Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΙΠΑΝ

Η αριστερή ευαισθησία και μια εν ψυχρώ δολοφονία

TechTeam από TechTeam
08/02/2022 22:03
σε ΕΙΠΑΝ
A A
54
SHARES
115
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Χαμένη στη μετάφραση η αριστερή ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί ακόμη το δρόμο για να συντάξει μια δημόσια ανακοίνωση για την εν ψυχρώ δολοφονία του Άλκη Κάμπανου από τις ορδές των ΠΑΟΚτζήδων δολοφόνων και δεν βρίσκει.

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ

Μέγα το της νεοκομμουνιστικής αριστεράς κράτος αγκαλιάζει με τις φτερούγες του όλα τα κοινωνικά αποβράσματα των γηπέδων, ακόμη και τα τάγματα θανάτου των στυγερών δολοφόνων, αρκεί που όσοι μετέχουν σε αυτά αναρτούν συνθηματάκια για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, κάνουν χαρούλες και αντίσταση με το «Μητσοτάκη γ….ιέσαι», στοιχίζονται στις δυνάμεις που αντιπαλεύουν τον νεοφιλελευθερισμό της Νέας Δημοκρατίας και είναι έτοιμοι να βγουν στο δρόμο και να διαδηλώσουν κάθε στιγμή ή να πλακωθούν με τους ακροδεξιούς στα σχολεία.

Πόσο, μάλλον, όταν τα τάγματα αυτά είναι «από τα καλά, τα δικά μας», αυτά που νομιμοποιούνται από αναρτήσεις στα social media με μαχαίρια από τον υιό Σαββίδη, που καθυβρίζουν την κυβέρνηση, που παλεύουν «για τα δίκια τους και για τα δικαιώματα τους (όπως αυτοί τα καταλαβαίνουν) στο δρόμο», πριν ή μετά του αγώνες της ΠΑΟΚάρας, ενδιάμεσα έχουν δουλειά να κάνουν στο γήπεδο».

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί και δεν το συνδυάζουν είναι τα ίδια τάγματα που λούφαξαν στην υπόθεση με τη Συμφωνία των Πρεσπών μετά από την εντολή που πήραν, είναι οι ίδιοι αρχηγοί που ξεκίνησαν να οργανώνουν μια διαμαρτυρία εναντίον της Συμφωνίας πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα τον Ιανουάριο του 2019 και έμειναν στις ετοιμασίες, μόλις σήκωσε το τηλέφωνο το αφεντικό και ζήτησε «σιγή ασυρμάτου» για να μην ταραχτεί η εξωτερική πολιτική του «Έλληνα Πούτιν», όπως αποκαλούσε τον εκλεκτό του Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρος ο οργανισμός του ΣΥΡΙΖΑ από το πρωινό της Τρίτης 01.02.2022 μέχρι και σήμερα διαγκωνίζεται τον εαυτό του σε αβρότητα και politically correct στάση απέναντι σε μια αποτρόπαια δολοφονία, που όμοια της δεν έχει ξαναδεί η ελληνική κοινωνία, οι δημοσιεύσεις και οι αναρτήσεις είναι από ουδέτερες έως τυπολατρικές, όλοι είναι «φερόμενοι», η «δολοφονία» καταγράφεται απλώς ως τέτοια χωρίς κανένα επίθετο χαρακτηριστικό της απέχθειας που προκάλεσε στην κοινωνία να τη συνοδεύει.

Δεν πέρασε πολύς καιρός, άλλωστε, από τις μέρες των συλλαλητηρίων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα σε ολόκληρη την Ελλάδα, τότε που ένα κόλπο που εξελίχθηκε στη Νέα Σμύρνη προκάλεσε την τεράστια κινητοποίηση των απανταχού δικαιωματιστών και υπερασπιστών των δικαίων του κατά συρροή δολοφόνου, με τους οργανωμένους οπαδούς διαφόρων ομάδων να παίρνουν ενεργά μέρος στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις και να δηλώνουν παρόντες με τα στυλιάρια και τα καδρόνια ανά χείρας.

Όλοι θυμούνται τα δημόσια καλέσματα των οργανωμένων οπαδών για την «εκδήλωση» στη Νέα Σμύρνη που εξελίχθηκε σε μια ακραία σύγκρουση με την αστυνομία, με επιθέσεις από τις οποίες κατά τύχη δεν υπήρξε νεκρός, τις μέρες εκείνες η «τεχνογνωσία των χουλιγκάνων» βοήθησε σημαντικά την κινηματική αριστερά να βρει τον βηματισμό της.

Όλοι, επίσης, διάβασαν και θαύμασαν την δημόσια αναφορά του κ. Δαπέργολα, εκ των αρχηγών της γνωστής ομάδας του «Ρουβίκωνα» με την οποία επιβεβαίωσε πλήρως τις ισχυρές σχέσεις αναρχικών ομάδων με τους συνδέσμους οπαδών και τη νεολαία των γηπέδων, η επιλογή να συναντηθούν αυτοί οι χώροι υπήρξε «πολιτική».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, ευτυχώς που πρόλαβαν οι αναρχικοί και πάτησαν πόδι πρώτοι στα γήπεδα, αλλιώς σκεφθείτε τι θα συνέβαινε αν ο χώρος εγκαταλείπονταν στο έλεος των φασιστικών ομάδων.

Είναι, ακόμη και σήμερα, πολύς ο κόσμος που κατοικοεδρεύει πέριξ της γνωστής πλατείας Κουμουνδούρου, διατηρεί προνομιακές σχέσεις με συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, συναγελάζεται με στελέχη του κόμματος που έχουν ως κομματική χρέωση τα πάσης φύσεως δικαιώματα, βρίσκεται πάντα εύκαιρος όποτε τον χρειάζεται το δικαιωματιστικό κίνημα στους δρόμους.

Βεβαίως, δεν λείπουν από την οπτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κομματικές προσεγγίσεις που επιδιώκουν να διακοπεί ο ομφάλιος λώρος με τα οπαδικά κινήματα και τους συνδέσμους οπαδών, κρίνουν ότι η πελατεία των γηπέδων και όσοι έλκονται από την ακραία βία των συνδέσμων δεν γίνεται να καταγράφονται ως αριστερές επιρροές ή να συνομιλούν με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά είναι μειοψηφία με λόγο περιθωριακό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της νιότης του και στην περίοδο της μεγάλης εκλογικής του ανόδου που τον οδήγησε στην εξουσία είχε συνάψει προνομιακές σχέσεις με όλους αυτούς τους χώρους, τους είχε εντάξει στο αντικυβερνητικό κίνημα, έπαιξε και γαργάλισε τα ένστικτά τους, στελέχη του με κυβερνητική ιδιότητα την περίοδο 2015/2019 δεν είχαν κανένα πρόβλημα να καθυβρίζουν διαιτητές και να συνομιλούν με άτομα του χώρου των ποινικών, αρκεί να είχαν προτίμηση στο ίδιο χρώμα φανέλας.

Αυτή η παράδοση που δημιούργησε σήμερα είναι το μεγάλο εμπόδιο που δεν του επιτρέπει να συντονιστεί με την κοινωνία και τον κρατάει δέσμιο μιας καθωσπρέπει στάσης απέναντι σε μια δολοφονία που όμοια της δεν έχει ξαναδεί η ελληνική κοινή γνώμη.

 

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΧρήστος Υφαντής

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/10/2025 | 23:55
Featured

Κυριάκος Μητσοτάκης κυρίαρχος, αλλά με τρωτά σημεία – Ο Σαμαράς «παίζει» με 9–10% και οι αριστερές δυνάμεις αναζητούν κατεύθυνση

18/09/2025 | 13:27 - Ενημέρωση 19/09/2025 | 12:25
Featured

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς ο 59χρονος γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος

21/08/2025 | 15:30
ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ

Ή Προσευχή του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου – Πως γίνεται

21/08/2025 | 08:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Βουλή: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε ούτε το μπόνους στους υγειονομικούς


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε η Άννα Κυριακού – Η “θεία Μπεμπέκα” των «Τριών Χαρίτων» που έγραψε ιστορία στο ελληνικό θέατρο και κινηματογράφο

    367 shares
    Share 147 Tweet 92
  • «Ντόμινο λαθών» στο 424: Ποιος λογοδοτεί για τον θάνατο του 27χρονου στρατιώτη Νίκου Γκάτση;

    657 shares
    Share 263 Tweet 164
  • «Αυτή είναι η πιο καταπληκτική έκτακτη είδηση που έχω μεταδώσει ποτέ»: Συγκλονίζει η δημοσιογράφος του Sky News 

    174 shares
    Share 70 Tweet 44
  • Γιορτή σήμερα 13 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Αγία Χρυσή η Νεομάρτυς

    172 shares
    Share 69 Tweet 43
  • ΣΥΝΤΑΞΗ 7 χρόνια νωρίτερα με πλασματικά έτη – Ποιοι του Δημοσίου, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ κερδίζουν έως 250€ το μήνα και τα αναδρομικά στις συντάξεις 

    124 shares
    Share 50 Tweet 31
  • ΑΓΡΟΤΕΣ: ΟΠΕΚΕΠΕ – Έκτακτη στήριξη 50 εκατ. ευρώ από την ΕΕ και πληρωμές 25 ημερών: Τι αλλάζει για αγρότες και κτηνοτρόφους

    114 shares
    Share 46 Tweet 29
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΣΕΠ: 3.811 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία – Θέσεις για ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ και νέο κύμα προκηρύξεων έως Δεκέμβριο

    108 shares
    Share 43 Tweet 27
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch