Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

168 νέα κρούσματα στη χώρα μας-31 στις ΜΕΘ-1 θάνατος

TechTeam από TechTeam
25/08/2020 18:00
Ενημερώθηκε: 25/08/2020 19:09:58
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 168 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας την Τρίτη 25/8.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 168 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8987, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες.

1910 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4074 (45.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

31 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 9 (29.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 38.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Έχουμε 1  ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και  243 θανάτους συνολικά στη χώρα. 84 (34.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 18:00, μετά την έκρηξη των κρουσμάτων τον μήνα Αύγουστο, επανήλθε η τακτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό (θα διεξάγεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή) από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του υπουργείο Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Σημειώνεται ότι σήμερα τον καθηγητή λοιμωξιολογίας αντικατέστησε ο καθηγητής Μαγιορκίνης, όπως και κάθε φορά που ο κ. Τσιόδρας δεν θα μπορεί να δίνει το «παρών».

6 μήνες από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Σήμερα συμπληρώνονται 6 μήνες από τη διάγνωση του πρώτου κρούσματος στην Ελλάδα, στις 25 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, είπε ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, αφότου έδωσε την ημερήσια αύξηση κρουσμάτων για την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Όπως είπε, μπορεί ο αριθμός νέων μολύνσεων να είναι μικρότερος των 200 σήμερα, αυτό όμως δεν πρέπει να δημιουργεί εφησυχασμό. Άλλωστε, τόνισε πως ο αριθμός των διασωληνωμένων υπερβαίνει τους 20 από τις αρχές του μήνα, ενώ σήμερα οι ασθενείς κορωνοϊού σε ΜΕΘ είναι 31. «Φαίνεται ότι η δραματική αύξηση των κρουσμάτων που θα οδηγούσε σύμφωνα με μοντέλα σε παραπάνω από 400 ανά ημέρα έχει περιοριστεί», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Ο κορωνοϊός «εξακολουθεί να σιγοβράζει»
«Η επιβράδυνση ήρθε σχετικά νωρίτερα από την εκδήλωση ενός πλήρους β’ κύματος» συνέχισε ο καθηγητής, που ωστόσο τόνισε πως η επιδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να δείχνει αυξητική τάση. Ο κ. Μαργιοκίνης επισήμανε ότι αυτή η ανακοπή της αύξησης των κρουσμάτων έρχεται ως αποτέλεσμα της γενικευμένης χρήσης μάσκας καθώς και της επιβολής περιοριστικών μέτρων σε επιβαρυμένες περιοχές.

Τόνισε ωστόσο ότι χρειάζεται επαγρύπνηση για την ανακοπή της πανδημίας και σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε την ανάγκη της σωστής χρήσης της μάσκας και την ανάγκη κοινωνικού περιορισμού όσων επιστρέφουν στα αστικά κέντρα από τις διακοπές.

Ο κορωνοϊός «εξακολουθεί να σιγοβράζει» είπε ο κ. Μαγιορκίνης χαρακτηριστικά. Ο καθηγητής εξήγησε πως ο ιός δεν μεταδίδεται ομοιόμορφα και ακολουθεί δυναμική υπερμετάδοσης, κάτι που σημαίνει πως ένας μικρός αριθμός θετικών στον κορωνοϊό, μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε πολλά άτομα.

Ανησυχία προκαλεί η διάδοση του κορωνοϊού μεταξύ νέων
«Ανησυχία προκαλεί η εκτεταμένη διασπορά σε μικρότερες ηλικίες» σχολίασε στη συνέχεια ο Γκίκας Μαγιορκίνης που τόνισε πως παρατηρούνται και – περιορισμένα μεν – περιστατικά βαριά ασθενών νεαρής ηλικίας. Σε κάθε περίπτωση, ο καθηγητής τόνισε πως οι μακροχρόνιες επιπτώσεις της λοίμωξης ακόμη και όταν κανείς την περάσει με ήπια συμπτώματα δεν είναι ακριβώς γνωστές.

Επιπλέον, ο καθηγητής τόνισε επιπλέον, πως «η επιδημία στην ηλικιακή ομάδα των νέων δεν είναι κλειστή, και μπορεί να δώσει ανά πάσα στιγμή μεταδόσεις στις μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες με δραματικές συνέπειες».

Σημαντικό ρόλο στην ανάσχεση του β’ κύματος διαδραματίζει «η ενεργητική επιδημιολογική επιτήρηση της επιδημίας, μέσω μαζικών αλλά και στοχευμένων ελέγχων από τον ΕΟΔΥ» σημείωσε επιπλέον ο Γκίκας Μαγιορκίνης.Όπως είπε, η διάγνωση ασυμπτωματικών ή προσυμπτωματικών επιτρέπει στους ειδικούς τον περιορισμό της διάδοσης με μικρό κοινωνικοοικονομικό κόστος.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολίασε πως η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χώρα που αντιμετωπίζει έξαρση κρουσμάτων. Ο κ. Μαγιορκίνης έκρινε πως ενδεχομένως η κόπωση από τόσους μήνες πανδημίας, «έχει οδηγήσει σε χαλάρωση της προσήλωσης σε συμπεριδορές της κοινωνικής απόστασης».

Τι δείχνει η επαναμόλυνση ασθενούς από τον κορωνοϊό
Ο καθηγητής του ΕΚΠΑ αναφέρθηκε επίσης στην είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου το τελευταίο διάστημα και θέλει ασθενή να επαναμολύνεται από τον κορωνοϊό. Ο κ. Μαγιορκίνης τόνισε πως τα δεδομένα αναφορικά με το περιστατικό δεν είναι ακόμη αναλυτικά, ούτε έχουν δημοσιευθεί σε κάποιο ιατρικό περιοδικό και ως εκ τούτου θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

Ωστόσο, παρότι η είδηση ακούγεται αποκαρδιωτική, ο Γκίκας Μαγιορκίνης έδωσε μια αισιόδοξη διάσταση στο περιστατικό επαναμόλυνσης από τον κορωνοϊό. Όπως εξήγησε, η επαναμόλυνση φαίνεται πως δεν συνοδεύεται από βαρύτατες κλινικές εικόνες, κάτι που δίνει ελπίδες σε ό, τι αφορά στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Στην πιθανότητα που το νέο εμβόλιο ενάντια στον κορωνοϊό δεν φανεί ικανό να ανακόψει πλήρως την «είσοδο» του ιού στον οργανισμό, τα παραπάνω στοιχεία υποδηλώνουν πως ακόμη και μια επαναμόλυνση ατόμου που έχει εμβολιαστεί, θα συνοδεύεται από πολύ ηπιότερα συμπτώματα.

Χαρδαλιάς: «Να μείνουμε δυνατοί στον πόλεμο με τον κορωνοϊό»
Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή του ενημέρωση αναφέρθηκε στη μάχη που δίνουν άπαντες ενάντια στον ιό, ενώ τόνισε πως θα κερδίσουμε τον «πόλεμο» μόνο σε περίπτωση που παραμείνουμε ενωμένοι, όπως στην έναρξη της πανδημίας, και αν συνεχίσουμε να τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα. Υπογράμμισε επίσης πως ο τουρισμός δεν ευθύνεται για την έξαρση της πανδημίας της χώρας καθώς λήφθηκαν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα.

«Εχουμε επισημάνει ότι βασικό στοιχείο για την αντιμετώπιση είναι η σωστή ενημέρωση. Σε κάθε φάση λέμε ποια είναι η κατάσταση και ποια μέτρα λαμβάνουμε. Αυτό θα κάνουμε και τώρα», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Χαρδαλιάς: «Τα μέτρα μπορούν να κριθούν, τα στοιχεία όμως όχι»
Ξεκάθαρος ήταν στην τοποθέτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφορικά με τα στοιχεία στη χώρα: «Θέλω για άλλη μια φορά να ξεκαθαρίσω πως όλες οι αναγκαίες αποφάσεις μας και η επιβολή μέτρων κρίνονται από όλους. Τα ίδια τα στοιχεία, όμως δεν χρίζουν αμφισβήτησης καθώς λαμβάνονται από νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε όλη τη χώρα. Δεν γίνεται διάκριση σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Πράττουμε τα δέονται σε όποια περιοχή χρειαστεί.

Βλέπουμε χώρες που τα πήγαιναν καλά στην έναρξη της πανδημίας, τώρα βιώνουν το δεύτερο κύμα. Αυτό έγινε και στην Ελλάδα. Η άνοδος προκύπτει από την διασπορά του ιού εντός της χώρας. Για αυτό έχουν παρθεί και έκτακτα μέτρα σε διάφορες περιφέρειες».

Χαρδαλιάς: «Ο τουρισμός δεν ευθύνεται για την έξαρση της πανδημίας»
Στην συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε πως: «Γίνεται συζήτηση για το άνοιγμα του τουρισμού. Η έξαρση της πανδημίας δεν οφείλεται εκεί. Πήραμε τα απαραίτητα μέτρα όποτε χρειάστηκε και κλείσαμε τα σύνορα με τις χώρες που είχαν μεγάλο επιδημιολογικό φορτίο. Γίνονταν τεστ στα σύνορα και στις πύλες εισόδου στη χώρα.

Ο αλγόριθμος για όσους κάνουν τεστ στα σύνορα αξιολογείται από την ηλικία, τη χώρα προέλευσης του ταξιδιώτη, αλλά και τα πρόσφατα ταξίδια του. Δεν γίνεται τυχαία η επιλογή όσων υποβάλλονται σε τεστ».

Χαρδαλιάς: «Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο -Να μην εφησυχαστούμε»
Τέλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς υπογράμμισε πως είναι θετικό το πρόσημο στην Ελλάδα στην διαχείριση της πανδημίας: «Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι σε καλό επίπεδο. Δεν πρέπει να εφησυχαστούμε όμως. Η επιστροφή από τις διακοπές και η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ένα πολύ κρίσιμο σημείο στην διαχείριση της πανδημίας και πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα.

Ακούμε καθημερινά θεωρίες συνωμοσίες. Τέτοιες θεωρίες μπορούν να αποβούν μοιραίες καθώς οδηγούν στον κίνδυνο το σύνολο των πολιτών. Μέχρι να έχουμε εμβόλιο ή θεραπεία θα πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε με τον ιό. Να δίνουμε την καθημερινή μας μάχη. Είναι κατανοητό πως υπάρχει κούραση μετά από τόσους μήνες, όμως ο ιός δεν κουράζεται και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μέχρι σήμερα δώσαμε τη μάχη ενωμένοι και βγήκαμε νικητές. Μόνο έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε και να κερδίσουμε οριστικά αυτόν τον πόλεμο».

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Alex Rasov

26/06/2025 | 23:45
HOT NEWS

Πώς η σκευωρία της εσχάτης προδοσίας που έστησε η αντιπολίτευση, ενισχύει ακόμη περισσότερο τον Μητσοτάκη

26/06/2025 | 22:13
ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ : Τηλέφωνα ανά διεύθυνση- ΟΔΗΓΟΣ

26/06/2025 | 06:09
HOT NEWS

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Λήγουν στις 15 Ιουλίου – Πρόστιμα, παγίδες και τι να προσέξετε πριν την υποβολή

25/06/2025 | 17:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τα νεότερα δεδομένα για τα εμβόλια έναντι του νέου κορονοϊού


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    815 shares
    Share 326 Tweet 204
  • Γιορτή σήμερα 26 Ιουνίου, εορτολόγιο: Όσιος Δαβίδ από τη Θεσσαλονίκη

    575 shares
    Share 230 Tweet 144
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ: Αναδρομικά έως 8.459 ευρώ για 75.200 συνταξιούχους – Πληρωμές σε Απόστρατους, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ και Δημόσιο από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

    363 shares
    Share 145 Tweet 91
  • Ιεροσόλυμα σε σταυροδρόμι: Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων υπό πίεση – Οι γεωπολιτικές εξελίξεις, τα ακίνητα και η αφανής μάχη επιρροής

    327 shares
    Share 131 Tweet 82
  • ΑΓΡΟΤΕΣ: Πρόστιμα έως 100.000€ για όσους αγνοήσουν την ΑΑΔΕ – Ποιες πληρωμές κάνει ο ΕΛΓΑ μέχρι Οκτώβριο 2025

    316 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Έφοδος στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά με παραγγελία της Ευρωπαϊκής εισαγγελίας για απάτες από εκτελωνιστές – Οκτώ συλλήψεις – Κατασχέθηκαν 4,5 εκατ. ευρώ

    293 shares
    Share 117 Tweet 73
  • Αυστηρό μήνυμα από Βρυξέλλες σε Λιβύη: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να έχει νομικές συνέπειες

    282 shares
    Share 113 Tweet 71
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch