Έφτιαξαν τη μεγαλύτερη πίτσα του κόσμου, μήκους 2 χιλιομέτρων! Που άλλου, στην πόλη που γεννήθηκε η πίτσα, στη Νάπολη. Στην πόλη που το 1889 ένας σεφ της περιοχής, ο Rafaelle Esposito, έψησε για την βασίλισσα Margherita την πρώτη Μαργαρίτα με μοναδικά υλικά ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό, δηλαδή τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.
Για να φέρουν σε πέρας το γιγάντιο projekt σεφ από όλη την Ιταλία ένωσαν τις δυνάμεις τους. Η πίτσα ψήθηκε σε ξύλα, δίπλα στις ακτές της Νάπολης.
Χρειάστηκαν, περισσότεροι από δύο τόνους αλεύρι, 1.600 κιλά ντομάτες, 2 τόνοι μοτσαρέλα, 300 λίτρα λαδιού, 30 κιλά βασιλικού και 1.500 λίτρα νερού είναι τα υλικά του πιο μεγάλου ιταλικού εδέσματος. Οι 100 σεφ χρειάστηκαν 11 ώρες.