Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ: Μαζεύουν υπογραφές για αναβολή των εκλογών – «Όχι» από Κασσελάκη

TechTeam από TechTeam
24/02/2024 14:20
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
202
SHARES
429
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς στελέχη συγκεντρώνουν υπογραφές για αναβολή των εκλογών για πρόεδρο με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει «όχι» και να τονίζει «λυπάμαι δεν μπορώ. Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , Στέφανος Κασσελάκης, μπαίνοντας στην αρένα του Συνεδρίου πέρασε μπροστά από το τραπέζι όπου συλλέγονταν οι υπογραφές για την αναβολή των εκλογών.
Τότε, οι παριστάμενοι του είπαν: «Πρόεδρε, θα υπογράψεις;» και ο κ. Κασσελάκης ανταπάντησε, κατά πληροφορίες: «Λυπάμαι δεν μπορώ. Δεν μπορώ να γίνω Ιφιγένεια».

Το κείμενο για τη συλλογή υπογραφών:
Ως ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωρίζοντας

την ταλαιπωρία και την κούραση που έχουν υποστεί τα μέλη μας από τις αλλεπάλληλες διαδικασίες και τις αποχωρήσεις μελών μας και
τη σημαντική εργασία που έχει γίνει για την ανασυγκρότηση των οργανώσεών, η οποία εξελίσσεται με στόχο να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Αλλά πάνω από όλα γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας μπροστά στη μάχη, πραγματική μάχη, των ευρωεκλογών που θα καθορίσει εν πολλοίς το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεωρούμε ότι

Ο Πρόεδρος και τα Οργανα κάθε βαθμού έχουν την απόλυτη υποχρέωση να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και αποφασιστικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πλήξει περαιτέρω την αξιοπιστία μας, και, στη συνέχεια, με άνεση χρόνου, να προχωρήσουμε στην αναγκαία οργανωτική και καταστατική αναδιοργάνωση του κόμματος που θα του επιτρέψει να παίξει τον ρόλο που όλες και όλοι θέλουμε για το παρόν και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας.

ADVERTISEMENT

Ως εκ τούτου
Ζητάμε από το Σώμα του Συνεδρίου να καταψηφίσει οποιαδήποτε διαδικασία για εκλογή Προέδρου.

Νωρίτερα ο Σωκράτης Φάμελλος τάχθηκε υπέρ της αναβολής των εκλογών, με πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη να ζητούν «καθαρή λύση».

«Καθαρή λύση» διαμηνύουν πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη
Στην πρόταση αυτή πηγές κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ανέφεραν «η απάντηση είναι: καθαρές λύσεις» και εξηγούσαν ότι αυτό σημαίνει προσφυγή στην βάση του κόμματος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Την ίδια ώρα επικρατεί αναταραχή στο προεδρικό στρατόπεδο καθώς υπάρχουν ισχυρές φωνές που θέλουν καθαρή λύση από το Συνέδριο που εκπροσωπεί τη βάση και είναι το ανώτατο όργανο.

Φάμελλος: Θα έπρεπε να συζητάμε για τις θέσεις μας και όχι για μία πιθανή εκλογή προέδρου
Ο πρόεδρος τη ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας Στο Κόκκινο και αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές εξέφρασε την άποψη πως δεν θα πρέπει να στηθούν τώρα κάλπες.

«Αν μπορούσα να κάνω μία παρέμβαση μέσα από το Κόκκινο θα ήταν για να συζητήσουμε για αυτά που λένε οι θέσεις μας. Τι κόμμα θα έχουμε, πώς θα λύσουμε τα προβλήματα που είχαμε» σημείωσε και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο:
«Αν λοιπόν τώρα συζητάμε ξανά για μία πιθανή εκλογή προέδρου, λέω πιθανή γιατί και δεν είμαι σίγουρος και δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξουμε σε αυτή την ιστορία γιατί έχουμε ευρωεκλογές μπροστά μας.
Θα έπρεπε να σχεδιάσουμε τη μάχη για τα δημόσια πανεπιστήμια που είναι τις επόμενες δύο εβδομάδες και να σχεδιάσουμε και τη μάχη των ευρωεκλογών» ανέφερε.

«Είμαι πολύ προβληματισμένος από τις εξελίξεις. Οι ευθύνες κατανέμονται σχεδόν παντού. Τα μέλη του κόμματος δεν έχουν ευθύνη για αυτή την εξέλιξη που υπάρχει πέρα από ένα βέρτιγκο που βλέπω πολλές φορές να εκφράζεται μία τοξικότητα στο διαδίκτυο» τόνισε παράλληλα.

Όπως είπε ο Σωκράτης Φάμελλος, «όσο πιο ψηλά είσαι τόσο μεγαλύτερη ευθύνη έχεις για τον χώρο που υπηρετείς. Και αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνω και εγώ την ευθύνη που μου αναλογεί γιατί η θέση του προέδρου της ΚΟ είναι μία πολύ μεγάλη ευθύνη. Πίστευα ότι ο κύκλος της εσωτερικής συζήτησης έκλεισε μετά τις αποχωρήσεις που έγιναν χωρίς πολιτική συζήτηση και πλήγωσαν τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ».

Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί
Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης λίγες ώρες πριν από την ομιλία της Ολγας Γεροβασίλη εξαπέλυσε νέα επίθεση και με ανάρτησή του στο instagram επαναφέρει, όπως είπε και στην ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος τα περί υπονομευτών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  24/02/2024  12:36
Επίθεση από Κασσελάκη πριν την ομιλία Γεροβασίλη: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί
Στο μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες που ανέβασε γράφει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από την ομιλία του.
«Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς.
Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα.
Η κοινωνία με έφερε εμένα».

Στο πλαίσιο αυτό το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη και των κορυφαίων στελεχών του κόμματος.
Εν τω μεταξύ η σημερινή διαδικασία συνεχίζεται με τοποθετήσεις συνέδρων.

Μάλαμα: Τέρμα πια στην εσωστρέφεια και την πολιτική υπονόμευση
Σκληρή κριτική σε όσους συντηρούν την εσωστρέφεια και σε όσους αμφισβητούν την εκλογή αρχηγού άσκησε η βουλευτής Κυριακή Μάλαμα.

Στην τοποθέτησή της ανέφερε: «Στο Συνέδριο που είναι κρίσιμο θα αναμετρηθούμε με τον ίσκιο μας, θα πρέπει να βγούμε στην παραγωγή πολιτικής πρότασης, να τελειώνουμε με τον αρχηγισμό που κρύβουμε μέσα μας και να μιλήσουμε με τους πολίτες. Χθες το Συνέδριο ήταν γεμάτο με άδειες καρέκλες. Κουράστηκαν τα μέλη με τους ανταγωνισμούς για την επιρροή στα όργανα, κουράστηκαν να φτιάχνουν κόμματα και κομματάκια. Εκλέξαμε πρόεδρο στην βάση του καταστατικού που εμείς ψηφίσαμε. Οι παλιοί σύντροφοι που έχασαν ενώ είχαν ψηφίσει το καταστατικό και ενώ δεν είχαν αμφισβητήσει την διαδικασία, έφυγαν χωρίς να αποδεχθούν την απόφαση των μελών, προβάλλοντας ότι διαφυλάσσουν τις καρέκλες της ιδεολογικής τους καθαρότητας. Μας απογοήτευσαν μας εξέθεσαν αλλά θα κριθούν όπως θα κριθούμε όλοι μας. Τώρα σηκώθηκαν πάλι οι σημαίες της κομματικής ορθοδοξίας από κάποιους γιατί τους ενόχλησε το ερωτηματολόγιο. Δεν δεχόμαστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κόμματος; Είναι τα στελέχη που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο σε όλα ή για να βρουν μία φαρδιά καρέκλα που να χωρά την φιλοδοξία τους». Η κ. Μάλαμα έκανε λόγο για «πολιτική δολιοφθορά στον ΣΥΡΙΖΑ» για να φέρει χαμηλά ποσοστά και πρόσθεσε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράψει χαμηλά ποσοστά θα είναι αποτέλεσμα της εσωστρέφειας. Ρώτησε μάλιστα εάν εκείνοι που δεν έχουν απολογηθεί για τα χαμηλά ποσοστά των δημοτικών εκλογών ζητούν τώρα ευθύνη για τα χαμηλά δημοσκοπικά ποσοστά.

Καφαντάρη: Το συνέδριο μας αφορά την κοινωνία, το έχουμε καταλάβει;
«’Αλλη μια εσωκομματική διαδικασία θα βοηθήσει την πορεία του κόμματος μας για επιστροφή σε κυβερνητική τροχιά;», σχολίασε η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, τονίζοντας ότι «πρέπει να βγούμε από το συνέδριο μας με ενιαίο ομογενοποιημένο πολιτικό λόγο, να υπάρξει ουσιαστική επανεκκίνηση του κόμματός μας σήμερα». «Όλοι μαζί συντεταγμένα να δουλέψουμε για πολιτικές διεξόδους από την γκρίζα πραγματικότητα της κυβέρνησης», πρόσθεσε. Σημείωσε ότι «το συνέδριο μας πραγματικά είναι η τελευταία ευκαιρία για διατύπωση ουσιαστικής πρότασης διεξόδου που βιώνουμε και βιώνει η κοινωνία». «Ο κόσμος λέει: ‘γιατί μεταξύ σας τρώγεστε; Για τις καρέκλες;’ Δεν μας αξίζει αυτή η εικόνα», σχολίασε. «Είμαστε ένα κόμμα που βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια, είμαστε ένα κόμμα που θέλουμε να ξανακυβερνήσουμε. Το συνέδριο μας αφορά την κοινωνία. Το έχουμε καταλάβει;», είπε. «Βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς, έλλειψη συντροφικότητας και συλλογικότητας δυστυχώς χαρακτηρίζουν πολλούς από μας», «κάποια στιγμή να ακούγεται η φωνή της βάσης, να δημιουργήσουμε τους διαύλους επικοινωνίας ώστε αδιαμεσολάβητα να ακούγεται η βάση κάτι που προσπαθεί ο πρόεδρος μας, Στέφανος Κασσελάκης», ανέφερε.

 

Ετικέτες: εκλογέςΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΣΥΡΙΖΑ
Προηγούμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ της αναβολής των εκλογών ο Φάμελλος – «Οχι» λέει ο Κασσελάκης

Επόμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ- Άναψαν τα αίματα στο Συνέδριο : Υποστηρικτές Κασσελάκη γιούχαραν τον Ραγκούση – Βίντεο

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Δημοσκόπηση MRB: Ανεβάζει πάλι τη συσπείρωσή της η Ν.Δ. – Από πού κερδίζει η «Πλεύση»

11/04/2025 | 21:30 - Ενημέρωση 12/04/2025 | 06:46
Featured

Τι δείχνουν τρεις νέες δημοσκοπήσεις σε OPEN, MEGA, Attica

11/04/2025 | 07:00
Featured

Άνοδος για τη Νέα Δημοκρατία, στο 12,3% η διαφορά με την «Πλεύση Ελευθερίας»

10/04/2025 | 23:00 - Ενημέρωση 11/04/2025 | 04:56
Featured

Δημοσκόπηση Real Polls: Πρώτη η ΝΔ, ανεβαίνουν τα ποσοστά -Δεύτερη η Ζωή, στο 10,5% το ΠΑΣΟΚ

10/04/2025 | 21:31
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Μπαράζ τροπολογιών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία: Στο επίκεντρο ακρίβεια, μισθοί στο Δημόσιο και δανειολήπτες

09/04/2025 | 21:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Παπαδημητρίου: Παλινωδεί πιεζόμενος – Ποιοι τον πιέζουν;

07/04/2025 | 15:00
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Γ. Καραμέρος: Η κυβέρνηση λέει σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους και δικαιούχους επιδομάτων να κάνουν Πάσχα με δανεικά

06/04/2025 | 20:00
Featured

Δημοσκόπηση Marc: Τα κριτήρια της ψήφου των Ελλήνων – Τι Κυβέρνηση θέλουν

03/04/2025 | 22:00 - Ενημέρωση 04/04/2025 | 02:26
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ- Άναψαν τα αίματα στο Συνέδριο : Υποστηρικτές Κασσελάκη γιούχαραν τον Ραγκούση - Βίντεο


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Σεισμός στη Μήλο: Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι για την Ελλάδα και τον κίνδυνο νέου μεγάλου σεισμού

    937 shares
    Share 375 Tweet 234
  • ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στον αέρα οι αγρότες: Καθυστερήσεις, και αδικίες στις συνδεδεμένες 2024- Τι γίνεται με το ΟΣΔΕ 2025

    431 shares
    Share 172 Tweet 108
  • Πάπας Φραγκίσκος: Οι πρώτες φωτογραφίες του τάφου του – Κοσμοσυρροή στο λαϊκό προσκύνημα

    301 shares
    Share 120 Tweet 75
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    237 shares
    Share 95 Tweet 59
  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    299 shares
    Share 120 Tweet 75
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    1004 shares
    Share 402 Tweet 251
  • Απόφαση – έκπληξη Μητσοτάκη – Την ΕΡΤ θα επισκεφθεί στις 8 Μαϊου

    77 shares
    Share 31 Tweet 19
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch