Τρίτη, 21 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Η Ρωσία ξαναχτυπά: επιχειρεί ανακατάληψη Χερσώνας, Κουπιάνσκ και Λίμαν – Το μεγαλύτερο μέτωπο από το 2022- Τι λένε τα διεθνή μέσα 

Γιώργος Θεοχάρης από Γιώργος Θεοχάρης
21/10/2025 13:32
Ενημερώθηκε: 21/10/2025 15:32:00
σε Featured, ΔΙΕΘΝΗ
A A
123
SHARES
262
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ρωσία: Για πρώτη φορά από το 2022, η Ρωσία επιχειρεί μαζική ανακατάληψη των εδαφών που είχε χάσει στην ουκρανική αντεπίθεση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Θεοχάρης – tilegrafimanews.gr

 Από το Κουπιάνσκ μέχρι τη Χερσώνα και τη Λίμαν, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ανοίξει μέτωπα που θυμίζουν τις πρώτες φάσεις του πολέμου, ενώ σύμφωνα με αναφορές διεθνών οργανισμών και ΜΜΕ, πρόκειται για την πιο επιθετική κίνηση των τελευταίων δύο ετών.

Η νέα ρωσική επιχείρηση συνδυάζει χτύπημα σε πολλαπλά μέτωπα και μεταφορά άνω των 150.000 νεοεκπαιδευμένων στρατιωτών από την Κεντρική Ρωσία και το Ντονμπάς. Όπως μετέδωσε το Reuters, πρόκειται για την πιο ευρεία κινητοποίηση του 2025, με στόχο να αλλάξει η ισορροπία στο πεδίο πριν την επικείμενη συνάντηση Πούτιν–Τραμπ στη Βουδαπέστη.

Προγεφύρωμα στον Δνείπερο και ο ρόλος της Χερσώνας

Η πόλη της Χερσώνας, που είχε επιστρέψει στην ουκρανική διοίκηση το φθινόπωρο του 2022, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο των μαχών. Η Μόσχα προσπαθεί να ελέγξει τη βόρεια όχθη του Δνείπερου και να δημιουργήσει μόνιμο προγεφύρωμα με βαρέα άρματα και μηχανοκίνητες μονάδες. Η αναφορά του Υπουργείου Άμυνας Ρωσίας επιβεβαιώνει πως «η επιχείρηση στη Χερσώνα προχωρά βάσει σχεδίου και με σταθερή προέλαση».

Απέναντι τους, οι ουκρανικές δυνάμεις προσπαθούν να αναχαιτίσουν τις επιθέσεις χρησιμοποιώντας δυτικά αντιαρματικά συστήματα και επανατοποθέτηση των μονάδων στη δυτική περιφέρεια της Χερσώνας. Το BBC News μετέδωσε πως «οι ρωσικές δυνάμεις έχουν διασχίσει τον ποταμό και ανέπτυξαν ολοκληρωμένη γραμμή πυρός στην περιοχή Νόβα Κάχοβκα».

Η πρόθεση της Μόσχας είναι να ανακτήσει τον έλεγχο του λιμανιού της Χερσώνας πριν το χειμώνα, ώστε να διασφαλίσει γραμμές ανεφοδιασμού και ενδεχομένως να προχωρήσει σε νέες επιχειρήσεις κατά μήκος της νότιας ακτογραμμής.

🇷🇺Regarding Kherson. For the first time since November 2022, a bridgehead has been established on the right bank of the Dnieper. Be kind! pic.twitter.com/5DHbHGLir3

— Black Diamond (@blackdiammon) October 20, 2025

Κουπιάνσκ: στρατηγική πύλη και συμβολισμός

Η περιοχή του Κουπιάνσκ στην περιφέρεια Χαρκόβου αποτελεί το σημείο με τη μεγαλύτερη στρατηγική αξία. Το Associated Press αναφέρει ότι χιλιάδες άμαχοι έχουν λάβει εντολή εκκένωσης καθώς ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί βαρύ πυροβολικό και μη επανδρωμένα συστήματα εφόδου. Η ουκρανική διοίκηση παραδέχεται ότι το μέτωπο είναι εύθραυστο και ότι τα συνεχή κύματα επίθεσης ενδέχεται να οδηγήσουν σε αναγκαστική υποχώρηση.

Το Υπουργείο Άμυνας Ουκρανίας δηλώνει ότι «οι ουκρανικές δυνάμεις αντιστέκονται σθεναρά, παρά την ποσοτική υπεροχή του εχθρού», ενώ ο πρόεδρος Ζελένσκι ανέφερε στη νέα του δήλωση πως «το Κουπιάνσκ θα παραμείνει ουκρανικό, όσο υπάρχει έστω και ένας στρατιώτης ζωντανός».

Η πόλη αποτελεί κρίκο ανεφοδιασμού μεταξύ Χαρκόβου και Ντονέτσκ, και η ενδεχόμενη πτώση της θα άλλαζε την ισορροπία στη βόρεια Ουκρανία. Οι δυτικοί αναλυτές μιλούν για το «πιο επικίνδυνο σημείο ρήξης» από την αρχή του πολέμου.

Λίμαν: επιστροφή στο παλιό μέτωπο του Ντονμπάς

Η Λίμαν – πόλη που το 2022 είχε γίνει σύμβολο ουκρανικής αντεπίθεσης – φαίνεται να επιστρέφει στη ρωσική στοχοποίηση. Σύμφωνα με το NATO, οι μάχες στην περιοχή είναι «παρατεταμένες και ιδιαίτερα αιματηρές», ενώ η Μόσχα έχει χρησιμοποιήσει πυραυλικά συστήματα Iskander και αεροπορικά πλήγματα για να ανοίξει διάδρομο προς το Σεβεροντονέτσκ. Η Ουκρανία από την πλευρά της ενισχύει την άμυνα με μονάδες από το Ντνίπρο και την Πολτάβα, επιχειρώντας να κρατήσει το μέτωπο κλειστό.

Αναλυτές του Ινστιτούτου Μελέτης Πολέμου (ISW) χαρακτηρίζουν τη Λίμαν «το τελευταίο κομμάτι του παζλ πριν την πλήρη επικράτηση της Ρωσίας στην περιοχή του Ντονμπάς». Αν η Ρωσία κατορθώσει να ελέγξει την πόλη, θα διαθέτει οδική γραμμή επικοινωνίας με τα ανατολικά της επαρχίας Λουγκάνσκ.

Διπλωματική διάσταση και διεθνείς αντιδράσεις

Η επανέναρξη των επιχειρήσεων προκαλεί έντονη ανησυχία στη διεθνή κοινότητα. Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε ότι «η συνέχιση της αιματοχυσίας εμποδίζει κάθε προσπάθεια ειρήνευσης και απειλεί τη σταθερότητα της Ευρώπης». Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανέφερε ότι θα ενισχύσει τις κυρώσεις σε τομείς όπως η ενέργεια και η τεχνολογία διπλής χρήσης.

Ταυτόχρονα, διπλωματικές πηγές στις ΗΠΑ υπογραμμίζουν ότι η προσπάθεια του Πούτιν να κερδίσει έδαφος πριν από τη συνάντηση στη Βουδαπέστη στοχεύει στη βελτίωση της διαπραγματευτικής του θέσης απέναντι στη Δύση. Το CNN μετέδωσε ότι «ο Λευκός Οίκος παρακολουθεί με ανησυχία την επιθετική κλιμάκωση και δεν αποκλείει την επιβολή πρόσθετων κυρώσεων αν η Μόσχα προχωρήσει πέρα από τη Χερσώνα».

Αναλυτές: Η Ρωσία επιδιώκει ψυχολογικό προβάδισμα

Η επιθετικότητα της Ρωσίας δεν εκλαμβάνεται μόνο ως στρατιωτική εξέλιξη, αλλά και ως προσπάθεια επικοινωνιακής νίκης. Η Μόσχα επιθυμεί να δείξει ότι παραμένει κυρίαρχη δύναμη στο πεδίο και ότι η Ουκρανία δεν είναι σε θέση να διατηρήσει τις νίκες της του 2022.

Η ανάλυση του Reuters και του Guardian συγκλίνει στο ότι οι ρωσικές κινήσεις είναι εξίσου πολιτικές όσο και στρατιωτικές. Η Μόσχα θέλει να παρουσιαστεί ως νικήτρια δύναμη πριν την ενδεχόμενη διπλωματική συνάντηση του χειμώνα, ενώ η Ουκρανία θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την εικόνα με νέα δυτικά όπλα και προμήθειες.

Το επόμενο τρίμηνο: «Παράθυρο ευκαιρίας» ή νέο αδιέξοδο;

Οι στρατιωτικοί παρατηρητές θεωρούν ότι οι επόμενοι τρεις μήνες θα κρίνουν την εξέλιξη του πολέμου. Αν η Ρωσία καταφέρει να ανακαταλάβει έστω μία από τις τρεις πόλεις, θα κερδίσει στρατηγικό και πολιτικό πλεονέκτημα. Αν όχι, θα αντιμετωπίσει εσωτερικές πιέσεις και διπλωματική μόνωση.

Η Ουκρανία εξακολουθεί να βασίζεται στη δυτική υποστήριξη και στον αντι-πληροφοριακό πόλεμο. Η κοινή δήλωση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ αναφέρει ότι «η ασφάλεια της Ουκρανίας είναι ασφάλεια της Ευρώπης». Αν όμως η συνοχή των δυτικών συμμαχιών χαλαρώσει, το κενό θα εκμεταλλευτεί η Μόσχα για να επιβάλει τους όρους της.

Η επανεμφάνιση της Ρωσίας στις χαμένες πόλεις του 2022 σηματοδοτεί όχι μόνο στρατιωτική κλιμάκωση αλλά και μια προσπάθεια να αναστραφεί η ιστορική μνήμη της ήττας εκείνης της περιόδου. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν πρόκειται για πραγματική ανακατάληψη ή για μια προσωρινή επικοινωνιακή επίθεση πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων με τη Δύση. Σε κάθε περίπτωση, η Χερσώνα, η Κουπιάνσκ και η Λίμαν επιστρέφουν στον πυρήνα της ευρωπαϊκής γεωπολιτικής αστάθειας – και ο πόλεμος φαίνεται να μπαίνει σε νέα εποχή έντασης.

Ετικέτες: ΝΕΑΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑρωσία

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ο Πούτιν απαίτησε το Ντονέτσκ από τον Τραμπ – Διπλωματικό σοκ στην Ευρώπη και ο φόβος «ανατολικού παγώματος»

19/10/2025 | 13:27
Featured

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Κωνσταντινίφκα στις φλόγες – Σφοδροί ρωσικοί βομβαρδισμοί στην πόλη–οχυρό των Ουκρανών

12/10/2025 | 13:03
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Ο πόλεμος περνά στις ράγες – Καταστρέφει ηλεκτρομηχανές για να παγώσει τον ανεφοδιασμό της Ουκρανίας

10/10/2025 | 16:00
Featured

«80 % του Κουπιάνσκ υπό ρωσικό έλεγχο — Μια μάχη που διαμορφώνει το νέο πρόσωπο του πολέμου»

09/10/2025 | 12:08
Load More
Επόμενο Άρθρο

Χαλκίδα: Γυναίκα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο λίγα μέτρα πριν το νοσοκομείο – «Μικρό θαύμα» από γιατρούς και νοσηλευτές


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Αιματηρή νύχτα στο Περιστέρι – Νεκρός 37χρονος έξω από κλαμπ: Εγκληματικό κύμα στην Αθήνα προκαλεί συναγερμό στην ΕΛΑΣ

    465 shares
    Share 186 Tweet 116
  • ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ! Επίδομα 600 € ΟΠΕΚΑ: Ποιοι προλαβαίνουν ως 30/10 – Όλα τα ποσά, τα κριτήρια και πότε πληρώνονται στέγαση και προνοιακά επιδόματα

    289 shares
    Share 116 Tweet 72
  • Ο κύριος Γιάννης από την Τήλο που πρόσφερε τους κόπους μιας ζωής σε αυτούς που έχουν ανάγκη

    169 shares
    Share 68 Tweet 42
  • LIVE ΒΟΥΛΗ: Τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: Αντιδράσεις, ενστάσεις και διεθνής αντίκτυπος – Τι δηλώνουν βουλευτές της αντιπολίτευσης

    161 shares
    Share 64 Tweet 40
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΕΠ 2025 – Νέος διαγωνισμός για 150 Πυροσβέστες χωρίς πτυχίο και 6.836 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο: Όλες οι προκηρύξεις

    130 shares
    Share 52 Tweet 33
  • Άνοιξε η πλατφόρμα για τους παρόχους υπηρεσιών Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης – Έως 3 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

    128 shares
    Share 51 Tweet 32
  • Η Ρωσία ξαναχτυπά: επιχειρεί ανακατάληψη Χερσώνας, Κουπιάνσκ και Λίμαν – Το μεγαλύτερο μέτωπο από το 2022- Τι λένε τα διεθνή μέσα 

    123 shares
    Share 49 Tweet 31
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch