Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Αρναούτογλου: Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη -Αλλάζει άρδην το σκηνικό το Σάββατο, κάθετη πτώση θερμοκρασίας

TechTeam από TechTeam
15/11/2023 08:20
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
71
SHARES
151
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Μπορεί η θερμοκρασία ακόμα να μη θυμίζει μέσα Νοεμβρίου, ωστόσο από την Παρασκευή θα αλλάξει άρδην το σκηνικό του καιρού, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Σάκη Αρναούτογλου.

Όπως ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου στο δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΡΤ, το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα σημειωθεί σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ τόνισε πως σε αρκετά μέρη της χώρας θα χρειαστούμε θέρμανση.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως το Σάββατο θα έχουμε μια εξπρές αλλαγή του καιρού από τα βόρεια προς τα νοτιοανατολικά, με χιονοπτώσεις ακόμη και στα 1.000 μέτρα και άνω και επικράτηση ψυχρών βοριάδων, που θα ρίξουν απότομα τον υδράργυρο.

Αρναούτογλου: Αίθριος ο καιρός Τετάρτη και Πέμπτη -Απότομη αλλαγή του σκηνικού από Παρασκευή
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος στο μεγαλύτερο κομμάτι της επικράτειας, ενώ κάποιες παροδικές ασθενείς βροχές υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν στα βορειότερα σημεία της χώρας.

Όπως τόνισε, αντίστοιχη εικόνα θα έχει ο καιρός και την Πέμπτη, με ηλιοφάνεια, αραιές συννεφιές και πιθανότητα για παροδικές βροχές στο ανατολικό Αιγαίο.

Αναφορικά με την αλλαγή του σκηνικού το Σαββατοκύριακο, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως πρόκειται για κακοκαιρία εξπρές που θα επηρεάσει το σύνολο της χώρας με βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε ορεινές και πολύ ορεινές περιοχές.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου της ΕΡΤ, από την Παρασκευή ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει, με βροχές στα βορειοδυτικά και στα βόρεια.

Το Σάββατο αναμένεται «αλλαγή-εξπρές» του καιρού από τα βόρεια προς τα νότια, με βροχές σύντομης διάρκειας.

Παράλληλα, θα επικρατήσουν πιο ψυχροί βοριάδες που θα ρίξουν αισθητά την θερμοκρασία σε όλη τη χώρα.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι και το Σαββατοκύριακο από τον Σάκη Αρναούτογλου

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ την Τετάρτη
Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα στα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και την ανατολική Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και στην κεντρική Μακεδονία θα ενισχυθούν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια και ανατολικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 20 με 22 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 23 με 25 και τοπικά στα νότια έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία -Θράκη

Αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και τις βραδυνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην ανατολική Θράκη.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερέα, Δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και τις βραδυνές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί 4 με 5 και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 5, τοπικά έως 6 μποφόρ. Από τις βραδινές ώρες βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, κυρίως στα νότια
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 και στην Κρήτη έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Σχετικά αίθριοςν αναμένεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία

Γενικά αίθριος ανεμένεται ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από τις βραδυνές ώρες βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση με βαθμιαία ενίσχυση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός και στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και από τις βραδινές ώρες βορειοδυτικοί, τοπικά στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από τις βραδινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες: καιρός

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Καιρός: Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Επτά μποφόρ στο Αιγαίο

15/08/2025 | 06:00
Featured

Καιρός σήμερα: Εξασθενούν οι άνεμοι και πέφτει η θερμοκρασία

14/08/2025 | 06:00
Featured

Καιρός: Ζέστη και ισχυροί βοριάδες και σήμερα – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 10 περιφέρειες

13/08/2025 | 13:33
Featured

Τετάρτη με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά

13/08/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΔΝΤ: Επιτυχία για την ελληνική οικονομία – Προβλέπει αύξηση του ΑΕΠ κατά 2,5% το 2023


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου – Η αξέχαστη «Ρίτσα-Μάρθα» του «Στο Παρά Πέντε»

    578 shares
    Share 231 Tweet 145
  • Κλιμακώνει ο Ερντογάν: Τουρκικές παρεμβάσεις απειλούν να «κόψουν» την ενεργειακή και ψηφιακή ραχοκοκαλιά της Ανατολικής Μεσογείου

    242 shares
    Share 97 Tweet 61
  • Καταγγελίες Κεφαλογιάννη: «5 fake news μέσα σε 24 ώρες- Εγκληματικό και επικίνδυνο αυτό που είπε ο Πελετίδης για το 112»

    226 shares
    Share 90 Tweet 57
  • ΦΩΤΙΑ ΠΑΤΡΑ: Ομολόγησε 19χρονος για τον εμπρησμό στα Συχαινά – Νέα στοιχεία και τρεις συλλήψεις για τις φωτιές στην Αχαΐα

    213 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Παρέμβαση Μητσοτάκη στην τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία: Τα σύνορα δεν αλλάζουν δια της βίας

    200 shares
    Share 80 Tweet 50
  • Ενίσχυση κινήτρων για υπαγωγή σε ρύθμιση οφειλών προς την Εφορία – Πότε δεν ασκείται ποινική δίωξη

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ! Πώς και πότε μπορώ να βγω στη σύνταξη πριν τα 62 έτη και τα τελευταία νέα για τα αναδρομικά στρατιωτικών 

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch