Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

«Όταν το κόμμα σου συζητά αν πρέπει να παραιτηθείς, τότε έχεις χάσει» – Νικητές και χαμένοι στο ντιμπέιτ Μπάιντεν – Τραμπ

Κυριάκος Διαμαντόπουλος από Κυριάκος Διαμαντόπουλος
29/06/2024 13:00
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
57
SHARES
122
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μπάιντεν: Τεράστιο θόρυβο έχει προκαλέσει το πρώτο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν, με τα διεθνή ΜΜΕ να επιχειρούν τις πρώτες αναλύσεις σχετικά με τα όσα διημείφθησαν σ’ αυτή την πρώτη τηλεμαχία.

«Τόσο πολλά σημαντικά θέματα κρίνονται στις Προεδρικές Εκλογές του 2024: Εξωτερική πολιτική, αναπαραγωγικά δικαιώματα, μετανάστευση, το μέλλον της αμερικανικής Δημοκρατίας. Όμως μετά το τέλος του πρώτου ντιμπέιτ μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ, ένα είναι το θέμα που μονοπωλεί τις συζητήσεις: Η εμφάνιση του Τζο Μπάιντεν.

Η σκέψη πίσω από την επιλογή του Τζο Μπάιντεν να αποδεχτεί τόσο νωρίς ένα ντιμπέιτ, ήταν μερικώς ώστε να κάμψει τις αντιδράσεις σχετικά με την ηλικία του. Αντίθετα, με την εμφάνισή του τις τροφοδότησε ακόμα περισσότερο. Τα περισσότερα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μεταξύ των Δημοκρατικών μετά το τέλος του ντιμπέιτ, επικράτησε πανικός. ΜΜΕ μεγάλης κυκλοφορίας έγραφαν πως «πάλευε για να ανταπεξέλθει» και πως εμφανίστηκε «να τρέμει».

Ο Μπάιντεν είναι ο γηραιότερος πρόεδρος της ιστορίας, ενώ οι Δημοκρατικοί προσπαθούν καιρό τώρα να υπερβάλλουν σχετικά μιλώντας για «γέρο». Ο Μπάιντεν μιλούσε πολύ σιγά, οι απαντήσεις του συχνά ήταν μπερδεμένες, ενώ ακόμα και όταν οι ατάκες του ήταν αξιοπρεπείς υποσκάπτονταν από τον τρόπο εκφοράς του.

Πηγές που επικαλείται το NBC φέρεται να δήλωσαν στη μέση της συζήτησης πως ο Μπάιντεν ταλαιπωρείται από κρυολόγημα, υπονοώντας ότι η κακή του εμφάνιση οφείλονταν σε αυτό. Είτε αυτό αληθεύει, είτε όχι, υπάρχει ο κίνδυνος οι ψηφοφόροι να αποφασίσουν αφού τον παρακολούθησαν πως απλά δεν είναι έτοιμος για τη δουλειά που επιχειρεί να διατηρήσει.

Σε τελική ανάλυση, αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Μπάιντεν εδώ και καιρό σε συγκρουσιακό περιβάλλον και είναι πανθομολογούμενο πως δεν τα πήγε καλά. Από την άλλη, η απόδοση του Τραμπ δεν είχε μεγάλα λάθη. Είπε παράλογα και αναληθή πράγματα, μπερδεύτηκε και έχασε τον ειρμό της σκέψης του. Αλλά το έκανε πιο δυναμικά! Ήταν τυπικός Τραμπ. Κανείς δεν εξεπλάγη από όσα είπε ή από το πώς τα είπε».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος «σε ένα επίπεδο, όλα τα παραπάνω είναι τόσο ρηχά και επιφανειακά που νιώθω κάπως αμήχανα που τα έγραψα. Η πολιτική πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από την κριτική και το συναίσθημα που προκαλεί σε κάποιον μια τηλεοπτική εμφάνιση. Αφορά σημαντικά ζητήματα που θα επηρεάσουν τις ζωές εκατομμυρίων.

Δυστυχώς, το θέμα φαίνεται να αφορά μερικούς αμφιταλαντευόμενους ψηφοφόρους που πιθανότατα θα κρίνουν τις εκλογές του 2024. Οι Δημοκρατικοί θεωρούν πως έχουν τα επιχειρήματα απέναντι στον Τραμπ, όμως ανησυχούν ότι ο Μπάιντεν δεν μπορεί να τα εκφέρει. Η συζήτηση που αναβίωσε λοιπόν μετά το ντιμπέιτ είναι το κατά πόσο ο Μπάιντεν πρέπει να μείνει στην κούρσα για την προεδρία ή το κόμμα έχει κι άλλες επιλογές. Η παραδοχή αυτή δημιουργεί μια σειρά από συμπεράσματα σχετικά με τους ηττημένους και τους νικητές του ντιμπέιτ.

Ηττημένος: Τζο Μπάιντεν
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάπτυξη του θέματος. Αν το ντιμπέιτ τελειώσει με το κόμμα σου να συζητά αν πρέπει να αποσυρθείς από την κούρσα, είναι σαφές ότι έχασες. Το «ηλικιακό ζήτημα» του Μπάιντεν, είναι στην πραγματικότητα μια σύγχυση ξεχωριστών θεμάτων. Το επιχείρημα των Ρεπουμπλικάνων για τα γεράματα του Μπάιντεν είναι υπερβολικό. Υπάρχει ο προβληματισμός για το αν η υγεία του θα αντέξει και τη δεύτερη θητεία. Ή εκείνοι σχετικά με την ικανότητα λήψης αποφάσεων, αν και είναι δύσκολο να βρει κανείς μια απόφαση της θητείας του που δεν θα έπαιρνε όντως νεότερος.

Υπάρχει όμως και ένας μεγαλύτερος προβληματισμός που καλείται να διαγράψει ο Μπάιντεν: Ότι απέτυχε να εμφανιστεί ικανός στο ρόλο του προέδρου ή του υποψηφίου προέδρου. Ότι έχει αποτύχει συνολικά στο να εμφανίζεται να έχει τον έλεγχο, στον δυναμισμό ή στην ικανότητά του να χειρίζεται ερωτήσεις. Για τους περισσότερους Δημοκρατικούς, η ανησυχία για την ηλικία του Μπάιντεν είναι μετά – ανησυχία. Αφορά στο τι θα σκεφτούν οι αμφιταλαντευόμενοι ψηφοφόροι σχετικά με την ηλικία του Μπάιντεν.

Νικητής: Ντόναλντ Τραμπ
Εκ των πραγμάτων, σε μια μάχη για δύο, εκείνος που δεν έχασε έχει κερδίσει. Ο Τραμπ κέρδισε το ντιμπέιτ εξαιτίας της αδυναμίας του Μπάιντεν. Όμως η εμφάνισή του δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή.

Ως συνήθως, είπε ψέματα, είπε απίθανα πράγματα και απέφυγε ερωτήσεις. Παράλληλα έχασε και ευκαιρίες: Ο Μπάιντεν έκανε τόσα λάθη που ένας πιο πειθαρχημένος και με μεγαλύτερη κατανόηση των πραγμάτων υποψήφιος των Ρεμπουμπλικάνων θα μπορούσε να τον ντροπιάσει πολύ περισσότερο. Για παράδειγμα θα μπορούσε να του απευθύνει περισσότερες ερωτήσεις και να τον εκθέσει πραγματικά.

Ο Τραμπ κέρδισε και από την απουσία αναφορών στην προσπάθειά του να κλέψει τις εκλογές του 2020 και στην πρόσφατη καταδίκη του. Και πιθανότατα ο τρόπος με τον οποίο κέρδισε περισσότερο ήταν το γεγονός πως το ντιμπέιτ φάνηκε να τον κανονικοποιεί. Η επίθεσή του στην αμερικανική δημοκρατία, ήταν ένα θέματα από τα πολλά και όχι το κυρίαρχο.

Χαμένος: Τα σημαντικά θέματα
Δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα πιθανό με αυτούς τους δύο υποψηφίους στη σκηνή να φωτιστούν θέματα και να γίνει ανταλλαγή απόψεων για πραγματικά θέματα. Κάθε συζήτηση μεταξύ τους καταλήγει σε έναν διαγωνισμό λασπολογίας.

Ακόμα κι έτσι όμως, για όποιον ενδιαφέρεται για τα πραγματικά ζητήματα, η συζήτηση ήταν πραγματικά αποκρουστική. Σε ό,τι αφορά τις αμβλώσεις ο Τραμπ κατηγόρησε τον Μπάιντεν ότι θέλει «να σκοτώνει 9 μηνών έμβρυα» ενώ ο τελευταίος πάλευε να εξηγήσει το πλαίσιο του νόμου Roe vs Wade. Για την κλιματική αλλαγή, ο Τραμπ καυχιόταν πως όσα ήταν πρόεδρος η χώρα είχε… καθαρό αέρα. Στην Οικονομία, ο Μπάιντεν ισχυρίζονταν ότι ο Τραμπ την κατέστρεψε το 2020 και εκείνος πως ο Μπάιντεν προκάλεσε μόνο πληθωρισμό και έφτιαξε δουλειές μόνο για μετανάστες. Το ναδίρ της συζήτησης αποτέλεσε δίχως άλλο η ανούσια στιχομυθία των δύο υποψηφίων σχετικά με την ικανότητα τους στο γκολφ.

Νικητής: Κάμαλα Χάρις
Τον περασμένο Μάρτιο, η ετήσια ομιλία του προέδρου στο Κογκρέσο, είχε προκαλέσει ανησυχία στους Δημοκρατία σχετικά με το κατά πόσο ο Τζο Μπάιντεν ήταν έτοιμος για μια ακόμα καμπάνια. Το ντιμπέιτ αναθέρμανε τη συγκεκριμένη συζήτηση. Θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να προσδιοριστεί πόση ζημιά έχει γίνει στο προφίλ του Μπάιντεν. Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες η Κάμαλα Χάρις να καταλήψει με το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2024, είναι αρκετά περισσότερες μετά το ντιμπέιτ.

Το Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, πραγματοποιείται στο τέλος του Αυγούστου. Ο Μπάιντεν έχει κερδίσει τις προκριματικές εκλογές και έχει τους περισσότερους Δημοκρατικούς να δηλώνουν πίστη στο όνομά του, οπότε θα ήταν δύσκολο να εκδιωχθεί από την κούρσα χωρίς τη θέλησή του. Αν όμως οι μεγάλοι «παίκτες» του Δημοκρατικού Κόμματος απαιτήσουν να κάνει στην άκρη – και εκείνος τους ακούσει – τότε η Κάμαλα Χάρις είναι η προφανής επιλογή.

Αμφιβολίες υπάρχουν και για εκείνη μέσα στο κόμμα σχετικά με το κατά πόσο έχει την πολιτική δύναμη να ανταπεξέλθει. Αν όμως οι Δημοκρατικοί καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι τα προβλήματα του Μπάιντεν είναι αξεπέραστα τότε είναι πιθανό να ρισκάρουν με την Κάμαλα. Μέχρι στιγμής πάντως η απόσυρση του Μπάιντεν δεν μοιάζει πιθανή. Λιγότερο απίθανη όμως από χθες».

ΠΗΓΗ: Vox – newsbeast

Ετικέτες: ΜΠΑΙΝΤΕΝ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ο Μπάιντεν προειδοποιεί για «σκοτεινές ημέρες» και καλεί τους Αμερικανούς να παραμείνουν αισιόδοξοι

28/10/2025 | 17:00
Featured

Ντόναλντ Τραμπ: «Έγκλημα προδοσίας – Χρησιμοποίησαν άρρωστο άνθρωπο ως πρόεδρο των ΗΠΑ»

21/05/2025 | 11:34
Featured

Καρκίνος του προστάτη σε προχωρημένο στάδιο για τον Τζο Μπάιντεν – Το μήνυμα Τραμπ και η αντίδραση της πολιτικής ηγεσίας

19/05/2025 | 18:00
Featured

Μηνύματα συμπαράστασης στον Μπάιντεν μετά τη διάγνωση με επιθετικής μορφής καρκίνο στον προστάτη με μετάσταση στα οστά

19/05/2025 | 12:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κίνδυνος φωτιάς σε 6 περιφέρειες σήμερα, άνεμοι ως 90 χλμ./την ώρα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Α21 και Επίδομα Θέρμανσης: Πληρωμές 28/11, πριν τα Χριστούγεννα και τέλη Ιανουαρίου – Όλα τα ποσά και τα κριτήρια για ΟΠΕΚΑ και ΑΑΔΕ

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
  • Καιρός: Δεκαήμερο με βροχές – «Θα αποδειχθεί ο πιο βροχερός μήνας του έτους»

    236 shares
    Share 94 Tweet 59
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΤΩΡΑ: ΕΛΓΑ και “ανωτέρα βία”: Κτηνοτρόφοι προς Τσιάρα – «Μετρήστε τα ζώα και πληρώστε δίκαια, πριν καταρρεύσουμε»

    194 shares
    Share 78 Tweet 49
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ -ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ: 778 εκατ. ευρώ έως τέλη Νοεμβρίου για προκαταβολή τσεκ, Μέτρο 23 και ΕΦΚ πετρελαίου – Όλα εξαρτώνται από το Action Plan 2

    133 shares
    Share 53 Tweet 33
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2026: Αυξήσεις 2,4%, επίδομα 250€, αναδρομικά έως 13.784€ και κατάργηση προσωπικής διαφοράς

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
  • ΠΟΥΤΙΝ: Μαζική παραγωγή του βαλλιστικού RS-26 «Oreshnik» – ανησυχία σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ

    74 shares
    Share 30 Tweet 19
  • «Προειδοποιούν οι σεισμολόγοι: Ο Ελλαδικός χώρος “φορτώνει” ενέργεια – Τι δείχνουν οι τελευταίες δονήσεις σε Αιγαίο και Τουρκία»

    206 shares
    Share 82 Tweet 52
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch