Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΘΝΙΚΑ

Τα Ίμια, η σημαία, τα κατσίκια και η σκληρή σύγκρουση του πρ.δημάρχου Καλύμνου με τον Πάγκαλο

Newsroom από Newsroom
25/08/2016 19:27
σε ΕΘΝΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Είκοσι χρόνια μετά από τα Ίμια ο πρώην δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης απαντά στον πρώην ΥΠΕΞ Θεόδωρο Πάγκαλο για την ελληνική σημαία που είχε υψωθεί στα Ίμια.

Ο κ.Διακοιχάλης τότε μόλις η ελληνοτουρκική αντιπαράθεση άρχισε να “φουντώνει” είχε πάει στη μία βραχονησίδα και είχε υψώσει την ελληνική σημαία.Από εκείνη την ημέρα και η φωτογραφία δεξιά.

Ο κ.Πάγκαλος είχε αφήσει υποννοούμενα για την ενέργεια του τότε δημάρχου κάνοντας λόγο για “σκοτεινούς κύκλους”.

Τώρα με αφορμή τα γραφόμενα του πρώην ΥΠΕΞ ο πρώην δήμαρχος Καλύμνου του απαντά:

Η δήλωση του Κυρίου Πάγκαλου, όπως αυτή αναφέρεται στη σελίδα 165 σε σχέση με το πρόσωπό μου, αποτελεί τη μέγιστη δυνατή παραπληροφόρηση που αγγίζει τα όρια της πολιτικής συκοφαντίας, ιδιαίτερα για έναν εκπρόσωπο της Αυτοδιοίκησης, αλλά και για κάθε Έλληνα πολίτη για την πράξη του να υψώσει την ελληνική σημαία σε Εθνικό Χώρο.

Είναι θλιβερό τελικά ο τότε Υπουργός των Εξωτερικών, προκειμένου να αποσείσει τις δικές του τεράστιες προσωπικές ευθύνες για τους χειρισμούς τη νύχτα εκείνη, να εκτοξεύει μια τόσο σοβαρή κατηγορία ότι εγώ ως Δήμαρχος Καλύμνου έβαλα την σημαία για κάποιο «σκοτεινό λόγο». Θα είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, εάν έστω και τώρα, είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της θλιβερής εκείνης νύκτας, κύριε Πάγκαλε, να βρίσκατε το κουράγιο με στοιχεία να αποκαλύψετε τους «σκοτεινούς λόγους» που με ώθησαν να υψώσω την Ελληνική Σημαία στα ΙΜΙΑ. Δεν το κάνατε τότε που είχατε τη βουλευτική ασυλία θα το κάνετε τώρα που θα αντιμετωπίσετε και την Ελληνική Δικαιοσύνη; Ασφαλώς ΟΧΙ!

Εάν, κύριε Πάγκαλε, αγνοείτε ηθελημένα ότι τα Ίμια εκτός από Εθνικός Χώρος, ανήκουν στη διοικητική αρμοδιότητα του Δήμου Καλυμνίων και όχι της Κοινότητας Καλύμνου, τότε είστε κοινός συκοφάντης.

Εάν δε γνωρίζετε, κύριε Πάγκαλε, επί της ουσίας το θέμα, τότε περιττεύει κάθε σχόλιο γιατί είστε πραγματικά επικίνδυνος. Για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας αλλά και της ουσίας της υπόθεσης, όσον αφορά την ελληνικότητα των Ιμίων και τη δικαιοδοσία του Δημάρχου Καλυμνίων, παραθέτω:

Την εφημερίδα της Στρατιωτικής Διοικήσεως Δωδεκανήσου, αρ. φύλ. 48 της 26ης Ιουλίου του 1947, που ορίζει ποιες νησίδες και νησίδια υπάγονται στην Επαρχία Καλύμνου και ποιες συγκεκριμένες νησίδες στα διοικητικά όρια του Δήμου Καλυμνίων μεταξύ των οποίων και τα ΙΜΙΑ. Τον Ν. 547 Φ.Ε.Κ. Α-39/ 14-2-48 « Περί Διοικήσεως Δωδεκανήσου» ψηφισθέντα ομόφωνα μετά τη Δ΄ Αναθεωρητική Βουλή που περιγράφει τις νησίδες και τα νησίδια που υπάγονται στην Επαρχία Καλύμνου και ποια από αυτά ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Καλυμνίων. Το Β.Δ αρ. 636 ΦΕΚ 195 Τεύχος Α/10-11-1967 περί κυρώσεως του Πίνακα Χωρογραφικής κατανομής Υπηρεσιών Χωροφυλακής.

Σύμφωνα με αυτό στην εδαφική δικαιοδοσία του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου και ειδικά στον Αστυνομικό Σταθμό Βαθέως υπάγονται οι νησίδες Καλόλιμνος, ΙΜΙΑ κ.λ.π. Το Π.Δ. 510 Φ.Ε.Κ. Α- 208/22-7-74 που κυρώνει τον πίνακα Χωρογραφικής Κατανομής Υπηρεσιών Χωροφυλακής. Από αυτό προκύπτει ρητά ότι στην περιοχή αμέσου αστυνομεύσεως και μάλιστα στο φυλάκιον Χωρ/κης Βαθέως – Καλύμνου υπάγονται και τα ΙΜΙΑ. Την απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης κυρίου Μιχάλη Κουτελιδάκη της 12ης Φεβρουαρίου 1991 που κυρώνεται ο πίνακας με αριθμό 7001/1/34θ και ημερομηνία 12-2-91 για την χωρογραφική κατανομή των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Από την απόφαση αυτή προκύπτει ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου υπάγονται και οι ακατοίκητες νησίδες μεταξύ των οποίων και τα Λιμνιά (μεγάλο και μικρό). Γι’ αυτό το λόγο με συνόδευε ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Καλύμνου. Κατηγορήθηκα από εσάς, κ. Πάγκαλε, ότι με την ενέργειά μου να υψώσω την ελληνική σημαία στα Ίμια, εξυπηρέτησα κάποιο σκοτεινό σκοπό και ότι είμαι άνθρωπος όχι ιδιαίτερης σοβαρότητας. Αν η κρίση του Καλυμνιακού λαού να με εκλέξει τρεις τετραετίες για Δήμαρχό του με αυτά τα χαρακτηριστικά και με τέτοια λειτουργία εθνικά ζημιογόνο, τότε αυτή η θέση σας, κύριε Πάγκαλε, αποτελεί βάναυση προσβολή στον πατριωτισμό, την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια ολόκληρου του Καλυμνιακού λαού που έχει δώσει πολλούς και σκληρούς αγώνες για την ελευθερία και τη Δημοκρατία. Πραγματικά, κύριε Πάγκαλε, λυπούμαι για εσάς, γιατί είστε μια θλιβερή πολιτική προσωπικότητα! 6. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο κύριος Χόλμπρουγκ, στις 28 Μαΐου 1996 στην Αθήνα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» κας Δάμα, πώς κρίνει την ενέργεια του Δημάρχου να υψώσει την ελληνική σημαία στα Ίμια, δήλωσε ότι: « Ο Δήμαρχος Καλύμνου με την ενέργειά του κινήθηκε στο πλαίσιο της δικαιοδοσίας του». Αντίθετα, ακόμα και σήμερα, κ. Πάγκαλε, με τα όσα λέτε σε βάρος του προσώπου μου, συκοφαντείτε έναν ολόκληρο λαό. Τελικά στην Ελλάδα έτσι γράφεται η Ιστορία.

Εγώ, ως Δήμαρχος Καλύμνου, πήγα στα Ίμια, όπως είχα υποχρέωση να πράξω βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, στην ενέργεια καταπάτησης και αμφισβήτησης δημοτικής περιουσίας από την πλευρά αλλοδαπού δημοσίου, μετά την προσάραξη του Τουρκικού Εμπορικού σκάφους Figen Akat και τη ρηματική διακοίνωση του Τουρκικού Υπουργείου των Εξωτερικών ότι τα ΙΜΙΑ είναι Τουρκικό έδαφος και ότι είναι εγγεγραμμένα στο κτηματολόγιο του χωριού Καράκαγια της Νομαρχίας Αλικαρνασσού της επαρχίας Μούγκλα.

Στον αντίποδα αυτής της απαράδεκτης και Εθνικά επιζήμιας συμπεριφοράς και τακτικής του Υπουργού των Εξωτερικών κ. Πάγκαλου για έναν Δήμαρχο που έκανε το αυτονόητο, την απάντηση την έδωσε ο Ελληνικός Λαός με τις 3,5 χιλ. επιστολές στήριξης τις οποίες έλαβα, καθώς και την ομόθυμη στήριξη των Δημάρχων όλης της χώρας και ιδιαίτερα των Δημάρχων από όλες τις παραμεθόριες περιοχές, όπως επίσης και από την ομογένεια. Είναι χαρακτηριστική η επιστολή στήριξής μου από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (Σ.Α.Ε) κύριο Ανδρέα Άθενς, και την οποία παραθέτω. Εγώ με την ενέργειά μου, κύριε Πάγκαλε, δεν άσκησα εξωτερική πολιτική, έκανα το αυτονόητο και επιβεβλημένο.

Ύψωσα το Εθνικό Σύμβολο σε Εθνικό Έδαφος που ανήκει στα Διοικητικά όρια του Δήμου Καλύμνιων και μάλιστα έχει παραχωρηθεί σ’ αυτόν ιδιοκτησιακά βάσει του Ν. 3800/1957 ΦΕΚ256 τεύχος Α της 19ης Δεκεμβρίου 1957.

Δεν απαιτείται καμιά άλλη απάντηση τόσον σε σας κύριε Πάγκαλε όσο και σε άλλους επικριτές μου για την ενέργεια μου, αρκεί να σημειώσω ότι εννέα ημέρες μετά τα γεγονότα της νύκτας εκείνης στις 8 Φεβρουαρίου 1996 σε δημοσκόπηση της τηλεόρασης Σ.Κ.Α.Ι με το Ερώτημα αν ήταν σωστή η ενέργεια του Δημάρχου Καλυμνίων να υψώσει την Ελληνική Σημαία στα ΙΜΙΑ, το αποτέλεσμα ήταν καταλυτικό, με μια τεράστια συμμέτοχή απλών τηλεθεατών (17.094), όπου οι 12.115, ποσοστό 71%, δικαίωσαν τη πράξη του Δημάρχου και μόνο 4.979 απάντησαν αρνητικά. Για τη στήριξη της ενέργειας μου, στις 7 Μαρτίου 1996 επισκέφθηκαν την Κάλυμνο οι δύο άνθρωποι σύμβολα της Εθνικής μας Αντίστασης, Μανώλης Γλέζος και Απόστολος Σάντας και στο γραφείο του Δημάρχου απαθανάτισαν τη συνάντησή μας με αυτή τη ξεχωριστή και μοναδική φωτογραφία στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα. Οι δύο άνθρωποι σύμβολα της Εθνικής μας Αντίστασης, Μανώλης Γλέζος και Απόστολος Σάντας με τον πρώην δήμαρχο Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε, κύριε Πάγκαλε είναι ότι εγώ ως Δήμαρχος της Καλύμνου είχα το κουράγιο και τη βούληση μετά τη θλιβερή εκείνη νύκτα να κρατήσω το βοσκό Αντώνη Βεζυρόπουλο στα ΙΜΙΑ για επτά ολόκληρα χρόνια καταβάλλοντας του ετησίως το ποσόν των 6000,00€ προκειμένου να αφήσει τα κατσίκια του στις δύο βραχονησίδες και ο οποίος ανελειπώς πήγαινε, τα τάιζε και τα πότιζε και οι Τούρκοι ουδέποτε τόλμησαν να τον εμποδίσουν.

Μέχρι τις 31-12-2002, που είχα την ευθύνη του Δήμου, τα ΙΜΙΑ δεν ήταν γκρίζα ζώνη, κύριε Πάγκαλε, γιατί η Ελλάδα είχε κανονική παρουσία και στα δύο νησιά, όπως πριν την κρίση. Ας αναρωτηθείτε επί τέλους εσείς και όχι μόνον, γιατί για 6.000€ το Υπουργείο Εξωτερικών δεν φρόντισε να καταβάλλονται στο βοσκό Αντώνη Βεζυρόπουλο και μετά το 2002, με αποτέλεσμα τον Απρίλη του 2004 αβοήθητος και ολομόναχος αναγκάσθηκε να τα εγκαταλείψει. Εμείς, κύριε Πάγκαλε, οι νησιώτες του Ανατολικού Αιγαίου, φυλούμε Θερμοπύλες, γιατί για εμάς αυτή η θάλασσα μαζί με το μικρότερο βραχάκι είναι η ίδια η ζωή μας. Δεν ανήκω ούτε εγώ, μα ούτε κανένας Αιγαιοπελαγίτης, σ’ αυτούς που συμφώνησαν ότι η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο (Συμφωνία της Μαδρίτης), μα ούτε είμαστε εμείς οι Αιγαιοπελαγίτες που αναγνωρίσαμε «συνοριακές και άλλες διαφορές» με τη Τουρκία δύο χρόνια μετά, στο Ελσίνκι. Κύριε Πάγκαλε, εσείς οι σοβαροί πολιτικοί ψαχθείτε και ψάξτε αλλού για να βρείτε τους σκοτεινούς λόγους που σας ώθησαν, ώστε να πάρετε αυτές τις αποφάσεις και να κάνετε αυτές τις συμφωνίες με τη γειτονική χώρα.

Με εκτίμηση Διακομιχάλης Δημήτριος

Ετικέτες: ΙΜΙΑΠʼΓΚΑΛΟΣσημαία
Προηγούμενο Άρθρο

Η Apple κατηγορείται για σοβαρό εργοστασιακό ελάττωμα στο σχεδιασμό του iPhone 6

Επόμενο Άρθρο

Σε υποχρεωτική άδεια έως τις 15/9 δημοσιογράφοι του Star

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Μητσοτάκης για πεσόντες στα Ίμια: Φάροι που θα φωτίζουν για πάντα τα νερά και τα νησιά του Αιγαίου

31/01/2025 | 18:00
Featured

ΟΗΕ: Υψώθηκε η ελληνική σημαία στο Συμβούλιο Ασφαλείας

02/01/2025 | 21:40 - Ενημέρωση 03/01/2025 | 00:20
Featured

28η Οκτωβρίου – Επέτειος του ΟΧΙ 1940

28/10/2024 | 07:13
Featured

Υψώθηκε στη Χίο η μεγάλη σημαία για το υπερήφανο «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού την 28η Οκτωβρίου 1940

27/10/2024 | 21:44
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ιμια: Το χρονικό της κρίσης σαν σήμερα πριν 28 χρόνια

31/01/2024 | 12:21
Featured

Η αιματοβαμμένη σημαία από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προπορεύεται στην κεφαλή της πορείας

17/11/2023 | 16:23
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ψηλά οι Σημαίες! Η Γαλανόλευκη να μπει σε κάθε μπαλκόνι κόντρα σε όλους τους Εθνομηδενιστές

26/10/2023 | 12:11
Featured

Θεόδωρος Πάγκαλος: Το αντίο του πολιτικού κόσμου σε μία «εμβληματική φυσιογνωμία της Μεταπολίτευσης»

31/05/2023 | 20:39
Load More
Επόμενο Άρθρο

Σε υποχρεωτική άδεια έως τις 15/9 δημοσιογράφοι του Star


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Λέκκας προειδοποιεί για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου: Nα μην κατοικηθούν ορισμένες κατοικίες

    564 shares
    Share 226 Tweet 141
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ LIVE Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα( ΚΕΑ), Επίδομα Παιδιού Α21 και λοιπά επιδόματα – Ποιοι και πώς υποβάλλουν αιτήσεις

    501 shares
    Share 200 Tweet 125
  • Ο Πούτιν ανακοίνωσε τριήμερη κατάπαυση πυρός στο μέτωπο της Ουκρανίας

    163 shares
    Share 65 Tweet 41
  • ΑΣΕΠ 2025: Πάνω από 6.700 μόνιμες προσλήψεις – Όλες οι τρέχουσες και επερχόμενες προκηρύξεις ανά ειδικότητα

    154 shares
    Share 62 Tweet 39
  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    1111 shares
    Share 444 Tweet 278
  • Αγρότες και κτηνοτρόφοι: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ έως Ιούλιο 2025 – Ποια ποσά και πότε καταβάλλονται

    100 shares
    Share 40 Tweet 25
  • Νέα Δημοκρατία: Επιστρέφει στο 30% στις δημοσκοπήσεις, βυθίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σταθεροποιείται δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch