Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Αγία Σοφία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ! Η Ελλάδα σήμερα πενθεί : Προς θερμό επεισόδιο ;!

Newsroom από Newsroom
24/07/2020 14:45
σε HOT NEWS, ΕΘΝΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αγία Σοφία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ! Η Ελλάδα σήμερα πενθεί : Προς θερμό επεισόδιο ;! – Στα ύψη η ένταση.

Διπλωματικά και… ατσάλινα τείχη ορθώνει η Ελλάδα για να σταματήσει την τουρκική επιθετικότητα και την διακηρυγμένη πρόθεση της Άγκυρας για πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών στα νότια του Καστελόριζου.

Η σημερινή Παρασκευή, που ο Ταγίπ Ερντογάν προγραμματίζει να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί αλλάζοντας το status που επικρατούσε στην Μεγάλη Εκκλησία τα τελευταία 86 χρόνια, είναι ένα κρίσιμο τεστ που μπορεί να αποδείξει πόσο ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι διατεθειμένος να τραβήξει το σκοινί.

Κυβερνητικές, διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές στην Αθήνα ανέφεραν ότι ο απόπλους του ερευνητικού πλοίου Oruc Reis από το λιμάνι της Αττάλειας θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε στιγμή από τη σημερινή Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 2 Αυγούστου, όπως αναφέρεται στην τουρκική Navtex της 21ης Ιουλίου.

Όλος ο ελληνικός στόλος βρίσκεται εν πλω, αφού τα δύο πρώτα 24ωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της τουρκικής πρόθεσης για έρευνες νότια του Καστελόριζου έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια από το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού για άμεση κινητοποίηση και γρήγορη ανάπτυξη όλων των πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο και στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Κρίσιμο ρόλο στην επιχείρηση του Πολεμικού Ναυτικού έχουν αναλάβει τα οκτώ ελληνικά υποβρύχια τα οποία έχουν φτάσει στις ενδεικνυόμενες θέσεις από την πρώτη στιγμή λειτουργώντας ως οι «αθόρυβοι κυνηγοί» που ελέγχουν όλες τις κινήσεις.

Στην ευρύτερη περιοχή του Καστελόριζου βρίσκονται και δεκάδες τουρκικά πλοία που απέπλευσαν από τον ναύσταθμο του Ακσάζ.

Θα βγει το Oruc Reis για σεισμικές έρευνες;

Σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis μαζί με τα δύο συνοδευτικά πλοία Ataman και Cengiz είναι πολύ πιθανό να αποπλεύσουν από την Αττάλεια με κατεύθυνση την περιοχή που περικλείεται από τα στίγματα που αναφέρονται στην τουρκική Navtex 0979/20. Στην περίπτωση αυτή, το μεγάλο ερώτημα είναι σε ποια περιοχή θα προσπαθήσουν να απλώσουν καλώδια τα τουρκικά ερευνητικά.

Δείτε τον χάρτη με την περιοχή που δέσμευσαν οι Τούρκοι (σε κόκκινο πλαίσιο) στην οποία το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται μέσα στην Ελληνική Αποκλειστική Οικονομική ζώνη η οποία αποτυπώνεται με μπλε πλαίσιο.

xartis-navtex2

Κι αυτό διότι η περιοχή που δήλωσαν οι Τούρκοι ότι θα πραγματοποιήσουν σεισμικές έρευνες περιλαμβάνει κομμάτι της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μέρος της ΑΟΖ που έχει ανακηρύξει η Κυπριακή Δημοκρατία και μια μικρή περιοχή τουρκικής υφαλοκρηπίδας.

Θα αποπειραθούν οι Τούρκοι να απλώσουν καλώδια για πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών και σε περιοχή άνωθεν ελληνικής υφαλοκρηπίδας την ώρα που κύριες μονάδες του ελληνικού στόλου είναι ακροβολισμένες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή και η Αθήνα έχει διαμηνύσει σε όλους ότι δεν θα το επιτρέψει ή θα επιλέξουν να κινηθούν σε άλλες περιοχές για ερευνητικές εργασίες;

Παράλληλα με τα ατσάλινα τείχη που ορθώνει το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, η Αθήνα ενεργοποιεί όλες τις συμμαχίες που μπορεί. Εκτός από την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, που βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ταγίπ Ερντογάν, ισχυρό σήμα στήριξης ήλθε από το State Department που κάλεσε την Άγκυρα να σταματήσει τον σχεδιασμό για επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση, τον Αμερικανό πρεσβευτή στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, που επανέλαβε πολύ συγκεκριμένα ότι και το Καστελόριζο όπως όλα τα νησιά έχουν πλήρη επήρρεια σε θαλάσσιες ζώνες ακριβώς όπως και τα ηπειρωτικά εδάφη αλλά και τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, που έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία έχοντας εξ ευωνύμων του τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.

Τα μηνύματα Μακρον, Ρωσία, ΗΠΑ στην Τουρκία

Το πιο ξεκαθαρο, «κρυστάλλινο» μήνυμα αλληλεγγύης στην Ελλάδα και την Κύπρο έστειλε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, με ανάρτησή του στο Facebook, γραμμένη στα ελληνικά. Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κατέστησε σαφές ότι «δεν πρέπει να δεχτούμε να απειλείται ο θαλάσσιος χώρος ενός κράτους-μέλους της ΕΕ» , ενώ τόνισε ότι «η Ευρώπη οφείλει να προασπίσει την κυριαρχία της» και υπογράμμισε: «Ας μην αφήσουμε την ασφάλειά μας στη Μεσόγειο στα χέρια άλλων παραγόντων».

Συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν ανέφερε:

«Η Ευρώπη πρέπει να προβεί σε μια ενδελεχή εξέταση των ζητημάτων ασφάλειας στη Μεσόγειο. Θα συγκαλέσω προσεχώς μια διάσκεψη των χωρών του Νότου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη Μεσόγειο, τα ενεργειακά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας είναι θεμελιώδους σημασίας. Μετατρέπονται σε αντικείμενο διαμάχης από δυνάμεις που αναδεικνύονται ολοένα και περισσότερο και απέναντι στις οποίες η Ευρωπαϊκή Ένωση ασκεί ακόμη ελάχιστη επιρροή. Η Ευρώπη οφείλει να προασπίσει την κυριαρχία της.

Ας μην αφήσουμε την ασφάλειά μας στη Μεσόγειο στα χέρια άλλων παραγόντων. Για μια ακόμη φορά, θέλω να εκφράσω την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο και την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων τους. Δεν πρέπει να δεχτούμε να απειλείται ο θαλάσσιος χώρος ενός κράτους μέλους της ΕΕ.

Στη Λιβύη, δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλες δυνάμεις να παραβιάζουν το εμπάργκο όπλων. Η επιχείρηση Irini αποτελεί μια από τις απαντήσεις της Ευρώπης. Είναι απαραίτητο να ενισχυθεί περαιτέρω.»

Υπενθυμίζεται ότι ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία απηύθυνε ο Γάλλος πρόεδρος και υποδεχόμενος νωρίτερα σήμερα στο Ελιζέ τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη. «Θα ήταν σημαντικό λάθος για την Ευρωπαϊκή Ενωση να αφήσει την ασφάλεια στην ανατολική Μεσόγειο στα χέρια άλλων παραγόντων, κυρίως της Τουρκίας», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν πριν τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι κάτι τέτοιο «δεν είναι επιλογή για την Ευρώπη και δεν είναι κάτι που η Γαλλία θα αφήσει να γίνει».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας πρόσθεσε ότι εκείνοι που παραβιάζουν θαλάσσιες ζώνες στην ανατολική Μεσόγειο πρέπει να υφίστανται κυρώσεις. Όπως σημείωσε ο κ.Μακρόν «γνωρίζετε πως μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξη της Γαλλίας πάνω σε αυτό το θέμα. Η Ευρώπη πρέπει να προστατεύσει την κυριαρχία της με μεγάλη αποφασιστικότητα».

Ο Γάλλος πρόεδρος επανέλαβε την πλήρη αλληλεγγύη της Γαλλίας προς την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα στο ζήτημα της παραβίασης των κυριαρχιών τους από την Τουρκία, κατά τις δηλώσεις που έκανε υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο Παρίσι.

Από την πλευρά του ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης εξήρε στις δικές του δηλώσεις πριν από τη συνάντηση τον ηγετικό ρόλο του ιδίου του Εμανουέλ Μακρόν αλλά και της Γαλλίας στην Ανατολική Μεσόγειο και στην ΕΕ, τονίζοντας πως η Γαλλία αναδεικνύεται ως μια χώρα σταθερότητας και ασφάλειας τόσο στην Μεσόγειο όσο και στην ΕΕ.

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ανησυχούμε για τις τουρκικές προκλητικές ενέργειες

«Ανησυχούμε για τις ενέργειες που είναι προκλητικές και αυξάνουν τις εντάσεις στην περιοχή» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για ευρωπαϊκά και ευρασιατικά θέματα, Φίλιπ Ρίκερ, αναφερόμενος στις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Οι ΗΠΑ ανησυχούν βαθιά για τα δηλωμένα σχέδια της Τουρκίας, για έρευνα, για φυσικούς πόρους σε περιοχές όπου η Ελλάδα και η Κύπρος διεκδικούν δικαιοδοσία στην Ανατολική Μεσόγειο. Ανησυχούμε για τις ενέργειες που είναι προκλητικές και αυξάνουν τις εντάσεις στην περιοχή» δήλωσε ο Φίλιπ Ρίκερ, απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του Open TV στην Ουάσινγκτον Μιχάλη Ιγνατίου.

«Η ανάπτυξη πόρων στην περιοχή είναι κάτι που πρέπει να προωθήσει την συνεργασία. Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να προσφέρει τα θεμέλια για διαρκή ενέργεια, ασφάλεια, οικονομική ευημερία σε ολόκληρη την περιοχή. Ο χώρος, όπως ξέρετε, είναι ένας πολύπλοκος στρατηγικός χώρος και θέλουμε οι φίλοι και σύμμαχοί μας στην περιοχή να προσεγγίσουν μαζί αυτά τα ζητήματα με πνεύμα συνεργασίας» πρόσθεσε.

«Θα επαναλάβω απλώς το μήνυμα που δώσαμε προηγουμένως στην Ευρώπη, προτρέποντας τις τουρκικές αρχές να μην προχωρήσουν σε επιχειρήσεις που αυξάνουν τις εντάσεις. Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε αυτό το μήνυμα στην Τουρκία» κατέληξε.

Νωρίτερα, ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ελλάδας είχε πάρει και ο Αμερικανός πρέσβης στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ, υπογραμμίζοντας ότι το Καστελόριζο έχει τηνίδια υφαλοκρηπίδα και δικαιώματα ΑΟΖ, όπως κάθε περιοχή στην ηπειρωτική χώρα. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ο όρος «αμφισβητούμενα ύδατα», που χρησιμοποίησε το αμερικανικό ΥΠΕΞ, αναφέρεται «απλώς σε περιοχές όπου περισσότερες από μία χώρες προβάλλουν θαλάσσιες διεκδικήσεις», αναφέρει το Protothema.gr.

«Αυτοσυγκράτηση» στην Ανατολική Μεσόγειο ζητά το Κρεμλίνο

Σε αυτοσυγκράτηση στην Ανατολική Μεσόγειο κάλεσε από την πλευρά του το Κρεμλίνο, εκφράζοντας την ανησυχία του για την κατάσταση στην περιοχή, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, ένα 24ωρο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Παρακολουθούμε προσεκτικά (και) με αγωνία μια ακόμη αύξηση των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Είμαστε υπέρμαχοι της επίλυσης των διαφορών μέσω διαπραγματεύσεων, στη βάση κοινώς αναγνωρισμένων κανόνων διεθνούς δικαίου» δήλωσε η Ζαχάροβα, όταν ρωτήθηκε για τη θέση της Μόσχας όσον αφορά στις τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας με βάση το τουρκολιβυκό μνημόνιο που έχει συνάψει με την κυβέρνηση της Τρίπολης.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού πουργείου Εξωτερικών σημείωσε επίσης ότι η Μόσχα προτρέπει «την αποφυγή κακοσχεδιασμένων ενεργειών» και την επίλυση των αναδυόμενων ζητημάτων στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα της Τετάρτης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Επικοινωνία Μητσοτάκη με Αλ Σίσι

Στο πλαίσιο, δε, των τηλεφωνικών επικοινωνιών του με ξένους ηγέτες, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το βράδυ της Πέμπτης τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι. Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, του ευχήθηκε για τη σημερινή Εθνική Εορτή της Αιγύπτου.

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν πως στη διάρκεια της συνομιλίας συζητήθηκε επίσης η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Λιβύη και επιβεβαιώθηκαν οι άριστες διμερείς σχέσεις.

Ετικέτες: Αγια ΣοφιάΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Κοινωνικός τουρισμός 2020 : Τα τελευταία ΝΕΑ για το πρόγραμμα – ΟΠΕΚΕΠΕ

Επόμενο Άρθρο

Κέρκυρα: Με πολλαπλά τραύματα βρέθηκαν νεκροί δύο Βαλκάνιοι

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Αγιά Σοφιά: Άντεξε πάνω από 65 ισχυρούς σεισμούς άνω των 7,4 Ρίχτερ – Το αρχιτεκτονικό θαύμα

25/04/2025 | 07:12
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
ΔΙΕΘΝΗ

Η Τουρκία ξεκινά τις εργασίες αποκατάστασης του τρούλου της Αγίας Σοφίας

15/04/2025 | 11:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σήμερα, 1η Απριλίου 2025, οι σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο 

01/04/2025 | 13:00
Featured

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας – Κυριακή 30 Μαρτίου 2025

30/03/2025 | 14:34
HOT NEWS

Το αγαπημένο Παστίτσιο

30/03/2025 | 14:16
Featured

Ανασχηματισμός 2025 – Η νέα κυβέρνηση

14/03/2025 | 22:55
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κέρκυρα: Με πολλαπλά τραύματα βρέθηκαν νεκροί δύο Βαλκάνιοι


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    830 shares
    Share 332 Tweet 208
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    749 shares
    Share 300 Tweet 187
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    550 shares
    Share 220 Tweet 138
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    312 shares
    Share 125 Tweet 78
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • Τροχαίο δυστύχημα στου Ρέντη: Οδηγός παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    333 shares
    Share 133 Tweet 83
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    210 shares
    Share 84 Tweet 53
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch