Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ

Αποφασίζονται οι κυρώσεις για την Τουρκία στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής

Newsroom από Newsroom
01/10/2020 11:00
Ενημερώθηκε: 01/10/2020 11:00:39
σε ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ
A A
51
SHARES
108
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αποφασίζονται οι κυρώσεις για την Τουρκία στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής – Σκληρό διπλωματικό παζάρι.
«Είμαστε σε χρόνο μηδέν», αναφέρει κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Η επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών της Αθήνας με την Αγκυρα σε επίπεδο υπουργείων Εξωτερικών έχει ανακοινωθεί αλλά δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος πραγματοποίησης της επόμενης συνάντησης.

Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι οι διερευνητικές επαφές, οι άτυπες συζητήσεις μεταξύ ανωτάτων διπλωματών από την Ελλάδα και την Τουρκία, όπου επιχειρείται να επιτευχθεί σύγκλιση επί των ελληνοτουρκικών διαφορών, θα ξεκινήσουν μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. το πρώτο διήμερο του Οκτωβρίου.

Αναγκαία συνθήκη, που κατά πληροφορίες ο Ταγίπ Ερντογάν θέτει στους Ευρωπαίους ως απαράβατο όρο, είναι να μην επιβληθούν κυρώσεις στην τουρκική οικονομία. Στην περίπτωση που οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποφύγουν να ενεργοποιήσουν σκληρά αντίποινα στην Αγκυρα, η τουρκική κυβέρνηση αναμένεται να δώσει τη συναίνεσή της ώστε ο 61ος γύρος των διερευνητικών επαφών, που ξεκίνησαν πριν από 16 ολόκληρα χρόνια, να γίνει στις αρχές Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Θα επιβληθούν όμως κυρώσεις στην Τουρκία από την Ε.Ε.; Και ποιο θα είναι το μείγμα των οικονομικών μέτρων που θα αποφασιστούν από τους ηγέτες των 27 χωρών-μελών στη Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει 1 και 2 Οκτωβρίου με βασικό θέμα την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τον περιορισμό της τουρκικής επιθετικότητας;

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ», στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναμένεται να αποφασιστούν δύο διαφορετικά σετ κυρώσεων στην Τουρκία:

Η πρώτη ομάδα μέτρων θα αφορά την Κύπρο. Πρόκειται για αντίποινα που έχουν ήδη αποφασιστεί και ανακοινωθεί στοχοποιώντας πρόσωπα που συμμετέχουν σε ερευνητικές εργασίες και δραστηριότητες που σχετίζονται με προσπάθεια γεωτρήσεων της τουρκικής κρατικής εταιρείας πετρελαίων TPAO στην κυπριακή ΑΟΖ. Το δεύτερο σετ μέτρων θα αφορά την τουρκική επιθετικότητα εναντίον της Ελλάδας και την προσπάθεια του Ερντογάν να σφετεριστεί μη οριοθετημένες θαλάσσιες ζώνες. Οι κυρώσεις θα περιγράφονται σε ένα έγγραφο επιλογών -options paper- το οποίο έχει ήδη συνταχθεί και περιγράφει το ενδεχόμενο επιβολής σοβαρών μέτρων εναντίον της Τουρκίας σε περίπτωση που η Αγκυρα λειτουργήσει επιθετικά εναντίον ενός κράτους-μέλους της Ε.Ε.

Υπό αυτό το πρίσμα η Σύνοδος Κορυφής σήμερα θα πρέπει να θεωρείται στημένη; Οχι, υπό την έννοια που χρησιμοποιείται για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες το αποτέλεσμα των οποίων έχει προαποφασιστεί λόγω μιας οικονομικής συναλλαγής ή και δωροδοκίας των πρωταγωνιστών, αλλά υπό την έννοια της «χορογραφίας» που μοιάζει να έχει ήδη ολοκληρωθεί και απομένει μόνο η τυπική έγκριση των εισηγήσεων από τους αρχηγούς των 27 κρατών-μελών.

Πότε θα ξεκινήσουν οι επαφές

Ποιος είναι ο βασικός λόγος που αποτρέπει τους διχασμένους Ευρωπαίους -από τη μία η ομάδα των φίλων της Τουρκίας, όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Μάλτα, και απέναντί τους η Γαλλία, η Αυστρία, η Ελλάδα και η Κύπρος- να επιβάλουν κυρώσεις στον Ερντογάν για τους τσαμπουκάδες με το «Oruc Reis» και την άσκοπη περιπλάνηση του τουρκικού στόλου που διήρκεσαν σχεδόν 40 ημέρες; «Από τη στιγμή που ο Ερντογάν απέσυρε το ερευνητικό πλοίο “Oruc Reis” από περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας δεν έχεις την αιτιολογία να ζητήσεις την επιβολή κυρώσεων», εξηγεί στο «ΘΕΜΑ» κορυφαίος παράγοντας της ελληνικής κυβέρνησης.

«Πότε θα ξαναρχίσουν οι διερευνητικές επαφές;» είναι το πιο συνηθισμένο ερώτημα που απευθύνεται στο υπουργείο Εξωτερικών τις τελευταίες ημέρες μετά την ανακοίνωση της 22ας Σεπτεμβρίου για επανέναρξη των συναντήσεων με σκοπό τον εντοπισμό πιθανών τομέων συμφωνίας και τη διαπίστωση των σημείων απόκλισης μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας. Τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών απαντούν με τη στερεότυπη φράση: «Δεν γνωρίζουμε».

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή βρίσκεται σε τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιμπραχίμ Καλίν, εκπρόσωπο του προέδρου της Τουρκίας. Διπλωματικοί παράγοντες εκτιμούν ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αναμένει την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής στις 1 και 2 Οκτωβρίου, ώστε να οριστικοποιηθεί ότι οι κυρώσεις της Ε.Ε. στην Τουρκία θα περιγράφονται μόνο σε λεκτικό επίπεδο και δεν θα υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργοποίησής τους.
Εμπειροι διπλωματικοί παράγοντες εκτιμούν ότι ο Ερντογάν θα συναινέσει στην έναρξη συνομιλιών με την Ελλάδα μόνο όταν διαπιστώσει ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεχίζουν στην οδό του κατευνασμού της Τουρκίας.

Στην κορυφή της ελληνικής κυβέρνησης επικρατεί η άποψη πως «παρότι το νερό μπήκε στο αυλάκι», ακόμη και όταν προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών, «η αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι πιθανή αλλά όχι βεβαία».

«Η διπλωματική αποστολή υπό τον πρέσβη Παύλο Αποστολίδη θα πρέπει να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να δούμε τι θα τους πουν. Μπορεί η συνάντηση της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας να διαρκέσει 15 λεπτά, ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει», προειδοποιεί κυβερνητικός παράγοντας.

«Είμαστε σε νεκρό χρόνο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις δηλώσεις μας, να μη δώσουμε δικαιολογία στους Τούρκους να μας κατηγορήσουν ότι προκαλούμε», επισημαίνει ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, που δεν αποκλείει το επόμενο διάστημα, εφόσον ανακοινωθεί ημερομηνία για την πραγματοποίηση του 61ου γύρου των διερευνητικών επαφών να υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Νίκου Δένδια με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν.

O Ερντογάν

«Ο Ερντογάν εκτιμάται ότι θα προσπαθήσει να επιταχύνει τις συζητήσεις για να ληφθούν αποφάσεις. Ισως προσπαθήσουν να μας επιβάλουν γρήγορους ρυθμούς. Οι Τούρκοι δεν είναι ανόητοι, ξέρουν ότι η Ελλάδα επιταχύνει την προσπάθεια να ενισχύσει την άμυνά της με γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη και άλλα μέσα και γι’ αυτό θα προσπαθήσουν να έχουν αποτελέσματα στις διερευνητικές επαφές το συντομότερο δυνατό», εξηγεί ενημερωμένη πηγή. Την ίδια άποψη έχει και έμπειρος διπλωματικός παράγοντας που στο παρελθόν ήταν από τους χειριστές των πιο ευαίσθητων εθνικών θεμάτων. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος. Με την Τουρκία συνομιλούμε 16 χρόνια στο πλαίσιο των διερευνητικών, δεν έχουμε αφήσει κάτι που να μην έχουμε συζητήσει και ίσως δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να συζητήσουμε. Ο Ερντογάν απέσυρε τον στόλο του δύο φορές, δύσκολα θα υπάρξει τρίτη», προειδοποιεί χωρίς περιστροφές.

Η φημολογία

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ έδειξε ότι οκτώ στους 10 πολίτες θεωρούν πως από την πλευρά της Τουρκίας δεν υπάρχει ειλικρινής διάθεση για αποκλιμάκωση της έντασης. Παραλλήλως, το 68% της κοινής γνώμης αξιολογεί αρνητικά τη στάση της Γερμανίας στα Ελληνοτουρκικά.

Αυτός είναι ίσως ο βασικός λόγος της φημολογίας που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες -κυρίως στα social media- ότι από το Βερολίνο συντάσσεται κάποιου είδους συμφωνία για υποτιθέμενη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά του Αιγαίου. «Ουδείς ποτέ διανοήθηκε να μας κάνει έστω και υπαινιγμό για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών», επισημαίνει στο «ΘΕΜΑ» διπλωματικός παράγοντας και προσθέτει κατηγορηματικά: «Ως γνωστόν η Ελλάδα έχει επιφύλαξη σε θέματα Άμυνας ακόμη και από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Και ουδείς τόλμησε να μας κάνει νύξη για το δικαίωμά μας στη νόμιμη άμυνα. Οι μόνοι που μιλούν για αποστρατιωτικοποίηση είναι οι Τούρκοι».

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕρντογάνΕυρωπαϊκή ΕνωσηΜητσοτάκηςΤΟΥΡΚΙΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Υπολογισμός αναδρομικών για συντάξεις ΙΚΑ , ΟΑΕΕ , ΝΑΤ , ΑΜΕΑ – ΚΕΑ πληρωμή , ΟΠΕΚΕΠΕ

Επόμενο Άρθρο

Όλοι αθώοι για τα δάνεια του Τ.Τ.

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης για επιστροφή ενοικίου και αυξήσεις σε συνταξιούχους -«Τα κέρδη επιστρέφουν στην κοινωνία»

22/04/2025 | 19:13
Featured

Μητσοτάκης: Πήγαμε καλύτερα από όσο υπολογίζαμε και ενισχύουμε τα εισοδήματα με 1,1 δισ. ευρώ

22/04/2025 | 18:15
Featured

Μητσοτάκης: Κάθε Νοέμβριο επιστροφή ενός ενοικίου σε ενοικιαστές και € 250 καθαρά σε 1,5 εκατ. συνταξιούχους και ΑμεΑ

22/04/2025 | 17:01
Featured

Επίθεση τουρκικών ΜΜΕ στον Νίκο Δένδια για την επίσκεψή του στη νήσο Παναγιά: «Είναι κατεχόμενο νησί»

21/04/2025 | 16:00
Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024. Στην ατζέντα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου περιλαμβάνονταν δύο νομοσχέδια του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Το ένα αφορά τη διαχείριση και τον έλεγχο του αιγιαλού και των παραλιών, ενώ το δεύτερο την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της κοινοτικής οδηγίας, η οποία καθιερώνει ελάχιστο φορολογικό συντελεστή 15% στα κέρδη των πολυεθνικών εταιρειών. Επίσης συζητήθηκε  η πρόταση δημιουργίας της "Νέος ΟΣΕ ΑΕ" από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα. 
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Featured

Μητσοτάκης: Οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας

21/04/2025 | 15:00
Featured

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το χρυσό της Εθνικής Πόλο Γυναικών: «Μας κάνατε για μία ακόμα φορά υπερήφανους»

20/04/2025 | 19:00
Featured

Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με τη Μαρέβα και οι ευχές για το Πάσχα

20/04/2025 | 18:00
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
Load More
Επόμενο Άρθρο

Όλοι αθώοι για τα δάνεια του Τ.Τ.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Νέος σεισμός ανοιχτά της Αμοργού

    443 shares
    Share 177 Tweet 111
  • Αβάσταχτος πόνος: Δεύτερη τραγωδία για την οικογένεια του 27χρονου Θοδωρή στη Ηλεία

    355 shares
    Share 142 Tweet 89
  • Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ: Τι Αναδρομικά θα λάβουν και οι καταβολές του επόμενου τρίμηνου 

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου “παγώνει” την έλευση της κάρας του Αποστόλου Παύλου στην Πάφο

    301 shares
    Share 120 Tweet 75
  • ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ: Όλες οι πληρωμές μέχρι τον Ιούλιο 2025 σε αγρότες και κτηνοτρόφους – Ποιοι ευνοούνται, Τι ποσά καταβάλλονται

    268 shares
    Share 107 Tweet 67
  •  Συγκλονίζει ο Άρης Μουγκοπέτρος: «Θα μπορούσα να μην ξαναδώ τα παιδιά μου»

    258 shares
    Share 103 Tweet 65
  • Νέο Επίδομα Ανεργίας ΔΥΠΑ έως 1.295€: Ποιοι Δικαιούνται και Πώς Υπολογίζεται – Όλα τα Επιδόματα Ανέργων 2025

    235 shares
    Share 94 Tweet 59
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch