Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Είδηση-ΣΟΚ: 4.000 μαχητές του ISIL στην Ευρώπη κρυμμένοι ανάμεσα στους πρόσφυγες!

Newsroom από Newsroom
08/09/2015 07:20
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες.

Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την “επιχείρηση διείσδυσης” απόλυτα επιτυχημένη.

“Απλά περιμένετε” είπε χαμογελώντας…

“Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος”

Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες.

Το Ισλαμικό Κράτος μεταφέρει τους θανάσιμους πράκτορές του διαμέσου της τουρκικής συνοριογραμμής των 565 μιλίων στις πλούσιες δυτικές χώρες. Φυσικά πρώτη στο πέρασμά τους είναι η Ελλάδα, την οποία χρησιμοποιούν ως γέφυρα.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήδη έχουν πετύχει να “φυτέψουν” στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 θανάσιμους ισλαμιστές, οι οποίοι ήδη έχουν σχηματίσει πυρήνες εν υπνώσει περιμένοντας τις εντολές τους για να ενεργοποιηθούν και να προχωρήσουν σε χτυπήματα εσωτερικής αποσταθεροποίησης.

Σύμφωνα με το στέλεχος του ISIL η μυστική διείσδυση είναι η απαρχή ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την πραγματοποίηση επιθέσεων αντιποίνων στην Δύση για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς από τον συνασπισμό χωρών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

“Μας επιτίθενται και με βεβαιότητα θα τους επιτεθούμε και εμείς”

“Χρησιμοποιούμε προς ώφελός μας την γενναιοδωρία των αναπτυγμένων χωρών ως προς τους πρόσφυγες για να διεισδύσουμε στην Ευρώπη” είπε με κυνική ειλικρίνεια.

Οι ένοπλοι του ISIL χρησιμοποιούν ντόπιους δουλέμπορους για να αναμειχθούν μέσα στα τεράστια “κύματα” προσφύγων που πλημμυρίζουν την Ευρώπη.

Περίσσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν καταφύγει μόνο στην Τουρκία προσπαθώντας απελπισμένα να αποφύγουν την αιματοχυσία στην Συρία.

“Από τα λιμάνια της Σμύρνης και της Μερσίνας, χιλιάδες πρόσφυγες διασχίζουν την Μεσόγειο με στόχο να φτάσουν στην Ιταλία. Μετά η πλειοψηφία πηγαίνει σε πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, όπουπαραδίνονται στις αρχές και αιτούνται ασύλου. Οι δικοί μας προσέρχονται ως πρόσφυγες.” πρόσθεσε.

Δύο Τούρκοι δουλέμποροι υποστήριξαν τα λεγόμενα του στελέχους του ISIL. O ένας παραδέχθηκε ότι βοήθησε περισσότερους από δέκα εκπαιδευμένους μαχητές να διεισδύσουν στην Ευρώπη με τον “μανδύα” του αιτούντα ασύλου.

Ο ίδιος είπε” “Μερικούς τους στέλνω να βρουν τις οικογένειές τους, άλλους γιατί πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι”!

Το στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους μίλησε και για κάποια συνάντηση που είχε με έναν ανώτερό του αποκαλούμενο ως “ο εμίρης”

“Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα πω, αλλά πιστέυω ότι οι μελλοντικές επιθέσεις θα γίνονται κατά δυτικών κυβερνητικών στόχων και όχι κατά πολιτών, αν και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες”.

Η αποκάλυη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά που εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους ζήτησε από όλους τους μουσουλμάνους στην Δύση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο Abu Mohammed al-Adnani εκθείασε μάλιστα τις πρόσφατες επιθέσεις σε Αυστραλία,Βέλγιο και Γαλλία.

“Επαναλαμβάνουμε το κάλεσμά μας στους μουσουλμάνους της Ευρώπης, στην άπιστη Δύση και παντού να χτυπήσουν τους Σταυροφόρους στις πατρίδες τους και οπουδήποτε βρεθούν”

“Θα είμαστε εχθρόι, ενώπιον του Θεού με όποιον μουσουλμάνο μπορεί να χύσει το αίμα ενός Σταυροφόρου και δεν το κάνει αυτό με μια βόμβα,σφαίρα,μαχαίρι,αυτοκίνητο,πέτρα, ή ακόμα με μια γροθιά ή κλωτσιά”

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ ο οποίος είπε “αφού οι Ευρωπαίοι δεν παίρνουν πολλούς πρόσφυγες έχουν αυξηθεί τα αιτήμα για παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Ο ποιος αποτελεσματικός τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα θα ήταν μια άμεση δράση από την Διεθνή Κοινότητα ώστε να λυθεί το συριακό πρόβλημα”

Δηλαδή ακόμα και το προσφυγικό πρόβλημα στου οποίου την δημιουργία η Τουρκία, οι χώρες του Κόλπου αλλά και οι ΗΠΑ έπαιξαν μείζονα ρόλο, επιτρέποντας ή και βοηθώντας στην δημιουργία του ISIL με στόχο την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Μ.Άσαντ, η Άγκυρα θέλει να το χρησιμοποιήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό: Να ανατραπεί ο Σύρος πρόεδρος.

Πολύ βολικά η Ευρώπη αρχίζει να αποκτά ένα άλυτο πρόβλημα και το συριακό έγινε πλέον ζήτημα επιβίωσης ακόμα και για την ίδια την Ευρώπη. Ειδικά η χώρα μας βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και όλα αυτά για κάποιων τα σχέδια που εδράζουν σε τόπους πολύ μακρινούς από εδώ για να ανησυχούν για τα αποτελέσματα των πράξεών τους. 

ΣχετικάΆρθρα

ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Γιορτή σήμερα 7 Νοεμβρίου, εορτολόγιο: Άγιοι Τριάντα τρεις Μάρτυρες «Οι εν Μελιτινή»

07/11/2025 | 00:05
HOT NEWS

Ο “παλιός” είναι αλλιώς…

06/11/2025 | 23:49
HOT NEWS

Alex Rasov

06/11/2025 | 23:45
HOT NEWS

Η διπλή ψήφος εμπιστοσύνης που έλαβε ο Μητσοτάκης

06/11/2025 | 22:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Το συγκινητικό μήνυμα της αδερφής του Στάθη Λαζαρίδη στο Facebook:Ένας ήρωας ήταν


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Υποδύθηκε την αστυνομικό και άρπαξε 100.000 ευρώ – Η ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί: «Μην πιστεύετε κανέναν που σας ζητά χρήματα στο όνομα της Αστυνομίας»

    250 shares
    Share 100 Tweet 63
  • Νέος ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη – «Φάμπρικα» εκατομμυρίων με το Μεταφορικό Ισοδύναμο: Εταιρείες-φαντάσματα, ανύπαρκτα τιμολόγια και επιστροφές χρημάτων

    213 shares
    Share 85 Tweet 53
  • ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2025: Αυξημένο στα 540€ – Πότε πληρώνει η ΔΥΠΑ και τι ισχύει για ανέργους και μητέρες

    188 shares
    Share 75 Tweet 47
  • «Δεν θα φύγει το ταχυδρομείο από το Άγιον Όρος» – Αγιορείτες αγανακτισμένοι για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ: «Θα το φτάσουμε μέχρι τέλους» 

    157 shares
    Share 63 Tweet 39
  • Ποιο ήταν το fast food των Βυζαντινών και τι έπιναν για να ξεδιψάσουν;

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
  • Αλλοπρόσαλλος ο καιρός: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη – Βελτίωση την Παρασκευή, νέα επιδείνωση το Σάββατο

    136 shares
    Share 54 Tweet 34
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Συντάξεις χηρείας και επίδομα 250€: τι αλλάζει άμεσα, ποιοι θα δουν ενίσχυση και πότε

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch