφοράς

Επόμενο Άρθρο

Στην Αθήνα ο Draghi

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένες τις ΗΠΑ – Χρειάζονται τολμηρές αποφάσεις για την άμυνα

12/04/2025 | 18:00
Featured

Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ευρώπη και ΗΠΑ μπορούν να βρουν win-win λύση στο εμπόριο»

09/04/2025 | 21:35 - Ενημέρωση 10/04/2025 | 05:41
Featured

Φωτιά σε ντισκοτέκ στη Βόρεια Μακεδονία – Εξετάζεται υπόθεση διαφθοράς – Μόνο 35 έχουν αναγνωριστεί από τους 59 νεκρούς

16/03/2025 | 19:20
HOT NEWS

ΣΥΡΙΖΑ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Η συγκάλυψη είναι η ειδικότητα του»

16/02/2025 | 15:49
Featured

Μητσοτάκης: Ψάχνουμε οικονομικά κίνητρα για να επιστρέψουν οι νέοι στα χωριά

28/12/2024 | 21:31
ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Μακεδονία: Ποινική δίωξη κατά του πρώην αντιπροέδρου για διαφθορά – Διέφυγε στο Κόσοβο

17/12/2024 | 14:00
HOT NEWS

Η πρώτη συνέντευξη Αλ Τζολάνι για το μέλλον της Συρίας: «Eπόμενα στάδια η ανοικοδόμηση και η σταθερότητα, όχι η σύρραξη»

15/12/2024 | 14:21
Featured

Ο Μητσοτάκης κλείνει οριστικά το σενάριο αλλαγής εκλογικού νόμου – Δεν αλλάζω τους κανόνες του παιχνιδιού – Τι λέει για Σαμαρά – Καραμανλή – ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ALPHA

28/11/2024 | 20:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Στην Αθήνα ο Draghi


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    651 shares
    Share 260 Tweet 163
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    600 shares
    Share 240 Tweet 150
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    298 shares
    Share 119 Tweet 75
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    173 shares
    Share 69 Tweet 43
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch