Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Χατζηδάκης: «Το 2026 έρχονται κι άλλα μέτρα στήριξης»

TechTeam από TechTeam
21/09/2025 17:00
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Παράθυρο για «ένα ακόμα πακέτο στήριξης» το 2026 ανοίγει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “RealNews” δήλωσε, «βρισκόμαστε στα μέσα της τετραετίας και είναι απολύτως λογικό να υπάρχει μια δημοσκοπική κάμψη. Συνέβη και στην προηγούμενη θητεία της κυβέρνησης, αλλά τελικά η Νέα Δημοκρατία κέρδισε την αυτοδυναμία. Ακόμη και σήμερα, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία προηγούνται με σημαντική διαφορά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία βρίσκονται σε ατελείωτη σύγχυση. Εμείς οφείλουμε, λοιπόν, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και τις μεταρρυθμίσεις. Για να μπορούμε το 2027 να πούμε στους πολίτες: το είπαμε, το κάναμε! Και είμαι βέβαιος ότι τότε οι πολίτες θα αντιληφθούν ότι η μόνη δύναμη σταθερότητας και προοπτικής για την πατρίδα μας είναι η Νέα Δημοκρατία», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Για την ακρίβεια
Για το πρόβλημα της ακρίβειας, «είναι αλήθεια ότι υπάρχει συσσωρευμένη ακρίβεια κι εδώ και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. Οι πρωτοβουλίες που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι, όμως, μια απάντηση στο πρόβλημα αυτό, με παραπάνω χρήματα κατευθείαν στην τσέπη των πολιτών. Χωρίς να παρεμβάλλονται ενδιάμεσοι, όπως μας ζητούσε δηλαδή η αντιπολίτευση που δεν τη νοιάζει ίσως η μείωση των άμεσων φόρων και έχει κολλήσει με το ΦΠΑ».

Φέρνει, μάλιστα, και ενδεικτικά παραδείγματα, όπως: «Μια οικογένεια με τρία παιδιά θα έχει κέρδος 1.650 ευρώ τον χρόνο, ποσό που είναι παραπάνω από ένα μισθό. Το ίδιο ισχύει και για τους νέους μας έως 25 ετών που θα έχουν μηδενική φορολογία. Επίσης, μία πολύτεκνη οικογένεια μπορεί να έχει κέρδος που ξεπερνά και τις 4.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτά μόνο από τις μεγάλες μειώσεις φόρων που ανακοινώθηκαν. Χωρίς να υπολογίζονται η επιστροφή ενός ενοικίου στους ενοικιαστές και το μόνιμο επίδομα των 250 ευρώ σε συνταξιούχους με πιο χαμηλά εισοδήματα, που θα καταβληθούν τον Νοέμβριο. Ούτε οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων το 2026. Δεν ισχυρίζομαι φυσικά ότι οι Έλληνες τρώνε με χρυσά κουτάλια. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, εμείς δεν παριστάνουμε τους θαυματοποιούς. Το “προνόμιο” αυτό ανήκει αυτό στην αντιπολίτευση με τα λεφτόδεντρά της!».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ  16/09/2025  11:55
Χατζηδάκης: Ενισχύουμε το εισόδημα των Ελλήνων με συγκεκριμένα μέτρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ  14/09/2025  11:52
Χατζηδάκης: Με τη ΝΔ η χώρα πηγαίνει ψηλότερα, όχι με λεφτόδεντρα της αντιπολίτευσης
Το «καλάθι της ΔΕΘ»
Στην κριτική ότι από το λεγόμενο «καλάθι της ΔΕΘ» αποκλείστηκαν μεγάλες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ο Κ. Χατζηδάκης απαντά ως εξής: «Διερωτώμαι ποιες είναι αυτές οι μεγάλες κοινωνικές ομάδες, όταν κερδισμένοι βγαίνουν 4 εκατομμύρια Έλληνες σε σύνολο περίπου 6,5 εκατομμυρίων που υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις. Οι μειώσεις φόρων αφορούν προφανώς και στους ελεύθερους επαγγελματίες! Όπως αφορούν ασφαλώς και στις οικογένειες με παιδιά, στους νέους, στους συνταξιούχους, στους μισθωτούς, στους κατοίκους των ακριτικών νησιών και των μικρών χωριών. Πέρα από τις μειώσεις φόρων, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις επηρεάζει θετικά και η μείωση του μη μισθολογικού κόστους, διότι οι εργαζόμενοί τους θα πληρώνουν λιγότερους φόρους».

ADVERTISEMENT
SKIPAds by
Ενώ, την ίδια ώρα, τρέχουν και «τα νέα προγράμματα που παρέθεσε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του, ύψους 2,2 δισεκ. ευρώ τόσο για τη στήριξη της ρευστότητας όσο και των επενδυτικών τους σχεδίων. Με τους πόρους να προέρχονται είτε από το Ταμείο Ανάκαμψης, είτε από το ΕΣΠΑ, είτε από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, είτε από τα νέα ευρωπαϊκά Ταμεία».

Advertisment

Scroll to continue
Στο ερώτημα δε, αν υπάρχει δημοσιονομικό περιθώριο για θετικές εκπλήξεις κατά την κατάθεση του προϋπολογισμού, δηλώνει: «Στην κυβέρνηση έχουμε αποδείξει ότι στόχος μας είναι όταν δημιουργούνται πλεονάσματα αυτά να επιστρέφουν στην κοινωνία με τη μορφή κοινωνικού μερίσματος. Όμως, μην ξεχνάτε ότι μόλις ανακοινώθηκαν τα μέτρα και δεν έχουν ψηφισθεί καν από τη Βουλή. Σε κάθε περίπτωση, κάθε χρόνο εξαντλούμε τα περιθώρια του προϋπολογισμού και των ευρωπαϊκών δημοσιονομικών κανόνων. Όσο καλύτερα πάμε από πλευράς ανάπτυξης και μείωσης της φοροδιαφυγής τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα πακέτα στήριξης της κοινωνίας. Και το 2026 θα ακολουθήσει ένα ακόμα πακέτο στήριξης», προαναγγέλλει στο δια ταύτα.

Κριτική για το ΠΑΣΟΚ
Στην κριτική του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι «δυστυχώς διολισθαίνει στην εύκολη λύση των λεφτόδεντρων, όπως παλαιότερα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, όπως απέδειξε το Υπουργείο Οικονομικών, οι εξαγγελίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στοιχίζουν, με συντηρητικούς υπολογισμούς, περίπου 4 δισεκ. ευρώ τον χρόνο, στα οποία θα πρέπει φυσικά να προσθέσει και τις πρωτοβουλίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις οποίες το ΠΑΣΟΚ δεν αποτιμά αρνητικά. Όλα αυτά την ώρα που γνωρίζουμε όλοι μας ποιο ήταν το όριο δαπανών που θέτουν οι ευρωπαϊκοί κανόνες, δηλαδή μόλις 1,76 δισεκ. ευρώ».

Όμως, διαμηνύει, «αν, ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να παραβιάσει τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ και να ενεργοποιήσει ξανά τη διαδικασία επιτήρησης της ελληνικής οικονομίας, τότε θα πρέπει να βγει να το πει στους Έλληνες. Αλλά πιστεύω ότι στην πραγματικότητα το δόγμα της αντιπολίτευσης είναι ότι εκείνοι είναι οι καλοί άνθρωποι που θέλουν να δίνουν στους πολίτες, ενώ εμείς είμαστε οι “κακοί” που δεν θέλουμε να δίνουμε! Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του!».

Ερωτηθείς για όσα συμβαίνουν στη Γαλλία, σημειώνει ότι η περίπτωση της ευρωπαϊκής αυτής χώρας «υπογραμμίζει ότι οφείλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι σε μια σοβαρή οικονομική πολιτική, χωρίς να καταφεύγουμε σε μαγικές συνταγές και λεφτόδεντρα. Και ταυτόχρονα την αξία της πολιτικής σταθερότητας». Ταυτοχρόνως, «η πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού μέχρι σήμερα είναι απολύτως ομαλή. Και αυτή την ώρα στην Ελλάδα έχουμε μια κυβέρνηση, με την οποία κάνουμε σταθερά βήματα μπροστά».

«Δεν θα απεμπολήσουμε τα εθνικά μας δίκαια και τα εθνικά μας συμφέροντα»
Στο ερώτημα, επίσης, τι αναμένει η ελληνική κυβέρνηση από την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, ο Κ. Χατζηδάκης διαβεβαιώνει ότι «σταθερά πιστεύουμε ότι η ειρηνική συνύπαρξη της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι η καλύτερη επιλογή. Σε αυτό το πλαίσιο επιδιώκουμε να έχουμε ανοιχτούς διαύλους».

«Αυτό δεν σημαίνει, όμως» – διευκρινίζει – ότι «σε καμία περίπτωση ότι θα απεμπολήσουμε τα εθνικά μας δίκαια και τα εθνικά μας συμφέροντα. Και γι’ αυτό, την ίδια στιγμή, ενισχύουμε την αποτρεπτική ισχύ της πατρίδας μας. Μόνο το τελευταίο εξάμηνο έχουμε προβεί σε μια σειρά από πρωτοβουλίες: ο θαλάσσιος χωροταξικός σχεδιασμός, η ανακήρυξη των θαλάσσιων πάρκων. Και τώρα τις τελευταίες ήμερες είχαμε την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους της Chevron για έρευνες υδρογονανθράκων νοτίως της Κρήτης. Καθώς ακόμα και την έγκριση για την τέταρτη φρεγάτα Belharra από το ΚΥΣΕΑ».

Για την προσχώρηση Ανδρέα Λοβέρδου στη ΝΔ
Η συνέντευξη κλείνει με τα πολιτικά ανοίγματα της κυβέρνησης προς το Κέντρο, με αφορμή και την περίπτωση του Ανδρέα Λοβέρδου: «Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα που ξεκινά από τη δημοκρατική δεξιά και φτάνει μέχρι την κεντροαριστερά. Αυτό ήταν άλλωστε που είχε οραματιστεί και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Παράλληλα, ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδας. Προφανώς και στις εκλογές του 2019 και του 2023 μάς ψήφισαν και αρκετοί πολίτες οι οποίοι παλαιότερα ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να ενοχοποιήσουμε. Ας μην ξεχνάμε, επίσης, ότι με πολλά από τα στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση Σαμαρά. Σε κάθε περίπτωση, κάθε πολιτικό κόμμα επιδιώκει να παίρνει παραπάνω ψήφους. Kαι στο κάτω κάτω δεν προσχωρούμε εμείς στις απόψεις άλλων, πολιτικοί από άλλα κόμματα έχουν προσχωρήσει κατά καιρούς στη Νέα Δημοκρατία», σημειώνει κλείνοντας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

 

 

Ετικέτες: χατζηδάκης

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Χατζηδάκης για Chevron – HELLENiQ Energy: Για την ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας διεθνώς, μιλάμε με έργα

11/09/2025 | 20:00
Featured

Χατζηδάκης: Θα ανακοινώσουμε μείωση άμεσων φόρων στη ΔΕΘ

26/08/2025 | 10:00
Featured

Χατζηδάκης για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό: Περιμένουμε να συμφωνήσουν σε ένα ξεκάθαρο πλαίσιο

04/06/2025 | 07:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Χατζηδάκης στον ΣΚΑΪ 100.3 για την εκλογή του στο ΕΛΚ: «Η αλλαγή στην εικόνα της χώρας, συνετέλεσε και στην δική μου εκλογή»

01/05/2025 | 18:00
Load More

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Αποκλειστικό: Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνει νέο κόμμα τον Οκτώβριο – Στήριξη από τον Κώστα Καραμανλή και δυναμική 9%-13%

    506 shares
    Share 202 Tweet 127
  • Θεσσαλονίκη: Σοκ με 50χρονο που έπνιξε την αδελφή του – Το παρασκήνιο της οικογενειακής τραγωδίας

    221 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Παρέμβαση Τραμπ για τη μη έκδοση διαβατηρίων σε τρανσέξουαλ

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Ευλογιά: 250.000 θανατώσεις ζώων, 600 εκατ. ευρώ ζημιές – Σε κίνδυνο η φέτα και η κτηνοτροφία

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
  • Reuters: Ο Τραμπ «μαλακώνει» τις αντιδράσεις του για Ουκρανία και Γάζα – Πώς η αλλαγή τακτικής ενθαρρύνει ρωσικές επιθέσεις

    95 shares
    Share 38 Tweet 24
  • Χάος σε μεγάλα αεροδρόμια σε Βερολίνο, Βρυξέλλες και στο Χίθροου λόγω κυβερνοεπιθέσεων

    255 shares
    Share 102 Tweet 64
  • Γιορτή σήμερα 21 Σεπτεμβρίου, εορτολόγιο: Προφήτης Ιωνάς

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch