ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ: Η απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Eπτά εστιατόρια από τη συμπρωτεύουσα κι ακόμα πέντε από την Χαλκιδική ήταν οι μεγάλοι νικητές που ξεχώρισαν στα βραβεία για τα καλύτερα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη
1. Salonica Restaurant & Bar (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), ανατολική Θεσσαλονίκη, Φάληρο – 14,5/20
2. Alfredo’s Garden (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), περίχωρα Θεσσαλονίκης, Αεροδρόμιο – 14/20
3. Γλυκάνισος (Κλασσική ελληνική κουζίνα), περίχωρα Θεσσαλονίκης, Πυλαία – 14/20
4. Το Μανιτάρι (Κλασσική ελληνική κουζίνα), ανατολική Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη, Αρετσού – 14/20
5. Μαύρη Θάλασσα (Εστιατόριο για ψάρι), ανατολική Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη, Αρετσού – 14/20
6. Μούργα (Κλασσική ελληνική κουζίνα), κέντρο Θεσσαλονίκης, Αγία Σοφία – 14/20
7. Τάσος (Εστιατόριο για ψάρι), ανατολική Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Νέα Κρήνη, Αρετσού – 14/20
[irp posts=”178978″ name=”Sea of Thieves: Το τρέιλερ του νέου παιχνιδιού είναι ξεχωριστό (ΒΙΝΤΕΟ)”]
Χαλκιδική
1. Ντομάτα (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), Σάνη – 15/20
2. Bubo Fine Dining Restaurant (Μοντέρνα ελληνική κουζίνα), Βουρβουρού – 14,5/20
3. Μαρίνα (Εστιατόριο για ψάρι), Ποτίδαια – 14,5/20
4. Καλαματιανός (Εστιατόριο για ψάρι), περίχωρα Θεσσαλονίκης, Σταυρός – 14/20
5. Μπουκαδούρα (Κλασσική ελληνική κουζίνα), Νικήτη – 14/20