Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Τι συμβαίνει με την Τουρκία και την Ελλάδα : Ελληνικό διάβημα για τις τουρκικές υπερπτήσεις

Newsroom από Newsroom
22/01/2021 15:00
σε HOT NEWS, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΑ
A A
51
SHARES
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Τι συμβαίνει με την Τουρκία και την Ελλάδα : Ελληνικό διάβημα για τις τουρκικές υπερπτήσεις – Όλο το παρασκήνιο.
Ελληνοτουρκικά: Το πεδίο των διερευνητικών επαφών μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας χαρτογράφησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Αλέξανδρος Παπαϊωάννου κατά την τακτική ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών και λίγες ημέρες πριν από την επανεκκίνηση του 61ου γύρου στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

“Δεν είναι διαπραγματεύσεις. Είναι επαφές. Δεν αναλαμβάνονται υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν τηρούνται πρακτικά. Δεν μετέχει κανένας τρίτος, είναι μεταξύ μόνο των δύο πλευρών. Δεν γίνονται ενημερώσεις για το περιεχόμενο των διερευνητικών επαφών” καθόρισε με σαφήνεια.

Ξεδιπλώνοντας περαιτέρω το πλέγμα των διερευνητικών επαφών, ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου ξεκαθάρισε πως είναι άτυπες, μη δεσμευτικές, εμπιστευτικές συζητήσεις προκειμένου να διερευνηθούν τα σημεία σύγκλισης για ενδεχόμενες μελλοντικές διαπραγματεύσεις για την οριοθέτηση της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, πάντα στη βάση του Διεθνούς Δικαίου. Επισήμανε πως εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις που τυχόν ακολουθήσουν τις διερευνητικές, οι δύο πλευρές θα πρέπει να συμφωνήσουν σε κείμενο συνυποσχετικού, που στη συνέχεια θα υποβληθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξέφρασε την άποψη της ελληνικής πλευράς, ότι αν διεξαχθούν καλή τη πίστει, μπορούν να οδηγήσουν σε αποκλιμάκωση των εντάσεων. Διαμήνυσε πως η Ελλάδα προσέρχεται στον 61ο γύρο καλή τη πίστει και με πνεύμα συνεργασίας.

Επίσης, κατέστησε σαφές πως στις διερευνητικές δεν συζητείται θέμα αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, δεν διαπραγματευόμαστε οποιοδήποτε θέμα αφορά την εθνική κυριαρχία και υπογράμμισε πως η θέση της Ελλάδας είναι σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.

Σε ερώτηση για την προσφορά καλών υπηρεσιών από διάφορες χώρες για διαμεσολάβησή τους μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών τούς ευχαρίστησε και τόνισε εκ νέου πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται τη διαμεσολάβηση τρίτων για να μιλάει με την τουρκική πλευρά, επισημαίνοντας πως οι επαφές είναι μεταξύ των δύο πλευρών και δεν υπάρχει ανάγκη διαμεσολάβησης τρίτων. “Μιλάμε απευθείας” προσέθεσε.

Περαιτέρω, είπε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και επανέλαβε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως η Ελλάδα είναι πάντα ανοιχτή στον εποικοδομητικό διάλογο και ότι θα ήταν ανοιχτή σε μια ενδεχόμενη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Δηλαδή, όπως διευκρίνισε, όταν υπάρξει το κατάλληλο κλίμα που θα επιτρέψει μια τέτοια συνάντηση να είναι εποικοδομητική και υπενθύμισε ότι η ελληνική πλευρά είχε πει πως ένας βασικός όρος για να προχωρήσουμε προς μια τέτοια συνάντηση είναι να υπάρξει αποχή από προκλήσεις. Προσέθεσε πως σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ καλή η σχέση του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Αναφερόμενος στην επέκταση των κυριαρχικών δικαιωμάτων, τόνισε πως αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα της χώρας μας, όπως προβλέπεται και από τη Σύμβαση του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας, οπουδήποτε και οποτεδήποτε κρίνει.

Ερωτηθείς για τις υπερπτήσεις από τουρκικά αεροσκάφη πάνω από ελληνικά νησιά, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε πως η ελληνική πλευρά πραγματοποιεί έκτακτο διάβημα διαμαρτυρίας στην τουρκική πλευρά, στο οποίο τονίζει πως τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην αποκλιμάκωση και στη δημιουργία ενός θετικού κλίματος. Ομοίως, επανέλαβε, πραγματοποιήθηκε διάβημα και για την επακούμβιση του σκάφους του Λιμενικού κοντά στα Ίμια.

Σε ό,τι αφορά τη Συνθήκη Ανοικτών Ουρανών, δήλωσε πως η Ελλάδα τη στηρίζει πλήρως, με την πεποίθηση ότι αποτελεί συστατικό παράγοντα του καθεστώτος ελέγχου συμβατικών εξοπλισμών στον ευρω-ατλαντικό χώρο. Επισήμανε ότι η χώρα μας εφαρμόζει απαρέγκλιτα τις προβλέψεις της συνθήκης, τηρώντας τις διεθνείς υποχρεώσεις που ανέλαβε.

Γεμάτη η ατζέντα του Ν. Δένδια

Σήμερα, Παρασκευή, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον πρεσβευτή της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο κ. Δένδιας θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών της ΕΕ, ενώ στο περιθώριο θα έχει αρκετές επαφές με στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ειδικότερα, τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον επίτροπο για θέματα Διεύρυνσης Όλιβερ Βαρχέλι, με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και με τον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοσέπ Μπορέλ. Την επόμενη ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τη Βελγίδα ομόλογό του Σοφί Βιλμές και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ. Κληθείς να απαντήσει για την ατζέντα της συνάντησης με τον γενικό γραμματέα, είπε πως θα είναι συνέχεια της διμερούς συνάντησης που είχαν τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα και ότι από τα ζητήματα που θα εξεταστούν θα είναι οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, και η προετοιμασία της άτυπης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ του Μαρτίου.

Την Τετάρτη, θα έχει εθιμοτυπικές συναντήσεις με τους νέους πρεσβευτές της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στη χώρα μας.

Την Πέμπτη, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με την Ιταλίδα πρέσβη και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.

Την επόμενη ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Σαράγεβο, όπου θα έχει διαδοχικές επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Επίσης, δίνοντας μια πρώτη εικόνα και για το πρόγραμμα της μεθεπόμενης εβδομάδας, ενημέρωσε πως ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του Ντομινίκ Ράαμπ, ενώ ενδέχεται να μεταβεί και στο Δουβλίνο προκειμένου να συναντήσει τον Ιρλανδό ομόλογό του. Ακόμα, ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα έχει επαφές. Την ίδια στιγμή, σημείωσε πως θα πραγματοποιηθούν αρκετές επαφές που βρίσκονται στα σκαριά.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, είπε πως σήμερα μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα συμμετάσχει στην τηλε-σύνοδο κορυφής, η οποία αφορά τα θέματα της πανδημίας. Αύριο, θα συμμετάσχει σε μια τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας, με θέμα “Κοινή Διπλωματία του Κλίματος”. Την ερχόμενη Πέμπτη, στις 28 Ιανουαρίου, θα απευθύνει χαιρετισμό σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η πορτογαλική πρεσβεία στη χώρα μας αναφορικά με τις προτεραιότητες της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Την επόμενη ημέρα, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Αλεξάντερ Γκρούσκο.

Τέλος, όπως σημειώνει το capital.gr, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση, ενημέρωσε ότι την Κυριακή θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση των υπουργείων Εξωτερικών και Παιδείας, με τίτλο “Ενδυναμώνοντας τις γέφυρες ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια και τους Έλληνες της Διασποράς”.

Αίτηση για επίδομα παιδιού Α21 ΟΠΕΚΑ , Πρόγραμμα 18-29 ΟΑΕΔ : Οδηγός

Πληρωμή συντάξεων ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, ΑΜΕΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑ, Α21 επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ : Δελτίο

Αναστολή εργασίας αποζημίωση 534 ευρώ, Δάνεια σε επιχειρήσεις , Συντάξεις : ΝΕΑ ΤΩΡΑ

Ετικέτες: ΔΕΝΔΙΑΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣΝ. ΔένδιαςΤΟΥΡΚΙΑ
Προηγούμενο Άρθρο

Asep.Gr : Αιτήσεις σε εξέλιξη – ΟΑΕΔ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : Οδηγός

Επόμενο Άρθρο

Τη συνεργασία της με την Google εξετάζει η Honor

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Οι Τούρκοι μας παίρνουν Αιγαίο, Κρήτη και Κυκλάδες με χάρτες στην UNESCO – Δες τι ζητούν από την Ελλάδα και τι (δεν) κάνει η Ελλάδα

17/06/2025 | 15:33
HOT NEWS

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025: Ποιοι χάνουν έως 3.750€ – Οι 124.000 αποκλεισμένοι από ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – Τι θα πάρουν οι απόστρατοι σε 3 δόσεις

17/06/2025 | 15:02
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Σαμαράς και Καραμανλής απόψε: Βατοπέδι – Novartis: Δύο σκευωρίες, μία στρατηγική

17/06/2025 | 15:00
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα πιο πετυχημένα συστήματα του τζόκερ

17/06/2025 | 13:48
HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Αυξήσεις πάνω από 50 ευρώ, επιστροφή 13ης και 14ης σύνταξης για 1.020.000 δικαιούχους – Ποιοι μηδενίζουν την προσωπική διαφορά

17/06/2025 | 13:02
Featured

Έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα – Οι περιοχές σε «κόκκινο συναγερμό» – Τι λένε σεισμολόγοι στο tilegrafimanews.gr

17/06/2025 | 12:41
Featured

LIVE ΠΟΛΕΜΟΣ – “Ιστορικό πλήγμα”, λένε τα διεθνή πρακτορεία: Νεκρός ο αρχηγός στρατού του Ιράν – Στο τραπέζι «ανοιχτός διάλογος» ΗΠΑ

17/06/2025 | 12:38
ΔΙΕΘΝΗ

«Ψαλίδι» σε περίπου 3.500 θέσεις της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ελλείψει χρημάτων

17/06/2025 | 12:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τη συνεργασία της με την Google εξετάζει η Honor


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»

    1157 shares
    Share 463 Tweet 289
  • Εκτακτη επικαιρότητα: Θρήνος στη Χαλκιδική για τον 38χρονο Λάμπη – «Ο πιο μάχιμος από όλους μας» έφυγε για το τελευταίο ταξίδι

    1011 shares
    Share 404 Tweet 253
  • Νέα «βόμβα» Τραμπ: «Δεν επιστρέφω στην Ουάσινγκτον για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό»

    744 shares
    Share 298 Tweet 186
  • Έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα – Οι περιοχές σε «κόκκινο συναγερμό» – Τι λένε σεισμολόγοι στο tilegrafimanews.gr

    598 shares
    Share 239 Tweet 150
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 6.200 ευρώ σε 10 κατηγορίες συνταξιούχων – Τι θα πληρωθεί τον Ιούλιο

    489 shares
    Share 196 Tweet 122
  • LIVE – 8 Νεκροί, 92 τραυματίες στο Ισραήλ: Νέο πυραυλικό χτύπημα του Ιράν- Τι μεταδίδουν τα Διεθνή Μέσα

    362 shares
    Share 145 Tweet 91
  • Το Ισραήλ βομβαρδίζει το κτίριο της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης – Πανικός στο studio (video)

    329 shares
    Share 132 Tweet 82
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch