Κυριακή, 6 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλικές υπηρεσίες: Πόσοι βομβιστές αυτοκτονίας που είναι έτοιμοι να χτυπήσουν την Ευρώπη βρίσκονται στην Ελλάδα;

Newsroom από Newsroom
23/03/2016 15:47
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

90 βομβιστές αυτοκτονίας ετοιμάζονται να εκραγούν σε οποιοδήποτε σημείο στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με έκθεση των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών οι οποίοι καθημερινά συνεννοούνται, αποστέλλουν και λαμβάνουν αποκρυπτογραφημένα μηνύματά για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τέτοιων αιματηρών επιθέσεων όπως των Παρισίων και των Βρυξελλών.

Η έκθεση έχει θέσει σε συναγερμό και τις ελληνικές Αρχές αφού προκύπτει από την τελευταία καταμέτρηση ότι “λείπουν” 3.000 πρόσφυγες-λαθρομετανάστες! Η σημερινή επίσημη καταμέτρηση μιλά για 49.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα όταν χθες ήταν πάνω από 52.000.

Η κυβέρνηση δια του συντονιστικού για το προσφυγικό ανεβάζει σήμερα τον επίσημο αριθμό των εγκλωβισμένων σε όλη την επικράτεια σε 49.085, αριθμός μειωμένος, δηλαδή, κατά 3.000 σε σχέση με αυτόν της Τρίτης όταν ξεπερνούσαν τους 52.000 χωρίς κανείς να γνωρίζει πού πήγαν ή που βρίσκονται αυτοί οι 3.000 που “απουσιάζουν” από την καταμέτρηση.

Δηλαδή 3.000 άνθρωποι αγνώστων στοιχείων περιφέρονται “κάπου” στην Ελλάδα μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν χτες στις Βρυξέλλες.

Η έκθεση όμως προστίθεται στο γεγονός της εξαφάνισης και εύλογα ο ελληνικές Αρχές ανησυχούν μήπως κάποιοι από τους 90 (ή και καινούριοι) βομβιστές αυτοκτονίας βρίσκονται στην χώρα μας και ο Θεός ξέρει τι μπορεί να σχεδιάζουν.

Πρόκειται για μια έκθεση 55 σελίδων που έγινε για λογαριασμό του γαλλικού Υπουργείο Εσωτερικών και αναδημοσίευσαν και οι New York Times, που αναλύει το πως σχεδιάστηκαν οι επιθέσεις των Παρισίων στις 13 Νοεμβρίου.

Η επιχείρηση ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και περιλάμβανε κρυπτογράφηση ακριβέιας, πλαστά έγγραφα υψηλής “πιστότητας” ακόμα και αποστολή πυροτεχνουργών από την Συρία στην Ευρώπη!

Οι βελγικές αρχές ήταν ενήμερες για όλα αυτά από πολύ νωρίς

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν συνεντεύξεις και μαρτυρίες από αξιωματικούς και μάρτυρες οι οποίες καταδεικνύουν πως συμμετείχε το ISIS και πως τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις σε τόσο υψηλή κλίμακα.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση στους Γάλλους είναι η ευκολία με την οποία οι ισλαμιστές φτιάχνουν βόμβες πολύ μεγάλης ισχύος με υλικά που βρίσκονται στο εμπόριο χωρίς να μπορούν να καταγραφούν.

Σύμφωνα με μελέτη της Rand Corporation, το 2007 υπήρχαν 28 σαλαφιστικές – τζιχαντιστικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα. Το 2013 έγιναν 49 τον αριθμό και το 2015 με την έξαρση του πολέμου στην Συρία ξεπέρασαν τις 150!

Το 2007 αυτές οι οργανώσεις εξαπέλυσαν 100 επιθέσεις, το 2013 έφθασαν αισίως τις 950. Το 2007 υπήρχαν μεταξύ 18-42.000 ενεργών τρομοκρατών, το 2013 κυμαίνονται από 44.000-105.000!

Σε αυτούς δύο χρόνια αργότερα προστέθηκαν μερικές δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ISIS!

Μαζί με αυτούς υπολογίζονταν στα μέσα του 2015 σε 200.000 οι τρομοκράτες παγκοσμίως! Σύμφωνα με την ανά χώρα ετήσια έκθεση του State Department για τα θέματα τρομοκρατίας (Country Reports on Terrorism), το 2013 οι επιθέσεις παγκοσμίως αυξήθηκαν από 6.700 σε 9.700, ενώ περίπου 18.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 33.000 τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία κατά τη διάρκεια του 2012 επί ευρωπαϊκού εδάφους (κυρίως στην ΕΕ) πραγματοποιήθηκαν 219 τρομοκρατικές επιθέσεις στις οποίες έχασαν τη ζωή του 17 άτομα ενώ συνελήφθησαν 537 άτομα.

Για την πρόληψη και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας η ΕΕ διέθεσε 35 δισ. ευρώ!

Η Ρωσία αποτελεί και αυτή στόχο των τρομοκρατών και των χορηγών της (από πολιτική τρομοκρατία μέχρι θρησκευτική κοκ) καθώς η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) μόνον το 2014 εξουδετέρωσε 130 τρομοκράτες (ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και 21 ηγετικά στελέχη) και απέτρεψε 6 τρομοκρατικές επιθέσεις ευρείας κλίμακας αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα περισσότερα από 160 στρατηγεία τρομοκρατών και αποθήκες οπλισμού σύμφωνα με τον διευθυντή της FSB AleksаndаrBortnikov.

Εν ολίγοις η Ελλάδα βρίσκεται τελείως απροετοίμαστη μπροστά σε έναν ισλαμικό “εφιάλτη” τον οποίο δεν μπορούν να αποφύγουν χώρες πολύ καλύτερα οργανωμένες από την δική μας.

Στην ιστοσελίδα του, το Foreign Office ανέφερε για το Βέλγιο: «Υπάρχει υψηλή απειλή για τρομοκρατία. Οι επιθέσεις θα μπορούσε να είναι αδιάκριτες, μεταξύ άλλων σε μέσα μαζικής μεταφοράς και κόμβους των συγκοινωνιών, αλλά και σε άλλα μέρη που επισκέπτονται οι ξένοι. Οι Βρυξέλλες φιλοξενούν πολλούς διεθνείς θεσμούς, ενώ τα κυβερνητικά κτίρια και οι ξένες πρεσβείες βρίσκονται σε ”ευαίσθητες” τοποθεσίες».

Το κακό είναι ότι έχει κατατάξει και την Ελλάδα στην δεύτερη βαθμίδα κινδύνου.

Στον χάρτη, που έφτιαξε η Telegraph με βάση τις ταξιδιωτικές οδηγίες του Foreign Office, οι βαθμίδες αυτές καταγράφονται με βαθύ κόκκινο (υψηλή), κόκκινο (γενική απειλή), πορτοκαλί (υποβόσκουσα απειλή) και κίτρινο (χαμηλή).

Καθόλου καθησυχαστική η διαπίστωση αυτή, ειδικά εάν υπάρχει γνώση ότι 50.000 άνθρωποι σουνιτικού μουσουλμανικού θρησκεύματος (χώρια τους ήδη εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα) έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα.

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΗΠΑ και Κίνα συμφώνησαν σε άρση περιορισμών για εξαγωγές βασικών αγαθών

06/07/2025 | 14:00
Featured

Σοκ και Θρήνος στο Αγρίνιο: Απανθρακώθηκε 21χρονος οδηγός – Οι γονείς του εργάζονται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε

06/07/2025 | 12:47
Featured

BRICS εναντίον δασμών Τραμπ – Οι αναδυόμενες υπερδυνάμεις χτυπούν χωρίς να τον κατονομάζουν

06/07/2025 | 12:00
Featured

ΗΠΑ: 27 oι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας

06/07/2025 | 12:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σύροι πρόσφυγες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε νεοναζί θύμα τροχαίου


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Nordic Monitor: Ο Ερντογάν διοχέτευσε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της ΕΕ για δίκτυα κατασκοπείας σε όλη την Ευρώπη

    548 shares
    Share 219 Tweet 137
  • Ερντογάν: Περιμένω τα F-35 από τον Τραμπ – Χωρίς νόημα οι ελληνικές ανησυχίες

    522 shares
    Share 209 Tweet 131
  • Ο Μασκ ανακοίνωσε την ίδρυση νέου κόμματος – «Θα σας δώσει πίσω την ελευθερία σας», ποιο το όνομα του

    475 shares
    Share 190 Tweet 119
  • O Τραμπ υπέγραψε επιστολές με δασμούς για 12 χώρες – Τι περιλαμβάνουν

    397 shares
    Share 159 Tweet 99
  • Καιρός: Τετραήμερο καύσωνα φέρνει ο “θερμικός θόλος” – Πότε αρχίζουν τα 40άρια, η δυσκολότερη μέρα

    346 shares
    Share 138 Tweet 87
  • Σοκ και Θρήνος στο Αγρίνιο: Απανθρακώθηκε 21χρονος οδηγός – Οι γονείς του εργάζονται στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε

    244 shares
    Share 98 Tweet 61
  • Εκτός τόπου και χρόνου…

    255 shares
    Share 102 Tweet 64
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch