Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική Featured

Ιράν: Θα επιτεθεί την ιερή ημέρα των Εβραίων Tisha B’Av, λένε δυτικές μυστικές υπηρεσίες – Σε ύψιστη επιφυλακή το Ισραήλ

TechTeam από TechTeam
02/08/2024 22:13
Ενημερώθηκε: 02/08/2024 22:14:16
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
60
SHARES
128
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμό βρίσκεται το Ισραήλ, αναμένοντας αντίποινα από το Ιράν και τους συμμάχους του μετά τις κηδείες των ηγετών της Χαμάς και της Χεζμπολάχ σε Τεχεράνη και Βηρυτό.

Μάλιστα η Τεχεράνη ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας ότι θα αναλάβει δράση στο πλαίσιο της νόμιμης αυτοάμυνας. Η ανησυχία γίνεται όλο και πιο έντονη για τα αντίποινα του Ιράν και οι αντικρουόμενες πληροφορίες ενισχύονται.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ξένες μυστικές υπηρεσίες, τα σχέδια της Τεχεράνης για το πλήγμα θα αφορούν την ιερή μέρα των Εβραίων, Tisha B’Av, που ξεκινά στις 12 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου και συμβολίζει την καταστροφή του πρώτου Ναού του Σολομώντα και του δεύτερου, όπως μεταδίδει η Jerusalem Post.
Δεν αποκλείεται ωστόσο το ενδεχόμενο να συμβεί ανά πάσα στιγμή αυτό το χτύπημα. Υπάρχουν πληροφορίες επίσης, ότι η Χεζμπολάχ μετακινεί τον προσωπικό της αλλά και στρατιωτικά εφόδια από τη Βηρυτό για να μην πληγεί σε περίπτωση που υπάρχει χτύπημα από το Ισραήλ. Συμφωνα παράλληλα με αραβική εφημερίδα που είναι στο Λονδίνο, δύο μέλη του πολιτικού γραφείου του της Χαμάς σκοτώθηκαν μαζί με άλλα τρία στελέχη, ανώτερα στελέχη της Χαμάς, σε τούνελ στην περιοχή της πόλης της Γάζας.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ισραήλ καλεί τους πολίτες του να είναι σε επαγρύπνηση και τους προτρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί σε περίπτωση επίθεσης, έπειτα από τις απειλές της κυβέρνησης της Τεχεράνης.

Η παλαιστινιακή σουνιτική οργάνωση Χεζμπολάχ έχει υποσχεθεί αντίποινα για τη δολοφονία του διοικητή της Φουάντ Σουκρ στη διάρκεια ισραηλινής επίθεσης, στα νότια προάστια της Βηρυτού. Η σορός του στρατιωτικού διοικητή βρέθηκε στα συντρίμμια του κτιρίου που βομβαρδίστηκε στις 30 Ιουλίου.

Τις τελευταίες ώρες, οι Ισραηλινοί πολίτες σπεύδουν σε σούπερ μάρκετ για να προμηθευτούν τα απαραίτητα, όπως μεταδίδει το CNN προσθέτοντας ότι οι πωλήσεις των βασικών αγαθών καταγράφουν άνοδο. Στο ίδιο ειδησεογραφικό μέσο αναφέρεται ότι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Victory» του Ισραήλ ανέφερε ότι οι πωλήσεις ορισμένων προϊόντων αυξήθηκαν κατά 30%, σε σύγκριση με αντίστοιχες χρονικές περιόδους.

Οι πολίτες αγοράζουν κυρίως προιόντα που αντέχουν στο χρόνο, όπως κονσέρβες, δημητριακά, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, κατεψυγμένο κρέας, εμφιαλωμένο νερό όπως και μωρομάντηλα. Σημειώνεται ότι, οι δημοτικές αρχές της Ιερουσαλήμ έχουν εκδώσει οδηγίες στους πολίτες για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση επίθεσης διανέμοντας ένα αρχείο που έχει μια λίστα με χώρους στάθμευσης που θα χρησιμοποιηθούν ως καταφύγια όταν θα υπάρξει ανάγκη και έναν κατάλογο με καταφύγια βομβών.

Στο αρχείο διευκρινίζεται επίσης ότι οι κάτοικοι θα πρέπει να μπορούν να φτάσουν στα καταφύγια βομβών μέσα σε 90 δευτερόλεπτα. «Συνιστάται στους κατοίκους να καθαρίσουν και να προετοιμάσουν τα καταφύγια τους», γράφει μεταξύ άλλων το σχετικό αρχείο όπως επίσης και να προμηθευτούν αρκετό νερό και τρόφιμα για τρεις ημέρες αλλά και να αγοράσουν, εκτός από φάρμακα, φακούς και μπαταρίες.

Οι ισραηλινές αρχές έχουν προειδοποιήσει τους κατοίκους ότι μπορεί να βυθιστούν στο σκοτάδι για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για διακοπές ρεύματος που μπορεί να διαρκέσουν αρκετές ημέρες. Θα πρέπει επίσης να είναι έτοιμοι να μείνουν σε καταφύγια βομβών για μεγάλο χρονικό διάστημα», αναφέρουν, μεταξύ άλλων, οι οδηγίες των δημοτικών αρχών της Ιερουσαλήμ.

Ανησυχία και στις αεροπορικές εταιρείες, ακυρώνουν δρομολόγια

Εν τω μεταξύ, αεροπορικές εταιρίες αποφεύγουν τον ιρανικό και τον λιβανέζικο εναέριο χώρο και ματαιώνουν πτήσεις προς το Ισραήλ και τον Λίβανο, καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες για πιθανή σύγκρουση στην περιοχή μετά τη δολοφονία υψηλόβαθμων μελών της Χαμάς και της Χεζμπολάχ αυτή την εβδομάδα. Η Singapore Airlines σταμάτησε να πετά μέσω του ιρανικού εναέριου χώρου από νωρίς σήμερα και χρησιμοποιεί εναλλακτικές διαδρομές, σύμφωνα με δήλωσή της προς το Reuters, σημειώνοντας ότι η ασφάλεια είναι η βασική της προτεραιότητα.

Η EVA Air της Ταϊβάν και η China Airlines επίσης εμφανίζονταν να αποφεύγουν τον ιρανικό εναέριο χώρο για πτήσεις προς το Άμστερνταμ σήμερα ενώ πριν πετούσαν πάνω από το Ιράν, σύμφωνα με τα δεδομένα του ιστοτόπου Flightradar24, που παρακολουθεί την πορεία αεροσκαφών. Οι εταιρίες δεν απάντησαν άμεσα σε σχόλιο για τις αλλαγές αυτές.

Σε ενημερωτικό δελτίο, ο OPSGROUP, ένας οργανισμός που δίνει συμβουλές για τους κινδύνους στις πτήσεις, συνέστησε στις εταιρίες που πετούν μεταξύ Ασίας και Ευρώπης να αποφεύγουν τον ιρανικό και τον ιρακινό εναέριο χώρο. Χθες, πηγές δήλωσαν στο Reuters ότι υψηλόβαθμοι Ιρανοί αξιωματούχοι θα συναντήσουν εκπρόσωπους από τους περιφερειακούς συμμάχους του Ιράν, από τον Λίβανο, το Ιράκ και την Υεμένη, για να συζητήσουν πιθανά αντίποινα κατά του Ισραήλ.

Πολλές αεροπορικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένων αμερικανικών και ευρωπαϊκών, ήδη απέφευγαν να πετούν πάνω από το Ιράν, ιδιαίτερα μετά τις επιθέσεις με πυραύλους και drones τον Απρίλιο μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.

Η πτήση της Singapore Airlines προς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου νωρίς σήμερα πέταξε βορείως του Ιράν, μέσω Τουρκμενιστάν και Αζερμπαϊτζάν, αντί να διασχίσει τον ιρανικό εναέριο χώρο όπως έκανε μία ημέρα νωρίτερα, σύμφωνα με τα δεδομένα του Flightradar24.

Ωστόσο, σημαντικός αριθμός αεροπορικών εταιριών συνέχιζαν σήμερα να πετούν πάνω από το Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Etihad, της Emirates και της FlyDubai από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και της Qatar Airways και της Turkish Airlines.

Τις δύο τελευταίες ημέρες, η Air India, ο γερμανικός όμιλος Lufthansa, οι αμερικανικές United Airlines και Delta Air και η ιταλική ITA Airways ανακοίνωσαν ότι αναστέλλουν τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ.

Αεροπορικές εταιρίες ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι ματαιώνουν και καθυστερούν πτήσεις προς την πρωτεύουσα του Λιβάνου, τη Βηρυτό, μετά από πλήγμα στα υπό ισραηλινή κατοχή Υψίπεδα του Γκολάν το Σάββατο.

Ο Καναδάς εξέδωσε χθες προειδοποίηση προς τα καναδικά αεροσκάφη να αποφεύγουν τον λιβανέζικό εναέριο χώρο για έναν μήνα λόγω των κινδύνων που υπάρχουν για τις αερομεταφορές από τη στρατιωτική δραστηριότητα.

Η Βρετανία εδώ και ένα μήνα ενημερώνει τους πιλότους για πιθανό κίνδυνο από αντιαεροπορικά όπλα και τη στρατιωτική δραστηριότητα στον εναέριο χώρο του Λιβάνου.

Ετικέτες: επίθεσηΙράνΙΣΡΑΗΛ
Προηγούμενο Άρθρο

Αποκλείστηκε η Ισπανία, ο αγώνας Σερβία-Σουδάν θα κρίνει την πρόκριση της Ελλάδας στα προημιτελικά

Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 3 Αυγούστου, εορτολόγιο: Όσιοι Δαλμάτιος, Φαύστος, και Ισαάκιος

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Πόσο πιθανό είναι οι ΗΠΑ να επιτεθούν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

18/06/2025 | 11:00
Featured

Σιωπή από τον Λευκό Οίκο μετά τις συνομιλίες Τραμπ με Νετανιάχου – Εκατέρωθεν πλήγματα τη νύχτα μεταξύ Ιράν και Ισραήλ

18/06/2025 | 05:15
Featured

Νέα ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους – Ο Τραμπ έτοιμος να πλήξει το Ιράν

18/06/2025 | 00:15
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ισραήλ επιφυλάσσει ακόμη καλύτερες εκπλήξεις για το Ιράν, λέει ο πρέσβης του στις ΗΠΑ

17/06/2025 | 21:00
Featured

Παρέμβαση Τραμπ για Ιράν: Παραδοθείτε άνευ όρων, ξέρουμε πού κρύβεται ο Χαμενεΐ, η υπομονή μας εξαντλείται

17/06/2025 | 20:00
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν απαγορεύει στους αξιωματούχους τη χρήση συσκευών που συνδέονται στο internet

17/06/2025 | 20:00
Featured

Το Ιράν εξαπέλυσε νέο μπαράζ επιθέσεων εναντίον του Ισραήλ

17/06/2025 | 19:29
Featured

IDF: Δεν θα σταματήσουμε αν δεν τελειώσουμε με τα πυρηνικά και τους βαλλιστικούς του Ιράν

17/06/2025 | 18:11
Load More
Επόμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 3 Αυγούστου, εορτολόγιο: Όσιοι Δαλμάτιος, Φαύστος, και Ισαάκιος


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έρχονται μεγάλοι σεισμοί στην Ελλάδα – Οι περιοχές σε «κόκκινο συναγερμό» – Τι λένε σεισμολόγοι στο tilegrafimanews.gr

    866 shares
    Share 346 Tweet 217
  • Νέα ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους – Ο Τραμπ έτοιμος να πλήξει το Ιράν

    830 shares
    Share 332 Tweet 208
  • e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από 16 έως 20 Ιουνίου – Ποιοι επαγγελματίες δεν θα χτίσουν σύνταξη άνω των 800 ευρώ

    607 shares
    Share 243 Tweet 152
  • IDF: Δεν θα σταματήσουμε αν δεν τελειώσουμε με τα πυρηνικά και τους βαλλιστικούς του Ιράν

    546 shares
    Share 218 Tweet 137
  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2025: Ποιοι χάνουν έως 3.750€ – Οι 124.000 αποκλεισμένοι από ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΔΕΚΟ, ΝΑΤ – Τι θα πάρουν οι απόστρατοι σε 3 δόσεις

    535 shares
    Share 214 Tweet 134
  • Οι Τούρκοι μας παίρνουν Αιγαίο, Κρήτη και Κυκλάδες με χάρτες στην UNESCO – Δες τι ζητούν από την Ελλάδα και τι (δεν) κάνει η Ελλάδα

    524 shares
    Share 210 Tweet 131
  • Παρέμβαση Τραμπ για Ιράν: Παραδοθείτε άνευ όρων, ξέρουμε πού κρύβεται ο Χαμενεΐ, η υπομονή μας εξαντλείται

    500 shares
    Share 200 Tweet 125
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch