Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΙΠΑΝ

Αριστερές γελοιότητες και… μοναρχική παλινόρθωση

TechTeam από TechTeam
02/05/2022 22:08
σε ΕΙΠΑΝ
A A
162
SHARES
344
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με το αριστερό γελοιόμετρο να χτυπάει κόκκινο, την κοινωνία άναυδη να παρατηρεί την κωμική αντιπολίτευση των επαγγελματιών της «επανάστασης», μερικά απομεινάρια του ένδοξου αντιβασιλικού αγώνα να αναρωτιούνται αν όντως βλέπουν καλά τα ματάκια τους όσα εξελίσσονται και την αριστερή συνείδηση του ΣΥΡΙΖΑ (Τσακαλώτος και σία) να κοντεύει να πεθάνει από τα γέλια με όσα πράττει (και επιμένει ηλιθίως να υπερασπίζεται) η τσιπρική εκδοχή του κόμματος ολοκληρώθηκε ένα διήμερο αντίστασης των «λαϊκών στρωμάτων» στη «χουντακούλη», που δήθεν ξεκίνησε και έφτασε μέχρι τη Σκωτία για να επαναφέρει στην εξουσία ένα σάψαλο, τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο!

Του Χ.ΥΦΑΝΤΗ

Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, είναι γελοία! Το επίπεδο της πολιτικής παρέμβασης της ηγετικής ομάδας της Κουμουνδούρου πλησιάζει επικίνδυνα το επίπεδο της κοινωνικής και πολιτικής συγκρότησης ενός ογκόλιθου της αριστερής σκέψης, του τιτανοτεράστιου Αλέξη Τσίπρα, ίσως και να το ξεπέρασε, τέτοια γελοιότητα ακόμη κι ένας Τσίπρας σκέφτεται (λέμε τώρα!) πριν την ξεφουρνίσει.

Όσα, με αφορμή το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σκωτία για να συναντήσει τον πρίγκιπα Κάρολο στο χώρο που ελπίζει κάποτε να μοιάσει (όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακατασκευής και διαμόρφωσης των χώρων) το βασιλικό ανάκτορο στο Τατόι, εξελίχθηκαν στην εσωτερική πολιτική σκηνή είναι βέβαιο πως δεν τα άντεξε ούτε το παραδοσιακό αγγλικό φλέγμα, είναι πολιτικά και ιδεολογικά μοναδικές περιπτώσεις, αντάξιες της παραδοσιακής ελληνικής αριστερής σκέψης, δηλαδή ακραίες γελοιότητες.

Δεν είναι ακόμη σίγουρο ποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ εμπνεύστηκε (μεταξύ τσίπουρου και σαρδέλας ψητής στα κάρβουνα) αυτή την συγκλονιστική αντιπολιτευτική κίνηση, ούτε ποιος την επικοινώνησε για να γίνει πρωτοσέλιδο και να ξεραθεί στο γέλιο σύμπασα η ελληνική κοινωνία με τη μανία κατά των συμβόλων που χαρακτηρίζει την αριστερή νομενκλατούρα και διαπερνά την επαναστατική ψυχή της ηγετικής ομάδας των προεδρικών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα είναι βέβαιο: Μετά από αυτή την κορυφαία στιγμή αυτογελοιοποίησης όλου του συστήματος Τσίπρα στην αξιωματική αντιπολίτευση πολύς κόσμος ξεκίνησε να βλέπει με άλλο μάτι τον Τσακαλώτο και την παρέα του.

Στην Κουμουνδούρου, μετά την αρχική έκπληξη για το πρωτοσέλιδο (όσοι το είδαν έμειναν κάγκελο) όλοι (εννοείται όσοι απόμειναν να μπορούν να σκεφτούν) ξεκίνησαν να ψάχνουν τον εμπνευστή αυτής της συγκλονιστικής «πατατιάς», τον άνθρωπο που μετέφρασε «στο θολωμένο του μυαλό» ένα ταξίδι εργασίας του πρωθυπουργού στη Σκωτία ως απόπειρα παλινόρθωσης της μοναρχίας στην Ελλάδα, αυτόν που ξεφτίλισε κάθε έννοια γραφικότητας και ψεκασμού, που ξεπέρασε κάθε όριο εμμονικής αντιδεξιάς παπαρολογίας.

Το ψάξιμο δεν διάρκεσε πολύ, τα βλέμματα όλα στράφηκαν προς την ομάδα «Παππά», οι προνομιακές σχέσεις της οποίας με την εφημερίδα είναι σε όλους γνωστές, το ίδιο και η συνεργασία που έχει αναπτυχθεί, στον πόλεμο εναντίον του Τσακαλώτου και της «Ομπρέλας» με το παρεάκι Ραγκούση, Σπίρτζη, Μαριλίζας και λοιπών αντιδεξιών και αντιβασιλικών, οι οποίο έχουν πάρει πλέον στα χέρια τους τον ΣΥΡΙΖΑ και τον διαχειρίζονται κατά το δοκούν με τις ευλογίες του «κάθε εκατό χρόνια ηγέτη» Αλέξη Τσίπρα.

«Είναι τόσο συγκλονιστική και μοναδική η γελοιότητα του πρωτοσέλιδου, τόσο μακάβριο το δήθεν αντιπολιτευτικό του μήνυμα και τόσο αστεία η διασύνδεση ενός ταξιδιού εργασίας με πολιτειακά ζητήματα λυμένα εδώ και πενήντα, κοντά χρόνια, που μόνο αυτή η παρέα θα μπορούσε να σκεφτεί να χαρακτηρίσει τη συνάντηση Κάρολου – Κυριάκου σε απόπειρα παλινόρθωσης της μοναρχίας στην Ελλάδα, αυτή την εκδοχή δεν την σκέφθηκε ούτε η τέως βασιλική οικογένεια να την αναδείξει» εκτίμησε βασικό στέλεχος της «Ομπρέλας», απογοητευμένος από το απίθανο αυτογκόλ της Κουμουνδούρου.

Για τον ίδιο «ο φόβος μου είναι μήπως παγιωθεί αυτό το είδος της αντιπολίτευσης και καταντήσουμε σαν τον Λεβέντη του παλιού καλού καιρού να μας παραγγέλνουν πίτσες κι εμείς να τσιμπάμε» είναι, πλέον μια ορατή εκδοχή. «Αυτοί που κάνουν κουμάντο τώρα είναι εντελώς ανερμάτιστοι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας, τίποτε δεν τους συνδέει με την εδώδιμη αριστερά και το παλιό ήθος» μονολογεί και διαπιστώνει «δυστυχώς είναι πολύ πιθανό αυτό που είδαμε να είναι η κορυφή του παγόβουνου, κάτω από το νερό κανένας δεν ξέρει τι κρύβεται και τι μπορεί να αποκαλυφθεί μόλις λιώσουν οι πάγοι».

Την ανησυχία του ήρθε να επιβεβαιώσει η αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίξει με κομματική ανακοίνωση τη γελοιότητα του πρωτοσέλιδου, σε μια προσπάθεια να υπερκεράσει τις πολιτικές αναφορές στο θέμα του Τατοΐου του ΚΚΕ, το οποίο, σαν να μην πέρασε μια μέρα, ανακάλυψε και πάλι προτάσεις των κατοίκων και των μαζικών φορέων της περιοχής, δηλαδή δικές του, για να μην μείνουν χωρίς δουλειά οι επαγγελματίες της αριστερής κομματικής αθλιότητας με τα εκατομμύρια να χορεύουν γύρω τους.

Στον ιδιότυπο αριστερό ανταγωνισμό ήταν λογικό να κερδίσει «το παλιό, καλό και τίμιο ΚΚΕ», που έχει βρει το μήνα που θρέφει (πολιτικά) τους έντεκα απέναντι στον αριστερόστροφο οπορτουνισμό των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, τον οποίο ελέγχει και αυξομειώνει η παλαιοπασοκική συνιστώσα, ευελπιστώντας πως με αυτό τον κωμικό παραλογισμό θα αποκτήσει πολιτικό λόγο και θα σφραγίσει το μέλλον του κόμματος.

 

Ετικέτες: Υφαντής
Προηγούμενο Άρθρο

Αύριο, 3 Μαΐου, επιστρέφουν οι μαθητές στα σχολεία, χωρίς τεστ

Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου, εορτολόγιο: Άγιοι Τιμόθεος και Μαύρα

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Τρεις λαλούν και δύο χορεύουν στην Κουμουνδούρου

18/06/2024 | 21:11
HOT NEWS

Τα «κουρέλια» του παλιού ΣΥΡΙΖΑ δεν τραγουδάνε – Γιατί έχουν πέσει σε κατάθλιψη

06/06/2024 | 21:13
HOT NEWS

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα – Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι η Αριστερίλα

13/02/2024 | 20:36
HOT NEWS

Ο Κασσελάκης προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το… αμαρτωλό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ

03/11/2023 | 20:17
HOT NEWS

Η «Ομπρέλα», ο… πρόεδρας Stephanos και ένα συνέδριο χωρίς νόημα

07/10/2023 | 21:00
HOT NEWS

Περί Δόμνας σκιάς ή ζήτω η κληρονομιά του πατερούλη

29/09/2023 | 21:09
HOT NEWS

Ακόμη μια «Επικίνδυνη Αποστολή» που καλείται να φέρει εις πέρας ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

12/07/2023 | 22:03
HOT NEWS

Το «ξέπλυμα» του Τσίπρα και ο ανανήψας Γαβριήλ

25/06/2023 | 22:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου, εορτολόγιο: Άγιοι Τιμόθεος και Μαύρα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    363 shares
    Share 145 Tweet 91
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    338 shares
    Share 135 Tweet 85
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    311 shares
    Share 124 Tweet 78
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    295 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    170 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch