Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Αλλάζει ο καιρός από αύριο – Έρχονται βροχές

TechTeam από TechTeam
05/04/2023 18:06
Ενημερώθηκε: 05/04/2023 18:09:46
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
114
SHARES
243
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Νέα μεταβολή του καιρού αναμένεται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα.

Ειδικότερα, για τον καιρό της Πέμπτης 6 Απριλίου αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά, ενισχυμένους ανέμους έως 6 Μποφόρ, κυρίως στα πελάγη και πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα.

Γενικότερα θα είναι άστατος ο καιρός στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα, με τα «ανοίγματα» και τις βροχές να πηγαίνουν εναλλάξ και ανά περιοχή. Ένα σκηνικό που αναμένεται να κρατήσει μέχρι και τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας. Δεν είναι προς ώρας δεδομένο ότι ο καιρός θα βελτιωθεί όσο πηγαίνουμε προς το Πάσχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Πέμπτη 6 Απριλίου αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά θα σταματήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 Μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα ενισχυθούν τοπικά έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 13 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από το μεσημέρι ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές ώρες θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία πρόσκαιρα έως 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Βαθμιαία από τα δυτικά και από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα σταματήσουν και τη νύχτα θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά τμήματα από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, που τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Το βράδυ στο Ιόνιο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και πρόσκαιρα θα ενισχυθούν στο Ιόνιο τοπικά έως 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Το βράδυ στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 Μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί. Στα βόρεια βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 Μποφόρ. Τη νύχτα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Εύβοια

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και βαθμιαία από τα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις.
Θερμοκρασία: Από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Μeteo: Οι περιοχές που θα έχει φαινόμενα την Πέμπτη 6/4/23
Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, την Πέμπτη 6 Απριλίου αναμένεται νέα πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα που τοπικά θα είναι έντονα το βράδυ θα περιοριστούν στη Θράκη, στο ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. Υπαρκτή είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων σε νησιωτικά κυρίως τμήματα. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, με ενδεικτικά υψόμετρα πάνω από τα 1.500 μέτρα υψόμετρο στα κεντρικά και νότια και πάνω από τα 1.100 μέτρα στα βόρεια, ενώ στη δυτική Μακεδονία παροδικές χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από -2 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 14, στη Θεσσαλία από 5 έως 15 βαθμούς, στην Ήπειρο από 7 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 18 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 16 και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 21-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο κεντρικό, ανατολικό και νότιο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις 5-6 Μποφόρ, στρεφόμενοι προοδευτικά μετά το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένηση. Αντίθετα, στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 Μποφόρ, στρεφόμενοι προοδευτικά σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 Μποφόρ, στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική προβλέπονται για το επόμενο 24ωρο λίγες νεφώσεις, με τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 Μποφόρ, αλλά το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16-17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές βροχές, με πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τρίτη 11/4/23
Σύμφωνα με την πρόγνωση εβδομάδας της ΕΜΥ, την Παρασκευή 7 Απριλίου στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς, τις πρώτες πρωινές ώρες, μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα θα αυξηθούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και πιθανώς να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ με εξασθένηση από τις προμεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 17 βαθμούς και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο 8 Απριλίου προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Κρήτη και από αργά το απόγευμα στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο ανατολικοί έως 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή 9 Απριλίου (των Βαΐων) αρχικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου άστατος προβλέπεται ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές κατά διαστήματα, σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική χώρα.

Τέλος, τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά και τα νησιά του νοτίου Αιγαίου. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Ετικέτες: καιρός

ΣχετικάΆρθρα

ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Σταθερά κάτω από τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

16/12/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός σήμερα: Λίγες βροχές με ισχυρούς βοριάδες και θερμοκρασίες έως τους 20 βαθμούς

15/12/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Συννεφιά και τοπικές βροχές: Ο καιρός σήμερα, Κυριακή

14/12/2025 | 06:00
Featured

Καιρός: Λίγες και τοπικές βροχές με φυσιολογικές θερμοκρασίες

13/12/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Μ. Σχοινάς: Η χρηματοδότηση για την ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ΕΕ


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Δημοσκόπηση GPO: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Πρώτη η ΝΔ, ανεβαίνει η Πλεύση Ελευθερίας

    142 shares
    Share 57 Tweet 36
  • ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ 2025: 120 σημεία σε όλη τη χώρα, καμία λύση ακόμη – τι λέει η κυβέρνηση και γιατί η οργή δεν εκτονώνεται

    132 shares
    Share 53 Tweet 33
  • ΔΥΠΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: 17 Δεκεμβρίου μπαίνει το Δώρο Χριστουγέννων – Ποιοι πληρώνονται, ποιοι περιμένουν και τι έρχεται με Voucher 750€

    111 shares
    Share 44 Tweet 28
  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 2026: Από 19/12, +2,4% αυξήσεις και «κούρεμα» 50% στην προσωπική διαφορά – Ποιοι βλέπουν έως 1.400€ τον χρόνο

    111 shares
    Share 44 Tweet 28
  • Πανελλαδική απεργία 16/12: Μετρό, Ηλεκτρικός, λεωφορεία και τραμ στο επίκεντρο – Ποιοι συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

    102 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Σπάνια πλάνα από την Κονσταντινόβκα: Ρωσικά Ka-52 σε χαμηλή πτήση πλήττουν ουκρανικά οχυρώματα με πυραύλους NAR

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΑΓΡΟΤΕΣ- ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ 2025 και «κίτρινα» χωράφια: 8ήμερες ενστάσεις, διορθώσεις έως 24/12 και κίνδυνος απώλειας 2.500€

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch