Πέμπτη, 24 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Η άγρια κόντρα Κασσελάκη-Γεροβασίλη και η επόμενη ημέρα στο κόμμα

TechTeam από TechTeam
26/02/2024 00:22
Ενημερώθηκε: 26/02/2024 02:27:08
σε Featured, HOT NEWS, ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
57
SHARES
122
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με μια μεγάλη ανατροπή έκλεισε τις εργασίες του το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε την Πέμπτη με τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακοινώνει -σε συνέχεια της ανακοίνωσης Τσίπρα- την προσφυγή στις κάλπες και να ολοκληρώνεται τέσσερις ημέρες μετά με απόφαση για μην πραγματοποιηθούν εκλογές για αρχηγό του κόμματος.

Τελικά, όπως έγραψε το iefimefida.gr πρώτο, επικράτησε το σενάριο της αναβάπτισης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς κάλπες.

Μετά από μια επεισοδιακή τέταρτη ημέρα τοποθετήσεων το Συνέδριο έδειξε να μην επιθυμεί δεύτερη εκλογική αναμέτρηση σε πέντε μήνες και επέλεξε να ψηφίσει την συμβιβαστική πρόταση των Σωκράτη Φάμελλου, Νίκου Παππά και Γιώργου Τσίπρα, που προέβλεπε την μη διεξαγωγή εκλογών.

Είχε προηγηθεί ένα σκληρό μπρα ντε φερ μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Ολγας Γεροβασίλη που ανακοίνωσε χθες την υποψηφιότητά της έναντι στον Κασσελάκη.

Οι διάλογοι Κασσελάκη-Γεροβασίλη
Μετά την φορτισμένη ομιλία Κασσελάκη κατά την οποία είπε ότι δεν μπορεί να μην πάει σε εκλογές και επανέλαβε τα περί 10ης Μαρτίου, τον λόγο πήρε ο Σωκράτης Φάμελλος που κατέθεσε την πρόταση για τη μη διεξαγωγη εκλογών.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Όλγα Γεροβασίλη λέγοντας: «Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες βρείτε μου αντίπαλο και πάμε. Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω. Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες. Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν’ τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα».

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της μεγάλης ανατροπής -Γιατί έπεσαν τίτλοι τέλους στις κάλπες, οι διάλογοι Κασσελάκη-Γεροβασίλη
Ο Στέφανος Κασσελάκης της απάντησε ζητώντας τη να πάρει εκείνη πίσω την υποψηφιότητα της και σταματάμε.

Η κ. Γεροβασίλη παίρνοντας εκ νέου το λόγο, είπε μεταξύ άλλων ότι το συνέδριο είναι κυρίαρχο όργανο και πως δεν είναι εκείνη που έβαλε την πρόταση για εκλογές.

«Αν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν έχω λόγο να πάω σε εκλογές» ανταπάντησε ο κ. Κασσελάκης.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι ομιλίες κόπηκε η ζωντανή μετάδοση και ξεκίνησε η ψηφοφορία.

Πρώτη μπήκε προς ψήφιση η συμβιβαστική πρόταση για μη προσφυγή στις κάλπες.

Το Συνέδριο την υπερψήφισε και τότε τον λόγο πήρε ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος ανέβηξε στο βήμα και είπε: «Παιδιά, αρκετά. Έπεσαν οι μάσκες, δεν πάμε σε εκλογές, πάμε μπροστά».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έτσι, δεν προχωρά σε εκλογές το επόμενο διάστημα, ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει πρόεδρος και θα οδηγήσει το κόμμα στις ευρωεκλογές.

Τα στρατόπεδα που δημιουργήθηκαν στο Συνέδριο διαβάζουν πάντως με διαφορετικό τρόπο το αποτέλεσμά του, ενώ το blame game έχει ήδη ξεκινήσει.

Η πλευρά Κασσελάκη χρεώνει στην Γεροβασίλη την ευθύνη
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, θέλησε να «χρεώσει» στην Όλγα Γεροβασίλη την υπαναχώρηση. «Η Ολγα Γεροβασίλη είπε εάν θέλεις σε ένα μήνα πήγαινε μόνος σου άρα παρέλκει η δήλωση παρουσίας της σε εκλογές. Το συνέδριο ξεκάθαρα αποφάνθηκε ότι έχουμε πρόεδρο και δεν χρειάζονται εκλογές και προχωράμε με εδραιωμένη την εμπιστοσύνη του Συνεδρίου στον πρόεδρο Κασσελάκη και προχωράμε στις επόμενες μάχες με εντολή να τα αλλάξουμε όλα» είπε.

Γεροβασίλη: Δεν απέσυρα ποτέ την υποψηφιότητά μου
Η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε διαμηνύοντας ότι δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητά της. «Το συνέδριο ειναι κυρίαρχο σώμα. Πήρε μια απόφαση να ‘καταψηφίσει’ την πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη», είπε, αναφέροντας ότι υπήρξαν τρεις προτάσεις: Η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίου, επί της οποίας εκείνη του απάντησε ότι δεν θα δουλέψει ποτέ ενάντια στο Καταστατικό.

Ακολούθησε η πρόταση Σ. Φάμελλου-Ν. Παπά-Γ. Τσίπρα να μην στηθούν κάλπες και πως η δική της πρόταση ήταν να γίνουν για εκλογές σε έναν μήνα με βάση το Καταστατικό.

Η κ. Γεροβασίλη είπε ότι δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητα της και την πρόταση της πως η αναφορά της «αν θες εκλογές σε 10 μέρες, καν’ τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις», αποτελούσε σχόλιο επί της πρότασης του κ. Κασσελάκη. «Γιατί δεν μπήκαν οι άλλες προτάσεις σε ψηφοφορία; Γιατί επιλέχθηκε να πάει η πρόταση Φάμελλου πρώτη; Διότι δεν έπρεπε να φανεί ότι καταψηφίζεται η πρόταση του προέδρου», σχολίασε.

Σε ανάρτησή της εξάλλου, κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να πάψει να λειτουργεί διχαστικά.

Από το περιβάλλον της μάλιστα σχολίαζαν:

Η πρώτη ανάγνωση του αποτελέσματος είναι ότι ο Πρόεδρος ζήτησε εκλογές και δεν πέρασε η πρότασή του στο συνέδριο.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα.

Ο Στέφανος Κασελακης στη πραγματικότητα ποτέ δεν ήθελε εκλογές.

Είναι προφανές ότι είχε τη πλειοψηφία σε ένα συνέδριο 2.800 συνέδρων που στη μεγάλη πλειοψηφία τους δεν εκλέχτηκαν αλλά ορίστηκαν.
Αν ήθελε πραγματικά εκλογές λοιπόν θα το κέρδιζε.

Αντιθέτως δεν το τόλμησε αλλά έβαλε τους δικούς του ανθρώπους να δουλεύουν για τη συλλογή υπογραφών για να μη γίνουν εκλογές.

Είχαμε συνεπώς το εξής ευτράπελο:

Ο Στ. Κασσελάκης να προκαλεί εκλογές από τη βάση και οι άνθρωποι του Κασσελάκη να δουλεύουν για το αντίθετο.
Γνωρίζοντας βεβαίως ότι η θέση «ας μη κάνουμε τίποτα» είναι πιο ελκυστική, πιο εύκολη από τη επίπονη θέση «να δώσουμε διέξοδο τώρα».
Στο συνέδριο αυτό πράγματι έπεσαν οι μάσκες.
Αλλά όχι για την Όλγα Γεροβασίλη.
Είχε το σθένος να δηλώσει παρούσα στη πρόσκληση.

Στο συνέδριο έπεσαν οι μάσκες για μια σειρά από στελέχη που υποκριτικά στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη με ημερομηνία λήξης.

Ίσως τελικά όλοι αυτοί θα έπρεπε να είχαν προβλέψει το συνέδριο αυτό να τελειώσει τη Κυριακή των Βαΐων και όχι σήμερα.

Διευκρινίσεις από τον Πάνο Ρήγα
Σε διευκρινίσεις επί της τελικής διαδικασίας προέβη ο πρόεδρος του Συνεδρίου Πάνος Ρήγας συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

Ο κ. Ρήγας τόνισε ότι για να υπάρχει έναρξη εκλογικής διαδικασίας πρέπει να αποφανθεί το συνέδριο ότι αποδέχεται. «Αυτή την ερώτηση θα την έθετα ώστε να μπούμε σε οτιδήποτε άλλο». Είπε ότι η πρόταση των τριών (Σ.Φάμελλου-Παππά- Γ.Τσίπρα) ήταν σαφής: όχι εκλογές. Πρόσθεσε ότι η πρόταση Κασσελάκη επίσης ήταν σαφής για εκλογές στις 10 Μαρτίου πακέτο. Ο κ. Ρήγας ανέφερε ότι ζήτησε από την Όλγα Γεροβασίλη να εξηγήσει την πρότασή της και την ημερομηνία. Πρόσθεσε ότι είπε απευθυνόμενη στον κ. Κασσελάκη: «αν είναι 10 Μαρτίου να τις κάνεις μόνος σου». Επιπλέον, ότι ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα και είπε: «αρκετά, οι μάσκες έπεσαν, δεν πάμε σε εκλογές, προχωράμε μπροστά», ταυτόχρονα όμως οι σύνεδροι ψήφιζαν την πρόταση των τριών για ακύρωση των εκλογών, η οποία δεν ολοκληρώθηκε διότι δεν έγινε καταμέτρηση (υπέρ-κατά). Όλοι τώρα προσβλέπουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αλλά και τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Ταίπρας σε ανάρτησή του μετά το πέρας της συνεδρίασης ανέφερε ότι η πρότασή τους έδωσε τη σωστή λύση και εστιάζει στην επόμενη ημέρα με σκοπό όπως λέει να γίνει στις ευρωεκλογές το πρώτο βήμα για να μπει τέλος στην κυριαρχία του Κ.Μητσοτάκη.

Νέο μήνυμα από περιβάλλον Τσίπρα σε Κασσελάκη -Οριο οι ευρωεκλογές
Με τη λήξη του Συνεδρίου που πήγε κόντρα στη δική του πρόταση για προσφυγή στις κάλπες, ο Αλέξης Τσίπρας παρενέβη μέσω κύκλων του.

«Θα κριθούν όλοι από τα αποτελέσματα», ήταν το σχόλιο μετά την απόφαση του Συνεδρίου να μην προχωρήσουν οι εσωκομματικές εκλογές και να παραμείνει πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης. Ουσιαστικά ο πρώην πρόεδρος του κόμματος στέλνει στον νυν το μήνυμα ότι θα κριθεί στις ευρωεκλογές.

 

 

Ετικέτες: ΓεροβασίληεκλογέςΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ
Προηγούμενο Άρθρο

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ- Γιορτή σήμερα 26 Φεβρουαρίου, εορτολόγιο: Αγία Φωτεινή η Μεγαλομάρτυς η Σαμαρείτιδα

Επόμενο Άρθρο

Καλλιάνος: Κακοκαιρία εξπρές με βροχές και καταιγίδες – Επηρεάζεται και η Αττική

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις: Το Μαξίμου έτοιμο για τριπλές εκλογές – Στόχος η αυτοδυναμία της ΝΔ

24/03/2025 | 11:45
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Κασσελάκης: Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είμαι στην επόμενη Βουλή

12/03/2025 | 16:00
Featured

Τα πρώτα δείγματα Μερτς: Προσκάλεσε Νετανιάχου στη Γερμανία, το μήνυμα σε ΗΠΑ και το άνοιγμα σε Βρετανία

24/02/2025 | 20:00
Featured

Καθαρή νίκη των Χριστιανοδημοκρατών, δεύτερo το AfD, τρίτο το SPD – Τα δύο σενάρια σχηματισμού κυβέρνησης

23/02/2025 | 23:00 - Ενημέρωση 24/02/2025 | 02:32
Featured

Γερμανικές εκλογές 2025: Ποιοι οι βασικοί παίκτες και τι έχει υποσχεθεί ο καθένας

23/02/2025 | 20:00 - Ενημέρωση 24/02/2025 | 02:34
Featured

Σε εξέλιξη οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία

23/02/2025 | 15:37
Featured

Γερμανία: Kρίσιμες εκλογές σήμερα Κυριακή με την ΕΕ να κρατά την ανάσα της ενώ η ακροδεξιά δείχνει τα δόντια της

23/02/2025 | 04:11
Featured

Ο Μητσοτάκης, τα Τέμπη, το ρήγμα εμπιστοσύνης μεταξύ κυβέρνησης

02/02/2025 | 19:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Καλλιάνος: Κακοκαιρία εξπρές με βροχές και καταιγίδες - Επηρεάζεται και η Αττική


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και πτώση θερμοκρασίας

    573 shares
    Share 229 Tweet 143
  • Τελική πρόταση Τραμπ για Ουκρανία: «Αναγνωρίστε την Κριμαία, παγώστε τη γραμμή μετώπου» – Χάρτης και παρασκηνιακές πιέσεις

    339 shares
    Share 136 Tweet 85
  • Μπαράζ σεισμών στην Τουρκία – Μετά τα 6,2 και 5 Ρίχτερ

    315 shares
    Share 126 Tweet 79
  • Αττική Οδός: Νεκρός ο 21χρονος μοτοσικλετιστής στο τροχαίο με το αυτοκίνητο – Η μηχανή του πήρε φωτιά

    296 shares
    Share 118 Tweet 74
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: «Δεν είναι για όλους – αλλά όσοι είναι μέσα θα πάρουν έως 18.000€»: Τα αναδρομικά 2025 με λίστα και οδηγό επιβίωσης

    217 shares
    Share 87 Tweet 54
  • Πόρτες ανοιχτές στο Δημόσιο: Οι 20.000+ θέσεις ΑΣΕΠ που τρέχουν ή έρχονται – Ο πλήρης οδηγός για αιτήσεις

    171 shares
    Share 68 Tweet 43
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ – Έρχονται ενισχύσεις και αποζημιώσεις: Όλες οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ – ΕΛΓΑ μέχρι Ιούνιο και οι ευκαιρίες στη Μεταποίηση με έως 75%

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch