Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Είπαν στο Τηλεγράφημα...

Συγκίνησε η συνέντευξη του Θωμά Βασιλούλη στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ – Επιστολή από τον Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε

Newsroom από Newsroom
30/06/2015 16:45
σε Είπαν στο Τηλεγράφημα...
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η συνέντευξη που ανήρτησε λίγες ώρες νωρίτερα το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ του Θωμά Βασιλούλη που πρώτευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις συγκίνησαν πολύ κόσμο και αποτέλεσαν μια όαση στο γκρίζο των ημερών.

Ενας από αυτούς είναι ο Μητροπολίτης Ζιμπάμπουε Σεραφείμ που απέστειλε την κάτωθι επιστολή και στην οποία αναφέρεται στα γεγονότα που βιώνουμε…

Επιστολή στο Θωμά Βασιλούλη (Πρώτος στις Πανελλήνιες) κι η Ελληνική κρίση

Του Σεβ. Μητροπολίτη Ζιμπάμπουε Σεραφείμ Κυκκώτη

“Πιστεύω πως η χώρα μας βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση αλλά εκτιμώ το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν καταθέτει τα όπλα και δε δέχεται άκριτα ότι απαιτούν οι δανειστές. Θεωρώ ως δεδομένο ότι είμαστε πρωταγωνιστές σε έναν οικονομικό πόλεμο ωστόσο ελπίζω ότι θα αντιδράσουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό καθώς οι Έλληνες σε όλη την ιστορία τους συμμετείχαν σε πολυάριθμους αμυντικούς πολέμους πολλοί από τους οποίους οδήγησαν στην ήττα. Ωστόσο είτε ερχόταν η νίκη είτε η ήττα υπήρχε ένα κοινό στοιχείο σε κάθε μάχη: ότι αγωνιστήκαμε για να παραμείνουμε ελεύθεροι. Ελπίζω ότι και αυτή τη φορά θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό.”*****

Προσωπικά διάβασα την αγνή τοποθέτηση του Θωμά και δάκρυσα. Είναι η γνήσια διαχρονική φωνή που νομίζω μας εκφράζει όλους μας. Καλός γιατρός φίλε Θωμά, που δεν είσαι άπιστος όπως τον Απόστολο Θωμά πριν να ομολογήσει τη πίστη του διά τον Ιησού Χριστόν, αλλά πιστός στα ιδεώδη της Πατρίδας μας, η οποία πάντοτε έχει ευαισθησία να προστατεύει το αγαθόν της ελευθερίας των Λαών και την υπόθεσίν της Δημοκρατίας και της παγκόσμιας ασφάλειας και ειρήνης.

aeed9944fb4030d557eef85338c2c17e_M.jpg

Αγαπητέ Θωμά με συγκίνησες ιδιαίτερα με την παραπάνω τοποθέτηση σου. Ο Πρωθυπουργός μας κ. Τσίπρας ή ο αρμόδιος Υπουργός Παιδείας πρέπει να προτείνουν τον αγαπητό Θωμά σπουδάσει με υποτροφία του Δημοσίου και στο μέλλον να αναλάβει επικεφαλής του Ιατρικού Επιστημονικού Προσωπικού της Χώρας. Οι άριστοι πρέπει να είναι η καλύτερη επένδυση για τη Χώρα μας για το καλό ολόκληρης της Ανθρωπότητας γιατί εκτός από την επιστημονική μας κατάρτιση, ως Έλληνες γνωρίζουμε πως να προστατεύουμε και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων όλης της Ανθρωπότητας. Μπραβοοοοοοοοοοοο Θωμά.

Μέσα στο πόνο μας για την ασπλαχνία των δήθεν αδελφών μας ευρωπαίων και του φόβου που πρόβαλε μπροστά μας με τον εκδικητικό αποκλεισμό μας μας δίνεις πάλι με τη γνήσια φωνή σου το μήνυμα της ελπίδας ότι ο Ελληνισμός θα επιβιώσει όπως και στο παρελθόν, όχι μόνο για να προστατευθεί ο Ελληνικός Λαός αλλά κι η Παγκόσμια κοινωνία με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Αυτό ζητάμε και σήμερα με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό μας κ. Τσίπρα. Εμείς να αποφασίζουμε ως ελεύθερη και δημοκρατική χώρα πως με φόρους σ’ αυτούς που έχουν περισσότερα να μαζέψουμε λεφτά να πληρώσουμε όλα τα χρέη μας. Απλώς χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο και δεύτερο επιτόκια των χρεών μας όπως πληρώνουν κι η Γερμανία κι η Γαλλία με 0,5% κι όχι με 6% και 16% κι. Η εθνική ανεξαρτησία μιας χώρας είναι πλέον υπόθεση όλων μας ως Ελλήνων για να προστατέψουμε το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε Λαού να αποφασίζει για το μέλλον του. Αμαρτήσαμε με τη διαφθορά ορισμένων πολιτικών, αμαρτήσαμε με το κάλπικο νόμισμα που ζούσαμε από το 1974 που στην μια όψη είχε το μπλε χρώμα της Νέας Δημοκρατίας και στην άλλη όψη το πράσινο χρώμα του Πασόκ. Ευτυχώς οι σημερινές ηγεσίες των δύο αυτών πολιτικών κομμάτων προσπαθούν να ξεπεράσουν την διαφθορά των προκατόχων τους. Ο σημερινός Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Τσίπρας και τα μέλη της Κυβερνήσεως του που έχει εκλέξει δημοκρατικά ο Ελληνικός Λαός, είναι η ελπίδα του Λαού μας να ζήσουμε και στο παρόν και στο μέλλον με αξιοπρέπεια και μεις και τα παδιά μας, αλλά κι όλοι εκείνοι οι Λαοί που υποφέρουν από τους διεφθαρμένους ηγέτες τους και συνήθως ψυχροί και άσπλαχνοι καιροσκόποι τοκογλύφοι ξένων οικονομικών συμφερόντων παραμονεύουν ως όρνεα να μας πιουν και την τελευταία σταγόνα του ελάχιστου αίματος που μας έχει παραμείνει για να είμαστε ζωντανοί.

Οι χώρες που υποφέρουν από φτώχεια έχουν δύο χαρακτηριστικά πρώτον διεφθαρμένες ηγεσίες, και δεύτερον τα τοκογλυφικά δάνεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που τους υποχρεώνει τα μισά από αυτά τα δάνεια να αγοράζουν οπλικά συστήματα για να ελέγχουν την εξουσία τους οι διεφθαρμένοι ηγέτες επί των Λαών τους που υποφέρουν και τα άλλα μισά να τα μοιράζονται με το 5% του πληθυσμού της χώρας που αποτελούν το διεφθαρμένο κόμμα που κυβερνά. Καλείται όμως όλος ο Λαός σε κάθε φτωχή χώρα να πληρώνει τα δάνεια αυτά τα οποία δυστυχώς τα υψηλά επιτόκια ξεπερνούν συνήθως το 10%, ενώ οι πλούσιες χώρες με εκατονταπλάσια δάνεια πληρώνουν μόνο 0,5 τοις εκατό.

Οι φτωχές χώρες όπως θέλουν τώρα την Ελλάδα, τους επιβάλλουν να πληρώνουν για κάθε ευρώ που δανείζονται τρια ευρώ τόκο. Ο Πρωθυπουργός μας δεν είναι τρελός που επιμένει ότι το χρέος μας δεν είναι βιώσιμο. Η φωνή της Ελλάδος είναι μια πανανθρώπινη φωνή για να γίνουμε πιο τίμιοι και πιο δίκαιοι και πιο ανθρώπινοι με τους Λαούς που υποφέρουν, πως να πολεμήσουμε την διαφθορά και την ίση μεταχείριση των Λαών που υποφέρουν για να έχουν ίση μεταχείριση με εκείνη που έχουν οι πλούσιοι Λαοί. Τότε μόνο δεν θα έχουμε το πρόβλημα της τρομοκρατίας και το φαινόμενο του ισλαμικού κράτους και το πρόβλημα της μαζικής και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης, αλλά και την ελπίδα να προστατέψουμε μαζί ενωμένοι όλοι οι Λαοί την επιβίωση του Πλανήτη μας (Κλιματική Αλλαγή) και το μέλλον της Ανθρωπότητας να λύνουμε τις διαφορές μας και τις συνεχιζόμενες συρράξεις όπως στη Συρία και στην Ουκρανία, στην Υεμένη και αλλού με σοβαρό και δίκαιο διάλογο μέσα στην προοπτική του μοναδικού μεγαλείου του Ελληνικού Πολιτισμού, να προστατεύουμε με κάθε κόστος την υπόθεση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, να βλέπουμε ολόκληρη την Ανθρωπότητα ως ένα Σώμα που ανήκουμε όλοι οι Λαοί της Γης και να αντιμετωπίζουμε το κάθε Λαό και την κάθε χώρα με δικαιοσύνη και κατανόηση και αγάπη, με την έννοια ότι όταν προστατεύουμε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα ενός Λαού, εφόσον ανήκει στο Σώμα της Ανθρωπότητας που ανήκουμε και μεις, είναι ως να προστατεύουμε και τον εαυτόν μας.

Αυτό είναι το μήνυμα του Πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα και για την Ευρώπη και για την Παγκόσμια Κοινωνία. Χαίρομαι γιατί κορυφαίοι Νομπελίστες επιστήμονες και σοβαροί πολιτικοί έχουν πάρει το μήνυμα του Πρωθυπουργού μας ότι πλέον αγωνιούμε για το μέλλον όχι μόνο της χώρας μας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης κι ολόκληρης της Ανθρωπότητας για να διασφαλίσουμε την υπόθεση της παγκόσμιας ασφάλειας και της ειρηνικής συνύπαρξης των Λαών. Δυστυχώς στο όνομα της ελευθερίας του τύπου τόσο στο δικό μας χώρο όσο και στο εξωτερικόν ακούγονται τα μεγαλύτερα τερατώδη ψεύδη που μπορούσε κανείς να διανοηθεί που αγγίζουν θα έλεγα το στοιχείο της συκοφαντίας, κι η συκοφαντία είναι όπως το κάρβουνο που αναμμένο σε καίει και σβηστό σε μουτζώνει. Ο χρόνος όμως είναι και το καλύτερο κριτήριο για τη δικαίωση. Με πίστη στο Θεό και στα πανανθρώπινα αγαθά του Ελληνικού πολιτισμού θα δώσουμε ως Έλληνες όπως και στο παρελθόν τη μάχη για να ζήσει και η Ευρώπη και η παγκόσμια κοινωνία καλύτερες ημέρες.

**** από συνέντευξη που παραχώρησε στην Ασημίνα Ρούσσου και δημοσιεύθηκε στην Ιστοσελίδα ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (WWW.TILEGRAFIMA.GR) στις 30 Ιουνίου 2015.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Θωμά Βασιλούλη ΕΔΩ

Προηγούμενο Άρθρο

Ινδονησία: Συντριβή στρατιωτικού αεροπλάνου – Δεκάδες νεκροί

Επόμενο Άρθρο

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν δυο γυναίκες για μαγεία!

ΣχετικάΆρθρα

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Ο αγαθός Προκόπης που έβαλε τα ράσα του Αγίου Παϊσίου

24/04/2025 | 14:00
HOT NEWS

Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

24/04/2025 | 13:02
ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

Ροκφέλερ στο Άγιο Όρος: Το μυστικό ταξίδι του δισεκατομμυριούχου, η σχέση με την Ορθοδοξία και η άγνωστη ιστορία με Έλληνα ήρωα

24/04/2025 | 13:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Τσίπρας: Τέσσερα «stop» για τους εχθρούς της Δημοκρατίας

24/04/2025 | 12:00
Featured

Πιερρακάκης: Η Ελλάδα θα αποπληρώσει 10 χρόνια νωρίτερα τα δάνεια του πρώτου μνημονίου

24/04/2025 | 11:31
Featured

Παγκόσμια Ανατροπή: Ο Τραμπ, η Κίνα, η Ρωσία και η Ευρώπη σε κρίσιμη γεωπολιτική καμπή

24/04/2025 | 11:30
Featured

Τραγωδία στου Ρέντη: 12χρονη σκοτώθηκε από ΙΧ – Συνελήφθη 21χρονος οδηγός

24/04/2025 | 10:30
Featured

Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

24/04/2025 | 10:10
Load More
Επόμενο Άρθρο

Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν δυο γυναίκες για μαγεία!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    658 shares
    Share 263 Tweet 165
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    641 shares
    Share 256 Tweet 160
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    345 shares
    Share 138 Tweet 86
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    321 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    308 shares
    Share 123 Tweet 77
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    173 shares
    Share 69 Tweet 43
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    136 shares
    Share 54 Tweet 34
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch