Αλλαγές έγιναν στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου. Νέος διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Γιώργος Ευθυμίου, έπειτα από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ο Γιώργος Ευθυμίου είναι έξι χρόνια στο στενό επιτελείο του Μαξίμου. Ως αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού συνεχίζει ο Αλέξανδρος Μαράκης.
Διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Νίκος Ρωμανός.
Ο Χρήστος Ζωγράφος αναλαμβάνει σύμβουλος Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού. Τα υπόλοιπο επικοινωνιακό επιτελείο παραμένει ως έχει.
Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Επενδύσεων αναλαμβάνει ο Δημήτρης Πολίτης.
Ποιος είναι ο Γιώργος Ευθυμίου
Ο Γιώργος Ευθυμίου γεννήθηκε στην Άρτα το 1978. Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, κατέχει μεταπτυχιακό στο «Communication Strategy and Content Management» και μεταπτυχιακή εξειδίκευση στα αντικείμενα «Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων», «Μετάφραση και Πολιτική Σκέψη» και «Οικονομική Κρίση και Προοπτικές». Επί 19 χρόνια εργαζόταν στην τηλεόραση της ΕΡΤ ΑΕ, τα 15 από αυτά ως πολιτικός συντάκτης, έχοντας περάσει από το οικονομικό και κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ.
Παράλληλα, έχει εργαστεί ως συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, όπως στον Ελεύθερο Τύπο και στην Ελευθερία του Τύπου, αλλά και στο ειδησεογραφικό site newpost.gr. Από το 2019 είναι αναπληρωτής διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού. Από το 2021 συμμετείχε επίσης, στην Ομάδα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού και Στρατηγικών Προβλέψεων (Strategic Foresight) της Προεδρίας της Κυβέρνησης, ενώ έχει κάνει επιστημονικές δημοσιεύσεις σχετικά με νέα μοντέλα οργανωσιακής επικοινωνίας θεσμών και οργανισμών σε περιόδους κρίσεων.
Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και της IFJ και έχει διδάξει τηλεοπτική δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Το 2018 τιμήθηκε από το Ίδρυμα Μπότση για την αντικειμενική κάλυψη και το έργο του στο πολιτικό ρεπορτάζ. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού