Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Έρχεται κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο – Bροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά

TechTeam από TechTeam
14/12/2024 07:00
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
62
SHARES
131
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΚΑΙΡΟΣ LIVE – Βροχερός αναμένεται ο καιρός το Σάββατο. Συγκεκριμένα, αναμένονται νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα και πιθανώς σε τμήματα του Ιονίου, σύμφωνα με την πρόγνωση από το meteo.gr.

Από τις μεσημβρινές ώρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται στο Ιόνιο και στην Ήπειρο, και σταδιακά έως τις βραδινές ώρες και πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και σε τμήματα της Μακεδονίας, της Δυτικής Στερεάς, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Πελοποννήσου.

Οι καταιγίδες σε τμήματα του Ιονίου και τα παράκτια τμήματα της Ηπείρου είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά, ενώ αναμένεται τοπικά παγετός κυρίως σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 8-9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 8 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 11-12 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 12-13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 16 βαθμούς, στα Επτάνησα από 7 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 3 έως 10 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά γενικά βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 3-4 και τοπικά κυρίως στα νότια έως 5-6 μποφόρ, ενώ σταδιακά από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Στο Ιόνιο θα πνέουν γενικά νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν μετά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13-14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπκές βροχές από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση από την ΕΜΥ για το Σάββατο

Στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από τις απογευματινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο βόρειο Αιγαίο τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, βαθμιαία στην κεντρική Στερεά και από τη νύχτα στις Σποράδες, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στην Ανατολική Πελοπόννησο.

Λίγα χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Αναλυτικά:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές.

Άνεμοι: Αρχικά ανατολικοί 2 με 4 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 12 με 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη και είναι πιθανό να σημειωθεί παγετός τις πρωινές ώρες.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από τις απογευματινές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα κατά τόπους 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς και στο Ιόνιο τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Ανατολική Πελοπόννησο τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, οι οποίοι γρήγορα θα εξασθενίσουν και θα στραφούν από το απόγευμα σε νοτίων διευθύνσεων 3 έως 5, στα ανατολικά τις βραδινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες.

Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά 6 μποφόρ οι οποίοι γρήγορα θα εξασθενίσουν και θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες με τοπικές βροχές στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Αρχικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ οι οποίοι γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 2 με 4 και στα βόρεια τοπικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Σποράδες το απόγευμα.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στις Σποράδες αρχικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 οι οποίοι θα εξασθενήσουν και από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 4 με 5, τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες θα αυξηθούν τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ οι οποίοι γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 και στα ανατολικά τις βραδινές ώρες έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές από τις απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 11 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή

Στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα γρήγορα στα δυτικά θα εξασθενήσουν, ενώ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα σταδιακά θα ενταθούν.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τη νησιώτική χώρα τους 16 με 19 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου

 

 

Ετικέτες: ΕλλάδακαιρόςΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑΝΕΑ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

27/06/2025 | 15:15
Featured

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια από το απόγευμα

27/06/2025 | 15:14
Featured

Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

27/06/2025 | 06:00
Featured

Καιρός: «Καμίνι» σήμερα και αύριο η χώρα με 40άρια – Πότε αλλάζει το σκηνικό

26/06/2025 | 17:36
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ανδρουλάκης: Ο διάλογος με την Τουρκία να μην γίνεται με αυταπάτες


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Ισχυρό προειδοποιητικό σήμα από Έλληνες και ξένους σεισμολόγους – Ρήγματα στο κόκκινο: Ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο

    1139 shares
    Share 456 Tweet 285
  • Σεισμός 3 Ρίχτερ στη Ναύπακτο: Διεθνείς αναλυτές είχαν προειδοποιήσει – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε «κόκκινο» συναγερμό

    719 shares
    Share 288 Tweet 180
  • Καιρός σήμερα: Καύσωνας και από το μεσημέρι τοπικές βροχές

    397 shares
    Share 159 Tweet 99
  • Παραιτήθηκαν Βορίδης, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτης, Μπουκώρος για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Δεκτές από τον πρωθυπουργό οι παραιτήσεις

    350 shares
    Share 140 Tweet 88
  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές καταιγίδες και μπουρίνια από το απόγευμα

    328 shares
    Share 131 Tweet 82
  • Σβήνουν χρέη δεκαετίας προς τον ΕΦΚΑ – Αλλάζουν όλα στις παραγραφές, έρχονται νέες ρυθμίσεις με περισσότερες δόσεις

    299 shares
    Share 120 Tweet 75
  • ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά με ποδήλατο: Τραγωδία στο Μενίδι με 9χρονη – Μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ

    261 shares
    Share 104 Tweet 65
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch