Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΞΟΔΟΣ

Χρυσοί Σκούφοι, τα ελληνικά αστέρια Michelin

TechTeam από TechTeam
20/02/2019 14:07
σε ΕΞΟΔΟΣ
A A
51
SHARES
109
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Το κερκυραϊκό της χρώμα και άρωμα διατήρησε για ακόμα μία χρονιά η κορυφή των Χρυσών Σκούφων, χάρη στην ανακήρυξη του «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι ως του καλύτερου εστιατορίου της Ελλάδας για το 2019.

Τη δεύτερη θέση μοιράστηκαν τρία αθηναϊκά εστιατόρια, η «Σπονδή», το «Varoulko Seaside» του Λευτέρη Λαζάρου και το «Botrini’s» του Εκτορα Μποτρίνι.

Οι Χρυσοί Σκούφοι στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας απονεμήθηκαν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στο Grand BallRoom του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», σε μια λαμπερή τελετή, όπου τιμήθηκαν 28 κορυφαία εστιατόρια του 2019.

Για τη γευσιγνωστική ομάδα του Αθηνοράματος και του Alpha Guide, που απονέμει τα βραβεία, η αξιολόγηση των εστιατορίων ήταν και φέτος μια επίπονη διαδικασία.

Από την περασμένη άνοιξη οι μετακινήσεις και τα ταξίδια ήταν διαρκείς και οι δοκιμές πιάτων χιλιάδες, μέχρι την τελική ετυμηγορία. 28 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα βραβεύτηκαν με έναν ή δύο Χρυσούς Σκούφους, πιστοποιώντας μια συνεχή γαστρονομική άνοδο όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά και στην περιφέρεια, με έμφαση στους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

Τα βραβεία για τα εστιατόρια της Χαλκιδικής που συγκέντρωσαν βαθμολογία 15,5/20 κι έναν Χρυσό Σκούφο παρέλαβαν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο Σάκης Σπυριδόπουλος, διευθυντής του «Sani Dunes» για το «Fresco», η Ιουλία Ρίφενσταλ ιδιοκτήτρια του «Squirrel» και η Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου (ιδιοκτήτρια «Ekies All Senses Resort») για το «Treehouse». Τα βραβεία απένειμε η Γενική Διευθύντρια της Συνέργεια Α.Ε., αποκλειστικής αντιπροσώπου στην Ελλάδα της Nespresso Professional, Ελένη Μιχοπούλου. Μαζί τους ο συμπαρουσιαστής της βραδιάς Γιώργος Κοτανίδης.Τα βραβεία για τα εστιατόρια της Χαλκιδικής που συγκέντρωσαν βαθμολογία 15,5/20 κι έναν Χρυσό Σκούφο παρέλαβαν ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι και ο Σάκης Σπυριδόπουλος, διευθυντής του «Sani Dunes» για το «Fresco», η Ιουλία Ρίφενσταλ ιδιοκτήτρια του «Squirrel» και η Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου (ιδιοκτήτρια «Ekies All Senses Resort») για το «Treehouse». Τα βραβεία απένειμε η Γενική Διευθύντρια της Συνέργεια Α.Ε., αποκλειστικής αντιπροσώπου στην Ελλάδα της Nespresso Professional, Ελένη Μιχοπούλου. Μαζί τους ο συμπαρουσιαστής της βραδιάς Γιώργος Κοτανίδης.

Τέσσερις από τις πέντε νέες εισόδους στους Χρυσούς Σκούφους για το 2019 («Grandma’s» στην Ίο, «Διόνυσος» στην Ελούντα, «La Veranda» στη Μύκονο και «Ovac» στη Σαντορίνη) βρίσκονται σε νησιά του Αιγαίου, ενώ η πέμπτη νέα είσοδος είναι το αθηναϊκό «Aleria».

Πώς βαθμολογούνται τα εστιατόρια

Οι Χρυσοί Σκούφοι απονέμονται εδώ και 26 χρόνια.

Η αξιολόγηση και η βαθμολόγηση των εστιατορίων γίνεται βάσει διεθνών κριτηρίων, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο και το γενικότερο επίπεδο της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής στον παγκόσμιο χάρτη. Για τη φετινή χρονιά 49 ελληνικά εστιατόρια μπήκαν στη λίστα των nominations, και από αυτά βραβεύτηκαν τα 28. Τα στοιχεία που λαμβάνονται υπ’ όψιν για τη βαθμολόγηση είναι η ποιότητα των πρώτων υλών, η πρωτοτυπία τους, η μαγειρική τεχνική των σεφ, η αρμονία και ισορροπία των γεύσεων, οι ευφάνταστοι συνδυασμοί, η αισθητική εμφάνιση των πιάτων και η γενική αίσθηση που αποπνέει το σύνολο όλων των επιμέρους στοιχείων.

Τα βραβεία για την πρώτη ομάδα των εστιατορίων των νησιών που συγκέντρωσαν βαθμολογία 15/20 κι έναν Χρυσό Σκούφο παρέλαβαν ο Γιάννης Καζάκος, ιδιοκτήτης του «La Veranda», ο Νίκος Πουλιάσης, σεφ-ιδιοκτήτης του «Κουκούμαβλου», ο Αλέξανδρος Λέπεσης, ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Μάκης Δεναξάς, σεφ, σύμβουλος σεφ και ο ιδιοκτήτης αντίστοιχα του «Grandma's». Τα βραβεία απένειμε o Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink Αντίγονος Παπαδόπουλος. Μαζί τους ο συμπαρουσιαστής της βραδιάς Λάζαρος Γεωργακόπουλος.Τα βραβεία για την πρώτη ομάδα των εστιατορίων των νησιών που συγκέντρωσαν βαθμολογία 15/20 κι έναν Χρυσό Σκούφο παρέλαβαν ο Γιάννης Καζάκος, ιδιοκτήτης του «La Veranda», ο Νίκος Πουλιάσης, σεφ-ιδιοκτήτης του «Κουκούμαβλου», ο Αλέξανδρος Λέπεσης, ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Μάκης Δεναξάς, σεφ, σύμβουλος σεφ και ο ιδιοκτήτης αντίστοιχα του «Grandma’s». Τα βραβεία απένειμε o Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink Αντίγονος Παπαδόπουλος. Μαζί τους ο συμπαρουσιαστής της βραδιάς Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ / Χρυσοί Σκούφοι 2019
* Etrusco, Κέρκυρα, 17/20 και δύο σκούφοι 
* Botrini’s, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος 
* Σπονδή, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος 
* Varoulko Seaside, Αθήνα, 16/20 και ένας σκούφος 
* Fresco, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
* Lycabettus, Σαντορίνη, 15,5/20 και ένας σκούφος
* Matsuhisa Μύκονος, Μύκονος, 15,5/20 και ένας σκούφος
* Premiere, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
* Squirrel, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
* Treehouse, Χαλκιδική, 15,5/20 και ένας σκούφος
* Tudor Hall, Αθήνα, 15,5/20 και ένας σκούφος
* Aleria, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
* Alfredo’s Grand Dining, Θεσσαλονίκη, 15/20 και ένας σκούφος
* Calypso, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
* CTC, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
* Διόνυσος, Κρήτη, 15/20 και ένας σκούφος
* GB Roof Garden, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
* Grandma’s, Ίος, 15/20 και ένας σκούφος
* Hytra, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
* Κουκούμαβλος, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
* La Veranda, Μύκονος, 15/20 και ένας σκούφος
* Matsuhisa Athens, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
* Noble Gourmet Restaurant, Ρόδος, 15/20 και ένας σκούφος
* Ντομάτα, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος
* Ovac, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
* Patio, Αθήνα, 15/20 και ένας σκούφος
* Σελήνη, Σαντορίνη, 15/20 και ένας σκούφος
* Water Restaurant, Χαλκιδική, 15/20 και ένας σκούφος

Το βραβείο κοινού απονεμήθηκε στο εστιατόριο «Χαρούπι» της Θεσσαλονίκης

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά απένειμε το βραβείο για το κορυφαίο εστιατόριο της Ελλάδας, το «Etrusco» (17/20 και δύο Χρυσοί Σκούφοι), στον Έκτορα Μποτρίνι και τον Νίκο  Μπίλλη, σεφ-ιδιοκτήτη και sous chef αντίστοιχα.Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά απένειμε το βραβείο για το κορυφαίο εστιατόριο της Ελλάδας, το «Etrusco» (17/20 και δύο Χρυσοί Σκούφοι), στον Έκτορα Μποτρίνι και τον Νίκο  Μπίλλη, σεφ-ιδιοκτήτη και sous chef αντίστοιχα.

Την τελετή παρουσίασαν με πρωτότυπο τρόπο οι ηθοποιοί Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώργος Κοτανίδης, Κατερίνα Λέχου, Στέλιος Μάινας και Κατερίνα Μισιχρόνη μεταφέροντας στους προσκεκλημένους την αύρα της παράστασης «Το Δείπνο» στο οποίο πρωταγωνιστούν κάθε βράδυ στο Σύγχρονο Θέατρο. Όπως και στη θεατρική σκηνή, υποδύθηκαν δυο ζευγάρια που δειπνούν υπό το βλέμμα και τα σχόλια του μετρ, εισάγοντας ουσιαστικά με τις εύστοχες ατάκες τους το κοινό στο γαστρονομικό κόσμο του σεφ Davide Scabin και του μενού που δημιούργησε για το dîner de gala της τελετής.

Τα βραβεία για τα εστιατόρια της Αθήνας που συγκέντρωσαν βαθμολογία 16/20 κι έναν Χρυσό Σκούφο παρέλαβαν ο Νίκος Μπίλλης και ο Έκτορας Μποτρίνι, sous chef και σεφ-ιδιοκτήτης αντίστοιχα του «Botrini’s» και ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Παρίκος, σεφ-ιδιοκτήτης και σεφ αντίστοιχα του «Varoulko Seaside». Τα βραβεία απένειμε η ιδιοκτήτρια του Αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου. Μαζί τους η συμπαρουσιάστρια της βραδιάς Κατερίνα Μισιχρόνη.Τα βραβεία για τα εστιατόρια της Αθήνας που συγκέντρωσαν βαθμολογία 16/20 κι έναν Χρυσό Σκούφο παρέλαβαν ο Νίκος Μπίλλης και ο Έκτορας Μποτρίνι, sous chef και σεφ-ιδιοκτήτης αντίστοιχα του «Botrini’s» και ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Παρίκος, σεφ-ιδιοκτήτης και σεφ αντίστοιχα του «Varoulko Seaside». Τα βραβεία απένειμε η ιδιοκτήτρια του Αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου. Μαζί τους η συμπαρουσιάστρια της βραδιάς Κατερίνα Μισιχρόνη.

Προσκεκλημένος ο Ιταλός βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Davide Scabin

Ο προσκεκλημένος Ιταλός σεφ Davide Scabin, βραβευμένος με αστέρι Michelin και πολλές φορές μέσα στην λίστα με τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το εστιατόριο του «Combal.Zero» στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στο κάστρο Ρίβολι, έξω από το Τορίνο, συμπλήρωσε με την παρουσία του την παρέλαση των μεγάλων τριάστερων και διάστερων σεφ που έχουν υπογράψει τα δείπνα των Χρυσών Σκούφων όλα αυτά τα χρόνια. Ο Scabin θεωρείται από τους πλέον ρηξικέλευθους Ευρωπαίους σεφ, ένας καλλιτέχνης με τρομερό χιούμορ και έντονη προσωπικότητα που αντανακλάται στο πραγματικά ιδιαίτερο μαγειρικό του στυλ. Το δείπνο που ετοίμασε και παρουσίασε την περασμένη Δευτέρα ήταν ίσως το πιο ιδιαίτερο και ανατρεπτικό στην ιστορία του θεσμού.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι 300 περίπου προσκεκλημένοι αντίκρισαν με έκπληξη ένα νυστέρι και ένα σφυρί να βρίσκονται στη θέση των μαχαιροπίρουνων. Η έκπληξη τους πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν πληροφορήθηκαν από τους παρουσιαστές πως το δείπνο θα ακολουθήσει την Up & Down σειρά-σήμα κατατεθέν της φιλοσοφίας του Scabin, που θέλει τα κυρίως πιάτα να σερβίρονται πρώτα και τα ορεκτικά στο τέλος. Μεταξύ άλλων, οι προσκεκλημένοι δοκίμασαν το εμβληματικό Cyber Eggs (κρόκος αβγού με χαβιάρι και βότκα), απόλαυσαν με το χέρι (!) φιλέτο από την ιδιαίτερη ράτσα Fassona, έσπασαν με σφυρί το θαλασσινό απολίθωμα για να γευτούν αστακό και χτένια και απογειώθηκαν στο Διάστημα με space lasagna, ένα πιάτο το οποίο ο Scabin είχε μαγειρέψει σε συμφωνία με τη ΝΑSA για τον Ιταλό αστροναύτη Λούκα Παρμιτάνο κατά την παραμονή του στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Το επιδόρπιο, «Καραμελωμένο μήλο με παγωτό ρούμι και σταφίδες» συνοδεύτηκε από το Macallan Double Cask 12 Years Old, ένα κορυφαίο malt ουίσκι που ωριμάζει σε βαρέλια αμερικανικής δρυός.

Ο ανατρεπτικός σεφ Davide Scabin που ταξίδεψε από το Τορίνο υπογράφοντας το μενού του diner de gala της απονομής και ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας Αστέριος Κουστούδης καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.Ο ανατρεπτικός σεφ Davide Scabin που ταξίδεψε από το Τορίνο υπογράφοντας το μενού του diner de gala της απονομής και ο executive chef της Μεγάλης Βρετανίας Αστέριος Κουστούδης καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Τα κρασιά που συνόδευσαν τα πιάτα ήταν του φημισμένου οίκου Antinori από την Τοσκάνη ενώ τα premium νερά S. Pellegrino και Acqua Panna , όπως πάντα τα τελευταία δέκα χρόνια στα δείπνα των Χρυσών Σκούφων, ταίριαξαν απόλυτα με τις υψηλές γεύσεις, ειδικά φέτος που η ιταλικότητα τους συνάντησε το ταμπεραμέντο του… συμπατριώτη τους σεφ.

Κατά τη διάρκεια της απονομής οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα amuse bouche, τέσσερις ιδιαίτερες γεύσεις που εμπνεύστηκε ο executive chef της «Μεγάλης Βρεταννίας» Αστέριος Κουστούδης δουλεύοντας με τα ξεχωριστά ζυμαρικά της Barilla.
Το δείπνο έκλεισε με φαντασμαγορικό τρόπο όταν εκατοντάδες μπαλόνια εμφανίστηκαν στα τραπέζια των προσκεκλημένων έχοντας στην άκρη τους τις mignardises με τρεις εξαιρετικές γεύσεις παγωτών Mövenpick. Ακολούθως σερβιρίστηκαν δυο μοναδικές ποικιλίες premium καφέ, η Nepal Lamjung και η Kenya Milima, δημιουργημένες από τη Nesspresso ειδικά για βραβευμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας.

Σε κάθε τραπέζι ήταν τοποθετημένο ένα τάμπλετ με πληροφορίες για το μενού, τον σεφ Davide Scabin αλλά και την cloud εφαρμογή Cardlink Maitre, την καινούργια υπηρεσία της Cardlink που λύνει τα χέρια των επαγγελματιών της εστίασης. Οι συνδαιτυμόνες είχαν επίσης τη δυνατότητα, στο τέλος του δείπνου, να ψηφίσουν χρησιμοποιώντας το τάμπλετ, το πιάτο που τους ενθουσίασε περισσότερο από τα 6 πιάτα του Davide Scabin.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου από τον εκδότη του Αθηνοράματος Δημήτρη Ηλιόπουλο για την ανάδειξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019» και τις προσπάθειές του για τη διεθνή αναγνώριση της ελληνικής κουζίνας.

Την απονομή στο κορυφαίο εστιατόριο της Ελλάδας έκανε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά ενώ Χρυσούς Σκούφους απένειμε ακόμη ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας, η Γενική Διευθύντρια της Συνέργεια Α.Ε., αποκλειστικής αντιπροσώπου στην Ελλάδα της Nespresso Professional, Ελένη Μιχοπούλου, ο Business Executive Officer της Nestlle Waters Hellas Δημήτρης Χανιόγλου, o Regional Marketing Manager – Froneri Hellas Ice Cream Μάριος Κούρτογλου, o Εμπορικός Διευθυντής Cardlink Αντίγονος Παπαδόπουλος, η Marketing Senior Manager Barilla Hellas Βάντα Αγνιάδη, ο Spirits, Snacks & Coffee Unit Manager Coca Cola Τρία Εψιλον (εκπροσωπώντας το single malt whiskey Macallan) Βασίλης Βελισκιώτης και η ιδιοκτήτρια του Αθηνοράματος Άννη Ηλιοπούλου.

Το Βραβείο Κοινού, το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του Αθηνοράματος μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, απένειμε στο εστιατόριο «Χαρούπι» της Θεσσαλονίκης ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας Νίκος Μιχαλόπουλος, εκπροσωπώντας την μπίρα Kaiser, νο 1 pilsner στην Ελλάδα και χορηγό του παράλληλου αυτού θεσμού που λειτουργεί στο πλαίσιο των Χρυσών Σκούφων.

Το «παρών» στην τελετή απονομής έδωσαν σημαντικοί θεσμικοί παράγοντες, ακαδημαϊκοί, γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι κι εκδότες, γνωστοί επιχειρηματίες και φορείς από το χώρο του τουρισμού καθώς και πολιτικοί.

 

Ετικέτες: ΕΞΟΔΟΣΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ
Προηγούμενο Άρθρο

5 τροφές που δε μπορούν να λείπουν από το καθημερινό μας διαιτολόγιο

Επόμενο Άρθρο

Βάσω Λασκαράκη: Ο χωρισμός της και ο νέος έρωτας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Πάσχα: Σχεδόν μισό εκατομμύριο οχήματα έφυγαν από την Αττική

18/04/2025 | 20:12
Featured

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα – Με καλοκαιρινές θερμοκρασίες το ψήσιμο του οβελία

18/04/2025 | 07:39
Featured

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα: Αδειάζει η Αθήνα – Επιπλέον δρομολόγια σε λιμάνια και ΚΤΕΛ

17/04/2025 | 18:00
Featured

Με καλοκαιρινό καιρό η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, γεμάτα τα πλοία – Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

17/04/2025 | 07:47
Featured

Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα – Μέτρα στα λιμάνια για τη διευκόλυνση των εκδρομέων

12/04/2025 | 17:30
Featured

Έξοδος Πάσχα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια – Στο 100% η πληρότητα για Κυκλάδες, Αιγαίο, Κρήτη και Δωδεκάνησα

11/04/2025 | 17:11
ΕΞΟΔΟΣ

Έξοδος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 2025: Προτάσεις για Θέατρο, Σινεμά, Φαγητό και Καφέ

10/02/2025 | 18:00
Featured

Σεισμοί στις Κυκλάδες: Πάνω από 11.000 άνθρωποι έχουν φύγει από τη Σαντορίνη

04/02/2025 | 20:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Βάσω Λασκαράκη: Ο χωρισμός της και ο νέος έρωτας


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πού αναμένονται βροχές τις επόμενες ώρες

    867 shares
    Share 347 Tweet 217
  • Σεισμός στην Κωνσταντινούπολη – Λέκκας: Το ρήγμα των 1500 χλμ μπορεί να δώσει δόνηση 7,8 Ρίχτερ, τα τρία σενάρια

    750 shares
    Share 300 Tweet 188
  • ΣΕΙΣΜΟΣ: Κωνσταντινούπολη σε Σεισμικό Κλοιό- 6,2 Ρίχτερ Ξυπνούν Φόβους για Επανάληψη του 1999

    552 shares
    Share 221 Tweet 138
  • ΟΣΔΕ 2025: Ποιες καλλιέργειες παίρνουν πριμ – Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ μέχρι Αύγουστο για τους αγρότες 

    317 shares
    Share 127 Tweet 79
  • Χαλάνδρι: Δολοφόνησαν τον Γιώργο Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο

    302 shares
    Share 121 Tweet 76
  • ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-Εξαγορά Πλασματικών Ετών για Επικουρικές Συντάξεις: Ποιοι Κερδίζουν Σύνταξη με 15ετία – Αναδρομικά και Αιτήσεις 2025

    210 shares
    Share 84 Tweet 53
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2025–2026: Δωρεάν Διακοπές για 25.000 Συνταξιούχους και Αυξήσεις στα Επιδόματα Ανέργων – Δείτε Όλες τις Αιτήσεις

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch