Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Ανδρουλάκης: Δεν είμαι κοντά ούτε στον Μητσοτάκη, ούτε στον Τσίπρα

TechTeam από TechTeam
10/05/2023 09:08
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
74
SHARES
157
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα, παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Γυρνώντας χθες από την ομιλία μου στη Λάρισα, διάβασα δήλωση του αρμόδιου υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, του κ. Μηταράκη, στην οποία ανέφερε ότι προσωπικά μιλώ για ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αλλά ποτέ για φύλαξη συνόρων. Σήμερα ακούω τον κ. Μητσοτάκη να λέει το εξής φοβερό: Ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με το ΠΑΣΟΚ διότι “φανταστείτε”, όπως είπε, “να είχα να συνεννοηθώ με τον Ανδρουλάκη για τον Έβρο”. Για να καταλάβετε ότι δεν έχει πάτο το βαρέλι των fake news της Νέας Δημοκρατίας. Ποιος ξεκίνησε τον φράχτη; Το ΠΑΣΟΚ. Τι έλεγε τότε η Νέα Δημοκρατία; Ότι ήταν επικοινωνιακά παιχνίδια. Ως ευρωβουλευτής, έχω εργαστεί για τη μετεξέλιξη της Frontex σε ευρωπαϊκή ακτοφυλακή, όταν κάποιοι της Νέας Δημοκρατίας μας έλεγαν ότι είναι σαν να δίνουμε εθνική κυριαρχία. Επειδή το προσφυγικό – μεταναστευτικό είναι ένα τεράστιο ζήτημα, που έχει αποκλιμακωθεί παγκοσμίως λόγω της πανδημίας, δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Σημειώνω ένα πράγμα: Και φύλαξη συνόρων και αναθεώρηση του κανονισμού του Δουβλίνου για να πάψει η Ελλάδα ως πρώτη χώρα εισδοχής να είναι εκβιαζόμενη. Ρωτώ τον κ. Μητσοτάκη σήμερα από το κεντρικό δελτίο τoυ Star: Τι έκανε η κυβέρνησή του – πρακτικά – για να αναθεωρηθεί το Δουβλίνο; Δεν έκανε τίποτα. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι συνοδοιπόροι του στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και κυρίως οι Αυστριακοί δεν συζητούσαν επί αυστριακής προεδρίας να αναθεωρηθεί ο κανονισμός, ενώ ήδη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είχε προχωρήσει με προτάσεις μιας δίκαιης κατανομής» υπογράμμισε με νόημα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στον απόηχο της αναφοράς Κ. Μητσοτάκη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Επιπλέον, σημείωσε: «Το παιχνίδι Μητσοτάκη προσπαθεί να εμφανίσει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μαζί με τον κ. Βαρουφάκη. Τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με τον κ. Βαρουφάκη; Εμείς δώσαμε μία μάχη, το 2010 και διαχρονικά, για να μείνει η χώρα στο ευρώ. Με όσους έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια, δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και μιλώ για τον δρόμο της δραχμής. Ο κ. Μητσοτάκης έχει το θράσος να αφήνει συνεχώς υπονοούμενα στις ομιλίες του: “Προσέξτε το ΠΑΣΟΚ μην το ψηφίσετε, γιατί θα τα βρει με τον Βαρουφάκη”, όταν το 2010 – την ώρα της ψηφοφορίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο, για το αν θα μείνει η χώρα στο ευρώ με την πρώτη σύμβαση ή θα πάει στη δραχμή– ο κ. Μητσοτάκης ψήφισε μαζί με τον κ.Τσίπρα η χώρα να πάει στη δραχμή. Άρα, το να προσπαθεί να φοβίσει ο κ. Μητσοτάκης τους κεντρώους ψηφοφόρους με fake news αλά Τραμπ ότι θα τα βρω με τον Βαρουφάκη, ότι είμαι κατά της φύλαξης των συνόρων, δεν γίνεται πιστευτός. Πραγματικά δείχνει ποιο είναι το πολιτικό του ήθος και πώς πολιτεύεται».
Σχετικά με το youth pass παραμονές των εκλογών, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επισήμανε: «Θεωρώ απαράδεκτο από την πλευρά του κ. Μητσοτάκη δέκα μέρες πριν τις εκλογές – δεν υπήρχε στο πρόγραμμά του, που ανακοίνωσε πρόσφατα – να εξαγγέλλει “πάρτε 150 ευρώ”. Είναι περιφρόνηση των πραγματικών προβλημάτων της νέας γενιάς. Απευθύνομαι σε αυτούς και τους λέω: Γυρίστε την πλάτη στην περιφρόνηση της ζωής σας, της ελπίδας σας, της προοπτικής σας και ελάτε να οικοδομήσουμε μαζί την Ελλάδα του μέλλοντος. Κοινωνική κατοικία, χαμηλά ενοίκια για τα νέα ζευγάρια και τους φοιτητές, δημόσιο σχολείο και δημόσιο πανεπιστήμιο για τα παιδιά της μεσαίας τάξης, τους φτωχότερους Έλληνες, για να μπορούν να πάρουν όλα τα εφόδια ώστε να οικοδομήσουν μία καλύτερη ζωή. Οι νέοι δεν πιστεύουν, διότι βλέπουν αδιαφάνεια, ρουσφέτι, αναξιοκρατία. Θέλω να οικοδομήσω ένα κράτος, που θα είναι βαθιά αξιοκρατικό, χωρίς “στρατούς” μετακλητών υπαλλήλων».

Κληθείς να σχολιάσει τον ισχυρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι έχει εμμονή μαζί του, ο κ. Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε δηκτικά: «Έχω επιτεθεί με fake news στον κ. Μητσοτάκη; Έβαλα τον ανιψιό μου να στήσει εις βάρος του κ.Μητσοτάκη το παρακράτος των υποκλοπών; Έβαλα τους βουλευτές μου να μπουν ασπίδα στον ανιψιό μου, στους επιχειρηματίες Λαβράνο-Μπίτζιο; Δεν έχω προσωπικές εμμονές. Έχω μόνο μία εμμονή, την οποία θα καταλάβετε όσο περνούν τα χρόνια και με γνωρίζετε καλύτερα: να κάνω την πατρίδα μου ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα έχει βιώσιμη ανάπτυξη και πολιτικές για τη νέα γενιά. Γιατί πιστεύω ότι η πατρίδα μας δεν θα είναι ποτέ ισχυρή, αν δεν σταθεί στα πόδια της η νέα γενιά».

Ως προς τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα είναι βαθιά πρωθυπουργοκεντρικό. Δεν υπάρχουν θεσμικά αντίβαρα. Όταν λοιπόν θες να κάνεις μία μεγάλη συμμαχική κυβέρνηση, το πρόσωπο πρέπει να εκφράζει τη δυνατότητα συνεργασίας. Ο κ. Μητσοτάκης είναι μονοκομματική κυβέρνηση μαζί με τα “παιδιά” του Καρατζαφέρη και δεν συγκυβερνά με το κόμμα του. Συγκυβερνά με την παρέα του. Το επιτελικό κράτος ήταν ο κ. Μητσοτάκης, οι φίλοι του και ο ανιψιός του. Είναι αυτό κουλτούρα συλλογικής διακυβέρνησης; Πάμε τώρα στον κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει μια συγκεκριμένη πορεία. Υποσχόταν “σεισάχθεια και κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και παρέδωσε δισεκατομμύρια “κόκκινα δάνεια”, τον κόπο και τις θυσίες του ελληνικού λαού στα funds. Έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και έφερε τρίτο μνημόνιο. Το πρόσωπο πρέπει να έχει αξιοπιστία και εντός της χώρας, για να το εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός, και εκτός. Το ποιος δεν θα το πω εγώ. Θα ήταν αλαζονεία. Θα είναι περιφρόνηση της λαϊκής ετυμηγορίας αυτή η συζήτηση να γίνει χωρίς αυτήν τη λαϊκή ετυμηγορία» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης εξηγώντας: «Όταν λέω πρόσωπα κοινής αποδοχής, δεν εννοώ μόνο τον πρωθυπουργό. Εννοώ και υπουργούς. Δηλαδή, σε μία κυβέρνηση συμμαχική, θα βάλουμε υπουργό Εξωτερικών κάποιον που θέλει τις “Πρέσπες του Αιγαίου”; Ή υπουργό Μετανάστευσης κάποιον ο οποίος δεν θέλει τη φρούρηση των συνόρων; Ή υπουργό Υγείας κάποιον που δεν πιστεύει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας; Συνεπώς, το πρόγραμμα και ο πολιτικός προσανατολισμός είναι αυτός που θα δημιουργήσει τις συνθήκες της επιλογής των προσώπων».

Στο ερώτημα αν είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε: «Δεν είμαι ή στον έναν ή στον άλλον κοντά. Είμαστε σε απέναντι όχθες και με τους δύο. Ξέρετε, οι πρακτικές είναι αυτές που δείχνουν το πολιτικό περιεχόμενο του πολιτικού. Δηλαδή μπορεί να μιλάς φιλελεύθερα, αλλά οι πρακτικές σου να είναι αυταρχικές. Μπορεί να μιλάς αριστερά, αλλά οι πρακτικές σου να είναι συντηρητικές. Βλέπω, λοιπόν, δύο πολιτικά πρόσωπα και δύο συστήματα εξουσίας που έχουν ταυτόσημες πρακτικές, από άλλες ιδεολογικές όχθες αλλά στις πρακτικές είναι πάντοτε στην ίδια. Δικαιοσύνη: Σέβονται τη δικαιοσύνη ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας; Αν τη σεβόταν ο κ. Τσίπρας, θα είχε θέσει τον κ. Παππά εκτός ψηφοδελτίων. Είναι καταδικασμένος 13-0 από το Ειδικό Δικαστήριο λόγω των παρεμβάσεων του στον διαγωνισμό.

Ετικέτες: ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ανδρουλάκης: Ανοησία Μητσοτάκη το αφήγημα περί ήρεμων νερών, ποια είναι η απομονωμένη Τουρκία;

27/08/2025 | 17:00
Featured

Μαρινάκης: Ο Ανδρουλάκης διαστρεβλώνει τα λεγόμενά μου, να αποσύρει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον μου

27/08/2025 | 16:11
Featured

Επικοινωνία Ανδρουλάκη – Σαμαρά

10/08/2025 | 13:17
Featured

Ανδρουλάκης για ψηφοφορία Προανακριτικής: Πρωτοφανής καταστρατήγηση του Συντάγματος – Δεν αναγνωρίζουμε το αποτέλεσμα

31/07/2025 | 02:25
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ρέθυμνο: «Λιγότερο Αλκοόλ- Περισσότερη Ζωή»


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκκληση Δαμιανού στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Αιγύπτου: «Κινδυνεύει η ζωή μου»

    290 shares
    Share 116 Tweet 73
  • ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΕΑ: Αναδρομικά  2025: Ποιοι θα δουν ποσά έως 8.500€ και τι ισχύει για όλους τους αποστράτους και ταμεία

    221 shares
    Share 88 Tweet 55
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ- ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ: Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση σύνταξης στα 60 και ποιοι όχι – Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τους συνταξιούχους

    187 shares
    Share 75 Tweet 47
  • Ουκρανικές επιθέσεις στον αγωγό Druzhba: Η Μόσχα μιλά για «τρομοκρατία» – Αντιδράσεις σε Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα

    183 shares
    Share 73 Tweet 46
  • Μονή Σινά: Μοναχοί επιχειρούν να εισέλθουν βίαια στο μοναστήρι – Στο στόχαστρο ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός

    181 shares
    Share 72 Tweet 45
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τη Ρωσία με κυρώσεις: «Θα είναι οικονομικός πόλεμος και όχι παγκόσμιος»

    179 shares
    Share 72 Tweet 45
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πληρωμές και αποζημιώσεις ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Τι θα εισπράξουν αγρότες και κτηνοτρόφοι το επόμενο διάστημα

    111 shares
    Share 44 Tweet 28
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch