Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Καιρός: Ο καύσωνας υποχωρεί αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες παραμένουν

TechTeam από TechTeam
28/07/2025 06:00
Ενημερώθηκε: 28/07/2025 06:43:24
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
54
SHARES
115
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Στους 38 βαθμούς Κελσίου η μέση θερμοκρασία τη Δευτέρα – Πόσο θα φτάσει μέσα στην εβδομάδα

Ο επίμονος καύσωνας που μας ταλαιπώρησε για περίπου μια εβδομάδα μας αποχαιρετά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι υψηλές θερμοκρασίες θα μας αφήσουν.

Και αυτό γιατί ο καύσωνας μπορεί να έφερε θερμοκρασίες που άγγιξαν ακόμη και τους 45 βαθμούς, όμως το καλοκαίρι παραμένει και οι θερμοκρασίες σε αρκετές περιπτώσεις θα φτάσουν ακόμη και τους 40 με 41 βαθμούς.

Η θερμική καταπόνηση όμως στους πολίτες θα είναι σημαντικά λιγότερη ενώ η μέση θερμοκρασία στη χώρα αναμένεται να είναι οι 38 βαθμοί.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο ηλιοφάνεια θα επικρατήσει σε ολόκληρη τη χώρα την Δευτέρα.

Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι στους 38 βαθμούς, στα δυτικά στους 34 βαθμούς, στις ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές στους 38 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου στους 36 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, προβλέπεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 26 – 38 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι 4 – 5 μποφόρ σε τοπικό επίπεδο.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται επίσης αίθριες καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία στους 24 – 36 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα πνέουν 2 – 5 μποφόρ. Την Τρίτη και την Τετάρτη προβλέπεται ηλιοφάνεια.

Γιαννόπουλος: Πτώση της θερμοκρασίας με μέγιστη τους 38 βαθμούς από Δευτέρα
Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Οι δυτικοί άνεμοι στα νότια πελάγη θα είναι 6 μποφόρ. Την Τρίτη λίγες μπόρες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά, ενώ πιθανόν την Πέμπτη και την Παρασκευή να βρέξει τοπικά στα βόρεια και τα ανατολικα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σχεδόν στο επίπεδα των 35 βαθμών.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά.

Αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους στα δυτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 34 με 36 και στην υπόλοιπη χώρα τους 36 με 38 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία από 25 έως 37 με 38 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 23 έως 37 βαθμούς.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τις επόμενες ημέρες
Την Δευτέρα 28 Ιουλίου γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ορεινά. Αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ωστόσο στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά επίπεδα.

Οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν τους στα δυτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 34 με 36 και στην υπόλοιπη χώρα τους 36 με 38 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη 29 Ιουλίου στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά νεφώσεις από τις πρωινές ώρες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Βαθμιαία νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στα βορειοανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη 30 Ιουλίου γενικά αίθριος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικές νεφώσεις από τις προμεσημβρινές ώρες στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα δυτικά και τα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη 31 Ιουλίου άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα κεντρικά ηπειρωτικά, καθώς και στις Σποράδες και την Εύβοια. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα διατηρηθούν στην ανατολική Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα δυτικά και νότια πελάγη 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Παρασκευή 1η Αυγούστου αρχικά άστατος καιρός με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στις Σποράδες και βαθμιαία τις μεσημβρινές- απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

 

 

Ετικέτες: καιρός

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Τελευταία ημέρα του καύσωνα σήμερα – Πού θα έχουμε 41 βαθμούς Κελσίου, «ανάσα» από τη Δευτέρα

27/07/2025 | 12:13
Featured

Καιρός σήμερα: Υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι

27/07/2025 | 06:00
Featured

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Μέχρι τη Δευτέρα επιμένει ο καύσωνας

26/07/2025 | 11:12
Featured

Καιρός: Ακραίος καύσωνας και βοριάδες σήμερα – Έως 44 βαθμούς η θερμοκρασία

26/07/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Η Ιταλία χαιρετίζει τη συμφωνία ΗΠΑ-ΕΕ για τους δασμούς


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Η Κίνα επιβάλλεται στην Ινδία με όπλο το νερό – Το νέο μέγα-φράγμα αλλάζει τις γεωπολιτικές ισορροπίες στα Ιμαλάια

    410 shares
    Share 164 Tweet 103
  • 4.000 στρέμματα στάχτη στην Προύσα – Βιβλική καταστροφή, μαρτυρίες-σοκ από το πεδίο της φωτιάς

    372 shares
    Share 149 Tweet 93
  • «Τελειώστε τη δουλειά με τη Χαμάς»: «Πράσινο» φως Τραμπ για νέα επίθεση στη Γάζα καθώς παγώνουν οι συνομιλίες

    367 shares
    Share 147 Tweet 92
  • Τρόμος στα Χανιά: Βίντεο με σπινιαρίσματα και όπλα πριν αρπάξει φοιτήτριες – Συνελήφθη με τον πατέρα του μετά από καταδίωξη και σύγκρουση με περιπολικό

    319 shares
    Share 128 Tweet 80
  • Τραμπ: Οι δασμοί στην ΕΕ δεν θα πέσουν κάτω από 15% – Υπάρχουν καλές πιθανότητες για εμπορική συμφωνία

    297 shares
    Share 119 Tweet 74
  • Ο Τραμπ ζητά διώξεις κατά της Κάμαλα Χάρις και όσων «πήραν χρήματα για να στηρίξουν τους Δημοκρατικούς»

    266 shares
    Share 106 Tweet 67
  • ΦΩΤΙΕΣ – Διάσπαρτες εστίες στο Κρυονέρι – Σε εξέλιξη τα πύρινα μέτωπα σε Εύβοια, Χανιά, Μεσσηνία, Κύθηρα

    275 shares
    Share 110 Tweet 69
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch