Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΙΠΑΝ

Έξω τα…. ζιζάνια από τα πανεπιστήμια…………………..

TechTeam από TechTeam
05/02/2021 23:08
σε ΕΙΠΑΝ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Βρισκόμαστε στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, ας κάνουμε τον σταυρό μας.

Ζούμε σε μια εποχή όπου προσφέρεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για γενικό ξεκαθάρισμα με το… κακό μας παρελθόν.

Εν μέσω μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας κατάστασης λόγω πανδημίας και μετά την υπαγωγή της χώρας σε ένα ειδικό καθεστώς κηδεμονίας πριν από 11 χρόνια, εντούτοις, λίγο μυαλό βάλαμε.

Του Λουκά Γεωργιάδη

Και επιπλέον, όσο δεν έχουμε μυαλό, θα μένουν στο… ράφι κρίσιμες μεταρρυθμίσεις. Ήρθε η ώρα να… λογαριαστούμε και να τελειώνουμε με παθογένειες του παρελθόντος οι οποίες μας καθήλωναν επί δεκαετίες.

Η σημερινή Κυβέρνηση έχει τις πλέον ευνοϊκές προϋποθέσεις για να πάει… μέχρι τέλους μια διαδικασία αναπροσαρμογών στην ελληνική κοινωνία. Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και οι μειοψηφίες δεν πρέπει καν να λαμβάνονται υπόψιν. Ο δρόμος είναι ανοικτός για δραστικές αλλαγές και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους κυβερνώντες.

Τουλάχιστον, δείχνουν μέχρι αυτήν τη στιγμή ότι τολμούν. Όσα είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα δρομολογεί και τα υλοποιεί, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσει πρωτοφανείς και πολυεπίπεδες προκλήσεις λόγω πανδημίας, οικονομικής ύφεσης, εξωγενών προκλήσεων και απειλής της εθνικής μας ασφάλειας, από πάσης φύσεως… ζιζάνια.
Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για την κοινωνία είναι το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών στο μέτωπο της ανωτάτης εκπαίδευσης.

Οι… ημι-πιτσιρικάδες που λειτουργούν ως αυτόκλητοι υπερασπιστές των… δικαίων του λαού γιατί απειλείται το μοτίβο της παρασιτικής επιβίωσης τους, δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από θλιβερές μειοψηφίες του περιθωρίου.

Βέβαια, έχουν τις αβάντες και τις πλάτες της αναρχοκομμουνιστικής αριστεράς και της…. αριστερής προοδευτικής συμμαχίας των “μαγαζιών”, του τυχοδιωκτισμού, της απάτης και του μπάχαλου. Τους γνωρίσαμε και στην πράξη και ξέρουμε ποιοι είναι. Άνθρωποι που πλήρωναν τα ταξί καταληψιών, οι οποίοι βεβήλωναν τα σύμβολα της αστικής μας δημοκρατίας και ταυτόχρονα συμπαρατάσσονται με υπερασπιστές κατά συρροήν δολοφόνων και τρομοκρατών, δεν μπορούν να αποτελούν την… ελίτ των “λαϊκών αγωνιστών”, αλλά την ελίτ της… αλητείας.

Η οργανωμένη αλητεία δεν μπορεί να έχει θέση στα πανεπιστήμια. Τα πανεπιστήμια είναι ο ιερός χώρος της γνώσης. Είναι ο φάρος της προόδου μιας κοινωνίας. Απαιτεί συνείδηση διδασκόντων και διδασκομένων. Σεβασμό και πειθαρχία.

Και επιπλέον, απαιτείται σεβασμός προς τους χρηματοδότες, δηλαδή τον ελληνικό λαό. Όποιος δεν σέβεται αυτόν που πληρώνει, τότε η θέση του είναι εκεί που τους βάζει η δημοκρατία σε κάθε ευνομούμενο κράτος.

Η ανομία πρέπει να πατάσσεται και η παρανομία να συντρίβεται. Πάσης φύσεως κακοποιά στοιχεία, υπάνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου, έχουν μετατρέψει επί δεκαετίες τα πανεπιστήμια ως χώρο συσσωρευμένης ανοχής και διακεκριμένης αλητείας. Φοβισμένοι καθηγητές, φοβισμένοι φοιτητές στο έλεος φασιστών, κακοποιών και τραμπούκων.

Φίλε φοιτητή και φίλη φοιτήτρια, όταν περνάς στην ανώτατη εκπαίδευση, πρέπει να μάθεις ότι ο χρόνος λειτουργεί αντίστροφα. Είναι ωραία τα φοιτητικά χρόνια, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι σε αυτόν τον χώρο είσαι… περαστικός. Μπαίνεις για να εκπαιδευτείς, να πάρεις πτυχίο και μετά να μπεις στον στίβο της ζωής.

Εξαρτάται βεβαίως, ποια ανατροφή πήρες από το σπίτι σου και πόσο καλό ή πόση… ζημιά σου προκάλεσαν το οικογενειακό σου περιβάλλον, οι παρέες και τα κόμματα του μπάχαλου.

Σήμερα, στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, κάθε δευτερόλεπτο γίνονται θαύματα από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Από αυτούς που διδάσκουν και μεταλαμπαδεύουν τη γνώση, αλλά και από αυτούς που εκπαιδεύτηκαν και με τα προσόντα και τη δουλειά τους, συμβάλλουν στην απογείωση της προόδου. Μέσα σε αυτήν την εποχή τα οπισθοδρομικά γκρουπούσκουλα που θεωρούν τα πανεπιστήμαι τσιφλίκια τους, πρέπει να πάρουν το μάθημα τους.

Δεν μπορεί να αποθεώνεις τρομοκράτες και τιποτένιους και να μειώνεις τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα ή να εξευτελίζεις με πρακτικές… Τζιχαντιστή, τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίόυ Αθηνών Δημήτρη Μπουραντώνη.

Αν μάλιστα, πίσω από τέτοιες απάνθρωπες πράξεις βρίσκονται φοιτητές, τότε η Πολιτεία οφείλει, κατά τρόπο απόλυτο και κάθετο, να τους δείξει τη…. διαδρομή προς το σπίτι τους με την υποσημείωση, ότι δεν θα μπορούν να περνάνε ούτε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από τον χώρο, που δεν σεβάστηκαν και δεν εκτίμησαν.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα θέμα με την εισαγωγή στα πανεπιστήμια. Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να γίνουν γιατροί, δικηγόροι, μηχανολόγοι, ηλεκτρονικοί ή οικονομολόγοι. Δεν μπορεί να ξεφτιλίζεσαι με λευκή κόλλα και να μπαίνεις στο ΑΤΕΙ… Κάτω Παρταλιού και να λες ότι είσαι φοιτητής.

Ούτε να πιστεύεις ότι θα πάρει πτυχίο αντιαγράφοντας ή κάνοντας τον… αγωνιστή για να σου βάλουν καλό βαθμό οι καθηγητές και να σε ξεφορτωθούν, όταν κάποια στιγμή μετά από πολλά χρόνια, αποφασίσεις να πάρεις ένα πτυχίο. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και την οικογένεια σου. Αν όχι, ολόκληρη την κοινωνία.

Η χώρα έχει ανάγκη από μια… ανατρεπτική βελτίωση της εικόνας των πανεπιστημίων, ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικά. Να παράγουν γνώση, να σφυρηλατούν χαρακτήρες, να τροφοδοτούν τη δημιουργική και γόνιμη σκέψη. Όχι, να αποτελούν ορμητήρια αλητών που κάνουν τη ζωή δύσκολη στους πολλούς.

Κανένα πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργεί με αστυνομικούς, έστω και αν έχουν διακριτική περιβολή. Ωστόσο, κάθε πανεπιστήμιο όπου βρίσκουν… άσυλο κακοποιοί πρέπει να προστατεύεται από την Πολιτεία. Γιατί πολύ απλά, η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει τους χρηματοδότες του πανεπιστημίου, δηλαδή τους φορολογούμενους πολίτες.

Δεν δικαιούται να συνδιαλέγεται με την οργανωμένη αλητεία. Κανένα… ζιζάνιο δεν πρέπει να βρει ζωτικό χώρο να… μολύνει το πανεπιστήμιο. Οι καθηγητές πρέπει να προσέρχονται στον χώρο της γνώσης ήσυχοι και όχι να νομίζουν ότι πηγαίνουν σε επικίνδυνες αποστολές στο… Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Καμία ανοχή προς κανέναν. Όλα τα κακοποιά στοιχεία που ανατρέπουν την εύρυθμη λειτουργία των πανεπιστημίων, πρέπει να αντιμετωπίζονται με μηδενική ανοχή και διαρκή αποφασιστικότητα. Οι αυτόκλητοι σταυροφόροι ενός χρεοκοπημένου ιδεοληπτικού φανατισμού, πρέπει να πάρουν με συνοπτικές διαδικασίες το μάθημα τους.

Η ελληνική κοινωνία υπερ-ανέχθηκε θλιβερές μειοψηφίες επί δεκαετίες. Οι πραγματικοί αγωνιστές είναι αυτοί που διαβάζουν, θέτουν στόχους, δουλεύουν για να τους υλοποιήσουν και επιδιώκουν την επαγγελματική καταξίωση τους και την αποδοχή από την κοινωνία. Κάποια άλλοι επιδιώκουν την καταξίωση τους στην… Πλατεία Εξαρχείων.

Κολλάνε “ένσημα” στους δρόμους, και έχουν ως προσλαμβάνουσες παραστάσεις τις διάφορες φάσεις της πορείας ενός πρώην καταληψία που με τα ψέματα του εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό. Θέλουν να του μοιάσουν.

Αποτελούν μειοψηφία, αλλά κάνουν θόρυβο, όπως οι άδειοι… τενεκέδες. Αλλά, πάντα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, ότι οι λαϊκιστές και τυχοδιώκτες πολιτικοί που τους εκμεταλλεύονται στέλνουν τα παιδιά τους στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια. Αριστεροί είναι οι άνθρωποι, όχι… χορευτές του Συντάγματος που πιάστηκαν… Κώτσοι και το απολάμβαναν με την ψυχή τους!

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σεισμός LIVE: Δείτε TΩΡΑ πού έγινε σεισμός πριν από λίγο – Μέτρα προστασίας

09/08/2025 | 18:21
Featured

Κυβερνητικές πηγές: «Περίεργο ο Ν. Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι»

02/08/2025 | 18:09
Featured

Νέα κόντρα ΝΔ – ΠαΣοΚ για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

02/08/2025 | 18:02
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/08/2025 | 00:15
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σαν σήμερα, Γιορτή σήμερα 6 Φεβρουαρίου, εορτολόγιο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καίγεται η Ελλάδα – Ζητήθηκε άμεση συνδρομή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

    971 shares
    Share 388 Tweet 243
  • Λένα Σαμαρά: Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Σαμαρά μετά την κηδεία της αδελφής του – «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου»

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Ζελένσκι – «Έτοιμη η Τουρκία να φιλοξενήσει συνάντηση κορυφής» ανακοίνωσε η Άγκυρα

    243 shares
    Share 97 Tweet 61
  • Χάος στην Κάτω Αχαΐα λόγω της μεγάλης φωτιάς – Μήνυμα του 112 για μαζική εκκένωση προς Πύργο

    222 shares
    Share 89 Tweet 56
  • ΜΠΑΤΑΡΛΗΣ ΝΕΑ: 65.000€ τον μήνα – Οι διάλογοι, τα ακίνητα και η έρευνα που «έκαψαν» τον πρώην αστυνομικό Βαγγέλη Μπαταρλή

    220 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Αστυνομικός παρέσυρε και σκότωσε πεζό στη Λούτσα – Οδηγούσε το ιδιωτικό του όχημα

    180 shares
    Share 72 Tweet 45
  • Πώς η ελληνική πρεσβεία στο Λουξεμβούργο προχώρησε σε αναρτήσεις για τις συγκεντρώσεις για τη Γάζα – ΕΔΕ από το ΥΠΕΞ για το περιστατικό

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch