Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην πρωτοβουλία της Eurobank για το Δημογραφικό Ζήτημα

TechTeam από TechTeam
04/06/2021 20:11
σε Featured, HOT NEWS, ΕΚΚΛΗΣΙΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

 

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: Για το δημογραφικό πρόβλημα στην χώρα μας μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας της Eurobank για το μεγάλο και μείζον αυτό ζήτημα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ παρέστησαν, επίσης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.
Μετά το καλωσόρισμα του Γενικού Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας Eurobank κ. Μιχάλη Βλασταράκη, ακολούθησε η ομιλία του Διευθύνοντα Συμβούλου Eurobank Φωκίωνος Καραβία για το Δημογραφικό ζήτημα και το όραμα της Τράπεζας.
Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε η ΠτΔ και αμέσως μετά ο Αρχιεπίσκοπος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα δημογραφικὰ δεδομένα της Χώρας χαρακτηρίζοντάς τα ανησυχητικά, αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των σχετικών δημογραφικών μελετών, εντός της επόμενης εικοσαετίας ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί ως και 1.000.000 άτομα.
«Το δημογραφικό πρόβλημα της Χώρας καθίσταται εκ των πραγμάτων το υπ’ αριθμόν ένα εθνικό πρόβλημα, μείζον κάθε άλλου προβλήματος, το οποίο κυριολεκτικά απειλεί να δυναμιτίσει τα θεμέλια και αυτής ακόμη της ύπαρξης και υπόστασής μας σε συνθήκες ελευθερίας και κοινωνικής ευημερίας» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος τονίζοντας ότι χρειάζεται περίσκεψη, ώστε να εντοπισθούν οι αντικειμενικά πραγματικές αιτίες του προβλήματος και να αναζητηθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις.
Ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι η αιτιολογία είναι πολυπαραγοντική και ανέφερε επιγραμματικά τους κυριότερους παράγοντες που συμβάλλουν αρνητικά στην υπογεννητικότητα, όπως διαχρονικά και εμπειρικά τους βλέπει η Εκκλησία μέσα από τη συσσωρευμένη δισχιλιετή εμπειρία Της.
1) Η εκκοσμίκευση και αποιεροποίηση της κοινωνίας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Χριστιανικές οικογένειες, μεταξύ των οποίων οι ιερατικές, αποτελούν τις κατ’ εξοχήν πολυμελείς οικογένειες σήμερα.
2) Η υποτίμηση του κλασσικού γάμου και γενικά του οικογενειακού θεσμού.
3) Η κυρίαρχη κουλτούρα των ασταθών ερωτικών σχέσεων, του ατομισμού και της ιδιοτέλειας των γονέων σχετικά με το περιεχόμενο της κύησης. Χρειάζεται η εξισορρόπηση των δικαιωμάτων και μάλιστα η προστασία του αγέννητου παιδιού, το οποίο από τη σύλληψή του αποτελεί αυθύπαρκτη οντότητα και προσωπικότητα.
Πολιτεία, Εκκλησία και Κοινωνία των πολιτών οφείλουν να δημιουργήσουν τις απαραίτητες δομές, ώστε να αποφεύγονται οι διακοπές κύησης και να στηρίζονται μητέρες ή παιδιά.
4) Οι δυσχερείς επαγγελματικές και οικονομικές συνθήκες.
5) ΜΜΕ και Νομοθετήματα της Πολιτείας.
Άστοχα νομοθετήματα της Πολιτείας, συμβαλλούσης και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, υπονομεύουν κυριολεκτικά τα θεμέλια του σταθερού και συνεκτικού οικογενειακού βίου, ενώ και τα ΜΜΕ με τη σειρά τους προβάλλουν συστηματικά αμφισβητούμενης αξίας πρότυπα διαπροσωπικών ερωτικών και «οικογενειακών» σχέσεων.
Ο Αρχιεπίσκοπος, επίσης, θεωρεί αναγκαίο να εξετάσουμε εκ νέου τα πράγματα με αντικειμενικό πνεύμα και θεώρηση, χωρίς ιδεοληψίες, κραυγὲς και συναισθηματικὲς εξάρσεις.
«Η διδασκαλία και η θεώρηση της Εκκλησίας επί του θέματος είναι γνωστές. Όμως, η Εκκλησία της Ελλάδος δεν περιορίζεται σε θεωρητικές διατυπώσεις και σε ηθικοπλαστικού τύπου κηρύγματα. Έχει αναλάβει και συνεχίζει να αναλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενίσχυσης της γεννητικότητα» υπογράμμισε ο Αρχιεπίσκοπος και ανέφερε επιγραμματικά τα εξής:
Α) Η πολύπλευρη στήριξη των οικογενειών – πνευματική και ψυχική μέσω των ιερών μυστηρίων και των ιερών ακολουθιών της Εκκλησίας και της εκκλησιαστικής πνευματικής ζωής. Η ηθική, διδακτική και ψυχολογική στήριξη μέσω των διαφόρων εκκλησιαστικών ιδρυμάτων και δομών, όπως Ιδρύματα Γάμου και Οικογένειας, Σχολές Γονέων, Κέντρα Συμπαραστάσεως Οικογένειας. Η διαμεσολάβηση των ιερέων και των πνευματικών για την υπέρβαση των διαφόρων προβλημάτων που προκύπτουν εντός του γάμου.
Β) Η επίσης πολύπλευρη υλική στήριξη με διάφορους τρόπους, όπως η υλική ενίσχυση οικογενειών, η ενίσχυση των συλλόγων πολυτέκνων, οι δομές στήριξης γεννήσεων και αποφυγής διακοπής της κύησης, οι κατασκηνώσεις για παιδιά και νέους, τα κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία, τα κοινωνικά φροντιστήρια, οι υποτροφίες σπουδών, οι φοιτητικές εστίες, τα διάφορα οικονομικά βοηθήματα σπουδών, η στήριξη κατά τη στρατιωτική θητεία, η εργασία σε εκκλησιαστικές δομές και ακόμη η καλώς νοούμενη διαμεσολάβηση προς εξεύρεση εργασίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα υλικής ενίσχυσης αποτελεί η θεσμοθέτηση το 1999 του επιδόματος του 3ου παιδιού στη Θράκη. Το 1999 ήταν μόλις 100 οι τρίτεκνες οικογένειες. Το 2005 οι γεννήσεις 3ου παιδιού έφθασαν τις 900, ενώ σήμερα υπερβαίνουν τις 800. Συσσωρευτικά, χιλιάδες τρίτα παιδιά γεννήθηκαν την παρελθούσα 20ετία στη Θράκη, εν πολλοίς χάρις στο επίδομα αυτό της Εκκλησίας της Ελλάδος και των πολλών ευγενών ανθρώπων και ιδρυμάτων που κατά καιρούς το στήριξαν γενναιόδωρα.
Σημείωσε, ακόμη, ότι «απαιτούνται πολυδιάστατες λύσεις και ευρύτερες συνέργειες».
Επαίνεσε, επίσης, την πρωτοβουλία της ΕUROBANK, του Προέδρου κ. Γεωργίου Ζανιά και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Φωκίωνος Καραβία και των συνεργατών τους να στηρίξουν μέσω της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τα δύο σημαντικά προγράμματα της «Αποστολής», το πρόγραμμα «Βρεφικὰ Δέματα» και το πρόγραμμα «Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Λέλα Καραγιάννη»».
Τα δύο αυτά προγράμματα μπορεί μεν να μην επιλύουν το δημογραφικό πρόβλημα στο συνολό του. Ποιος άλλωστε από μόνος του θα μπορούσε να το κάνει; Συμβάλλουν, όμως, δυναμικά και πολύτιμα στην προβολή και προώθηση ενός νέου παραδείγματος για την Ελληνική Κοινωνία και ιδιαίτερα για την Κοινωνία, αλλά και για τη συνεργασία Εκκλησίας και ευρύτερης Κοινωνίας των Πολιτών σε μείζονα κοινωνικά ζητήματα, όπως εν προκειμένω το δημογραφικό.
Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη και επαίνεσε τόσο την EUROBANK για την πολύτιμη χορηγία της και την μεγάλη αίσθηση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που επιδεικνύει, όσο και τον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή» που συνεχίζει να επιτελεί το σπουδαίο έργο που του έχω αναθέσει, ευχόμενος να προκύψουν και άλλες παρόμοιες συνέργειες και συνεργασίες, ώστε να αντιμετωπισθούν οι τραγικές και επικίνδυνες επιπτώσεις του δημογραφικού πριν είναι αργά.

Ετικέτες: ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝΑρχιεπίσκοπος Αθηνών ΙερώνυμοςΑρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ΙερώνυμοςΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Σταϊκούρας: Η οικονομία επέδειξε ανθεκτικότητα και αντοχή

Επόμενο Άρθρο

Διασωληνώθηκε ο Εφραίμ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
HOT NEWS

Άλιμος: Σοκάρει ο 17χρονος που δέχτηκε επίθεση από ληστές – «Μου έβαλαν μαχαίρι στον λαιμό»

03/03/2025 | 09:00
HOT NEWS

Καλό μήνα! Για όσους ονειρεύονται ακόμα δίπλα στη θάλασσα… Julio Iglesias – Quijote !!

01/03/2025 | 23:50
Load More
Επόμενο Άρθρο

Διασωληνώθηκε ο Εφραίμ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    447 shares
    Share 179 Tweet 112
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    384 shares
    Share 154 Tweet 96
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    310 shares
    Share 124 Tweet 78
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    272 shares
    Share 109 Tweet 68
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    242 shares
    Share 97 Tweet 61
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά Συνταξιούχων 2025: Ποιοι Θα Πληρωθούν, Ποιοι Τα Χάνουν –Ραγδαίες εξελίξεις  για ΕΑΣ και Εφάπαξ

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch