Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ ορκίζεται να «καταστρέψει» τη Χαμάς και συνεχίζει να πλήττει τη Γάζα

Newsroom από Newsroom
12/10/2023 17:30
σε ΔΙΕΘΝΗ
A A
82
SHARES
175
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ισραήλ: Το Ισραήλ συνεχίζει σήμερα να σφυροκοπά ακατάπαυστα τη Λωρίδα της Γάζας αφού ορκίσθηκε να «συντρίψει» και να «καταστρέψει» το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, υπεύθυνο για την πιο φονική επίθεση στην ιστορία εναντίον του εβραϊκού κράτους.

Κατά την έκτη ημέρα του πολέμου ανάμεσα στους δύο εχθρούς που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, τα ισραηλινά πλήγματα συνεχίσθηκαν στη διάρκεια της νύκτας εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, απ’ όπου εκτοξεύθηκαν ομοβροντίες ρουκετών προς το νότιο Ισραήλ. Όλα αυτά μερικές ώρες πριν από την άφιξη στο Ισράηλ του επικεφαλης της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν για μια επίσκεψη υποστήριξης προς το σύμμαχο των ΗΠΑ.

«Κάθε μέλος της Χαμάς είναι ένας νεκρός άνθρωπος», δήλωσε χθες, Τετάρτη, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου στη διάρκεια της πρώτης επίσημης ομιλίας του στο πλαίσιο της κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης που σχημάτισε επίσης χθες με τον Μπένι Γκαντζ, έναν από τους κύριους επικεφαλής της αντιπολίτευσης.

«Η Χαμάς είναι ο Νταές (σ.σ.: η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος) και θα τη συντρίψουμε και θα την καταστρέψουμε όπως ο κόσμος κατέστρεψε το Νταές», πρόσθεσε αφού χαρακτήρισε την επίθεση «αγριότητα πρωτοφανή μετά το Ολοκαύτωμα».

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ημέρα ανάπαυσης για τους εβραίους, εκατοντάδες μαχητές της Χαμάς διείσδυσαν στο Ισραήλ με οχήματα, αλλά και από τον αέρα και τη θάλασσα, και σκότωσαν περισσότερους από 1.000 αμάχους μέσα στο δρόμο, στα σπίτια τους ή σε ένα ρέιβ πάρτυ, σπέρνοντας τον τρόμο κάτω από μια βροχή ρουκετών.

– Σωρός πτωμάτων –

Στη είσοδο του κιμπούτζ Μπέερι, σε απόσταση μικρότερη των πέντε χιλιομέτρων από τα σύνορα με τη Γάζα, ένας σωρός πτωμάτων δείχνει την έκταση της επίθεσης μέσα στο χωριό, περισσότεροι από εκατό κάτοικοι του οποίου σκοτώθηκαν, σύμφωνα με το στρατό.

«Η καταστροφή εδώ είναι τεράστια», λέει ο Ντορόν Σπίλμαν, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού. «Και αυτό χωρίς να μετρήσουμε τα πολυάριθμα μέλη του κιμπούτζ που συνελήφθησαν όμηροι και οδηγήθηκαν μέσα στη Γάζα», πρόσθεσε ένας άλλος εκπρόσωπος του στρατού, ο Τζόναθαν Κόρνικους.

Στη διάρκεια αυτής της ακραία βίαιης επίθεσης που έχει συγκλονίσει τη χώρα, οι μαχητές της Χαμάς απήγαγαν δεκάδες ισραηλινούς και ξένους ομήρους, τους οποίους το ισλαμιστικό κίνημα απειλεί να εκτελέσει.

Μεταξύ των ομήρων περιλαμβάνονται νέοι που συνελήφθησαν όμηροι στη διάρκεια μουσικού φεστιβάλ στο οποίο επιτέθηκαν το Σάββατο παλαιστίνιοι μαχητές, σκοτώνοντας 270 ανθρώπους, σύμφωνα με τις αρχές.

Ο στρατός έκανε λόγο για 1.200 νεκρούς στο Ισραήλ, οι περισσότεροι άμαχοι. Στρατιωτικός εκπρόσωπος δήλωσε σήμερα πως μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τουλάχιστον 220 στρατιώτες. Μέσα στη Λωρίδα της Γάζας, τουλάχιστον 1.200 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλοί άμαχοι, σκοτώθηκαν από τις καταστροφικές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποιούνται ως αντίποινα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε εξάλλου πως περισυνέλεξε τα πτώματα 1.500 μαχητών της Χαμάς που είχαν διεισδύσει το Σάββατο σε τοποθεσίες κοντά στη Λωρίδα της Γάζας.

– Η Γάζα σε κατάσταση πολιορκίας –

Κοντά στα σύνορα της Γάζας, οι ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου είδαν χθες, Τετάρτη, πτώματα σε αποσύνθεση που παρουσιάσθηκαν ως τα πτώματα επιτιθέμενων της Χαμάς.

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού ανέφερε σήμερα πως είναι σε επαφή με τη Χαμάς για να εργασθεί για την απελευθέρωση ομήρων.

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άρχισε κι αυτός μια διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ισλαμιστική οργάνωση, ανέφερε χθες, Τετάρτη, το βράδυ μια επίσημη πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι ισραηλινές αρχές κάνουν λόγο για 150 ομήρους, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι εξακολουθούν να θεωρούνται αγνοούμενοι και πτώματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.

Το Ισραήλ έχει αναπτύξει δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες γύρω από τον παλαιστινιακό θύλακα και στα βόρεια σύνορά του με το Λίβανο, όπου η Χεζμπολάχ, σύμμαχος της Χαμάς, πραγματοποιεί τακτικά επιθέσεις με ρουκέτες.

Η Λωρίδα της Γάζας, ένας φτωχός θύλακας όπου ζουν 2,3 εκατομμύρια κάτοικοι που από το 2006 υφίστανται χερσαίο, αεροπορικό και ναυτικό αποκλεισμό, βρίσκεται πλέον σε κατάσταση πολιορκίας, καθώς το Ισραήλ έχει σταματήσει την παροχή ύδατος, ηλεκτρικού και τροφίμων.

Ο μοναδικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του θύλακα σταμάτησε να λειτουργεί χθες το απόγευμα, ελλείψει καυσίμων, και τα νοσοκομεία είναι υπερπλήρη και έχουν ελλείψεις σε υλικά.

Ο Φαμπρίτσιο Καρμπόνι, ο περιφερειακός διευθυντής της ΔΕΕΣ για την περιφέρεια της Εγγύς και της Μέσης Ανατολής, ζήτησε από τα δύο στρατόπεδα «να μειώσουν τα δεινά των αμάχων» και κυρίως αυτών στη Λωρίδα της Γάζας.

«Χωρίς ηλεκτρικό, τα νοσοκομεία υπάρχει κίνδυνος να μετατραπούν σε νεκροτομεία», ανέφερε σε ανακοίνωση, λέγοντας πως φοβάται κυρίως για τα νεογέννητα στις θερμοκοιτίδες και για τους ασθενείς που βρίσκονται σε μηχανική υποστήριξη ή σε αιμοκάρθαρση.

– Λιγότερες ρουκέτες –

«Ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα στάδια. Πλήξαμε μεγάλο αριθμό στόχων», δήλωσε σήμερα τα χαράματα ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού Τζόναθαν Κόρνικους.

Στη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών, «λιγότερες ρουκέτες» εκτοξεύθηκαν προς το Ισραήλ και «αυτό είναι πάντα καλό σημάδι», επισήμανε.

Οι βομβαρδισμοί έπληξαν δεκάδες πολυκατοικίες, εργοστάσια, τζαμιά και καταστήματα, σύμφωνα με τη Χαμάς. Γυναίκες, με τα παιδιά τους στα χέρια, περπατούσαν ανάμεσα στα συντρίμμια.

«Είναι σαν εικόνα Αποκάλυψης ή ενός σεισμού (…) (Οι Ισραηλινοί) ήρθαν για να καταστρέψουν, σαν οι άνθρωποι αυτοί να μην αξίζουν να ζουν. Σαν να μην είναι άνθρωποι», λέει ανάμεσα στα ερείπια ένας κάτοικος της συνοικίας Καράμα στη Γάζα, ο οποίος δεν θέλησε να πει το όνομά του.

Περισσότεροι από 338.000 άνθρωποι έχουν εκτοπιστεί, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Εξάλλου από το Σάββατο 29 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε βιαιότητες στη Δυτική Όχθη.

Οι συγκεντρώσεις στρατευμάτων στα σύνορα δημιουργουν φόβους για μια χερσαία επίθεση εναντίον του θύλακα, από τον οποίο το Ισραήλ αποσύρθηκε μονομερώς το 2005 και ο οποίος από το 2007 κυβερνάται από τη Χαμάς.

– Ο Μπλίνκεν στο Ισραήλ –

Σε διπλωματικό επίπεδο, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν αναμένεται σήμερα στο Ισραήλ για μια επίσκεψη αλληλεγγύης. «Είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε πως το Ισραήλ θα έχει όλα όσα χρειάζεται για να αμυνθεί», δήλωσε πριν από την αναχώρησή του.

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ζήτησε πάντως από το Ισραήλ να σεβαστεί «το δίκαιο του πολέμου» στην απάντησή του εναντίον της Γάζας.

Ο σαουδάραβας πρίγκιπας Μοχάμεντ μπεν Σαλμάν και ο ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί, η χώρα του οποίου χειροκρότησε την επίθεση της Χαμάς, επικοινώνησαν από την πλευρά τους τηλεφωνικά χθες, Τετάρτη.

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε στον ιρανό πρόεδρο πως το Ριάντ «επικοινωνεί με όλα τα διεθνή και περιφερειακά μέρη για να βάλει τέλος στην τρέχουσα κλιμάκωση», σύμφωνα με το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων SPA. Υπογράμμισε επίσης «τη σταθερή στάση του βασιλείου υπέρ της παλαιστινιακής υπόθεσης».

Η Βραζιλία, η οποία προεδρεύει αυτή την περίοδο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, συγκάλεσε για αύριο, Παρασκευή, νέα συνεδρίαση του οργάνου αυτού. Κατά την προηγούμενη έκτακτη σύνοδό τους στις 8 Οκτωβρίου, τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν είχαν καταφέρει να συναινέσουν σε μια ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης της Χαμάς.

ΓΑ

Ετικέτες: ΙΣΡΑΗΛ
Προηγούμενο Άρθρο

Κ. Σκρέκας προς ΣΕΒΤ: Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων να στηρίξει τη ‘’Μόνιμη μείωση τιμής’’ σε σημαντικά καταναλωτικά προϊόντα

Επόμενο Άρθρο

Χαμηλότερη από πέρυσι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

ΣχετικάΆρθρα

Smoke rises up after an explosion in Tehran, Iran, Friday, June 13, 2025. (AP Photo/Vahid Salemi)
Featured

Αγωνία για την απάντηση του Ιράν – Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης

23/06/2025 | 09:25
Featured

Το ΕΡΤ News μετέδωσε πρώτο την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν

23/06/2025 | 06:52
Featured

Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν: Τους πήραμε τη βόμβα μέσα από τα χέρια – Επίθεση σε Ρεπουμπλικάνο βουλευτή

23/06/2025 | 01:13
Featured

Νετανιάχου: Η έκταση της ζημιάς στο Φορντό δεν έχει φανεί ακόμη – Το Ισραήλ κοντά στην επίτευξη των στόχων του

23/06/2025 | 00:31
The aircraft carrier USS Dwight D. Eisenhower and other warships crosses the Strait of Hormuz into the Persian Gulf on Sunday, Nov. 26, 2023, as part of a wider American deployment in the Middle East amid the Israel-Hamas war. The Eisenhower was accompanied by the guided-missile cruiser USS Philippine Sea, the guided-missile destroyers USS Gravely and the USS Stethem and the French frigate Languedoc. (Information Technician Second Class Ruskin Naval/U.S. Navy via AP)
Featured

Tο Ιράν αποφάσισε να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ – Τι σημαίνει αυτό για το διεθνές εμπόριο

22/06/2025 | 21:31
Featured

Πώς οι ΗΠΑ ξεγέλασαν το Ιράν και βομβάρδισαν τα πυρηνικά εργοστάσια: Η παραπλάνηση με τα Β-2, βήμα-βήμα η επιχείρηση

22/06/2025 | 16:15
Featured

Με βόμβες «bunker buster» χτύπησαν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, με βομβαρδιστικά Β-2 Spirit

22/06/2025 | 12:13
Featured

Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης και η επανεκκίνηση των συζητήσεων

22/06/2025 | 10:38
Load More
Επόμενο Άρθρο

Χαμηλότερη από πέρυσι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ραγδαίες εξελίξεις: Από το διάγγελμα Τραμπ, στον εφιάλτη του Τρίτου Παγκόσμιου – Ρωσία, Κίνα και Β. Κορέα στο πλευρό του Ιράν

    1265 shares
    Share 506 Tweet 316
  • ΕΚΤΑΚΤΟ – Διάγγελμα Τραμπ: Εξαλείψαμε πλήρως τους στόχους στο Ιράν – Για 40 χρόνια λένε «θάνατο στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ»

    2257 shares
    Share 903 Tweet 564
  • Φωτιά στη Χίο: Σε τρία μέτωπα οι φλόγες – Συνεχείς εντολές εκκένωσης από το 112

    572 shares
    Share 229 Tweet 143
  • Το Ισραήλ αύξησε τα επίπεδα συναγερμού μετά την αμερικανική επίθεση στο Ιράν

    548 shares
    Share 219 Tweet 137
  • Με βόμβες «bunker buster» χτύπησαν οι ΗΠΑ τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, με βομβαρδιστικά Β-2 Spirit

    508 shares
    Share 203 Tweet 127
  • ΠΟΛΕΜΟΣ LIVE: 12 bunker-buster, 3 στόχοι, 1 δήλωση πολέμου – «Η Μέση Ανατολή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια»

    497 shares
    Share 199 Tweet 124
  • Tο Ιράν αποφάσισε να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ – Τι σημαίνει αυτό για το διεθνές εμπόριο

    452 shares
    Share 181 Tweet 113
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch