Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική ΕΙΠΑΝ

Αριστερός αντιδυκισμός και ένας Μιχαήλ του Τάγματος Αζόφ

TechTeam από TechTeam
09/04/2022 21:32 - Ενημέρωση 10/04/2022 01:19
Ενημερώθηκε: 10/04/2022 01:19:14
σε ΕΙΠΑΝ
A A
68
SHARES
145
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χίλιοι (άντε χίλιοι πεντακόσιοι) επαγγελματίες στρατιώτες με ειδίκευση στον πόλεμο εντός αστικού ιστού, σκληροτράχηλοι, κατάλληλα εκπαιδευμένοι, ψυχολογικά προετοιμασμένοι για όλα, από διάφορες χώρες και φυλές (μεταξύ τους Ουκρανοί, Ρώσοι, Εβραίοι, Έλληνες κ.λ.π.) συγκροτούν ένα «Τάγμα» που έχει πολύ αναστατώσει τους ευαισθητούληδες της ελληνικής αριστερής ιντελιγκένσιας, καθότι οι τελευταίοι «Αζόφ ακούνε και κλαίει με μαύρο δάκρυ η επαναστατημένη πσυχούλα τους!».

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ

Αν, μάλιστα, η εμφάνιση των μαχητών του Τάγματος είναι ανάλογη με αυτή του Μιχάηλ που «μίλησε» στην ελληνική Βουλή (οποία κατάπτωση!!!) και δεν δίστασε να αναφέρει την απαγορευμένη λέξη «Αζόφ», τότε τι χρείαν αποδείξεων έχωμεν, ο τύπος φαίνεται από τη μούρη τι ναζιστής είναι, άρα «ζήτω η ειρήνη», την οποία προκρίνει ο αγράμματος καταληψίας, καθότι ο ίδιος «δεν είναι υπέρ της Ρωσίας ή κατά της Ρωσίας, αλλά υπέρ της ειρήνης».

Προφανώς, ούτε ο ίδιος ούτε οι διάφοροι σφουγγοκωλάριοι που τον συνοδεύουν και του επιτρέπουν να μιλάει δημόσια και να λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι δεν αναρωτήθηκαν ποτέ αν έστω και ένας από τους εμπλεκόμενους στην ναζιστική εισβολή του Πουτινίστας στην Ουκρανία ασχολείται με όσα λέει ο ίδιος ή ο Κουτσούμπας με τον Βαρουφάκη, ο Βελόπουλος περιμένει ακόμη το ταχυδρομείο με τις επιστολές του Ιησού για να μάθει αν οι σκοτωμένοι στους δρόμους είναι Ουκρανοί ή ηθοποιοί.

Στον μικρόκοσμο του μεταπολιτευτικού Ελλαδιστάν «η τρικυμία εν ποτηρίω» είναι η μόνιμη επιλογή για να αντιμετωπίζονται κορυφαία ζητήματα παγκόσμιας εμβέλειας, η εισβολή του ρώσικου ναζισμού στην Ουκρανία είναι ένα από αυτά.

Κάτι γελοιωδέστατα πολιτικά νούμερα που τελείωσαν το Λύκειο με μέσο, «σπούδασαν» ( λέμε και καμιά βλακεία για να περάσει η ώρα) με μέσο, πήραν μετεγγραφή σε ελληνικό πανεπιστήμιο με μέσο, εκλέχτηκαν πρόεδροι με μέσο πιστεύουν βαθύτατα ( οι απολωλότες τον νουν) ότι από τις δικές τους ιδεοληψίες εξαρτάται η παγκόσμια πολιτική σκηνή και οι διεθνείς εξελίξεις, αν οι ίδιοι δεν ευλογήσουν μια προοπτική δεν ισχύει.

Μαζί τους συντάσσονται μερικοί επαναστάτες της δεκάρας, επαγγελματίες κομουνιστές, ένας παρανοϊκός με πατέντα κι ένας ψευτοκαλόγερος υπάλληλος ενός ολιγάρχη που συνομιλεί με τον Ιησού και ανταλλάσουν επιστολές, κάτι θεούσες, μερικοί «τουρκοφάγοι» των καναλιών που δεν υπηρέτησαν στον στρατό καθότι δήθεν αντιρρησίες συνείδησης και πολλοί (αυτοί είναι ο κίνδυνος) πληρωμένοι κοντυλοφόροι από τα μυστικά κονδύλια που κρύβει στα μπούτια της η Ζαχάροβα.

Όλος αυτός ο εσμός εντολοδόχων σε διατεταγμένη υπηρεσία, εξεγείρεται στην εμφάνιση ενός Μιχάηλ, που πολεμάει νηστικός, διψασμένος, άπλυτος, άϋπνος, κατάκοπος τους ναζιστές του Πούτιν και κερδίζει (αυτό είναι το μέγα ζήτημα), αλλά δεν βρίσκει την παραμικρή κουβέντα να πει για την γενοκτονία και τα ακραία εγκλήματα πολέμου που εξελίσσονται στην Ουκρανία, δεν βρίσκει ένα λόγο να υπερασπιστεί μια ανεξάρτητη χώρα που επιθυμεί να αυτοδιατεθεί στο παγκόσμιο γεωπολιτικό γίγνεσθαι, δεν έχει ακόμη ανακαλύψει αν οι νεκροί στους δρόμους της Μπούτσα είναι άνθρωποι ή ηθοποιοί.

Κολλημένοι στον ακραίο αντιδυκισμό που γεννήθηκε με την ευθύνη της αριστερής καμαρίλας στην περίοδο της μεταπολίτευσης και γιγαντώθηκε με την ενοχική ανοχή της φιλελεύθερης παράταξης, «τυφλοί τα τ΄ ώτα τον νουν τα τ΄ όμματα» αρνούνται να δουν τι συμβαίνει μπροστά στα μάτια τους, αν αυτό που συμβαίνει διεμβολίζει την κατασκευασμένη από τις διδαχέςς του Μπέρια και του Σουσλόφ εικόνα που έχουν για τον κόσμο και ανατινάζει τις ιδεοληψίες τους, χάρις στις οποίες ζουν «ευτυχισμένοι» στην μακαριότητα τους.

Όλα αυτά «τα μικρά κι αδύναμα ανθρωπάκια που παριστάνουν τους επιδρομείς» σε μια χώρα που διεκδικεί επάξια από την Βόρεια Κορέα τον τίτλο της τελευταίας σοβιετίας του πλανήτη και απαιτούν να ελέγχουν πολιτικά μια κοινωνία σαπισμένη, διαποτισμένη από την χειρότερη μορφή φασισμού, τον αριστερό σταλινοφασισμό πίστεψαν και πιστεύουν πως ό,τι λένε ή ό,τι πράττουν έχει κάποιο υπερβατικό νόημα, στην ουσία ο πλανήτης όλος εξαρτάται από το εάν ο Φίλης σηκώθηκε κι έφυγε από την αίθουσα ή εάν ένας Κουτσούμπας με ένα Βαρουφάκη ήταν ή όχι παρόντες στη Βουλή στην ομιλία του προέδρου Ζελένσκι.

Πρόκειται για μια κλασσική μορφή ψυχοπάθειας, έναν αθεράπευτο ναρκισσισμό, ένα ακραίο σύνδρομο του καθρέφτη, που έχει αποκτήσει δομικά χαρακτηριστικά και έχει εγγραφεί στο dna μιας μερίδας πολιτών, οι οποίοι θεωρούν πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, η μεταλαμπάδευση της οποίας στο υπόλοιπο πόπολο είναι θεάρεστο έργο και οδηγεί στον νεοκομμουνιστικό παράδεισο με τα σοσιαλιστικά ουρί.

Πως γίνεται και αυτή η ψυχοπαθολογία βρίσκει ακόμη ισχυρό αντίκρισμα στην ελληνική κοινωνία, σε σημείο να «υπαγορεύει» κάποιες φορές την εξωτερική πολιτική της χώρας και τις διεθνείς της συμμαχίες;

Γίνεται, όταν απέναντι της βρίσκεται μια αυτοενοχοποιημένη φιλελεύθερη παράταξη που εξακολουθεί να αρνείται τον πόλεμο των ιδεών, που καθεύδει ολημερίς κι ολονυχτίς αυτοϊκανοποιημένη από τον έλεγχο της κυβερνητικής εξουσίας, που πάει πάσο στις αριστερές ιδεοληψίες, που τρέμει στην ιδέα να αντιπαρατεθεί με την αριστερή βία των δρόμων, που είναι ανίκανη να διευθετήσει οριστικά τα του οίκου της, που φοβάται ακόμη να αντιμιλήσει στην αριστερή «αυθεντία» σαν νοικοκυρά της δεκαετίας του 60 που αναρωτιέται «τι θα πει ο κόσμος;».

Ο Μιχαήλ με την παρουσία του στη Βουλή και τα όσα απολύτως λογικά και φυσιολογικά είπε ανέδειξε τα όρια του ελληνικού αριστερού κυνισμού και περιέγραψε την δομική ανυπαρξία της ελληνικής φιλελεύθερης παράταξης έστω να ψελλίσει δυο κουβέντες «επί του πραγματικού», έξω και πέρα από τις αριστερές ιδεοληψίες και τις σταλινικές εμμονές.

Ετικέτες: Υφαντής Χρήστος

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

«Εμπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» οι εκλογές για τον Κασσελάκη – Βασικός του αντίπαλος ο Αλέξης Τσίπρας

01/09/2024 | 22:11
HOT NEWS

Εκβιαστές και εκβιαζόμενοι στον ΣΥΡΙΖΑ

01/09/2024 | 21:02
HOT NEWS

Η αποχώρηση Δραγασάκη το τελευταίο «χτύπημα» του Τσίπρα στον Κασσελάκη

25/07/2024 | 22:16
HOT NEWS

Tα παιδία της Kεντροαριστεράς παίζει

27/06/2024 | 22:30
Load More
Επόμενο Άρθρο

Θλιβεροί πολιτικοί τυχοδιώκτες και χρήσιμοι ηλίθιοι σε ένα απέραντο φρενοκομείο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    1080 shares
    Share 432 Tweet 270
  • Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

    371 shares
    Share 148 Tweet 93
  • Ιεροσόλυμα σε σταυροδρόμι: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό πίεση – Οι γεωπολιτικές εξελίξεις, τα ακίνητα και η αφανής μάχη επιρροής

    343 shares
    Share 137 Tweet 86
  • Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο: Διεθνείς αναλυτές είχαν προειδοποιήσει – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «κόκκινο» συναγερμό

    337 shares
    Share 135 Tweet 84
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    313 shares
    Share 125 Tweet 78
  • ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά με ποδήλατο: Τραγωδία στο Μενίδι με 9χρονη – Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ

    242 shares
    Share 97 Tweet 61
  • ΑΓΡΟΤΕΣ: Πρόστιμα έως 100.000€ για όσους αγνοήσουν την ΑΑΔΕ – Ποιες πληρωμές κάνει ο ΕΛΓΑ μέχρι Οκτώβριο 2025

    342 shares
    Share 137 Tweet 86
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch