Τετάρτη, 20 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΙΠΑΝ

Η μια πατάτα πίσω από την άλλη……………

TechTeam από TechTeam
29/03/2021 21:23
Ενημερώθηκε: 29/03/2021 21:44:21
σε ΕΙΠΑΝ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Λέμε και καμιά…….. να περάσει η ώρα» απάντησε ο πασίγνωστος λαγός του κορυφαίου ανεκδότου στο λιοντάρι, όταν ο βασιλιάς της ζούγκλας ζήτησε εξηγήσεις για τις φήμες που κυκλοφορούσαν εν αγνοία του. Πήρε κι ο Ζαχαριάδης, αυτό το νέο κομματικό ταλέντο του ΣΥΡΙΖΑ, την απάντηση και την περιέφερε στα κανάλια αποπειρώμενος να βρει διέξοδο στο μαύρο χάλι της πολιτικής ύπαρξης ενός κόμματος που έχει πάρει οριστικό διαζύγιο από την αλήθεια από την ίδρυση του ακόμη.

Του Χρήστου Υφαντή

Η υπόθεση των self test για την προμήθεια των οποίων ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Αλέξη Τσίπρα είναι προκαταβολικών καταγγείλει δημοσίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Siemens για να αποδειχθεί τελικώς ότι η γερμανική εταιρεία δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των 31 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και κατέθεσαν προσφορές, δεν είναι απλώς μία ακόμη κομματική παλαβομάρα του «λαοπρόβλητου και άχαστου ηγέτη» και της παρέας του που καταδυναστεύει πολιτικά και αισθητικά την αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν είναι καν μια ακόμη αβελτηρία της πολιτικής προπαγάνδας, ένα ατύχημα που προέκυψε από μια λάθος ανάγνωση της πραγματικότητας και από μια εμμονική σχέση του χώρου με εταιρείες – σύμβολα του καπιταλισμού, η δράση των οποίων στο παρελθόν είχε καταγγελθεί σε όλους τους τόνους και οι ίδιες είχαν συμβολοποιηθεί ως «οι αυτοκρατορίες του κακού», έτοιμες να δικαιολογήσουν ακόμη με την παρουσία τους μόνο «πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» στην μεταπολιτευτική Ελλάδα.

Στην υπόθεση « Siemens – self tests» ο Αλέξης Τσίπρας επικύρωσε την μανιακή σχέση του πολιτικού χώρου της συριζαίικης αριστεράς με την αβίαστη και απενοχοποιημένη εκφορά κάθε ψέματος, όσο μεγάλο κι αν είναι, αρκεί να προκληθούν οι επιδιωκόμενες εντυπώσεις και να μείνει στην κοινή συνείδηση το αποτύπωμα που «δικαιώνει» την ιστορική συνέχεια, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ την αντιλαμβάνεται.

Ακόμη και όταν η κυβέρνηση ορμώμενη, ίσως, από μια παραδοσιακή αστική ευγένεια, φρόντισε να «προειδοποιήσει» την αξιωματική αντιπολίτευση να μην επιμένει στις παράλογες και αναπόδεικτες αναφορές της σε δήθεν σκάνδαλα και υπόγειες συναλλαγές επειδή θα εκτεθεί, ο Τσίπρας και το περιβάλλον του ούτε κατάλαβαν τι συμβαίνει, εξακολούθησαν να επιμένουν στις πολιτικές παράνοιες που διακινούν και υπερηφάνως συνέδεαν και πάλι την οικογένεια Μητσοτάκη με τον Χριστοφοράκο και τη Siemens, επενδύοντας στο συμβολισμό των ονομάτων, εκτιμώντας ότι εξακολουθεί να κάνει γκελ στη λαϊκή ψυχή.

Οι εξελίξεις πάγωσαν όλους στον ΣΥΡΙΖΑ, η απουσία της Siemens από τη λίστα των εταιρειών που κατέθεσαν προσφορές ανατίναξε και την τελευταία γραμμή άμυνας του κόμματος και το εγκατέστησε στο κέντρο της γκεμπελικής λογικής «λέγε, λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει».

Ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγετική ομάδα του ξεπέρασαν κάθε κυβερνητική προσδοκία, πάτησαν με μια καταπληκτική ελευθεριότητα τη μπανανόφλουδα, αυτοακυρώθηκαν με μια τρομακτική μεγαλοπρέπεια και κατοχυρώθηκαν ως οι αυθεντικοί παραγωγοί fake news στην πολιτική σκηνή.

Το έπραξαν συνειδητά, χωρίς καμία δυσκολία, χωρίς να αισθάνονται την παραμικρή ντροπή, βέβαιοι για «μια μεγάλη επικοινωνιακή επιτυχία» και κατέληξαν λοιδωρούμενοι από όλους, ειδικά στα social media έγινε πάρτι με τις αναρτήσεις. Μέχρι που μερικοί ιδιαίτερα ευφάνταστοι «ανακάλυψαν»… συμπαιγνία Μητσοτάκη – Siemens για να μείνει η εταιρεία εκτός διαγωνισμού και να εκτεθεί ο Τσίπρας. Για τέτοιο δημόσιο κράξιμο μιλάμε…

Η δημόσια παραδοχή Ζαχαριάδη για την κορυφαία αστοχία του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κεντρικό ζήτημα προφανώς και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τη δημόσια χλεύη για όσα επί τετραήμερο ξεφούρνιζαν όλα τα στελέχη του κόμματος, ούτε να διασκεδάσει την μοναδική βεβαιότητα όλων των εκλεκτών του κ. Τσίπρα για τη βασιμότητα των καταγγελιών τους.

Ο κ. Ζαχαριάδης ψέλλισε κάτι για να βγει από το αδιέξοδο και να μπορέσει να συνεχίσει να υπηρετεί τον πολιτικό του σχεδιασμό με μια ελάχιστη αξιοπρέπεια, αλλά είναι σαφές πως η συλλογική αξιοπιστία του χώρου υπέστη βαρύτατο πλήγμα, το τραύμα θα περάσει καιρός για να επουλωθεί.

«Δεν μπορεί, κάποιος μας έχει καταραστεί χρυσάφι να πιάνουμε και κάρβουνο να γίνεται» ήταν η απάντηση κορυφαίου στελέχους της Κουμουνδούρου στην επισήμανση συνομιλητή του «καλά χαμένα τα έχετε, τι είναι όλα αυτά που κάνετε;», αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι τελικώς η Siemens δεν θα καταθέσει προσφορά και δεν περιλαμβάνεται στις 31 εταιρείες, την ώρα που ο «όλος» ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε και διακινούσε με κεντρική απόφαση του fake news περί «απευθείας ανάθεσης στη Siemens της δουλειάς με τις γνωστές προεκτάσεις».

Ο Αλέξης Τσίπρας εισήλθε με μια μεγαλοπρεπή ήττα στην διαβολοβδομάδα του, στη Βουλή τον περιμένει η προανακριτική για τον κολλητό του Νίκο Παππά, ο Καλογρίτσας καραδοκεί και είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση για όσα υπέστη τον καιρό της κολεγιάς του με τον Τσίπρα και την υπόλοιπη παλιοπαρέα του Μαξίμου και της Κουμουνδούρου και κάπου στο βάθος έρχεται «με χίλια» και ο Σάμπυ Μιωνή με τις δικές του αποκαλύψεις (ηχογραφημένες παρακαλώ) για «το μαγαζί και τις δουλειές».

«Μεγαλεία» στην αξιωματική αντιπολίτευση!

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

19/08/2025 | 23:45
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σεισμός LIVE: Δείτε TΩΡΑ πού έγινε σεισμός πριν από λίγο – Μέτρα προστασίας

09/08/2025 | 18:21
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/08/2025 | 00:15
HOT NEWS

ΟΡΕΣΤΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ – Τυχερό μου αστέρι

03/07/2025 | 00:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Δήμος Νέας Σμύρνης: Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ 2025: Πληρωμές έως 8.200€ για στρατιωτικούς – Πίνακες με ποσά για αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες

    741 shares
    Share 296 Tweet 185
  • Σεισμός στην Καρδίτσα 4,3 Ρίχτερ: Πού έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα

    404 shares
    Share 162 Tweet 101
  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Αγία Παρασκευή – Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί στους δρόμους

    221 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Μαζική ρωσική επίθεση σε όλα τα μέτωπα: Ο Πούτιν «σφίγγει τον κλοιό» στο Ντονμπάς πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες

    198 shares
    Share 79 Tweet 50
  • ΠΡΟΣΟΧΗ συνταξιούχοι 2025–2027: Ποιοι θα δουν αυξήσεις, ποιοι κινδυνεύουν με απώλειες και τι αλλάζει στα όρια ηλικίας στις συντάξεις 

    158 shares
    Share 63 Tweet 40
  • Επεισοδιακή καταδίωξη στις Ερυθρές: Σεσημασμένοι κακοποιοί πέταγαν πυροσβεστήρες – Δύο συλλήψεις, ένας δραπέτης

    147 shares
    Share 59 Tweet 37
  • Τι συζήτησαν στο τηλέφωνο ο Πούτιν με τον Ερντογάν

    138 shares
    Share 55 Tweet 35
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch