Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

«Η Χεζμπολάχ θα πληρώσει», λέει το Ισραήλ – Μεσολάβηση ΗΠΑ ζητεί ο Λίβανος – Απειλεί το Ιράν

TechTeam από TechTeam
28/07/2024 18:01
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
126
SHARES
268
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή είναι εξαιρετικά κρίσιμη μετά το φονικό χτύπημα της Χεζμπολάχ στην πόλη Ματζντάλ Σαμς στο βόρειο Ισραήλ, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο 12 παιδιών. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου επέσπευσε την επιστροφή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες και προσγειώθηκε στο Τελ Αβίβ. Αμέσως μετά, πήγε στη στρατιωτική βάση, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, για να αντιμετωπίσει την κρίση.

Η οργή των Δρούζων, μιας κοινότητας με ισχυρούς δεσμούς με την εβραϊκή πλειοψηφία του Ισραήλ, είναι μεγάλη. Ο θρησκευτικός τους ηγέτης δήλωσε ότι, αν το Ισραήλ δεν απαντήσει στη Χεζμπολάχ, θα το κάνουν οι ίδιοι. Αυτό προσθέτει πίεση στην κυβέρνηση να αντιδράσει, καθώς χιλιάδες άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να ζουν μακριά από τις βόρειες κοινότητες του Ισραήλ λόγω των επιθέσεων της Χεζμπολάχ.

Η Χεζμπολάχ «ξεπέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές» μετά τη χθεσινή εκτόξευση ρουκέτας από το έδαφος του Λιβάνου που έπληξε γήπεδο στα υψίπεδα του Γκολάν, στοιχίζοντας τη ζωή 12 παιδιών και νέων, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Ισραελ Κατς. Τα γεγονότα των τελευταίων ωρών έχουν προκαλέσει νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή με τη ανησυχία για ευρεία κλιμάκωση να εκφράζεται διεθνώς.

Ακολούθησαν, άλλωστε, κατά τη διάρκεια της νύχτας ισραηλινά αντίποινα. Στρατιωτικά αεροσκάφη «έπληξαν σειρά τρομοκρατικών στόχων» —θέσεων της Χεζμπολάχ— τόσο «βαθιά στην επικράτεια του Λιβάνου», όσο και «στον νότιο Λίβανο», ανάμεσά τους «αποθήκες όπλων και τρομοκρατικές υποδομές στην περιοχές Σαμπρίχα, Μπουρτζ ελ Σμάλι, Μπεκάα, Κφαρκέλα, Ραμπ Ελ Ταλάτιν, Χιάμ και Τάιρ Χάρφα», σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού του Ισραήλ. Παράλληλα, ισραηλινός βομβαρδισμός σε σχολείο είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν 30 άνθρωποι στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τη Χαμάς. «Η σφαγή του Σαββάτου συνιστά την υπέρβαση όλων των κόκκινων γραμμών από την Χεζμπολάχ. Δεν πρόκειται για έναν στρατό που πολεμά έναν άλλο στρατό, αλλά για μια τρομοκρατική οργάνωση που ανοίγει πυρ σκοπίμως εναντίον πολιτών», σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ. Σε σημερινή ανακοίνωσή του το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών υπογραμμίζει επίσης ότι η Χεζμπολάχ είναι «αναμφίβολα υπεύθυνη» για το χθεσινό φονικό πλήγμα.

Από την πλευρά της, η οργάνωση αρνείται οποιαδήποτε ευθύνη. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου διεμήνυσε πως το λιβανικό ισλαμιστικό κίνημα θα πληρώσει «ακριβά» την επίθεση, που έπληξε το -υπό ισραηλινή διοίκηση- αραβικό χωριό Ματζντάλ Σαμς στα υψίπεδα του Γκολάν.

Από την πλευρά του, το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ κατά οποιασδήποτε «νέας περιπέτειας», όπως την αποκάλεσε, στον Λίβανο, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Νασέρ Καναανί. «Οποιαδήοτε δράση (…) του σιωνιστικού καθεστώτος μπορεί να οδηγήσει στην επιδείνωση της αστάθειας, της έλλειψης ασφάλειας και του πολέμου στην περιοχή», σημείωσε. Το Ισραήλ θα φέρει την ευθύνη για τις «απρόβλεπτες συνέπειες και αντιδράσεις σε μια τέτοια ανόητη συμπεριφορά», προειδοποίησε επίσης ο Κανανί.

Ο Λευκός Οίκος αντέδρασε επαναβεβαιώνοντας την «ακλόνητη υποστήριξη» των ΗΠΑ στο Ισραήλ και προσθέτοντας ότι «υποστηρίζει τις προσπάθειες προκειμένου να τερματιστούν αυτές οι φρικιαστικές επιθέσεις».

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Ζοζέπ Μπορέλ καταδίκασε το «λουτρό αίματος», ζητώντας να διενεργηθεί «ανεξάρτητη διεθνής έρευνα» για την επίθεση.

Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό των θυμάτων, που δημοσιοποιήθηκε από τον αντιναύαρχο Ντανιέλ Χαγκαρί, εκπρόσωπο του ισραηλινού στρατού, η επίθεση στο χωριό Ματζντάλ Σαμς προκάλεσε των θάνατο 12 «αγοριών και κοριτσιών» δέκα ως είκοσι ετών. Άλλοι 36 άνθρωποι τραυματίστηκαν, σύμφωνα με νοσοκομεία του Ισραήλ, 19 από τους οποίους βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για «την πλέον πολύνεκρη επίθεση εναντίον ισραηλινών αμάχων από την 7η Οκτωβρίου» δηλαδή από την επίθεση της Χαμάς, είπε ο αντιναύαρχος Χαγκαρί.

Το Ισραήλ ανέλαβε την ευθύνη για τις νυχτερινές αεροπορικές επιδρομές στον Λίβανο – «Χτυπήσαμε εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ»
Το Ισραήλ ανέλαβε την ευθύνη για τη νυχτερινή αεροπορική επιδρομή σε διάφορους στόχους στον νότιο Λίβανο μετά την πυραυλική επίθεση σε γήπεδο ποδοσφαίρου στην πόλη Ματζντάλ Σαμς στην περιοχή των Δρούζων στα προσαρτημένα από το Ισραήλ, Υψίπεδα του Γκολάν που στοίχησε τη ζωή σε 12 ανθρώπους κυρίως εφήβους και παιδιά και για την οποία το Τελ Αβίβ κατηγορεί τη Χεζμπολάχ. Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τις εξελίξεις στα σύνορα Ισραήλ – Λιβάνου. Μάλιστα το Ιράν προειδοποίησε το Ισραήλ την Κυριακή ενάντια σε αυτό που αποκάλεσε κάθε «νέα περιπέτεια» στον Λίβανο, σε δήλωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Νάσερ Χαναάν.

Δολοφόνησαν παιδιά ενώ έπαιζαν ποδόσφαιρο… Στο Majdal Shams, μια πόλη Αράβων Δρούζων στο βόρειο Ισραήλ, παιδιά έπαιζαν ανέμελα ποδόσφαιρο όταν η Χεζμπολλάχ εκτόξευσε δεκάδες πυραύλους προς το μέρος τους. 9 τουλάχιστον νεκρά και δεκάδες τραυματίες.

Σε ανακοίνωσή τους στην οποία επισυνάπτουν και βίντεο οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF), σημειώνουν ότι αεροσκάφη έπληξαν μια σειρά από στόχους της Χεζμπολάχ στον Λίβανο κατά τη διάρκεια της νύχτας.

NEW – multiple #Israel airstrikes reported across southern #Lebanon tonight, in Abbasiyah, Khiyam, Kafr Kila, al-Kafrah, Teir Harfa & Kafra.

Most conducted by fighter jets, not drones. pic.twitter.com/KtMCb920Dg — Charles Lister (@Charles_Lister) July 28, 2024

Όπως αναφέρουν οι στόχοι περιλάμβαναν αποθήκες όπλων και άλλες υποδομές στη Σαμρπίχα και το Μπουρτζ ελ-Σεμάλι κοντά στην Τύρο, την κοιλάδα Μπεκάα και τις περιοχές Καφρ Κίλα, Ραμπ αλ-Ταλατίνε, Χιάμ και Ταΐρ Χάρφα του νότιου Λιβάνου.

Νωρίτερα αναφορές σε λιβανέζικα μέσα ενημέρωσης έκαναν λόγο για πλήγματα στην πόλη Μπουρτζ ελ-Σεμάλι περίπου τρία χιλιόμετρα από την Τύρο.

Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για την πραγματοποίηση μιας σειράς επιθέσεων εναντίον στρατιωτικών θέσεων στα Υψίπεδα του Γκολάν, αλλά όχι για την επίθεση στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ο εκπρόσωπος της Χεζμπολάχ, Μοχάμεντ Αφίφ αρνήθηκε την ευθύνη για την επίθεση, ενώ το BBC προσπαθεί να επαληθεύσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η οργάνωση δήλωσε στα Ηνωμένα Έθνη ότι η έκρηξη προκλήθηκε από ισραηλινό πύραυλο αναχαίτισης.

Ισραήλ: «Θα χτυπήσουμε σκληρά τη Χεζμπολάχ»
Επισκεπτόμενος την πόλη Ματζντάλ Σαμς ο αρχηγός του Επιτελείου των IDF, αντιστράτηγος, Χέρζι Χαλέβι, δήλωσε στους ηγέτες της κοινότητας των Δρούζων ότι η θανατηφόρα επίθεση θα αντιμετωπιστεί με μια «πολύ, πολύ σημαντική απάντηση» από το Ισραήλ. «Θα χτυπήσουμε σκληρά τη Χεζμπολάχ», υποσχέθηκε, προσθέτοντας ότι η λιβανέζικη οργάνωση «δεν κάνει διάκριση μεταξύ της δολοφονίας Δρούζων ή Εβραίων», είπε σύμφωνα με εβραϊκά μέσα ενημέρωσης. Όταν το Ισραήλ χτυπήσει, προειδοποίησε, «η Χεζμπολάχ μπορεί να πυροβολήσει εδώ περισσότερο και πρέπει να δοθεί προσοχή ώστε να ακολουθηθούν οι οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου και της Βόρειας Διοίκησης. Θέλουμε να δώσουμε ένα σκληρό χτύπημα στη Χεζμπολάχ, χωρίς να έχουμε περισσότερες απώλειες εδώ», πρόσθεσε.

Ετικέτες: ΙΣΡΑΗΛ

ΣχετικάΆρθρα

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ισραηλινός συγγραφέας Ντέιβιντ Γκρόσμαν κατηγορεί με «ραγισμένη καρδιά» το Ισραήλ για γενοκτονία στη Γάζα

01/08/2025 | 17:00
Featured

Ισραήλ σε Βρετανία: «Η απόφαση για το παλαιστινιακό κράτος συνιστά επιβράβευση της Χαμάς»

30/07/2025 | 12:00
Featured

Σχέδιο κατοχής εδαφών στη Γάζα προωθεί άμεσα ο Νετανιάχου: «Έχουμε το πράσινο φως από τις ΗΠΑ»

29/07/2025 | 07:02
epa11496049 Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu looks on during a bilateral meeting with US President Joe Biden (not pictured) in the Oval Office at the White House, in Washington, DC, USA, 25 July 2024. US President Joe Biden hosts Israeli Prime Minister Netanyahu the day after Netanyahu delivered an address to a joint meeting of the US Congress.  EPA/SAMUEL CORUM / POOL
Featured

Το Ισραήλ ξαναρχίζει ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας

27/07/2025 | 10:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Κοντά και στον Στέφανο Τσιτσιπά ο Κυριάκος Μητσοτάκης


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Πέθανε δημοσιογράφος – Συνάδελφοί της μιλούν στο tilegrafimanews.gr για την 52χρονη συντάκτρια που αγάπησε τον Βόλο

    377 shares
    Share 151 Tweet 94
  • Βγάζει τα πυρηνικά υποβρύχια ο Τραμπ μετά τις δηλώσεις Μεντβέντεφ: «Τα λόγια συχνά οδηγούν σε απρόβλεπτες συνέπειες»

    308 shares
    Share 123 Tweet 77
  • Σκηνές έντασης στην Κόρινθο: Παπαδιά κατηγορεί ιερέα για εξωσυζυγική σχέση – Απόπειρα επίθεσης με αυτοκίνητο

    277 shares
    Share 111 Tweet 69
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – Συνελήφθη η γυναίκα με το καροτσάκι: Το παιδί ήταν ήδη νεκρό;

    274 shares
    Share 110 Tweet 69
  • Κωνσταντινούπολη: Τριμερής Τουρκίας–Ιταλίας–Λιβύης με τουρκικά drones,και ρόλο-σκιώδη στην Ανατολική Μεσόγειο- Η Ελλάδα ΕΚΤΟΣ!

    269 shares
    Share 108 Tweet 67
  • 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση στον Έβρο + Α21 Επίδομα Παιδιού: Όλες οι αιτήσεις που άνοιξαν στις 31 Ιουλίου 2025

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Παλαιό Φάληρο: Ομολόγησε η γυναίκα για το νεκρό κοριτσάκι – Ισχυρίζεται ότι ήταν ατύχημα

    187 shares
    Share 75 Tweet 47
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch