Τρίτη, 24 Ιουνίου, 2025
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά
Αρχική Featured

Και με την υπογραφή του Τραμπ οι δασμοί σε Μεξικό, Καναδά και Κίνα

TechTeam από TechTeam
02/02/2025 01:31
Ενημερώθηκε: 02/02/2025 05:16:30
σε Featured, HOT NEWS, ΔΙΕΘΝΗ
A A
57
SHARES
122
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Την επιβολή δασμών σε προϊόντα από τον Καναδά, το Μεξικό και την Κίνα, ανακοίνωσε και επίσημα ο Λευκός Οίκος αργά το Σάββατο, προχωρώντας σε μια κίνηση που αναμένεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην αμερικανική οικονομία

Οι πρόσθετοι δασμοί στα καναδικά και μεξικανικά προϊόντα θα είναι 25%, αν και στην ενέργεια από τον Καναδά θα φτάνουν το 10%. Οι δασμοί στα κινεζικά αγαθά θα είναι και αυτοί στο 10%, όπως ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος Τραμπ.

Η επιβολή δασμών τίθεται σε ισχύ από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου για τα καναδικά προϊόντα.

Trump ordered 25% tariffs on Canadian and Mexican imports and 10% on goods from China starting on Tuesday, and said that they would remain in place until a national emergency over fentanyl and illegal immigration to the US ends https://t.co/uSWZnAKrUg pic.twitter.com/fXIXzxFf1q

— Reuters (@Reuters) February 2, 2025

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social, η οποία ανήκει στον ίδιο, ο Ντόναλντ Τραμπ εξηγεί ότι βάσει νόμου του 1977 για τις διεθνείς έκτακτες οικονομικές εξουσίες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ δύναται να εισάγει ρυθμίσεις στις εμπορικές συναλλαγές σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης. Εν προκειμένω, αφορά «τη μεγάλη απειλή που αντιπροσωπεύουν οι παράτυποι μετανάστες και τα θανατηφόρα ναρκωτικά που σκοτώνουν συμπολίτες μας, όπως της φαιντανύλης. Πρέπει να προστατεύσουμε τους Αμερικανούς και είναι καθήκον μου ως πρόεδρος να προασπίσω την ασφάλεια όλων», έγραψε ο Τραμπ.

Αφορμή ήταν η ανησυχία του Τραμπ ότι ο Καναδάς δεν αντιμετωπίζουν τη διακίνηση φαιντανύλης, το Μεξικό δεν συνεργάζεται για την παράνομη μετανάστευση και η Κίνα για το εμπορικό έλλειμμα.

Τα μεξικανικά καρτέλ «είναι οι κορυφαίοι διακινητές φαιντανύλης, μεθαμφεταμίνης και άλλων ναρκωτικών σε όλον τον κόσμο. Αυτά τα καρτέλ έχουν συμμαχήσει με την κυβέρνηση του Μεξικού και θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και τη δημόσια υγεία στις ΗΠΑ», σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Οι πρόσθετοι δασμοί στον Καναδά θα παραμείνουν «έως ότου ο Καναδάς συνεργαστεί με τις ΗΠΑ κατά των διακινητών ναρκωτικών και για την ασφάλεια των συνόρων», υποστηρίζει ο Λευκός Οίκος και λέει ότι πέρυσι κατασχέθηκε ποσότητα φαιντανύλης που θα μπορούσε δυνητικά να σκοτώσει 9,8 εκατομμύρια Αμερικανούς.

Από την πλευρά της η Κίνα «διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην κρίση φαιντανύλης που καταστρέφει τις ζωές Αμερικανών» και οι δασμοί θα ισχύουν έως ότου εξασφαλιστεί η «πλήρης συνεργασία» του Πεκίνου σε αυτό το ζήτημα, σύμφωνα με την κυβέρνηση Τραμπ.

https://twitter.com/WhiteHouse/status/1885812335807275179

Και οι τρεις αντιπροσώπευαν πέρυσι αμερικανικές εισαγωγές αξίας περίπου 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ή περίπου το 40% των συνολικών εισαγωγών των ΗΠΑ. Είναι όμως και κορυφαίοι πελάτες για τα αμερικανικά αγροτικά προϊόντα.

Η κίνηση, σε κάθε περίπτωση, θέτει τις βάσεις για έναν πιθανό εμπορικό πόλεμο στη Βόρεια Αμερική, σημειώνει το Politico, ο οποίος, σύμφωνα με οικονομολόγους, θα μπορούσε να πλήξει την οικονομική ανάπτυξη στην ήπειρο και να αυξήσει τον πληθωρισμό.

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα, εξάλλου, από τον «πόλεμο των δασμών» με την Κολομβία, ο οποίος έδειξε ότι για τον Τραμπ οι απειλές επιβολής δασμών -όπως φυσικά και η υλοποίηση της απόφασης- είναι εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αναγκάσει άλλες χώρες να υποκύψουν στις απαιτήσεις του. Κρατά εξάλλου ενεργή την απειλή του ο Αμερικανός πρόεδρος ότι θα επιβάλει καθολικό δασμό 10% ή 20% σε όλες τις εισαγωγές των ΗΠΑ, πιθανόν μάλιστα και περισσότερο σε κρίσιμης σημασίας υλικά όπως οι ημιαγωγοί, τα προϊόντα της φαρμακοβιομηχανίας, αλλά και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Η αντίδραση του Καναδά
Ο Καναδάς αφού ενημερώθηκε σήμερα ότι οι ΗΠΑ ξεκινούν την επιβολή δασμών 25% από την Τρίτη, ετοιμάζεται να επιβάλει και από την πλευρά του αντίποινα μέσω δασμών σε αμερικανικά προϊόντα, σε μια προσπάθεια να στρέψει την κοινή γνώμη των ΗΠΑ κατά των δασμών του Τραμπ. Η στρατηγική αυτή ωθεί τη χώρα να επανεξετάσει την οικονομική της εξάρτηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε το Bloomberg.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό είχε προγραμματίσει δηλώσεις για τις 01:00 της Κυριακής (ώρα Ελλάδος), αλλά τις ανέβαλε για λίγο μέχρι να επικοινωνήσει με την πρόεδρο του Μεξικού Κλαούντια Σεϊνμπάουμ.

«Δεν το θέλαμε, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι», γράφει σε ανάρτησή του.

Ο υπουργός Φυσικών Πόρων, Τζόναθαν Γουίλκινσον, δήλωσε ότι η απάντηση του Καναδά θα στοχεύσει αμερικανικά προϊόντα που πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες στη χώρα, ειδικά εκείνα για τα οποία υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις στην καναδική αγορά. «Θα δούμε ποια προϊόντα μπορούμε να επιβαρύνουμε χωρίς να πλήξουμε άμεσα τους Καναδούς καταναλωτές, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουμε πίεση στις αμερικανικές εξαγωγές», ανέφερε σε συνέντευξή του.

Η στρατηγική της Οτάβα στοχεύει να προκαλέσει πολιτικό κόστος στις ΗΠΑ, πιέζοντας Αμερικανούς αντιπροσώπους και, τελικά, τον ίδιο τον Τραμπ, καθώς η επιβολή δασμών θα πλήξει συγκεκριμένους κλάδους στις ΗΠΑ.

Η πρώην υπουργός Οικονομικών του Καναδά και υποψήφια για την πρωθυπουργία, Κρίστια Φρίλαντ, πρότεινε έναν ιδιαίτερα στοχευμένο δασμό: 100% φόρο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla, πλήττοντας άμεσα τον Έλον Μασκ, έναν από τους ισχυρότερους συμμάχους του Τραμπ.

Πώς θα απαντήσει το Μεξικό
Όλη την περασμένη εβδομάδα, η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούντια Σεϊνμπάουμ, ήταν αισιόδοξη ότι η διακυβέρνηση Τραμπ δεν θα επέβαλε δασμούς, αναφέρει το BBC. Αλλά ακόμη και αν αυτό συνέβαινε έλεγε ότι η κυβέρνησή της είχε ένα «Σχέδιο Α, ένα Σχέδιο Β και ένα Σχέδιο Γ» για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις.

Η χώρα της είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος των ΗΠΑ έχοντας εκτοπίσει πρόσφατα την Κίνα από την πρώτη θέση.

Τώρα οι Μεξικανοί, επιχειρηματίες και πολίτες, περιμένουν από την πρόεδρο Σεϊνμπάουμ να ανοίξει τα χαρτιά της. Οι περισσότεροι αναμένουν ότι θα ακολουθήσει την επιβολή ανταποδοτικών δασμών στα αμερικανικά προϊόντα, όπως επανειλημμένα είπε ότι το Μεξικό θα αναγκαστεί να κάνει.

Επιπλέιν η Σεϊνμπάουμ υποστηρίζει ότι η πλευρά της κάνει ό,τι καλύτερο για να αντιμετωπίσει τη διακίνηση των ναρκωτικών, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ είναι αυτές που πρέπει να δράσουν επί του ζητήματος

 

 

Ετικέτες: ΔΑΣΜΟΙΤΡΑΜΠ
Προηγούμενο Άρθρο

Γιορτή σήμερα 2 Φεβρουαρίου, εορτολόγιο: Υπαπαντή του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού

Επόμενο Άρθρο

Συντριβή αεροσκάφους χθες στην Φιλαδέλφεια – Στους 7 οι νεκροί – Σκοτώθηκε και οδηγός αυτοκινήτου στο έδαφος

ΣχετικάΆρθρα

Featured

ΕΚΤΑΚΤΟ – Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την πρόταση εκεχειρίας

24/06/2025 | 09:34
Featured

Τραμπ: Ισραήλ και Ιράν ήρθαν σε μένα σχεδόν ταυτόχρονα και ζήτησαν ειρήνη – Νικήτριες και οι δύο χώρες

24/06/2025 | 08:00
Featured

Εκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη και ολική εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – Αποδέχεται ο Αραγτσί, αλλά ο στρατός ρίχνει πάλι πυραύλους

24/06/2025 | 05:43
Featured

Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – «Μόλις περάσουν 12 ώρες ο πόλεμος θα τελειώσει»

24/06/2025 | 01:33
Featured

ΗΠΑ: Ο Τραμπ διερωτήθηκε «γιατί να μην υπάρξει αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν»

23/06/2025 | 08:05
Featured

Το ΕΡΤ News μετέδωσε πρώτο την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν

23/06/2025 | 06:52
Featured

Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν: Τους πήραμε τη βόμβα μέσα από τα χέρια – Επίθεση σε Ρεπουμπλικάνο βουλευτή

23/06/2025 | 01:13
The aircraft carrier USS Dwight D. Eisenhower and other warships crosses the Strait of Hormuz into the Persian Gulf on Sunday, Nov. 26, 2023, as part of a wider American deployment in the Middle East amid the Israel-Hamas war. The Eisenhower was accompanied by the guided-missile cruiser USS Philippine Sea, the guided-missile destroyers USS Gravely and the USS Stethem and the French frigate Languedoc. (Information Technician Second Class Ruskin Naval/U.S. Navy via AP)
Featured

Tο Ιράν αποφάσισε να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ – Τι σημαίνει αυτό για το διεθνές εμπόριο

22/06/2025 | 21:31
Load More
Επόμενο Άρθρο

Συντριβή αεροσκάφους χθες στην Φιλαδέλφεια - Στους 7 οι νεκροί - Σκοτώθηκε και οδηγός αυτοκινήτου στο έδαφος


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Έκτακτη Εξέλιξη – Το Ιράν ανακοίνωσε χτύπημα στο Ισραήλ: Πυραυλικές επιθέσεις και νέοι βομβαρδισμοί στο Φορντό

    988 shares
    Share 395 Tweet 247
  • Ο Τραμπ ανακοίνωσε εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – «Μόλις περάσουν 12 ώρες ο πόλεμος θα τελειώσει»

    573 shares
    Share 229 Tweet 143
  • Καιρός σήμερα: Έως τους 36 με 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Βοριάδες 6 μποφόρ στα πελάγη

    468 shares
    Share 187 Tweet 117
  • Άγριο έγκλημα στη Λαμία: Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου ιδιοκτήτη καφετέριας – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

    461 shares
    Share 184 Tweet 115
  • Εκτακτη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη και ολική εκεχειρία Ισραήλ και Ιράν – Αποδέχεται ο Αραγτσί, αλλά ο στρατός ρίχνει πάλι πυραύλους

    414 shares
    Share 166 Tweet 104
  • ΟΠΕΚΑ πληρώνει 190.000.000 ευρώ-Δείτε ποια 16 επιδόματα «μπαίνουν» στα ΑΤΜ από 28 Ιουνίου – Τι πρέπει να προσέξετε!

    369 shares
    Share 148 Tweet 92
  • Reuters: «Συναγερμός» για ιρανική επίθεση σε αμερικανικές βάσεις στις επόμενες 48 ώρες

    347 shares
    Share 139 Tweet 87
Tilegrafimanews- Έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch