Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες των υποψηφίων αρχηγών

TechTeam από TechTeam
02/09/2023 16:44
Ενημερώθηκε: 02/09/2023 16:53:30
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
52
SHARES
110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με μιαμιση ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όπου αναμένεται να δοθεί χώρος ώστε να ξεδιπλώσουν την πολιτική τους πλατφόρμα και να τοποθετηθούν οι πέντε υποψήφιοι πολιτικοί αρχηγοί.

Σημειώνεται πως στις εργασίες του συνεδρίου δεν δίνει το «παρών» ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκίνησαν με την τοποθέτηση από τους Γραμματείς του κόμματος και αμέσως μετά θα απευθύνουν την ομιλία τους κατά αλφαβητική σειρά οι υποψήφιοι/ες Πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η Έφη Αχτσιόγλου πήρε πρώτη τον λόγο, ενώ στο βήμα τώρα ο Στέφανος Τζουμάκας. Έχουν προηγηθεί οι ομιλίες των Στέφανου Κασσελάκη και Νίκου Παππά. Θα ακολουθήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Αχτσιόγλου: Η ευθύνη της ήττας βαραίνει όλους μας, επικράτησε προβληματική εσωστρέφεια

Κατά την τοποθέτηση της η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, μίλησε με θερμά λόγια για τον πρώην πρωθυπουργό, λέγοντας ότι εκεί που άλλοι έβλεπαν αδιέξοδα ο Αλέξης Τσίπρας έβλεπε δυνατότητες. Στον λόγο της η κ. Αχτσιόγλου άσκησε κριτική και ανέλυσε τους λόγους ήττας αποδίδοντας την σε «προβληματική εσωστρέφεια». Σημείωσε ότι βρίσκονται κοντά στους πολλούς εννοώντας στον εργαζόμενο, τον άνεργο, τους νέους, τους επιστήμονες, τους μεσαίους επιχειρηματίες. Όχι όμως στους ολιγάρχες και τα τζάκια.

Η κ. Αχτσιόγλου θέλησε επιπλέον να υπερασπιστεί και τον συνυποψήφιο της, Στέφανο Κασσελάκη, για τις ομοφοβικές επιθέσεις που έχει δεχθεί.

Κασσελάκης: Δεν θα δεχθώ καμία κηδεμονία ή υπονόμευση

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον γνωρίζω από τα γεννοφάσκια μου. Γνωρίζω όμως ότι την Ελλάδα τη χρεοκόπησαν τα κόμματα του άλλοτε κραταιού δικομματισμού» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης και ανέφερε πως «είδα ποιοι αντιδρούσαν στο άνοιγμα στην κοινωνία, θεωρώντας το «δεξιά απόκλιση». Δεξιά απόκλιση θεωρούν οι ίδιοι σήμερα και τη δίκη μου υποψηφιότητα. Εμένα τον ίδιο». «Δεξιά απόκλιση είναι ό,τι θα κρατήσει τον Μητσοτάκη στην εξουσία και τον ΣΥΡΙΖΑ ακίνδυνο κομπάρσο» περιέγραψε, ενώ «η δίκη μου πολιτική ουσία λοιπόν είναι πρώτα από όλα ότι δεν έκανα καμία συμφωνία για να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος. Με κανέναν», παρατήρησε.

Μίλησε ιδιαίτερα θερμά για τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας «εγώ θα είμαι εδώ για να κάνω πράξη όσα δεν έγιναν από τον Αλέξη. Όσα δεν τον άφησαν. Όχι για να αποκαθηλώσω τον Αλέξη».

Παππάς: Να σηκώσουμε ένα τεράστιο κύμα συμμετοχής και δημοκρατίας στην παράταξη

«Για να ανακάμψουμε και να κερδίσουμε, υπάρχουν σαφείς πολιτικές, προγραμματικές και οργανωτικές προϋποθέσεις», δήλωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Πρόσθεσε δε, πως «όσο η αριστερά δεν καταφέρει να αποσπά δυνάμεις του κέντρου από τη στρατηγική τους συγκόλληση με τη δεξιά δεν θα καταφέρει να έχει πλειοψηφία. Για να κερδίσουμε λοιπόν τις εκλογές δεν πρέπει να στείλουμε σήμα αναδίπλωσης. Πρέπει να επαναβεβαιώσουμε και να ενισχύσουμε την ταυτότητα του σύγχρονου κόμματος της αριστερής προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

Τζουμάκας: Η συντόμευση της «βάρδιας της ΝΔ» είναι δική μας υπόθεση, δήλωσε

«Τις κυβερνήσεις τις φέρνουν οι πολιτικές των προηγούμενων. Την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη την έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019. Αν ήμασταν σωστοί, ο Μητσοτάκης θα ήταν στην αντιπολίτευση» υποστήριξε ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Τζουμάκας, ζητώντας «να δούμε ποιες πολιτικές ηττήθηκαν διαχρονικά στη χώρα».

Σημειωτέον ότι η έγκριση των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Κόμματος αποτελεί το μοναδικό θέμα του Συνεδρίου, ενώ για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Η διαδικασία προβλέπεται, σε γενικές γραμμές, σύντομη, καθώς το Συνέδριο πραγματοποιείται με υβριδικό τρόπο, δηλαδή με δυνατότητα φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής, ενώ όσες υποψηφιότητες προκύψουν τελικά, θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις ή εκφράσεις αποδοκιμασίας.

Λίγο πριν τις 12 έφτασαν στον Ελληνικό Κόσμο και οι πέντε υποψήφιοι.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψήφιους, με αποτέλεσμα οι προβολείς του Συνεδρίου να πέφτουν μοιραία στον πέμπτο υποψήφιο, Στέφανο Κασσελάκη.

Υπέρ της υποψηφιότητα Κασσελάκη υπέγραψαν μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσίπρας (ξάδερφος Αλέξη Τσίπρα), ο Παύλος Πολάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη.

Η υποψηφιότητα Κασσελάκη συγκεντρώνει μοιραία το ενδιαφέρον, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταθέσει σε κομματικό πλαίσιο τις προγραμματικές του θέσεις, αλλά και θα βρεθεί ενώπιος ενωπίω με το σώμα του Συνεδρίου, μετρώντας αντιδράσεις. Παρά την προσπάθεια των τελευταίων ημερών να πέσουν οι τόνοι από όλα τα επιτελεία των συνυποψηφίων του, ο ανταγωνισμός των πέντε φιναλίστ εντείνει τον εσωκομματικό εκνευρισμό, ώστε να μη λείψουν χθες «καρφιά» και «αιχμές» για τον νέο παίκτη στην παρτίδα της διαδοχής.

Διατηρώντας τον αέρα του φαβορί, η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου επανέλαβε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι κυβερνητικό κόμμα και αυτό σημαίνει ότι απευθύνεται, επιδιώκει να πείσει, να εκφράσει και να επηρεάσει το μεγαλύτερο δυνατό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας». Η ίδια εμφανίστηκε βέβαιη για την εκλογή της στην Προεδρία του κόμματος, ενώ σχολίασε την υποψηφιότητα Κασσελάκη, λέγοντας πως «έχω επιλέξει εξαρχής να μην κάνω κανένα σχόλιο για τους συνυποψηφίους μου. (…) Ξαναλέω ότι η διαδικασία μας είναι απολύτως ανοιχτή. Αυτό έχουμε επιλέξει. Δηλαδή μπορεί ο καθένας να προσέλθει σε αυτή τη διαδικασία και να διεκδικήσει να γίνει πρόεδρος του χώρου, καταθέτοντας πολιτική και οργανωτική πρόταση. Άρα, εφόσον δεν υπάρχουν προϋποθέσεις, αυτή η υποψηφιότητα (του κ. Κασσελάκη) είναι απολύτως ευπρόσδεκτη. Είμαστε όλοι ανοιχτοί. (…) Άρα από εκεί και πέρα νομίζω ότι εγώ σε ό, τι με αφορά, θέλω να μιλώ για τη δικιά μου υποψηφιότητα. Τι χαρακτηριστικά έχει η δικιά μου υποψηφιότητα. Τελικός κριτής θα είναι οι ψηφοφόροι. (…)». Ωστόσο, η κ. Αχτσιόγλου απάντησε αναφορικά με το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής, λέγοντας πως «Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής. Έχει συμβεί και στο παρελθόν, όπως θυμάστε. (…) Η απουσία του Προέδρου από το Κοινοβούλιο είναι ένα ζήτημα».

Σε υψηλούς τόνους, έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Κασσελάκη ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Τζουμάκας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO». Στο ίδιο πλαίσιο, «τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτα τα σόου; Είναι σε ομάδες που λειτουργούν στα μεγάλα κόμματα, αυτά είναι παραμάγαζα, είναι τα απόνερα της πολιτικής, δεν έχουν σχέση με την πολιτική», υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας ότι «στη διαδικασία αυτή παρεμβαίνουν διάφοροι παραγονταραίοι, διάφοροι δημοσιοσχεσίτες, που έχουν εταιρείες, και υποψήφιοι». Κατά τον κ. Τζουμάκα, όλο αυτό το φαινόμενο, τέλος, είναι κατασκευασμένο από τα μέσα ενημέρωσης, αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Από πλευράς του, ο υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται να έχει μια ξεκάθαρη ταυτότητα «που δεν θα είναι άθροισμα απόψεων, αλλά σύνθεση αυτών». «Ο κόσμος πρέπει να αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα τις θέσεις του κόμματος και αυτό να αποτελέσει τη βάση της συζήτησης για τη σύνθεση», σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος και απάντησε για την είσοδο του Στέφανου Κασσελάκη στην κούρσα πως έχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, ότι συμφωνεί μαζί του σε θέματα όπως π.χ. αυτά που αφορούν το δικαιωματικό χώρο, αλλά εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο γνωρίζει το κόμμα, την ιστορία του και τους ανθρώπους του. Γιατί το κόμμα, όπως είπε, δεν είναι επιχείρηση να φέρεις διευθύνοντα σύμβουλο από άλλη χώρα.

«Έχω ξαναπεί ότι κάθε νέα υποψηφιότητα είναι καλοδεχούμενη. Κάθε γεγονός που μπορεί να αυξήσει το ενδιαφέρον γύρω από τη διαδικασία μας είναι θετικό» τόνισε εκ νέου χθες και ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς, συμπληρώνοντας πως «δεν πρέπει να υπάρχουν αντιπαραθέσεις οι οποίες είναι οξείες, οι οποίες αποδίδουν χαρακτηρισμούς ή να αποδίδουμε κρυφές ατζέντες». «Θα πρέπει να κάνουμε ένα ειλικρινή πολιτικό διάλογο», κατέληξε.

 

Ετικέτες: συνέδριοΣΥΡΙΖΑ
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ: Live το Διαρκές Συνέδριο – Η μάχη των «5»

Επόμενο Άρθρο

Αχτσιόγλου: Αναλαμβάνω τη δική μου ευθύνη – Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κατέβει στην κοινωνία

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Δημοσκόπηση MRB: Ανεβάζει πάλι τη συσπείρωσή της η Ν.Δ. – Από πού κερδίζει η «Πλεύση»

11/04/2025 | 21:30 - Ενημέρωση 12/04/2025 | 06:46
Featured

Τι δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις σε OPEN, MEGA, Attica

11/04/2025 | 07:00
Featured

Άνοδος για τη Νέα Δημοκρατία, στο 12,3% η διαφορά με την «Πλεύση Ελευθερίας»

10/04/2025 | 23:00 - Ενημέρωση 11/04/2025 | 04:56
Featured

Δημοσκόπηση Real Polls: Πρώτη η ΝΔ, ανεβαίνουν τα ποσοστά -Δεύτερη η Ζωή, στο 10,5% το ΠΑΣΟΚ

10/04/2025 | 21:31
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μπαράζ τροπολογιών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία: Στο επίκεντρο ακρίβεια, μισθοί στο Δημόσιο και δανειολήπτες

09/04/2025 | 21:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαδημητρίου: Παλινωδεί πιεζόμενος – Ποιοι τον πιέζουν;

07/04/2025 | 15:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Γ. Καραμέρος: Η κυβέρνηση λέει σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους και δικαιούχους επιδομάτων να κάνουν Πάσχα με δανεικά

06/04/2025 | 20:00
Featured

Δημοσκόπηση Marc: Τα κριτήρια της ψήφου των Ελλήνων – Τι Κυβέρνηση θέλουν

03/04/2025 | 22:00 - Ενημέρωση 04/04/2025 | 02:26
Load More
Επόμενο Άρθρο

Αχτσιόγλου: Αναλαμβάνω τη δική μου ευθύνη - Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κατέβει στην κοινωνία


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    286 shares
    Share 114 Tweet 72
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    272 shares
    Share 109 Tweet 68
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    231 shares
    Share 92 Tweet 58
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    215 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    214 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    987 shares
    Share 395 Tweet 247
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch