Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Champions League 2024: Συναγερμός απόψε και αύριο σε Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη μετά τις απειλές του ISIS για μακελειό

Newsroom από Newsroom
09/04/2024 19:28
Ενημερώθηκε: 09/04/2024 20:06:49
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
355
SHARES
755
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε συναγερμό είναι οι Αρχές σε Λονδίνο, Μαδρίτη και Παρίσι, εξαιτίας της απειλής του ISIS για επιθέσεις στο Champions League.

Η αστυνομία στη Μαδρίτη και το Παρίσι έχει ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας πριν από τους προημιτελικούς του Champions League αυτής της εβδομάδας μετά από μια απειλή από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Ο ISIS απειλεί το Champions League με ανατριχιαστική φωτογραφία: «Σκοτώστε τους όλους»
Στο Λονδίνο, η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι διαθέτει σχέδιο για τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ της Άρσεναλ και της Μπάγερν Μονάχου στο στάδιο Emirates.

«Πιθανή η επίθεση στο Λονδίνο»
Ο αναπληρωτής υποδιοικητής Ade Adelekan, που επιβλέπει την αστυνόμευση του Λονδίνου την Τρίτη, δήλωσε στη MailOnline ότι η δύναμη ήταν «ενήμερη» για την απειλή και διαβεβαίωσε το κοινό ότι υπήρχε ένα «ισχυρό σχέδιο αστυνόμευσης».

«Το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής στο Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει “σημαντικό”, που σημαίνει ότι μια επίθεση είναι πιθανή, και συνεργαζόμαστε στενά με τους συναδέλφους μας από την Αντιτρομοκρατική κατά τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων εδώ στο Λονδίνο, για να λάβουμε υπόψη κάθε σχετική πληροφορία που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να κρατήσουμε τους παρευρισκόμενους ασφαλείς», δήλωσε ο κ. Adelekan.

Αναπτύσσονται 2.000 αστυνομικοί στην Ισπανία μετά την απειλή του ISIS για μακελειό στο Champions League
Αν και το υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας τόνισε ότι ο συναγερμός για τρομοκρατία στη χώρα παραμένει στο επίπεδο τέσσερα, από πέντε, δήλωσε ότι 2.000 αστυνομικοί από την εθνική αστυνομία και τις δυνάμεις της πολιτοφυλακής θα αναπτυχθούν για να βοηθήσουν τη δημοτική αστυνομία να περιπολεί στο παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι σήμερα και Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ την Τετάρτη.

«Αυτή η ανάπτυξη συντονίζεται και υποστηρίζεται από τα μέτρα σε επίπεδο κράτους που θεσπίζονται στο πλαίσιο του σχεδίου αντιτρομοκρατικής πρόληψης, προστασίας και αντιμετώπισης», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

«Η κυβέρνηση και οι κρατικές δυνάμεις ασφαλείας έχουν λάβει όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες για να εγγυηθούν την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των θεατών στις δύο αθλητικές διοργανώσεις – καθώς και την ασφάλεια των Ισπανών πολιτών στο σύνολό τους – ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες γνωρίζοντας ότι η Ισπανία είναι μία από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο».

Σε συναγερμό και το Παρίσι
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρμανέν, δήλωσε ότι η ασφάλεια γύρω από τον αγώνα της Τετάρτης στο Παρίσι μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπαρτσελόνα «ενισχύεται σημαντικά» μετά από μια «απειλή» από τον ISIS.

«Είδαμε, μεταξύ άλλων, μια ανακοίνωση από το Ισλαμικό Κράτος που στοχεύει ειδικά τα γήπεδα», δήλωσε ο Νταρμανέν, ενώ επισήμανε ότι ο ISIS είχε καλέσει σε «επίθεση σε αθλητικό χώρο» πριν από περίπου 10 ημέρες.

«Όλα τα αθλήματα μπορούν να επηρεαστούν», πρόσθεσε.

Μια πηγή προσκείμενη στο θέμα δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Το Ισλαμικό Κράτος απείλησε τα προημιτελικά του Champions League, όχι συγκεκριμένα στη Γαλλία, μέσω ενός εκ των μέσων επικοινωνίας του».

Η Γαλλία αύξησε την ασφάλειά της στο υψηλότερο επίπεδο, urgence attentat (επείγουσα επίθεση), μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα τον περασμένο μήνα, κατά την οποία σκοτώθηκαν 144 άνθρωποι. Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση – ισχυρισμός που επιβεβαιώθηκε από τις αμερικανικές και γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Βρετανικές αντιτρομοκρατικές πηγές δυσκολεύονταν να θυμηθούν προηγούμενη φορά που ο ISIS είχε διαφημίσει ότι σκόπευε να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε συγκεκριμένο στόχο και στη συνέχεια τις πραγματοποίησε.

Αυτό που έχει παρατηρηθεί στο παρελθόν είναι μια απειλή για μια εκδήλωση υψηλού προφίλ, όπως οι εορτασμοί της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, η οποία απέτυχε να υλοποιηθεί, αλλά η οποία, στα μάτια του ISIS, παρείχε μια προπαγανδιστική ώθηση.

Η απειλή του ISIS για το Champions League
Ο ΙSIS με μια φωτογραφία στο διαδίκτυο απειλεί με επιθέσεις στα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια των προημιτελικών του Champions League σήμερα και αύριο.

Όπως μετέφερε το ισπανικό «ondacero.es» το Ισλαμικό κράτος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα τέσσερα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τα ματς της πρώτης φάσης των προημιτελικών του Champions League, την Τρίτη (9/4) και την Τετάρτη (10/4), απειλώντας ότι θα επιτεθεί σε αυτά κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Η ανάρτηση έγινε από τα Μέσα Al-Azaim και το Sarh al-Khilafah, τα οποία αναπαράγουν τα μηνύματα του ISIS, ενώ στη φωτογραφία αναγράφεται η φράση «Σκοτώστε τους όλους», με φόντο τα τέσσερα γήπεδα που φιλοξενούν αυτό το διήμερο τους αγώνες: το «Emirates» της Άρσεναλ, που φιλοξενεί την Μπάγερν, το «Παρκ Ντε Πρενς» της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, το «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο, που θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ, και το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα φιλοξενήσει τη Μάντσεστερ Σίτι.

https://twitter.com/partidazocope/status/1777446990063824957

Στα γήπεδα, ούτως ή άλλως, τα μέτρα είναι αυξημένα αυτό το διάστημα, ωστόσο οι Αρχές στις τρεις χώρες που φιλοξενούν τα ματς έχουν ειδοποιηθεί για αυτές τις απειλές και λαμβάνουν εκτεταμένα μέτρα.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει καταστήσει σαφές σε πολλές περιπτώσεις ότι εστιάζει σε «ήπιους στόχους» για τις επιθέσεις του, όπως μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

 

 

Ετικέτες: ISISμέτρα

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΔΕΘ: Μέτρα για μόνιμες φορολογικές ελαφρύνσεις και στήριξη της οικογένειας ανακοινώνει σε λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης

06/09/2025 | 08:00
Featured

«Κλειδώνει» το «καλάθι» της ΔΕΘ: Ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη, ενισχύσεις για ευάλωτους, παρεμβάσεις για το στεγαστικό

31/08/2025 | 21:13
Featured

Ξεκίνησε ο καύσωνας, καμίνι όλη η χώρα – Πού θα φτάσει και τους 43 βαθμούς το θερμόμετρο σήμερα

22/07/2025 | 12:13
Featured

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων τη Δευτέρα

20/07/2025 | 19:39
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τα μέτρα κατά του bullying στα σχολεία: Η πλατφόρμα για καταγγελίες, οι αποβολές, τα κινητά, ο ρόλος των γονέων


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία: 24χρονος νεκρός, ένας τραυματίας στο Δερβένι – Αγροτικό τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

    435 shares
    Share 174 Tweet 109
  • Κρητική μαφία: Αρχιμανδρίτης, Καμμένος και «Αμερικανοί» – Η δικογραφία-φωτιά, τα νέα ηχητικά και το παρασκήνιο για τον θρόνο των Χανίων

    209 shares
    Share 84 Tweet 52
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ-Προσωπική διαφορά: τι αλλάζει από ΔΕΘ έως 2026 — Νέος “δείκτης μισθών”, αυξημένες εισφορές και ποιοι θα δουν πραγματικές αυξήσεις

    239 shares
    Share 96 Tweet 60
  • Ο Τραμπ απειλεί με τιμωρητικούς δασμούς την ΕΕ για το πρόστιμο στην Google

    141 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ-Αναδρομικά αποστράτων: Πληρωμές έως 5.500 ευρώ, αλλαγές στην προσωπική διαφορά και νέα επιδόματα

    140 shares
    Share 56 Tweet 35
  • ΝΕΑ ΔΥΠΑ-Επίδομα 250€: Ποιοι θα το πάρουν τον Νοέμβριο — Όλα τα άλλα επιδόματα για ανέργους, οικογένειες και μητέρες

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
  • Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη – Παραδόθηκε το πόρισμα της επιτροπής των ιατροδικαστών

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch