Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Κακοκαιρία Coral: Τσουχτερό το κρύο και σήμερα Κυριακή

TechTeam από TechTeam
23/02/2025 07:00
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
56
SHARES
120
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η κακοκαιρία Coral συνεχίζει την επέλασή της και τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη χώρα μας μέχρι και τη Δευτέρα (24/2).

Μάλιστα, η χθεσινή ημέρα (22/2) ήταν η πιο κρύα, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα και σήμερα Κυριακή (23/2).

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Το έντονο κύμα ψύχους (με την ονομασία Coral) θα συνεχίσει να επηρεάζει μέχρι και τη Δευτέρα τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης και της ανατολικής Μεσογείου. Παράλληλα θα επικρατούν τοπικά στο Αιγαίο θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7, στα νότια 8 μποφόρ και θα σημειώνονται κατά τόπους χιονοπτώσεις, κατά κανόνα ασθενείς, στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Α. Πιο αναλυτικά:

Θερμοκρασίες την Κυριακή (23-02-25)

α) Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου από -04 (μείον 4) έως 05 με 07 βαθμούς Κελσίου.
β) Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από -01 (μείον 1) έως 09 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Χιονοπτώσεις την Κυριακή (23-02-25)

α) Στη Μακεδονία (κυρίως στην κεντρική) και πρόσκαιρα στη Θεσσαλία, την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια, στα ορεινά, τα ημιορεινά και τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

β) Στην Κρήτη στα ορεινά και τα ημιορεινά.

Χιονοπτώσεις τη Δευτέρα (24-02-25)

Τη Δευτέρα λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής Μακεδονίας και της ανατολικής Πελοποννήσου.

«Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα και νύχτα του φετινού χειμώνα»
Η μετεωρολόγος του Mega, Χριστίνα Ρήγου, μιλώντας την Παρασκευή (21/2) έκανε λόγο «για τσουχτερό κρύο και με διάρκεια μέχρι και τη Δευτέρα.

Κολυδάς: Κλείνουμε την «κατάψυξη» σιγά -σιγά
O διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του για τον καιρό των επόμενων ημερών, αναφέρει πως «μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος επανερχόμαστε σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά

«Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδος επανερχόμαστε σε κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Οι πολυπόθητες βροχές θα μας συντροφεύουν για πολλές μέρες, καθώς θα έρχονται διαδοχικά χαμηλά από την Κεντρική Μεσόγειο που θα επηρεάσουν πρώτα τα δυτικά και ακολούθως και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας».

Ο καιρός την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
Χαμηλές θερμοκρασίες στην ανατολική και βόρεια χώρα. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής χώρας και πιθανόν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στο νότιο Ιόνιο και τη δυτική Πελοπόννησο αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, τα ημιορεινά και πιθανόν τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της κεντρικής Μακεδονίας, της ανατολικής Πελοποννήσου και πρόσκαιρα της Θεσσαλίας και της Εύβοιας και στα ορεινά και τα ημιορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Θα κυμανθεί στα βόρεια από -06 (μείον 6) έως 05 με 07 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Εύβοια από -02 (μείον 2) έως 09 με 11 και τοπικά στα δυτικά τους 13 βαθμούς Κελσίου.
Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά ο οποίος στα ορεινά θα είναι ισχυρός.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη λίγες παροδικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές – ημιορεινές περιοχές και πιθανόν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο κυρίως της κεντρικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από -06 (μείον 6) έως 05 με 07 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στην ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά και πιθανόν τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Στην ανατολική Στερεά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια τις πρωινές ώρες τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 09 με 11 βαθμούς Κελσίου

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο θα σημειωθούν στην Κρήτη και στα ορεινά και ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 10 με 11 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από -01 (μείον 1) έως 08 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά – ημιορεινά και πιθανόν τοπικά σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στις Σποράδες από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 09 με 11 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο από το βράδυ. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα γύρω ορεινά – ημιορεινά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025

Στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την ανατολική Κρήτη λίγες νεφώσεις που από αργά το απόγευμα θα αυξηθούν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής Μακεδονίας και της ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί : Στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου από -06 (μείον 6) έως 05 με 07 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια από -02 (μείον 2) έως 09 με 11 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά σε ορεινές περιοχές η ελάχιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει τους -08 (μείον οκτώ) με -10 (μείον δέκα) βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα κυμανθεί από 9 έως 12 με 13 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική Κρήτη.
Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και ως προς τις μέγιστες και ως προς τις ελάχιστες τιμές της. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη Θράκη λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βόρειοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2025

Στη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

 

 

Ετικέτες: καιρός

ΣχετικάΆρθρα

ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Αυξημένες νεφώσεις σε Αττική και Θεσσαλονίκη – Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε άλλες περιοχές

08/10/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Άστατος θα συνεχίσει να είναι ο καιρός και την Τρίτη

07/10/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Καιρός: Επιστρέφει η κακοκαιρία από Δευτέρα – Οι περιοχές που θα βρέξει

06/10/2025 | 06:00
ΠΡΩΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Featured

Βελτιωμένη είναι η εικόνα του καιρού την Κυριακή

05/10/2025 | 06:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

Ρωσία: Φορτηγό πλοίο υπέστη ρήγμα στην Αζοφική Θάλασσα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Συναγερμός στο Τατόι: Έπεσε εκπαιδευτικό αεροσκάφος – Δύο τραυματίες, ένας σε σοβαρή κατάσταση

    278 shares
    Share 111 Tweet 70
  • ΙΕΡΑΡΧΙΑ 2025-Αποκλειστικό: Ο Επίσκοπος Θεσπιών Παύλος επικρατέστερος για τη Μητρόπολη Κορίνθου

    866 shares
    Share 346 Tweet 217
  • Ουκρανία: Σε αδιέξοδο ο πόλεμος – Πούτιν, Τραμπ και Ζελένσκι σε νέα γεωπολιτική σκακιέρα – Ευρώπη σε κρίσιμο σταυροδρόμι

    210 shares
    Share 84 Tweet 53
  • AI παραπληροφόρηση στα social media: Deepfake βίντεο «συλλήψεων» ηλικιωμένων σοκάρουν το TikTok – Ώρα να λάβει μέτρα η Ελληνική Αστυνομία

    196 shares
    Share 78 Tweet 49
  • Σεισμολόγοι κρούουν τον κώδωνα: «Ο επόμενος μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα είναι θέμα χρόνου» – Τα 5 ρήγματα που ανησυχούν τους επιστήμονες

    374 shares
    Share 150 Tweet 94
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ 2027–2030: Αυξήσεις έως +12 μήνες στα όρια ή πάγωμα έως το 2030   -Ολη η λίστα για τις συντάξεις

    148 shares
    Share 59 Tweet 37
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα – «ανάσα» για 5.000 ανέργους άνω των 50 ετών και 850 νέες επιχειρήσεις – Όλα τα ποσά επιχορήγησης

    117 shares
    Share 47 Tweet 29
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch